HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 06 stu 2024, 08:28.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 35651 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 16 lis 2022, 00:03 

dudu je napisao/la:

dobri ste, ali ovaj Brazil je brutalan i bez mane, bit će teško do boda doći.

Imamo i mi konja za trku...

Vanja Milinkovic Savic, Lukic, Radonjic, Kostic, Vlahovic... udarne igle u torinskom derbiju, samo njihova imena cujes...

Vrh

PostPostano: 17 lis 2022, 13:32 

Citat:
Vučić: Ako ne uvedemo sankcije Rusiji bit ćemo u velikim problemima

Pa uvedite i riješen problem.

Vrh

PostPostano: 17 lis 2022, 14:16 

Citat:
Ako bi Srbija uvela sankcije Rusiji, rekli bi – baš lepo, postali ste deo evropske porodice

Vučić je ukazao da i ako bi sutra uveli sankcije Rusiji, oni bi tri dana govorili „baš lepo, postali ste deo evropske porodice”, a peti dan bi govorili „Srbija mora da se konačno opredeli da li je na pravoj strani istorije ili ne”, preneo je Tanjug.

https://www.politika.rs/sr/clanak/52130 ... e-porodice

Upravo tako. Trampiti jedinog saveznika kroz istoriju za tapšanje po ramenu, ne isplati se nikako...

Vrh

PostPostano: 18 lis 2022, 13:18 

Citat:
Velja Nevolja na suđenju: Vučić je bio šef, s Vulinom nisam htio raditi jer se drogira

=))

Vrh

PostPostano: 18 lis 2022, 14:23 

Rutiner je napisao/la:
Citat:
Velja Nevolja na suđenju: Vučić je bio šef, s Vulinom nisam htio raditi jer se drogira

=))

Degutantno ga je gledati u ulozi samoproklamovanog nacionaliste. Kosati julovac, bio i ostao.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2022, 12:09 

Neki Rusi koji su ovde izbegli ozbiljno mi skaču po živcima. Snimaju se za YouTube i serendaju sa visine po zemlji koja ih je primila. Kao, Srbija i jeste i nije Evropa, slaba nam je digitalna pismenost, maltene živimo u prošlom veku, jedan koji strogo govori engleski trabunja kako je u početku morao da bere maline u nekoj selendri i kako je bio u teškom problemu jer niko od berača ni domaćina nije znao da bekne gorepomenuti engleski. Jbt, Rus u Srbiji pa ne razume kad je kraj radnog vremena i kad je vreme ručku. Dakle debil.
Šta bre hoće od nas, nek idu tamo gde je haj i fensi, jbm im sve po spisku. Pobegulje.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2022, 13:02 

Što se tiče Rusa, susrete s njima sam imao na ljetovanjima u Turskoj.
Bahati, sirovi, grmalji, teške pjandure.
Nikako ih nisam mogao povezati sa ženama koje su s njima, no dobro.

Uglavnom vjerujem da nisu ugodni susjedi ni u kom slučaju.

Drugačiji je to mentalitet, a obzirom da ih ima baš podosta u Bg, vjerujem da su se odomaćili.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2022, 13:51 

Ima finog sveta koji radi svoj posao i ne filozofira. Znaju zašto su tu i da je to privremeno.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2022, 15:37 

Rutiner je napisao/la:

Drugačiji je to mentalitet, a obzirom da ih ima baš podosta u Bg, vjerujem da su se odomaćili.

Osećaš se ugroženo pored njih jer si nesiguran u sebe (tačnije, uočavaš da si fizički inferioran u odnosu na njih).

Ajde što su bahati zna da iznerivara čoveka kad se baš pretera, ali smeta ti što je lik krupan?

Ne ide to na dobro. :kava

Vrh

PostPostano: 19 lis 2022, 15:41 

buenos aires je napisao/la:
Rutiner je napisao/la:

Osećaš se ugroženo pored njih jer si nesiguran u sebe (tačnije, uočavaš da si fizički inferioran u odnosu na njih).

Ajde što su bahati zna da iznerivara čoveka kad se baš pretera, ali smeta ti što je lik krupan?

Ma krupan sam i ja.

Al nije to. Čak šta više, većina ih je bila više u Putin fazonu.
Rekao bih da smo mi u prosjeku ovdje kršniji od njih.

Više je da oni nastupaju kome mi da se prilagođavamo, nema veze što su došli na tuđi teritorij i što tu možda vrijede neka druga pravila.
Ok, kao turisti plaćaju, pa domaćin mora da se strpi, al ovako silom prilika, nije ni čudo kad se domaći pobune protiv pridošlica.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2022, 15:45 

Rutiner je napisao/la:

Ma krupan sam i ja.

Više je da oni nastupaju kome mi da se prilagođavamo, nema veze što su došli na tuđi teritorij i što tu možda vrijede neka druga pravila.
Ok, kao turisti plaćaju, pa domaćin mora da se strpi, al ovako silom prilika, nije ni čudo kad se domaći pobune protiv pridošlica.

Osvajački mentalitet, i nije ti jasno što su ribe s njima...

Živ ti nama bio.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2022, 15:52 

Rutiner je napisao/la:

Ma krupan sam i ja.

Osvajački mentalitet, i nije ti jasno što su ribe s njima...

Živ ti nama bio.

A dobro, ja to iz muškog ugla :zubati

Jasno je što su s njima.

Pale se na sirovine, nije puno drugačije ni kod nas.

Uz to imaju i love.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2022, 15:58 

Teranova 2 je napisao/la:
Neki Rusi koji su ovde izbegli ozbiljno mi skaču po živcima. Snimaju se za YouTube i serendaju sa visine po zemlji koja ih je primila. Kao, Srbija i jeste i nije Evropa, slaba nam je digitalna pismenost, maltene živimo u prošlom veku, jedan koji strogo govori engleski trabunja kako je u početku morao da bere maline u nekoj selendri i kako je bio u teškom problemu jer niko od berača ni domaćina nije znao da bekne gorepomenuti engleski. Jbt, Rus u Srbiji pa ne razume kad je kraj radnog vremena i kad je vreme ručku. Dakle debil.
Šta bre hoće od nas, nek idu tamo gde je haj i fensi, jbm im sve po spisku. Pobegulje.

..a to je profilno rečeno obrazovaniji i ekonomsko moćniji dio rusa zamisli ove ispod i onda se čudite što ih ukri neće..komunizam je uništio rusku dušu i kod nas je pa kad i čitaš forum još uvik dah komunizma i mentalni sklop..

Vrh

PostPostano: 19 lis 2022, 16:00 

Gledam jednog Rusa na YouTube, u Niš je prispeo jer je tu naišao na dobar odgovor i razumevanje u vezi sa nastavkom školovanja autističnog deteta. To je ok. Sad treba da mu stignu žena, dete i 2 velika psa. Šta je tu nenormalno - to što o psima i njihovom dolasku vergla deset puta više nego o sopstvenom detetu. Sad traži kuću sa velikim dvorištem jer tu će biti fino za pse. I ići će u pičkovac zbog njih umesto da dete ima školu u blizini. To je nebitno, psi su bitni. Jbt, dovlači dve kerine iz Moskve...

Vrh

PostPostano: 19 lis 2022, 16:03 

Gledam jednog Rusa na YouTube, u Niš je prispeo jer je tu naišao na dobar odgovor i razumevanje u vezi sa nastavkom školovanja autističnog deteta. To je ok. Sad treba da mu stignu žena, dete i 2 velika psa. Šta je tu nenormalno - to što o psima i njihovom dolasku vergla deset puta više nego o sopstvenom detetu. Sad traži kuću sa velikim dvorištem jer tu će biti fino za pse. I ići će u pičkovac zbog njih umesto da dete ima školu u blizini. To je nebitno, psi su bitni. Jbt, dovlači dve kerine iz Moskve...

..spasitelji kršćanstva... :zubati

Vrh

PostPostano: 19 lis 2022, 16:05 

To su pobegulje, oni sa viškom love i manjkom obraza.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2022, 16:08 

...pet milijuna rusa je prebjeglo iz rusije nije to sirotinja a vjerojatno nisu ni neobrazovani al to je azijska kultura koliko god vi srbi iz neki kvazi politički motiva navijali za njih bliži vam europska kultura..al zbog loši političara bižite a rusi će vas prebrisati po potrebi u sekundi..al dobro vaš izbor..

Vrh

PostPostano: 19 lis 2022, 16:12 

laganini je napisao/la:

...pet milijuna rusa je prebjeglo iz rusije nije to sirotinja a vjerojatno nisu ni neobrazovani al to je azijska kultura koliko god vi srbi iz neki kvazi politički motiva navijali za njih bliži vam europska kultura..al zbog loši političara bižite a rusi će vas prebrisati po potrebi u sekundi..al dobro vaš izbor..

Bar da je azijska. Ne, oni kopiraju zapadne trendove pa tako i to u vezi pasa. Nije on jedini koji dovlači životinju preko pola sveta. A kao spasavaju glave. Foliranje.
Onda blebetanje tipa - pa ovde nema kineskih čajeva, ovde puše u restoranima, ovde su zidovi išarani grafitima, ovde nema metroa....
Mrš!

Vrh

PostPostano: 19 lis 2022, 16:18 

laganini je napisao/la:

Bar da je azijska. Ne, oni kopiraju zapadne trendove pa tako i to u vezi pasa. Nije on jedini koji dovlači životinju preko pola sveta. A kao spasavaju glave. Foliranje.
Onda blebetanje tipa - pa ovde nema kineskih čajeva, ovde puše u restoranima, ovde su zidovi išarani grafitima, ovde nema metroa....
Mrš!

...ma divlji su reka sam ti uništio ih je komunizam staroga su zarobili i priča mi je kako su se ponašalai i to baš u srbiji na području vojvodine srema ..silovanja su bila ko dobar dan..ne zanosi se oni su mentalni šljam a to malo pomodorstva ih ne čini zapdnijim to je pomodorstvo..rušenjem carske rusije nastala je kulturoška katastrofa koja traje i teško da se izvuku od toga ...

Vrh

PostPostano: 19 lis 2022, 16:20 

Znaš šta, ne želim da generalizujem, pišem samo o onima koji su došli i snimaju video blogove.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2022, 16:21 

..primjera radi u mom selu su do 43-će bili talijani a onda njemci nikome dlaka s glave nije pala kakvo silovanje kakva krađa..nema šanse...a rusi di god su stigli pljačke silovanje ubijanja...koliko je komunizam proguta one ruske kreme na desetine milijuna..nećeš da priznaš a to je takav mentalni sklop..

Vrh

PostPostano: 19 lis 2022, 16:24 

Komunizam ih jeste upropastio.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2022, 16:33 

Komunizam ih jeste upropastio.

..da..samo od 1914-1918 poginulo je oko petnest miljuna rusa..a tek posli postoji ona čuvena da revolucija jede svoju dicu a tu se najviše vidilo svi neistomišljenici koji su i stvorili komunističku rusiju su ubijeni..
Buharina,Trockog, Kamenjeva, Rikova i Zinojeva koji su postajali disidenti ili su likvidirani...SSSR bio od početka stvaran na lošim temeljima: krađi,
atentatima, prljavom novcu i donacijama prevaranata i takav je osta i do dan danas...meni je nestvarna ta furka na ruse meni to nije zdravo..

Vrh

PostPostano: 19 lis 2022, 16:37 

Ti si budala što ih poistovećuješ sa tim nakaradnim bivšim uređenjem. Gotovo je sa tim. Generacije su rođene posle pada berlinskog zida, veze to blage nema.

Vrh

PostPostano: 19 lis 2022, 16:41 

Ti si budala što ih poistovećuješ sa tim nakaradnim bivšim uređenjem. Gotovo je sa tim. Generacije su rođene posle pada berlinskog zida, veze to blage nema.

..nije to tako jednostavno mentalitet se stvara..pa i demokratsko razmišljanje..zar ti stvarno vjeruješ da je putinova država na temeljima demokracije nemoj me zezat ..pa on je sam sebe izmjenom zakona stavio za dozivotnog predsjednika...veliko sjeme zla je u rusiji i teško će se izvući iz toga...

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 35651 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 1317, 1318, 1319, 1320, 1321, 1322, 1323 ... 1427  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: