|
|
Stranica: 1038/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 lis 2022, 09:17 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25763 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
DrMag je napisao/la: Čini mi se FGM-148 Javelin u akciji, strašno
Nisam stručnjak za CGI ali znam da je ton u ovom videu fake, jer je to glas igrice ARMA.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
belky
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 lis 2022, 09:52 |
|
|
Snimak objavio ARCH, sarajevski supak, graDZanin, ******** i to iz "Arma 3 Game" ((Military Simultaion)
Cudno da DrMag nije zapelo za oko da je svaka eksplozija istovjetna.
premotati na 02:00
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 lis 2022, 09:57 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Igrica
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
belky
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 lis 2022, 10:09 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 lis 2022, 10:16 |
|
|
Naravno da ukrofil i anglofil nije primijetio da je rijec o igrici, sta ocekujete Ja bih se poslije ovog ugasio s foruma da sam na njegovom mistu
|
|
Vrh |
|
|
belky
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 lis 2022, 10:29 |
|
|
SpaceX, u vlasnistvu Elona Muska, vise ne moze placati usluge Starlinka u Ukrajini i trazi od Pentagona da preuzme troskove, SpaceX procjenjuje da ce za isporuku opreme do kraja godine biti potrebno 120 milijuna dolara, a 2023. oko 400 milijuna dolara. Musk razumije da se novac na Ukrajinu trosi neizmjerno i ne smatra potrebnim placati njihove hirove iz vlastitog dzepa.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 lis 2022, 10:35 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Bobovac je napisao/la: DrMag je napisao/la: Čini mi se FGM-148 Javelin u akciji, strašno
Nisam stručnjak za CGI ali znam da je ton u ovom videu fake, jer je to glas igrice ARMA.
Imaš pravo
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 lis 2022, 10:37 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
K..M je napisao/la: DrMag je napisao/la: Čini mi se FGM-148 Javelin u akciji, strašno
Igrica
Naravno, malo se sprdam
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 14 lis 2022, 13:47 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Izraelu nije priznat nijedan teritorij kojeg su osvojili 1967. To se tretira kao okupirna zona, a Trumpov pokušaj da to prizna propao je.
Izrael ima aktivnu potporu država koje su sada uvele sankcije Rusiji. Zato im je ostatak svijeta suptilno poručio, ili pravila vrijede za sve, ili ko yebe vaše probleme.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 14 lis 2022, 13:50 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Hroboatos je napisao/la: Ruska strana mora biti poražena i izbačena iz Ukrajine 100%.
Ma neće. Citat: Ako se to ne dogodi,onda se može otpisati međunarodni poredak, što bi vrlo brzo preraslo u niz lokalnih ratova koji bi prerasli u globalne.
Ja, i? Citat: Princip očuvanja granica je glavni, i od toga odstupanja nema. Ti misliš da po svaku cijenu treba zadržati tiraniju nepravednih granica? Rusi su- ili Staljin- stvarali nepravedne granice vlastitom gadošću i glupošću. Općepoznato je da je Gladomor bio i genocid nad Ukrajincima, kad ih je pomrlo oko 5 milijuna, a na njihovo su mjesto nastanjivani etnički Rusi. To je bila rusifikacije Ukrajine, a nastavila se pod Hruščovom kad je dao Krim Ukrajini, ne da nešto pomogne Ukrajincima- Hruščov je bio Rus- nego da ih još više potlači stavljanjem povijesno ruskog područja da bi s "pouzdanom" ruskom manjinom vladao u Ukrajini (slično Britanci sa Škotima i Englezima u Irskoj). E sad, kad je povijesno tatarski teritorij, a koji je postao i ruski, završio u drugoj zemlji nakon raspada - tko je Rusima kriv što su bili nezajažljivi u apetitima za dominaciju? Imali su sve što su mogli, kao manjina, i ni to im nije bilo dosta. Treba ih šupirati kao Grke iz Turske 1920 ih i sveti mir. Slično je s pokušajem uništenja baltičkih naroda, gdje je od 7% Rusa u Estoniji 1939., broj narastao, ciljanim doseljavanjem Rusa u doba SSSR-a, na 35-40%. Zašto bi Estonci i drugi Balti priznali taj pokušaj ruskog democida i uništenja estonske nacije, nego radije te kolonijalne gospodare jednostavno nogirali otkud su došli, u majčicu Rusiju.
|
|
Vrh |
|
|
Rutiner
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 14 lis 2022, 14:21 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Ko priznaje tzv Kosovo, treba da prizna i ovo. Nema tu ovo hoću ovo neću. Sve! Kako onda objasniti priznavanje ovog, a nepriznavanje Kosova?
|
|
Vrh |
|
|
Rutiner
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 lis 2022, 14:24 |
|
|
Ruje ovog kad vide, bježe da ih ne jebe, džabe ti sve
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 lis 2022, 14:30 |
|
|
Taj je pojeo previše joda.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 14 lis 2022, 15:53 |
|
|
Rutiner je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Ko priznaje tzv Kosovo, treba da prizna i ovo. Nema tu ovo hoću ovo neću. Sve! Kako onda objasniti priznavanje ovog, a nepriznavanje Kosova? Lepo. Oba su oteta sa malom razlikom što mi nismo Rusi nego samo Srbi. Oni imaju moć da povrate svoje, mi protiv NATO-a ne možemo. Prosto.
|
|
Vrh |
|
|
Rutiner
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 14 lis 2022, 15:57 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Rutiner je napisao/la: Kako onda objasniti priznavanje ovog, a nepriznavanje Kosova?
Lepo. Oba su oteta sa malom razlikom što mi nismo Rusi nego samo Srbi. Oni imaju moć da povrate svoje, mi protiv NATO-a ne možemo. Prosto. Pošteno.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 lis 2022, 15:58 |
|
|
Svarog je napisao/la: Poslala je vojsku i tu teritoriju osam godina napadala , ubijala , rušila .Pod prijetnjom batinanja ukinula je ruski jezik , i širom Ukrajine najgrđe progonila Ruse . Rusi su bili strpljivi , toliko da se to već moglo nazivati mazohizmom. Jedna strana priče.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 lis 2022, 16:06 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 lis 2022, 16:08 |
|
|
Sasvim je nebitno koji od tri, ista gamad.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 lis 2022, 16:10 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9999 Lokacija: Banja Luka
|
Mar-kan je napisao/la: Svarog je napisao/la: Poslala je vojsku i tu teritoriju osam godina napadala , ubijala , rušila .Pod prijetnjom batinanja ukinula je ruski jezik , i širom Ukrajine najgrđe progonila Ruse . Rusi su bili strpljivi , toliko da se to već moglo nazivati mazohizmom. Jedna strana priče. Da , ima i druga... Banda USA desperadosa već decenijama žari i pali planetom , ubijajući države i narode , krvavo prekrajajući ''geografiju '' i demografiju svijeta , onako kako samo njoj i njoj paše . U zadnjih sto godina , samo sto dana nije bila u nekoj takvoj ''akciji'' . Pa dokle , majka mu stara ?
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 14 lis 2022, 16:16 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Izrael ima potporu jer je demokratska zemlja i u većini u pravu..
nije to pitanje moje i tvoje subjekcije, nego tog međuanrodnog poretka o kojem ti trubiš. pravila tog portka Izrael aktivn i kontinuirano krši. Izrael je najveći kršitelj međunarodnog prava, niza rezolucija VSUN, niza presuda međunarodnog suda pravde, okupira teritorij susjedne države u međunarodno priznatim granicama, vrši agresiju na susjedne zemlje svako toliko i drži jedan narod u kolonijanom položaju, tj. vlada nad njim bez prava na samoodređenje ili državljanstvo. oni koji ga aktivno podržavaju, sada kmeče o tome da eto Rusija ruši međunarodni poredak. jednostavno, zbog takve jednostrane optike koju prakticiraš i ti osobno i zapadna politika, je veći dio svijeta odlučio šutke gledat rusku agresiju ili je čak pomagat indirektno. Ukrajina je na nekin način indirektna žrtva zapadnog licemjerja, kakvo i ti ispoljavaš.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 14 lis 2022, 16:20 |
|
|
Hroboatos je napisao/la: Slično je s pokušajem uništenja baltičkih naroda, gdje je od 7% Rusa u Estoniji 1939., broj narastao, ciljanim doseljavanjem Rusa u doba SSSR-a, na 35-40%. Zašto bi Estonci i drugi Balti priznali taj pokušaj ruskog democida i uništenja estonske nacije, nego radije te kolonijalne gospodare jednostavno nogirali otkud su došli, u majčicu Rusiju. zato što su takve ideje u 21. stoljeću umobolne. što misliš o ideji npr. da Irci protjeraju protestante iz Ulstera natrag u Britaniju? Ili što misliš o tome da Arapi protjeraju židovske doseljenike zi 20. stoljeća iz Izraela? Takve umobolne ideje su danas svugdje tretirane baš kao takve- umobolne. Dapače, NATO je vojnom silom spriječio da npr. Srbija protjera Albance, koje je smatrala kolonizatorima iz vremena osmanske okupacije. Osim kad se radi o Rusima, onda je povjesni revanšizam s elementima genocida super.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 lis 2022, 16:30 |
|
|
Svarog je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Jedna strana priče. Da , ima i druga... Banda USA desperadosa već decenijama žari i pali planetom , ubijajući države i narode , krvavo prekrajajući ''geografiju '' i demografiju svijeta , onako kako samo njoj i njoj paše . U zadnjih sto godina , samo sto dana nije bila u nekoj takvoj ''akciji'' . Pa dokle , majka mu stara ? Ne može se jedno zlo opravdavati drugim.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 14 lis 2022, 16:59 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Hroboatos je napisao/la: Točno je jedino da se suprotstavio homo- i transpropagandi, no to uopće nije rak rana zapada.
Privitak/ci: |
photo_2022-10-14_16-53-48.jpg [ 75.48 KiB | Pogledano 1162 put/a. ]
|
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 lis 2022, 17:44 |
|
|
Ima tu neke simbolike Njemačka i Rusija.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 lis 2022, 18:10 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25763 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Puno se vi zajebavate sa tim ideološkim sranjima. Valjda vam je jasno da se ovaj rat ne vodi radi propalih ideologija XX stoljeća. Ako Rusi i Ukri takijaju iz propagandnih razloga niste valjda i vi popušili tu spiku kao stvarnu??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|