HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 06 stu 2024, 08:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 35651 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 07 lis 2022, 00:23 

storarare je napisao/la:
Crnivuk je napisao/la:

To je moja intuicija.

Konačno postajemo većina u Subotici i u Čoki .
Sever i ne treba da brine , treba da brinu mujage
Eto u PP postoje velike šanse da oni postanu većina .
Najverovatnije bude inverzija .

Muslimani i Albanci su bojkotovali prošli popis.

Vrh

PostPostano: 07 lis 2022, 07:10 

Šiptari su skori svi bojkotovali.
Mislimani samo manjim delom bojkotovali ni10% njihove populacije nije bojkotovalo.

Vrh

PostPostano: 07 lis 2022, 08:26 

..ceo svet nas mrzi..sve gol ustaša do ustaše.. :zubati NA Redditu se među putoholičarima povela rasprava o državama koje su ih razočarale i u koje se nikad ne bi vratili, a iako se Hrvatska nije našla na tom neslavnom popisu od 30-ak zemalja koji je podijelio portal Bored Panda, jedna susjedna država ipak jest.

Naime, turisti su priznali kako se nikada ne bi vratili u Srbiju te su naveli nekoliko razloga za to.

"Svi su zurili u mene"
"Ako ste drugačije boje kože, nemojte ići. Tamo sam uhvatila let s presjedanjem za London pa zapravo ni nisam napustila zračnu luku jer sam imala samo dva sata pauze između letova. Svaka duša u zračnoj luci zurila je u mene hladno. Mora da je bilo oko 150 ljudi", ispričala je novinarka Bored Pande.

"Čak i kad sam kupovala hranu, blagajnica nije razgovarala sa mnom. Samo je zurila u mene dok nisam upitala smijem li nešto kupiti. Osjećala sam se kao kriminalac kojeg treba promatrati. Otkucaji srca su mi se sigurno utrostručili od straha kad mi u prvom mahu nisu dopustili da se ukrcam na let. Nikada nisu vidjeli crnu ženu s britanskom putovnicom i trebalo im je trideset minuta da provjere da putovnica nije lažna", dodala je.
S njenim mišljenjem o Srbiji složila se još jedna turistkinja.
"Nekako isto je i za Bugarsku (ja sam iz nje). Obje zemlje su vrlo patrijarhalne i pomalo istočnjačke. Nemamo američke i zapadne vrijednosti ekstremne tolerancije, bez vrijeđanja, itd. Prije je suprotno. Većina ljudi će se zgroziti ako se pojavite kao LGBTQ, crnac ili štogod. Ne svi naravno. Također imamo gotovo nula posto crnaca pa je to još jedan razlog zašto se na njih čudno gleda", pojasnila je.
"Kad sam bio u posjetu piramidama u Egiptu, djevojka ispred mene je bila skoro silovana. Gomila muškaraca ju je okružila kada su naši vodiči bili na minimalnoj udaljenosti", ispričao je jedan komentator.
"Južna Afrika, prekrasno mjesto, ali puno kriminala. Netko me pokušao oteti kad sam imao 9 godina", priznao je drugi.
Među ostalim državama spominjale su se još i Afganistan, Haiti, Kambodža, Saudijska Arabija, Indonezija, Iran, Brazil, Kina, Maroko, Australija, Tajland, Francuska, Turska, Gambija, Čad, Izrael, Pakistan, SAD, Venezuela, Moldavija, UAE, Sirija...

Vrh

PostPostano: 07 lis 2022, 18:05 

laganini je napisao/la:
..ceo svet nas mrzi..sve gol ustaša do ustaše.. :zubati NA Redditu se među putoholičarima povela rasprava o državama koje su ih razočarale i u koje se nikad ne bi vratili, a iako se Hrvatska nije našla na tom neslavnom popisu od 30-ak zemalja koji je podijelio portal Bored Panda, jedna susjedna država ipak jest.

Naime, turisti su priznali kako se nikada ne bi vratili u Srbiju te su naveli nekoliko razloga za to.

"Svi su zurili u mene"
"Ako ste drugačije boje kože, nemojte ići. Tamo sam uhvatila let s presjedanjem za London pa zapravo ni nisam napustila zračnu luku jer sam imala samo dva sata pauze između letova. Svaka duša u zračnoj luci zurila je u mene hladno. Mora da je bilo oko 150 ljudi", ispričala je novinarka Bored Pande.

"Čak i kad sam kupovala hranu, blagajnica nije razgovarala sa mnom. Samo je zurila u mene dok nisam upitala smijem li nešto kupiti. Osjećala sam se kao kriminalac kojeg treba promatrati. Otkucaji srca su mi se sigurno utrostručili od straha kad mi u prvom mahu nisu dopustili da se ukrcam na let. Nikada nisu vidjeli crnu ženu s britanskom putovnicom i trebalo im je trideset minuta da provjere da putovnica nije lažna", dodala je.
S njenim mišljenjem o Srbiji složila se još jedna turistkinja.
"Nekako isto je i za Bugarsku (ja sam iz nje). Obje zemlje su vrlo patrijarhalne i pomalo istočnjačke. Nemamo američke i zapadne vrijednosti ekstremne tolerancije, bez vrijeđanja, itd. Prije je suprotno. Većina ljudi će se zgroziti ako se pojavite kao LGBTQ, crnac ili štogod. Ne svi naravno. Također imamo gotovo nula posto crnaca pa je to još jedan razlog zašto se na njih čudno gleda", pojasnila je.
"Kad sam bio u posjetu piramidama u Egiptu, djevojka ispred mene je bila skoro silovana. Gomila muškaraca ju je okružila kada su naši vodiči bili na minimalnoj udaljenosti", ispričao je jedan komentator.
"Južna Afrika, prekrasno mjesto, ali puno kriminala. Netko me pokušao oteti kad sam imao 9 godina", priznao je drugi.
Među ostalim državama spominjale su se još i Afganistan, Haiti, Kambodža, Saudijska Arabija, Indonezija, Iran, Brazil, Kina, Maroko, Australija, Tajland, Francuska, Turska, Gambija, Čad, Izrael, Pakistan, SAD, Venezuela, Moldavija, UAE, Sirija...

To je stari unos neke ludače sa B92, ne možemo svakoj labilnoj osobi iz inozemstva biti destinacija godine kad imamo realne životne problema za razliku od njih...

Svi su je gledali, pa odmjeri i ti njih natrag... pi*ko!

https://www.serbianmonitor.com/en/harva ... in-europe/

Vrh

PostPostano: 07 lis 2022, 21:01 

Ne znam što moderatori ne reaguju na laganinija, svaku temu usere svojim pravašenjem.

Vrh

PostPostano: 07 lis 2022, 21:45 

Bosonosorg je napisao/la:
Ne znam što moderatori ne reaguju na laganinija, svaku temu usere svojim pravašenjem.

..a vidis kako je lipo kad te navedem na emociju to pravi forumaš zna..i da ja nisam pisa taj tekst sto bi ti uveo cenzuru..nije ti ovo pink :zubati

Vrh

PostPostano: 07 lis 2022, 21:49 

Bosonosorg je napisao/la:

Geni kameni .

Vrh

PostPostano: 08 lis 2022, 08:15 

Citat:
Viola fon Kramon: Ja sam u velikoj meri prosrpski lobista u EU

Evroposlanica Viola fon Kramon izjavila je danas da je ona „u velikoj meri prosrpski” i „zapadnobalkanski lobista”, i da pristupanje EU podrazumeva pošten i odgovoran pristup, a ne plan konsultacija sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom.

https://www.politika.rs/sr/clanak/52009 ... bista-u-EU

Pazi ti nju, prosrpski lobista... Dunulo ti tako jednog dana da zastupaš interese Srbije?
Na sreću vašu i našu, znamo se mi... Lobiraš ti ko Ričard Grenel, može kartica može keš.

Radi gospojo malo Dačin poso, da pročitamo da je Komoras ili Kokosova ostrva otpriznalo Kosovo.
Eto, nek ti to bude pripravnički zadatak.

Vrh

PostPostano: 08 lis 2022, 10:55 

Ako je ona prosrpksi lobista dušmani nam nisu potrebni .

Vrh

PostPostano: 08 lis 2022, 22:25 

genijalno, zaista

https://www.youtube.com/watch?v=ezUUlen5dEg

Vrh

PostPostano: 08 lis 2022, 22:39 

Haram je napisao/la:

Šta je tu genijalno, keve ti. Nategnuto i neduhovito, taman za klix.baa i njegove konzumente.

Vrh

PostPostano: 08 lis 2022, 22:58 

Teranova 2 je napisao/la:
Haram je napisao/la:

Šta je tu genijalno, keve ti. Nategnuto i neduhovito, taman za klix.baa i njegove konzumente.

Tero duso, Kesic je u principu dobar, ali tu i tamo ima momente kad je malo manje dobar. Pa ne moze deset godina da odrzava isti nivo kvaliteta.

Vrh

PostPostano: 08 lis 2022, 23:07 

aleksije radicevic je napisao/la:

Tero duso, Kesic je u principu dobar, ali tu i tamo ima momente kad je malo manje dobar. Pa ne moze deset godina da odrzava isti nivo kvaliteta.

Imao je par trenutaka kvalitetnog humora ali to je bilo pre. Sada je ispušena muštikla čije emisijice sa nestrpljenjem očekuju samo krajnji srbomrsci.

Vrh

PostPostano: 11 lis 2022, 12:16 

Reče da će sledeća vlada biti manjinski inkluzivna.
Verovatno pola vlade .
Napravi od Srbije multikultistan od Srbije.
Svi ostali su mu bitniji od Srba .
Kad bi u Srbe uložio 3 mlrd evra ?

Vrh

PostPostano: 13 lis 2022, 03:03 

Srbija pobedila Hameriku, usla u finale svetskog prvenstva! :zivili

Tijana Boskovic 33 poenta, verovatno najbolja igracica trenutno na svetu. Iz Srpskog Trebinja! :zivili

Vrh

PostPostano: 15 lis 2022, 04:36 

Citat:
Kamberi sa Eskobarom o zahtevima Albanaca iz Preševa i Bujanovca

...

Na sastanku sa Eskobarom u Stejt departmentu razgovarali smo o potrebi fer tretmana zahteva Albanaca Preševske doline, o potrebi ravnopravnog i reciprocitetnog tretmana manjine na osnovu istih standarda, kao preduslovu za budući sporazum za dugoročni mir na Zapadnom Balkanu, naveo je on, prenosi Tanjug.

...

https://www.politika.rs/sr/clanak/52102 ... nci-srbija

Između redova, lojavi šiptar preti (novom) destabilizacijom u preševskoj dolini. Rekli mu u Vašingtonu da može.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2022, 09:20 

Američke podguzne muve uvek imaju povlašćen tretman. No, videćemo kako će se stvari u svetu dalje odvijati, ničija nije gorela do zore.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2022, 16:43 

Vučića tajno posetio Putinov čovek - Parović: Bilo je gadno, izdajnik sada nudi ostavku

:001_cool

Vrh

PostPostano: 15 lis 2022, 21:52 

Srbija - Brazil 3-0
Zlato odbranjeno...

P.S.
Zapamtite ovaj rezultat..

Vrh

PostPostano: 15 lis 2022, 21:58 

Vučića tajno posetio Putinov čovek - Parović: Bilo je gadno, izdajnik sada nudi ostavku

Parović nije kredibilan izvor informacija. Ali, videćemo.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2022, 23:11 

JNA je napisao/la:
Srbija - Brazil 3-0
Zlato odbranjeno...

P.S.
Zapamtite ovaj rezultat..

dobri ste, ali ovaj Brazil je brutalan i bez mane, bit će teško do boda doći.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2022, 23:14 

Ma sprdam se.
Odraće nas Brazil.. a i Švajcarska.. previše su iskusni i kompaktni za nas.. ovi drugi, ovi prvi znaju da odigraju loše prvu utakmicu, tu može bod.. :)

.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2022, 23:18 

Cincar Parovic, kontra svog subrata Cincara AV....svi Cincari na glavnim polozajima.
Od gmaza Sormaza do Zoke Trofrtaljke, praunuka Pasicevog po direktnoj liniji veleposlanika u SAD Marka Djurica,
do pede.rka Marka Balgojevica iz Fonda za izgradnju i ravnatelja gospodarstvene komore Cateza.

nista se NIJE PROMENILO od konaca 19. stoljeca....ta HIDRA-HOBOTNICA NAS PLJACKA i UNISTAVA.

Vrh

PostPostano: 15 lis 2022, 23:24 

Kakvo shurenje Brazilki u finalu jbt...

Nije hokej na travi, nego najpopularniji zenski sport... Tijana Boskovic GOAT neprikosnoveni...

Vrh

PostPostano: 15 lis 2022, 23:46 

DzonBG je napisao/la:
Kakvo shurenje Brazilki u finalu jbt...

Nije hokej na travi, nego najpopularniji zenski sport... Tijana Boskovic GOAT neprikosnoveni...

Gledao sam .
Jbte...12 pobjeda na SP .. domaćina , jaku reprezentaciju Poljske , pobjedile dva puta ...od tih dvanaest pobjeda , devet bez izgubljenog seta , a uvijek jake Brazilke pobijedile 3-0 u najkraćem finalu SP ikad . Carice .

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 35651 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 1316, 1317, 1318, 1319, 1320, 1321, 1322 ... 1427  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: