|
|
Stranica: 12/17.
|
[ 409 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
weasel
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:02 |
|
|
Zviezda Granda je napisao/la: Krezavi šjoko Ni plakat ne zna karikaturizirat kako spada. Čovića stavili na mjesto Siegfrida Kasche-a , veleposlanika 3. reiha pri NDH, a Šmita kao "poglavnika".  Valjda bi trebalo obrnuto 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:05 |
|
|
weasel je napisao/la: Zviezda Granda je napisao/la: Krezavi šjoko Ni plakat ne zna karikaturizirat kako spada. Čovića stavili na mjesto Siegfrida Kasche-a , veleposlanika 3. reiha pri NDH, a Šmita kao "poglavnika".  Valjda bi trebalo obrnuto  Haha tek sad skuzim da su plenki i covke na plakatu 
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:06 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Jel ovo znaci da je i prosjek godina na Klix forumu ovakav kao na slikama?
To bi objasnilo zašto svi na Klix forumu zvuče kao boomeri. Ovaj forum ima forumaše pretežito 35-45 godina starosti ( moja procjena) ali imamo i poveliku kohortu mladih forumaša 18-25 godina. Na njihovim forumima nema mladog Muje ni za lijek. Mladi Hrvati ponovno traže Drinu na karti, a mladi mujo Dortmund i Minhen 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:06 |
|
|
|
Prosjek godina na skupu 65-70.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:09 |
|
|
Citat: Iako su organizatori protesta saopćili da je ispred zgrade OHR-a više od 5.000 građana, iz MUP-a Kantona Sarajevo su procijenili da je prisustvovalo oko 700 osoba.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1520 of 2558 - 59.42%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63907 Lokacija: DAZP HQ
|
RioMa je napisao/la: dudu je napisao/la: sve više ljudi shvaća koliko je cool boriti se za Hrvate u BIH, zapravo jedini veliki nacionalni cilj za koji se imamo boriti je upravo BIH. svi koji iole zavire u to, shvate dubinu i kompleksnost, sve moguće nijanse, nikad ne izađu iz toga, postanu opsjednuti. Izbori u Hrvatskoj: meh Izbori u BIH: 51,00% glasova u Vitezu  Ulogirat ću se samo da potvrdim ovo. Dakle, iz RH sam, ama baš nikakve rodbine s nijedne strane nemam u BiH ali već godinama više pratim BiH politiku nego hrvatsku. Da ne nabrajam sad detaljno, zbilja svakodnevno pratim sve što se pratiti može, uključujući naravno i ovaj forum. Sa zadovoljstvom mogu potvrditi kako sve veći broj ljudi u RH poznaje problematiku, uključujući i one koji su me prije par godina u čudu gledali kad bih se negdje na momačkoj ili svadbi uhvatio nekog nesretnika pa se razvezao o Samoupravi, Barryevim amandmanima, Ashdownovom statutu, Intzkovoj trećini i ostalim dobro znanim temama. Možete zamisliti njihove face kada bih se trudio pojasniti im cijeli taj kupus. Nedavno sam se oženio. Supruga zna da pratim ovu priču ali je općenito apolitična i stvarno to ne kuži. Nekoliko mjeseci nakon svadbe bili su pregovori u Neumu. Ja cijeli dan na iglama, uvjeren da je to zadnja šansa da se spasimo od potopa na izborima. Zbilja me dotuklo kad je konačno objavljeno da je sve palo u vodu. Bio sam uvjeren da je to kraj, da će nas odraditi na izborima i da Hrvati u BiH postaju manjina. Žena i ja ležimo u krevetu navečer, ja nervozan, ne mogu zaspati, samo što ne zaplačem od muke... Žena sva brižna kao da me pita što mi je, je li posao, jesu li roditelji, jesu li neki drugi problemi... Kad sam ja njoj istresao dušu i otkrio što me stvarno muči, dobrih sat vremena joj objašnjavajući koja tragedija se danas dogodila - ne mogu vam opisati tu zbunjenost i upitnike nad njenom glavom; je li ovaj čovjek normalan i o čemu on uopće govori!? Dobra je anegdota bila i to kad sam s kolegicom s posla razgovarao o jednom poslovnom partneru koji nam je nešto muljao, inače lik musliman iz BiH, i odjednom meni izleti - pod utjecajem ovog foruma naravno - ma ne vjeruj mu ništa, to ti je njihova muslimanska takija. Ne bi to bio toliki problem da ona u to vrijeme nije hodala s dečkom muslimanom. Uglavnom, nakon svega sam sretan da je bar mali dio nepravde prema Hrvatima u BiH ispravljen, zaslužili ste to jer ste pokazali kako se bori za svoj narod, rod i dom.  weasel, ovaj top post zaslužuje kvalitetan meme, žena se pita jel ju vara, a on okrenut razmišlja kako doći do 12 od 17 sad kad je propao Neum. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:11 |
|
|
RioMa je napisao/la: dudu je napisao/la: sve više ljudi shvaća koliko je cool boriti se za Hrvate u BIH, zapravo jedini veliki nacionalni cilj za koji se imamo boriti je upravo BIH. svi koji iole zavire u to, shvate dubinu i kompleksnost, sve moguće nijanse, nikad ne izađu iz toga, postanu opsjednuti. Izbori u Hrvatskoj: meh Izbori u BIH: 51,00% glasova u Vitezu  Ulogirat ću se samo da potvrdim ovo. Dakle, iz RH sam, ama baš nikakve rodbine s nijedne strane nemam u BiH ali već godinama više pratim BiH politiku nego hrvatsku. Da ne nabrajam sad detaljno, zbilja svakodnevno pratim sve što se pratiti može, uključujući naravno i ovaj forum. Sa zadovoljstvom mogu potvrditi kako sve veći broj ljudi u RH poznaje problematiku, uključujući i one koji su me prije par godina u čudu gledali kad bih se negdje na momačkoj ili svadbi uhvatio nekog nesretnika pa se razvezao o Samoupravi, Barryevim amandmanima, Ashdownovom statutu, Intzkovoj trećini i ostalim dobro znanim temama. Možete zamisliti njihove face kada bih se trudio pojasniti im cijeli taj kupus. Nedavno sam se oženio. Supruga zna da pratim ovu priču ali je općenito apolitična i stvarno to ne kuži. Nekoliko mjeseci nakon svadbe bili su pregovori u Neumu. Ja cijeli dan na iglama, uvjeren da je to zadnja šansa da se spasimo od potopa na izborima. Zbilja me dotuklo kad je konačno objavljeno da je sve palo u vodu. Bio sam uvjeren da je to kraj, da će nas odraditi na izborima i da Hrvati u BiH postaju manjina. Žena i ja ležimo u krevetu navečer, ja nervozan, ne mogu zaspati, samo što ne zaplačem od muke... Žena sva brižna kao da me pita što mi je, je li posao, jesu li roditelji, jesu li neki drugi problemi... Kad sam ja njoj istresao dušu i otkrio što me stvarno muči, dobrih sat vremena joj objašnjavajući koja tragedija se danas dogodila - ne mogu vam opisati tu zbunjenost i upitnike nad njenom glavom; je li ovaj čovjek normalan i o čemu on uopće govori!? Dobra je anegdota bila i to kad sam s kolegicom s posla razgovarao o jednom poslovnom partneru koji nam je nešto muljao, inače lik musliman iz BiH, i odjednom meni izleti - pod utjecajem ovog foruma naravno - ma ne vjeruj mu ništa, to ti je njihova muslimanska takija. Ne bi to bio toliki problem da ona u to vrijeme nije hodala s dečkom muslimanom. Uglavnom, nakon svega sam sretan da je bar mali dio nepravde prema Hrvatima u BiH ispravljen, zaslužili ste to jer ste pokazali kako se bori za svoj narod, rod i dom.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:14 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Mladi u Sarajevu i ne znaju, ne mogu se sjećati, kakva je bila Bosna bez Srpske, bez Federacije, bez kantona, bez domova naroda, tri predsjednika …. Nema ni edukativnih filmova o tome, svi filmovi su im o tome kako naoružani Srbi pobjedjuju jadne Muslimane u ratu. Tako da, ovi mladi su potpuno naviknuti da je na zadnjoj tramvajskoj stanici Srbija. Rodili su se s tim. Zato i ne kuže oko čega ovi penzioneri prosvjeduju. čestitam mladima što su izignorirali đuturume, ima nade za njih.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:20 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 12772 Lokacija: 🇮🇷 Upozorenja: 1
|
mirusvijetu je napisao/la: RioMa je napisao/la: Ulogirat ću se samo da potvrdim ovo. Dakle, iz RH sam, ama baš nikakve rodbine s nijedne strane nemam u BiH ali već godinama više pratim BiH politiku nego hrvatsku. Da ne nabrajam sad detaljno, zbilja svakodnevno pratim sve što se pratiti može, uključujući naravno i ovaj forum. Sa zadovoljstvom mogu potvrditi kako sve veći broj ljudi u RH poznaje problematiku, uključujući i one koji su me prije par godina u čudu gledali kad bih se negdje na momačkoj ili svadbi uhvatio nekog nesretnika pa se razvezao o Samoupravi, Barryevim amandmanima, Ashdownovom statutu, Intzkovoj trećini i ostalim dobro znanim temama. Možete zamisliti njihove face kada bih se trudio pojasniti im cijeli taj kupus. Nedavno sam se oženio. Supruga zna da pratim ovu priču ali je općenito apolitična i stvarno to ne kuži. Nekoliko mjeseci nakon svadbe bili su pregovori u Neumu. Ja cijeli dan na iglama, uvjeren da je to zadnja šansa da se spasimo od potopa na izborima. Zbilja me dotuklo kad je konačno objavljeno da je sve palo u vodu. Bio sam uvjeren da je to kraj, da će nas odraditi na izborima i da Hrvati u BiH postaju manjina. Žena i ja ležimo u krevetu navečer, ja nervozan, ne mogu zaspati, samo što ne zaplačem od muke... Žena sva brižna kao da me pita što mi je, je li posao, jesu li roditelji, jesu li neki drugi problemi... Kad sam ja njoj istresao dušu i otkrio što me stvarno muči, dobrih sat vremena joj objašnjavajući koja tragedija se danas dogodila - ne mogu vam opisati tu zbunjenost i upitnike nad njenom glavom; je li ovaj čovjek normalan i o čemu on uopće govori!? Dobra je anegdota bila i to kad sam s kolegicom s posla razgovarao o jednom poslovnom partneru koji nam je nešto muljao, inače lik musliman iz BiH, i odjednom meni izleti - pod utjecajem ovog foruma naravno - ma ne vjeruj mu ništa, to ti je njihova muslimanska takija. Ne bi to bio toliki problem da ona u to vrijeme nije hodala s dečkom muslimanom. Uglavnom, nakon svega sam sretan da je bar mali dio nepravde prema Hrvatima u BiH ispravljen, zaslužili ste to jer ste pokazali kako se bori za svoj narod, rod i dom.   haha brate
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:21 |
|
|
dudu je napisao/la: RioMa je napisao/la: Ulogirat ću se samo da potvrdim ovo. Dakle, iz RH sam, ama baš nikakve rodbine s nijedne strane nemam u BiH ali već godinama više pratim BiH politiku nego hrvatsku. Da ne nabrajam sad detaljno, zbilja svakodnevno pratim sve što se pratiti može, uključujući naravno i ovaj forum. Sa zadovoljstvom mogu potvrditi kako sve veći broj ljudi u RH poznaje problematiku, uključujući i one koji su me prije par godina u čudu gledali kad bih se negdje na momačkoj ili svadbi uhvatio nekog nesretnika pa se razvezao o Samoupravi, Barryevim amandmanima, Ashdownovom statutu, Intzkovoj trećini i ostalim dobro znanim temama. Možete zamisliti njihove face kada bih se trudio pojasniti im cijeli taj kupus. Nedavno sam se oženio. Supruga zna da pratim ovu priču ali je općenito apolitična i stvarno to ne kuži. Nekoliko mjeseci nakon svadbe bili su pregovori u Neumu. Ja cijeli dan na iglama, uvjeren da je to zadnja šansa da se spasimo od potopa na izborima. Zbilja me dotuklo kad je konačno objavljeno da je sve palo u vodu. Bio sam uvjeren da je to kraj, da će nas odraditi na izborima i da Hrvati u BiH postaju manjina. Žena i ja ležimo u krevetu navečer, ja nervozan, ne mogu zaspati, samo što ne zaplačem od muke... Žena sva brižna kao da me pita što mi je, je li posao, jesu li roditelji, jesu li neki drugi problemi... Kad sam ja njoj istresao dušu i otkrio što me stvarno muči, dobrih sat vremena joj objašnjavajući koja tragedija se danas dogodila - ne mogu vam opisati tu zbunjenost i upitnike nad njenom glavom; je li ovaj čovjek normalan i o čemu on uopće govori!? Dobra je anegdota bila i to kad sam s kolegicom s posla razgovarao o jednom poslovnom partneru koji nam je nešto muljao, inače lik musliman iz BiH, i odjednom meni izleti - pod utjecajem ovog foruma naravno - ma ne vjeruj mu ništa, to ti je njihova muslimanska takija. Ne bi to bio toliki problem da ona u to vrijeme nije hodala s dečkom muslimanom. Uglavnom, nakon svega sam sretan da je bar mali dio nepravde prema Hrvatima u BiH ispravljen, zaslužili ste to jer ste pokazali kako se bori za svoj narod, rod i dom.  weasel, ovaj top post zaslužuje kvalitetan meme, žena se pita jel ju vara, a on okrenut razmišlja kako doći do 12 od 17 sad kad je propao Neum.   Nema spavanja kad je Herceg Bosna u pitanju 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:22 |
|
|
dudu je napisao/la: RioMa je napisao/la: Ulogirat ću se samo da potvrdim ovo. Dakle, iz RH sam, ama baš nikakve rodbine s nijedne strane nemam u BiH ali već godinama više pratim BiH politiku nego hrvatsku. Da ne nabrajam sad detaljno, zbilja svakodnevno pratim sve što se pratiti može, uključujući naravno i ovaj forum. Sa zadovoljstvom mogu potvrditi kako sve veći broj ljudi u RH poznaje problematiku, uključujući i one koji su me prije par godina u čudu gledali kad bih se negdje na momačkoj ili svadbi uhvatio nekog nesretnika pa se razvezao o Samoupravi, Barryevim amandmanima, Ashdownovom statutu, Intzkovoj trećini i ostalim dobro znanim temama. Možete zamisliti njihove face kada bih se trudio pojasniti im cijeli taj kupus. Nedavno sam se oženio. Supruga zna da pratim ovu priču ali je općenito apolitična i stvarno to ne kuži. Nekoliko mjeseci nakon svadbe bili su pregovori u Neumu. Ja cijeli dan na iglama, uvjeren da je to zadnja šansa da se spasimo od potopa na izborima. Zbilja me dotuklo kad je konačno objavljeno da je sve palo u vodu. Bio sam uvjeren da je to kraj, da će nas odraditi na izborima i da Hrvati u BiH postaju manjina. Žena i ja ležimo u krevetu navečer, ja nervozan, ne mogu zaspati, samo što ne zaplačem od muke... Žena sva brižna kao da me pita što mi je, je li posao, jesu li roditelji, jesu li neki drugi problemi... Kad sam ja njoj istresao dušu i otkrio što me stvarno muči, dobrih sat vremena joj objašnjavajući koja tragedija se danas dogodila - ne mogu vam opisati tu zbunjenost i upitnike nad njenom glavom; je li ovaj čovjek normalan i o čemu on uopće govori!? Dobra je anegdota bila i to kad sam s kolegicom s posla razgovarao o jednom poslovnom partneru koji nam je nešto muljao, inače lik musliman iz BiH, i odjednom meni izleti - pod utjecajem ovog foruma naravno - ma ne vjeruj mu ništa, to ti je njihova muslimanska takija. Ne bi to bio toliki problem da ona u to vrijeme nije hodala s dečkom muslimanom. Uglavnom, nakon svega sam sretan da je bar mali dio nepravde prema Hrvatima u BiH ispravljen, zaslužili ste to jer ste pokazali kako se bori za svoj narod, rod i dom.  weasel, ovaj top post zaslužuje kvalitetan meme, žena se pita jel ju vara, a on okrenut razmišlja kako doći do 12 od 17 sad kad je propao Neum.  Znam kako je covjeku, i meni zena apoliticna a non stop joj glavu punio s tim. Kad su bili pregovori u neumu ja bio napet tri dana. Onda ona neizvjesnost hoce ga schmidt metnut u 7mj. Cak sam se jedno vrijeme skinuo s foruma dok schmidt ne odradi svoje. I onda dodje ta izborna noc, popio par piva i oci mi se cakle kad sam saznao za schmidtovu odluku. Kaze mi zena: "dobro i sta sad kad je nametnuo?" 
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:24 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 12772 Lokacija: 🇮🇷 Upozorenja: 1
|
|
Umjesto da jebete žene vi im pričate o izbornom zakonu. Eto izvor vaših problema
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:25 |
|
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la: weasel, ovaj top post zaslužuje kvalitetan meme, žena se pita jel ju vara, a on okrenut razmišlja kako doći do 12 od 17 sad kad je propao Neum.   Nema spavanja kad je Herceg Bosna u pitanju  to je to. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:25 |
|
|
novovrijeme je napisao/la:
Citat: Gost dnevnika je bio profesor međunarodnih odnosa Zlatko Hadžidedić.
Vidjeli smo kako izgleda ovo okupljanje. Koja je vaša generalna ocjena okupljanja i populističkih poruka.
- Nije bilo jasnog koncepta. Lutalo se između opredjeljnja da se govori o bošnjačkoj platformi i o građanskoj platformi. To kolebanje rezultira da dobijete nejasan sadržaj, populistički nastup, ljudi su se uglavnom derali, a da pri tome nisu imali šta da kažu. Ovo je tragična situacija kada se ima šta da kaže. Umjesto vikanja mi imamo da poručimo da je Schmidt prekršio Deytonski sporazum i da ga je doveo u pitanje kao i svoju poziciju i cjelokupni pravni poredak. Ovo je planirano mrtvorođenče iza kojeg stoje neke političke strukture, koje ne mogu ni na kakav način organizovati građanski protest. Ovo je zaista smišljeno napravljeno i ta konfuzija je stvorena kako ne bi došlo do zaista autentičnih demonstracija. Bakir i društvo broje autentične fotelje. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:26 |
|
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la: weasel, ovaj top post zaslužuje kvalitetan meme, žena se pita jel ju vara, a on okrenut razmišlja kako doći do 12 od 17 sad kad je propao Neum.   Nema spavanja kad je Herceg Bosna u pitanju  Hahaha, bravo weasel, bravo dudu. 
1520 of 2558 - 59.42%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:27 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Umjesto da jebete žene vi im pričate o izbornom zakonu. Eto izvor vaših problema Jebemo nocu, danju pricamo o izbornom zakonu  hrvati zapadne hercegovine imaju najjaci natalitet u bih
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:29 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: dudu je napisao/la: weasel, ovaj top post zaslužuje kvalitetan meme, žena se pita jel ju vara, a on okrenut razmišlja kako doći do 12 od 17 sad kad je propao Neum.  Znam kako je covjeku, i meni zena apoliticna a non stop joj glavu punio s tim. Kad su bili pregovori u neumu ja bio napet tri dana. Onda ona neizvjesnost hoce ga schmidt metnut u 7mj. Cak sam se jedno vrijeme skinuo s foruma dok schmidt ne odradi svoje. I onda dodje ta izborna noc, popio par piva i oci mi se cakle kad sam saznao za schmidtovu odluku. Kaze mi zena: "dobro i sta sad kad je nametnuo?"  kod mene su neugodno dugo bili sestra i šogor, u jednom trenu kad je nametnuo, zgrabim laptop, pokupim se iz boravka i odem u sobu, vratim se nakratko samo po punjač, viče ona za mnom di ćeš ti dok ti je sestra tu, ja viknem čekam ovo 15 godina, ona za mnom nešto da ti vrag jebi mater hercegbosnu, ali sam zatvorio vrata za sobom pa nisam sve čuo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:30 |
|
|
dudu je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Znam kako je covjeku, i meni zena apoliticna a non stop joj glavu punio s tim. Kad su bili pregovori u neumu ja bio napet tri dana. Onda ona neizvjesnost hoce ga schmidt metnut u 7mj. Cak sam se jedno vrijeme skinuo s foruma dok schmidt ne odradi svoje. I onda dodje ta izborna noc, popio par piva i oci mi se cakle kad sam saznao za schmidtovu odluku. Kaze mi zena: "dobro i sta sad kad je nametnuo?"  kod mene su neugodno dugo bili sestra i šogor, u jednom trenu kad je nametnuo, zgrabim laptop, pokupim se iz boravka i odem u sobu, vratim se nakratko samo po punjač, viče ona za mnom di ćeš ti dok ti je sestra tu, ja viknem čekam ovo 15 godina, ona za mnom nešto da ti vrag jebi mater hercegbosnu, ali sam zatvorio vrata za sobom pa nisam sve čuo.  lasico, daj meme i za ovo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:33 |
|
|
dudu je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Znam kako je covjeku, i meni zena apoliticna a non stop joj glavu punio s tim. Kad su bili pregovori u neumu ja bio napet tri dana. Onda ona neizvjesnost hoce ga schmidt metnut u 7mj. Cak sam se jedno vrijeme skinuo s foruma dok schmidt ne odradi svoje. I onda dodje ta izborna noc, popio par piva i oci mi se cakle kad sam saznao za schmidtovu odluku. Kaze mi zena: "dobro i sta sad kad je nametnuo?"  kod mene su neugodno dugo bili sestra i šogor, u jednom trenu kad je nametnuo, zgrabim laptop, pokupim se iz boravka i odem u sobu, vratim se nakratko samo po punjač, viče ona za mnom di ćeš ti dok ti je sestra tu, ja viknem čekam ovo 15 godina, ona za mnom nešto da ti vrag jebi mater hercegbosnu, ali sam zatvorio vrata za sobom pa nisam sve čuo.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:33 |
|
|
Izgleda samo kod mene je žena potpuno zainteresirana, nije po forumima ali odgleda sve dnevnike po redu i čini mi se radikalnija je od mene. 
1520 of 2558 - 59.42%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:42 |
|
|
novem je napisao/la: dudu je napisao/la: kod mene su neugodno dugo bili sestra i šogor, u jednom trenu kad je nametnuo, zgrabim laptop, pokupim se iz boravka i odem u sobu, vratim se nakratko samo po punjač, viče ona za mnom di ćeš ti dok ti je sestra tu, ja viknem čekam ovo 15 godina, ona za mnom nešto da ti vrag jebi materhercegbosnu, ali sam zatvorio vrata za sobom pa nisam sve čuo.  lasico, daj meme i za ovo.  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:44 |
|
|
|
700 muslimana veceras prosjek godina 67, a natalitet se srozao drasticno. Znaci nit jebu svoje zene, niti brinu za "bosnu". Ocito imaju druge prioritete (hint: njemacka, pelene)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:46 |
|
|
|
Pitanje je li bilo i 700, nisu smjeli ni jednu sliku iz drona objaviti.
1520 of 2558 - 59.42%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:47 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Izgleda samo kod mene je žena potpuno zainteresirana, nije po forumima ali odgleda sve dnevnike po redu i čini mi se radikalnija je od mene.  Ti si se dobro oženio. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Protesti 24.10.22. pred OHR-om u Sarajevu Postano: 24 lis 2022, 21:49 |
|
|
weasel je napisao/la: žena je vikala, ne sestra. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Perun_Velež i 32 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|