|
|
Stranica: 2954/3592.
|
[ 89786 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 01:55 |
|
|
Ja bi prepravio kartu u ovo; Svjetloružičasto su hrvatski Srbi. Možda i ovo; Svjetlozeleno su hrvatski muslimani. S time da to može ići i dalje; Ili dalje; Ili dalje ;
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 02:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75673 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Robbie MO je napisao/la: U Dubrovniku broj izjašnjenih Bošnjaka pao sa 3.5% na 2.6%. Za samo deset godina. Otkako je propao projekt 100% Bosne, ukidanje Srpske, ukidanje Hrvata, opala podrška stranaca, demografija uništena, egzodus, korupcija i bježanija čak iz Sarajeva… nestao je entuzijazam za pripadanje ovoj neuspješnoj naciji. Nitko ne želi biti luzer, sarajevska nacija nudi samo status žrtve, frustraciju neispunjenim Alijinim planovima, mentalno stanje kao u Suljagica itd. Ljepše je svima biti opušteni pobjednik.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 02:20 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 1756 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
Moram priznati da su me podaci za Istarsku županiju jako ugodno iznenadili. Vjerovao sam da idemo preko 70% po novom popisu, ali da već sad imamo zacementiranu više nego tročetvrtinsku većinu u Istri. E pa bravo Hrvatine! Srba nema 123.000 na terenu. Odbij bar 30.000 lažno popisanih online, koji vide RH samo kad su izbori, ako i tad. Neki se čude kaj Roma nema više u RH. Ljudi dragi, znate li da je njihov životni vijek u prosjeku samo 40 godina? Da, samo 40 godina. To kaj ih se v Međimurju rađa u ukupnoj populaciji rođenih oko 20% godišnje, to je konstanta, ali ne prelaze, nit će preći 10% ukupnog stanovništva u toj županiji jer jako migriraju plus velika smrtnost. Drugdje ih nema ili su na razini statističke greške. U redu je da je broj katolika službeno manji jer je novi postotak bliže istini stvarnih katoličkih vjernika u Hrvata. Uvijek je bolja istina nego laž. Ako si budist, reci da si budist. Ako si nekaj treće, reci to. Ne boj se. Broj Muslimana manji iako masovno sele u RH. Slobodarski duh Republike Hrvatske povoljno djeluje na zatrovane mozgove. Pogriješio sam u procjeni da idemo na cca 93%, kad ono "samo" 91,63%. Jel razlog tome slobodne online prijave, pa se 1% izrazilo klingoncima i spužva bob skockanima, ne znam. Uglavnom, zadovoljan sam.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
|
Sindjelic
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 11:01 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2020, 13:41 Postovi: 1095 Lokacija: Српски свет
|
Srbima je Hrvatska vikend destinacija.
Gomila ih ima kuce - koje su obnovljene, tu dolazi na odmore i da provede neko vreme, ali se posle vracaju u Srbiju gde zive - znam nekoliko takvih primera u blizem okruzenju - tako da kada se to prevede na celu populaciju meri se na stotine hiljada. Takodje dosta njih ima hrvatske pasose. A imaju i hrvatske penzije. Sve to je paradoksalno korisnije Srbiji nego Hrvatskoj.
Mnogo je bolje ziveti u predgradju Novog Sada ili Beograda, nego u nekom zabacenom selu u Dalmatinskom krsu.
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 11:16 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Sindjelic je napisao/la: Srbima je Hrvatska vikend destinacija.
Gomila ih ima kuce - koje su obnovljene, tu dolazi na odmore i da provede neko vreme, ali se posle vracaju u Srbiju gde zive - znam nekoliko takvih primera u blizem okruzenju - tako da kada se to prevede na celu populaciju meri se na stotine hiljada. Takodje dosta njih ima hrvatske pasose. A imaju i hrvatske penzije. Sve to je paradoksalno korisnije Srbiji nego Hrvatskoj.
Mnogo je bolje ziveti u predgradju Novog Sada ili Beograda, nego u nekom zabacenom selu u Dalmatinskom krsu. Sad će to ljepo prodati strancima i doneti novce u Srb. Ukida se zabrana prodaje u RH. To će polučiti još skuplje m2 i još dublji DEMOGRAFSKI ODRON I PONOR. Mlada obitelj sa malom plaćicom još dalje od kupnje.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 11:34 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: U Dubrovniku broj izjašnjenih Bošnjaka pao sa 3.5% na 2.6%. Za samo deset godina. Otkako je propao projekt 100% Bosne, ukidanje Srpske, ukidanje Hrvata, opala podrška stranaca, demografija uništena, egzodus, korupcija i bježanija čak iz Sarajeva… nestao je entuzijazam za pripadanje ovoj neuspješnoj naciji. Nitko ne želi biti luzer, sarajevska nacija nudi samo status žrtve, frustraciju neispunjenim Alijinim planovima, mentalno stanje kao u Suljagica itd. Ljepše je svima biti opušteni pobjednik. Samo dokaz da Hrvatska može usisavati muja koliko poželi, nitko od SFRJ naroda nema promil šanse opstati kulturološki u Hrvatskoj. Franjina asimilatorska aždaja
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 12:06 |
|
|
K..M je napisao/la: Sindjelic je napisao/la: Srbima je Hrvatska vikend destinacija.
Mnogo je bolje ziveti u predgradju Novog Sada ili Beograda, nego u nekom zabacenom selu u Dalmatinskom krsu. Sad će to ljepo prodati strancima i doneti novce u Srb. Ukida se zabrana prodaje u RH. To će polučiti još skuplje m2 i još dublji DEMOGRAFSKI ODRON I PONOR. Mlada obitelj sa malom plaćicom još dalje od kupnje. Kakvi skupi m2, bivša srpska sela imaju najjeftinije nekretnine u Hrvatskoj, pretraži malo kolika je cijena kuća i zemlje oko Donjeg Lapca ili Dvora. Oni Srbi koji su imali nekretnine koje nešto vrijede (u velikim gradovima i na obali) su ili prodali 1990-ih ili su odlučili da će ostati i prihvatili da će im djeca i unuci postati Hrvati.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 12:29 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Ne, već će netku siću donijeti u Srb.
Cijene idu u nebesa đe Hrv su gusto raspoređeni.
Hrv vlasnici će se omrsiti, a Hrv sirotinjke će još jače u egzodus. Uz jak uvoz ovih "novih Hrv" koji OBARAJU PLAĆICE
Plaćice male, cijene idu u nebesa, a demografija u KANAL.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 12:57 |
|
|
Croato je napisao/la: Zarada od turizma 2019.
Bugarska 3,7 milijardi eura Srbija 1,4 milijarde eura Crna Gora 1,0 milijardi eura Ne znam točno ali je kod Bugara očito velika siva zona Preko 12 mil. turista i ovolika zarada. Ne ide mi baš to u glavu.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 12:59 |
|
|
Bugari su prejeftini.
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
haqawe
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 14:31 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ovi Muslimani u Vojniću i Cetingradu, jesu li doseljeni ili autohtoni ? Doselili su za vrijeme SFRJ, kao i oni u Gunji.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 14:55 |
|
|
espresso je napisao/la: Croato je napisao/la: Zarada od turizma 2019.
Bugarska 3,7 milijardi eura Srbija 1,4 milijarde eura Crna Gora 1,0 milijardi eura Ne znam točno ali je kod Bugara očito velika siva zona Preko 12 mil. turista i ovolika zarada. Ne ide mi baš to u glavu. Pitat ću ih na forumu skyscrapercity, iz prve ruke.
|
|
Vrh |
|
|
Sindjelic
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 15:09 |
|
|
weasel je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Za samo deset godina.
Otkako je propao projekt 100% Bosne, ukidanje Srpske, ukidanje Hrvata, opala podrška stranaca, demografija uništena, egzodus, korupcija i bježanija čak iz Sarajeva… nestao je entuzijazam za pripadanje ovoj neuspješnoj naciji.
Nitko ne želi biti luzer, sarajevska nacija nudi samo status žrtve, frustraciju neispunjenim Alijinim planovima, mentalno stanje kao u Suljagica itd.
Ljepše je svima biti opušteni pobjednik.
Samo dokaz da Hrvatska može usisavati muja koliko poželi, nitko od SFRJ naroda nema promil šanse opstati kulturološki u Hrvatskoj. Franjina asimilatorska aždaja Upravu si toliko ste asimilarili, da ste propricali stokavski. Je li ima nekog Hrvata na forumu da zna kajkavski i cakavski, nekada dominantne na hrvatskom podrucju?
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 15:11 |
|
|
Kao što ste i vi asimilirali Bugare u istočnoj i južnoj Srbiji i dodali im -ić na prezimena. I dan danas im padeži nisu prirodni. U Pirotu i dalje govore kvo praviš (bg. šta radiš).
|
|
Vrh |
|
|
Sindjelic
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 15:20 |
|
|
Croato je napisao/la: Kao što ste i vi asimilirali Bugare u istočnoj i južnoj Srbiji i dodali im -ić na prezimena. I dan danas im padeži nisu prirodni. U Pirotu i dalje govore kvo praviš (bg. šta radiš). Grobi je ekspert za te juznjacke dijalekte, neki kazu da je to podgrupa stokavskog - srpski autori, neki ne - Bugari. Vama su pre seoba cajkavski i kajkavski bili dominantni, kod nas Torlacki nikada nije bio dominantan. Ovo dole je situacija pre seoba. https://sh.wikipedia.org/wiki/%C4%8Caka ... tion_2.pngKako god bitno da se razumemo, lepo si naucio stokavski.
Privitak/ci: |
Serbo_croatian_dialects_historical_distribution_2.png [ 93.22 KiB | Pogledano 2279 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 15:24 |
|
|
Džaba vam je izvlačiti se i nastaviti po svojim mitovima te pričati ono što paše samo Srbima. Niste jedini na ovom svitu. Činjenice su činjenice. Će idemo u Niš, be.
|
|
Vrh |
|
|
Sindjelic
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 15:28 |
|
|
Pa ja sam izneo samo cinjenice.
Nisam prejudicirao niciju etnicku pripadnost. Neka svako donosi svoje zakljucke i misli svojom glavom.
Briga me ko se kako izjasnjava - a jos me vise briga da nekoga ubedjujem u bilo sta.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 15:29 |
|
|
Tako je. Svi smo mi ipak ljudi. Neka svako bude šta želi.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 15:44 |
|
|
Croato je napisao/la: Tako je. Svi smo mi ipak ljudi. Neka svako bude šta želi. Ne može svako da bude ono šta želi nego ono kako ga drugi vide. Ti možeš želiti da budeš Kinez a mi ćemo ti reći da si zbog tog budala. Lažu te Liberalini nacisti da možeš biti ono što hoćeš. Ne možeš.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 15:52 |
|
|
Sindjelic je napisao/la: weasel je napisao/la: Samo dokaz da Hrvatska može usisavati muja koliko poželi, nitko od SFRJ naroda nema promil šanse opstati kulturološki u Hrvatskoj. Franjina asimilatorska aždaja Upravu si toliko ste asimilarili, da ste propricali stokavski. Je li ima nekog Hrvata na forumu da zna kajkavski i cakavski, nekada dominantne na hrvatskom podrucju? Ima, forumaš Sokolić priča pravom Hrvatskom čakavicom. Ne znam čemu čuđenje, Hrvatski obrazovni sustav gura štokavicu i zato svi forumaši pričaju gotovo isto.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 16:08 |
|
|
Croato je napisao/la: Kao što ste i vi asimilirali Bugare u istočnoj i južnoj Srbiji i dodali im -ić na prezimena. I dan danas im padeži nisu prirodni. U Pirotu i dalje govore kvo praviš (bg. šta radiš). LOL Ni Bugari u Bugarskoj nisu Bugari nego pobugarizovani Sloveni, a ne mi na jugu.. :) Pirot - Idem si doma Zagreb - Idem si doma Pirot - Kvo sam si to napravil Zagreb - Kaj sam si to napravil Što se Hrvata tiče i kome su najsličniji, najsličniji su nama piroćancima, Ne ostavljaju nikad bakšiš i čekaju 5 dinara kusura.. .
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
Velocidad
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 16:15 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Croato je napisao/la: Tako je. Svi smo mi ipak ljudi. Neka svako bude šta želi. Ne može svako da bude ono šta želi nego ono kako ga drugi vide. Ti možeš želiti da budeš Kinez a mi ćemo ti reći da si zbog tog budala. Lažu te Liberalini nacisti da možeš biti ono što hoćeš. Ne možeš.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 16:21 |
|
|
Velocidad je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ne može svako da bude ono šta želi nego ono kako ga drugi vide. Ti možeš želiti da budeš Kinez a mi ćemo ti reći da si zbog tog budala. Lažu te Liberalini nacisti da možeš biti ono što hoćeš. Ne možeš. Mnogi su poludili zbog te liberalno nacističke dokrtine al niko kao naše islamizirane komšije. Oni sve bukvalno shvaćaju pa im se otvorili vidici i mogućnosti. Jedan hoće da bude žensko, drugi hoće da bude Hrvat, treći Srbin, četvrti Jevrej... sad ima hiljadu nekih identiteta u toj islamiziranoj skupini. Malo im je što se sebe izmislili u Holidej inu...
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 16:26 |
|
|
JNA je napisao/la: LOL Ni Bugari u Bugarskoj nisu Bugari nego pobugarizovani Sloveni, a ne mi na jugu.. :) Pirot - Idem si doma Zagreb - Idem si doma Pirot - Kvo sam si to napravil Zagreb - Kaj sam si to napravil Što se Hrvata tiče i kome su najsličniji, najsličniji su nama piroćancima, Ne ostavljaju nikad bakšiš i čekaju 5 dinara kusura.. . Pirot - Kvo sam si to napravil Sofija - Kvo sam si to napravil Zagreb - Kaj sem si to napravil Novo mesto - Kaj sem si to napravil Nisam zna da je jedan od srpskih mitova da su Hrvati i škrti, šta li sve nećete izmisliti.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2022. Krah multietniĆarsko-demografske politike Robota Postano: 23 ruj 2022, 16:29 |
|
|
Sindjelic je napisao/la: Croato je napisao/la: Kao što ste i vi asimilirali Bugare u istočnoj i južnoj Srbiji i dodali im -ić na prezimena. I dan danas im padeži nisu prirodni. U Pirotu i dalje govore kvo praviš (bg. šta radiš). Grobi je ekspert za te juznjacke dijalekte, neki kazu da je to podgrupa stokavskog - srpski autori, neki ne - Bugari. Vama su pre seoba cajkavski i kajkavski bili dominantni, kod nas Torlacki nikada nije bio dominantan. Ovo dole je situacija pre seoba. https://sh.wikipedia.org/wiki/%C4%8Caka ... tion_2.pngKako god bitno da se razumemo, lepo si naucio stokavski. Štokavski je službeni, uči se u školama i zato ga svi znaju. A tema je demografija.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1016 of 2558 - 39.72%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Exabot [Bot], Google Feedfetcher i 29 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|