|
|
Stranica: 1317/1427.
|
[ 35651 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
krstjanin
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 ruj 2022, 16:23 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Popusim za vikend koronu na Kopu, juce dobijem simptome, odem u covid ambulantu...
Doktorka iz ruke mi daje neki lek, kaze, popi 2 x 8 tableta dnevno... 16 tableta dnevno jbt...
Dodjem kuci, pogledam malo, proguglam... kad ono lek iz Turske, u eksperimentalnoj fazi...
Odmah sam ga bacio u djubre... Ako ti bude lose popij sumamed i to je to. Ostalo kao i s gripom. Podje li na pluca metni mast i izvuci ce
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 ruj 2022, 16:23 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Pametno. Kako si inače? Kašalj, glavobolja? Juce sam bio ubiboze... Glavoboljna, temperatura, groznica... kasalj... Danas sam bolje, ovo nije ni blizu kako me je stuklo pre 2 godine. Ali turski lek jbt... dodje mi da odem tamo i da im izredjam sve po spisku... sacekacu ponedeljak kad imam kontrolu.
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 ruj 2022, 16:24 |
|
|
To prolazi i sa lekom i bez leka. Zamotaj se u krevet i odmor.
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 ruj 2022, 16:25 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Ako ti bude lose popij sumamed i to je to. Ostalo kao i s gripom. Podje li na pluca metni mast i izvuci ce
Samo vitamini i topla supa... Ne volim uopste da se kljukam sa lekovima, bas ako mora... Pre 2 godine u bolnici su mi dali neki jebeni klorokin, lek protiv malarije...nisam mogao da kenjam normalno mesec dana... Jednom su me zajebali, sada ne uzimam nista.
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 ruj 2022, 16:26 |
|
|
DzonBG je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Ako ti bude lose popij sumamed i to je to. Ostalo kao i s gripom. Podje li na pluca metni mast i izvuci ce
Samo vitamini i topla supa... Ne volim uopste da se kljukam sa lekovima, bas ako mora... Pre 2 godine u bolnici su mi dali neki jebeni klorokin, lek protiv malarije...nisam mogao da kenjam normalno mesec dana... Jednom su me zajebali, sada ne uzimam nista. Kazem ako bude bas lose onda ti nema druge vec sumamed
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 ruj 2022, 16:27 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Kazem ako bude bas lose onda ti nema druge vec sumamed
To beše Hemomicin, koliko ja znam.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 ruj 2022, 16:29 |
|
|
Ja sam bio kod doktora na početku leta prvi put posle 20 godina.
Nema šta mi nisu radili.. Prvo na infektivno testiranje na sve moguće što postoji...
Onda su me slali u novi klinički centar.. snimak pluća, rengen pluća, ultrazvuk stomaka (kao trudnici), rengen plućne aorte, par doktorki mi je pipalo kitu i muda, krv i mokraća milion puta i na kraju su mi rekli ne znamo šta ti je...
Idi u KBC Zvezdara i leži tamo dok ne vide šta ti je.. Rekao sam važi.. :)
Inače sam deset dana imao neprekidno visoku temperaruru i to je sve.. ništa drugo.. a nije Korona..
.
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 ruj 2022, 16:30 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Kazem ako bude bas lose onda ti nema druge vec sumamed
To beše Hemomicin, koliko ja znam. Neznam koja je zamjena u srbiji. Uglavnom antibiotik u 2-3 tablete i daju obicno kad je bas lose stanje. Vecinom pomogne
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 ruj 2022, 16:33 |
|
|
Hemomicin. Ne može bez recepta, pre će ti drogu prodati..
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 ruj 2022, 16:52 |
|
|
To su ranije svima davali za koronu, ne znam zašto Džoniju nisu.
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 ruj 2022, 17:21 |
|
|
JNA je napisao/la: Hemomicin. Ne može bez recepta, pre će ti drogu prodati.. Moze u FBIH. Ja uzeo 4 kutije kad sam bio.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 22 ruj 2022, 21:07 |
|
|
Vuciceva rezija u saradnji sa ciganima. Kao Brnaba je kriva, a ne on. Doduse mozda se Brnaba odmetnula. Vucic je govorio da nece biti prajda, a ona da oce. Ameri podrzali nju i av je morao da popusti.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 23 ruj 2022, 09:30 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Vuciceva rezija u saradnji sa ciganima. Kao Brnaba je kriva, a ne on. Doduse mozda se Brnaba odmetnula. Vucic je govorio da nece biti prajda, a ona da oce. Ameri podrzali nju i av je morao da popusti. Danas nisi popio lEkić i vidi šta se dešava kad propustiš terapiju.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 01 lis 2022, 11:13 |
|
|
Citat: Detaljan vodič kroz Popis 2022: Koja pitanja nas očekuju, na koja moramo da odgovorimo, ko je izuzet iz popisaPopis stanovništva počinje 1. oktobra, i traje do 31. oktobra, a Danas vam donosi vodič sa odgovorom na ključne dileme – koja pitanja možete očekivati, na koja morate odgovoriti, šta se dešava ako niste kući kada popisivač dođe i drugo. https://www.danas.rs/vesti/drustvo/deta ... iz-popisa/ Pregledao pitanja, meni ovo više liči na popis imovine nego ljudi. Popis je obvezan, ali ne u cijelosti: https://www.danas.rs/vesti/drustvo/koli ... -odgovori/
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 01 lis 2022, 11:45 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 9446 Lokacija: Tu negde
|
buenos aires je napisao/la: Citat: Detaljan vodič kroz Popis 2022: Koja pitanja nas očekuju, na koja moramo da odgovorimo, ko je izuzet iz popisaPopis stanovništva počinje 1. oktobra, i traje do 31. oktobra, a Danas vam donosi vodič sa odgovorom na ključne dileme – koja pitanja možete očekivati, na koja morate odgovoriti, šta se dešava ako niste kući kada popisivač dođe i drugo. https://www.danas.rs/vesti/drustvo/deta ... iz-popisa/ Pregledao pitanja, meni ovo više liči na popis imovine nego ljudi. Popis je obvezan, ali ne u cijelosti: https://www.danas.rs/vesti/drustvo/koli ... -odgovori/Tačno. Na najbitnija pitanja a identitetska to svakako jesu ne mora da se odgovara. To je preporuka Eurostata ,da se ne bi vredela nečija osećanja. Ide se ka registru, sledeći popis će potpuno isključiti identitetska pitanja (i ioni koji hoće da odgovaraju neće moći)
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 lis 2022, 02:18 |
|
|
DOGODINE I U SRBIJI GAS IZ AZERBEJDŽANA: Vučić u Sofiji prisustvovao svečanom otvaranju novog interkonektora između Bugarske i Grčke
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 lis 2022, 11:19 |
|
|
Castan i posten, rekli bi.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 lis 2022, 11:25 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Pa ima žena koje vole provocirati i onako su dosadne. Šta sad.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 lis 2022, 11:44 |
|
|
Ubio je mater vlastitu. Onu sto ga je iz picke izasrala.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 lis 2022, 11:55 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Znam. Ali moramo biti inkluzivni i ne suditi. Sustav je kriv za to, sustav ubija, partiarkalno društvo. Otac ga je sigurno tukao kad je bio mali. Susjedi su ga vidjeli da je obukao haljinu jedan put. Treba ga pustiti na slobodu bez jamčevine i nek psihijatar presudi. Šta se policija i suci iz rasnog sustava imaju petljati u to.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 lis 2022, 20:22 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 04 lis 2022, 00:09 |
|
|
Bila mi je popisivačica, obavismo i to. Kratko, brzo i efikasno.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 04 lis 2022, 16:01 |
|
|
Citat: „Crkva pobedila nauku“: Profesorka Biljana Stojković o odluci da se menjaju udžbenici biologije„Ovo je pobeda crkve i klerikalnih i konzervativnih struktura u Srbiji. Tako biolozi vide sve što se sada dešava. Ovo nije pobeda ni struke, ni obrazovanja, naprotiv, ovo je udar na obrazovanje“, kaže za Danas profesorka Biološkog fakulteta Biljana Stojković, povodom najave da će udžbenici biologije za osmi razred morati da se menjaju. https://www.danas.rs/vesti/drustvo/prof ... ila-nauku/ Opet kmečanje o sekularnoj državi kad nemaš druge argumente, spol je to što jesi. Finito. Rodni identitet je samo teorijski konstrukt, ne pruža nam nikakve materijalne dokaze u svoju obranu. Bravo za Crkvu.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 04 lis 2022, 21:33 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
buenos aires je napisao/la: Citat: „Crkva pobedila nauku“: Profesorka Biljana Stojković o odluci da se menjaju udžbenici biologije„Ovo je pobeda crkve i klerikalnih i konzervativnih struktura u Srbiji. Tako biolozi vide sve što se sada dešava. Ovo nije pobeda ni struke, ni obrazovanja, naprotiv, ovo je udar na obrazovanje“, kaže za Danas profesorka Biološkog fakulteta Biljana Stojković, povodom najave da će udžbenici biologije za osmi razred morati da se menjaju. https://www.danas.rs/vesti/drustvo/prof ... ila-nauku/ Opet kmečanje o sekularnoj državi kad nemaš druge argumente, spol je to što jesi. Finito. Rodni identitet je samo teorijski konstrukt, ne pruža nam nikakve materijalne dokaze u svoju obranu. Bravo za Crkvu. Pedoliberali izpucali priču kako su ******** ugroženi, to im je bio adut zadnjih godina. Sad moraju izmišljati nove stvari: ugroženost "transrodnih osoba", ugroženost osoba koje nisu ni muškarci ni žene, itd.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 lis 2022, 00:04 |
|
|
Citat: Deo opozicije, profesori i akademici objavili Proglas za okupljanje u odbrani Kosova i MetohijePotpisnici Proglasa za okupljanje u odbrani Kosova i Metohije ocenili su danas da je poslednji trenutak da se promeni kosovska politika Srbije i pripremili deklaraciju o reintegraciji pokrajine u ustavno-pravni poredak Srbije. Članovi Narodne stranke, Dveri, Zavetnika, koalicije NADA, grupa profesora i akademika složili su se da se mora insistirati na punoj reintegraciji Kosova i Metohije u ustavno-pravni poredak Srbije. https://www.danas.rs/vesti/politika/deo ... -metohije/Prizeljkivana koalicija, sto se mene tice.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|