Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
novovrijeme je napisao/la:
Srpski svet oborio FIBAin rekord posjećenosti za utakmice kvalifikacija za EP.
Ne to su evropske kvalifikacije ali za svetsko prvenstvo koje se održava sledeće godine u Japanu , Indoneziji i na Filipinima .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
Ozenio se brat Novaka Djokovica. Sad primjetio sam nesto cudno. Naime rijetki prisutni nose kravate. Ima li to mozda neku cudnu srpsku konotaciju ili je vjencanje jednostavno "lezerno"
Privitak/ci:
w873.jpg [ 135.66 KiB | Pogledano 1944 put/a. ]
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
Super. Potrebni su glasovi i levice i desnice za srpsko jedinstvo u ovim teškim vremenima.
Vuka je odlikovao NIS (Rusi), kako ti to komentarišeš? :)
Nešto si kiseo dok to pišeš. Aleksa je za razliku od tebe oduševljen što SPC radi što ja mislim. Odlikovanje Vuku od NIS-a je nebitno. Ne može u istu ravan sa SPC.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
Super. Potrebni su glasovi i levice i desnice za srpsko jedinstvo u ovim teškim vremenima.
Vuka je odlikovao NIS (Rusi), kako ti to komentarišeš? :)
Nešto si kiseo dok to pišeš. Aleksa je za razliku od tebe oduševljen što SPC radi što ja mislim. Odlikovanje Vuku od NIS-a je nebitno. Ne može u istu ravan sa SPC.
O partizanima...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
Samo da mi je da znam kakvu racunicu je SPC nasla u cinu odlikvanja Seselja?! Iz SPC su 2000. dolazili predlozi da se Seselj ekskomunicira jer je tada, braneci Milosevica, napadao Crkvu koja je bila protiv Milosevica. Narod ga ne voli, sto se vidi u cinjenici da ne moze da predje cenzus, iako se ne skida sa nacionalnih televizija.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
Zasto je ovaj pojam iskopiran tj. ukraden od Rusa?
Zar nije srpske zemlje originalnije?
Pa da lakše skinemo sa kurca Liberalne naciste. Da smo nazvali Srpske zemlje zadrečali bi VELIKA SRBIJA! Al kad je Srpski svet onda im ukažemo da već postoji i Ruski svet i kraj priče hehe
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Samo da mi je da znam kakvu racunicu je SPC nasla u cinu odlikvanja Seselja?! Iz SPC su 2000. dolazili predlozi da se Seselj ekskomunicira jer je tada, braneci Milosevica, napadao Crkvu koja je bila protiv Milosevica. Narod ga ne voli, sto se vidi u cinjenici da ne moze da predje cenzus, iako se ne skida sa nacionalnih televizija.
Ti dovodiš u pitanje odluke SPC ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.