|
|
Stranica: 33/56.
|
[ 1387 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 30 kol 2022, 07:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59977 Lokacija: DAZP HQ
|
JNA je napisao/la: Bobanovski! je napisao/la: Pali se samo na Srbe, pokušao sam ali ne ide... Pa dobro, to je i razumljivo.. Odrastala je u srpskoj sredini. Imala je izbor ili Srbi ili kljakave Švabe. Jasno je šta je birala.. :) . Otišla iz Sarajeva di je bilo 150 tisuća Srba da ih se kutariše i onda ode u Beč di ih je 200 tisuća.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 30 kol 2022, 08:50 |
|
|
U Becu sigurno ima 2 brigade Sarajevsko-romanijskog korpusa.
|
|
Vrh |
|
|
Sindjelic
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 30 kol 2022, 10:36 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2020, 13:41 Postovi: 1002 Lokacija: Српски свет
|
ShahidMaker je napisao/la: U Becu sigurno ima 2 brigade Sarajevsko-romanijskog korpusa. Iz Shenbruna krenuli su vuci, seli te se Becki Turci.
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 30 kol 2022, 10:59 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2407 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Sindjelic je napisao/la: Bobanovski! je napisao/la: Pali se samo na Srbe, pokušao sam ali ne ide... Pa nadji neke srpske pretke, imas ih sigurno u 1. 2. kolenu, kao i svaki Hrvat. Rijetko tko od nas ima fizionomiju cigana.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Sindjelic
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 30 kol 2022, 11:19 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2020, 13:41 Postovi: 1002 Lokacija: Српски свет
|
saskia je napisao/la: Sindjelic je napisao/la: Pa nadji neke srpske pretke, imas ih sigurno u 1. 2. kolenu, kao i svaki Hrvat.
Rijetko tko od nas ima fizionomiju cigana. Pa nije bas da nemate, Jure Francetic bas lici na nekog ispijenog cigosa. https://www.bing.com/images/search?view ... ajaxserp=0
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 30 kol 2022, 11:59 |
|
|
Dokle ste sa specijalnom, jeste usli u Prizren?
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 30 kol 2022, 12:29 |
|
|
I dalje jake snage se gomilaju ka jugu. Ne znam sta je ovo. Na svakom putu i na oba auto-puta, ceo dan prolaze vojni kamioni, logistika, borbena tehnika.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 30 kol 2022, 12:31 |
|
|
Stizu pozivi za ratni raspored, sto opet ne mora nista da znaci, jer je to redovna praksa. Samo je sve intezivnije. Mozda kupovina mesec, dva dok se ne ispegla sve.
Oko KiM ima vise tehnike nego sve ex yu vojske zajedno. Ne bih voleo da se ide na sve, jer smatram da nismo za to jos uvek spremni.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 30 kol 2022, 12:33 |
|
|
Danas u pravcu Cacka auto-putem proslo jedno 50 primeraka borbene i neborbene tehnike
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 31 kol 2022, 22:57 |
|
|
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 31 kol 2022, 23:40 |
|
|
Gledam Žarkovića na YT.. Na Kosovu je ... :) 90% klipa priča o vučićevoj (najviše), tadićevoj i djindjićevoj veleizdaji Kosova (Slobu ne spominje uopšte, zanimljivo ), a na kraju klipa kaže da je južni deo Mitrovice (albanci) PRAZAN .. U mraku, svaka zgrada ima po max dva stana sa upaljenim svetlima, a da je to još i dobro u odnosu na ostatak albanskog dela Kosova... i da je to jedina dobra vest (po nas) koju ima o Kosovu.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 31 kol 2022, 23:45 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: JNA je napisao/la: Srbiji ne treba demografija za nacionalne ciljeve.
To treba vama i Albancima. To su vaše politike, koje su propale... :)
. J Kako ti ne treba. Evo da se Kosovo komplet isprazni, i nestane Albanaca, hoćeš ti iz Pirota preseliti u okolinu Pristine, ili KiM iz Niša u Kozaraku Dubici. Šta ću ja u razvaljenu Dubicu, kad je i luđak elit star odatle pobjegao u Rijeku, a šunja se povremeno i u Busijama.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 31 kol 2022, 23:51 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Inace Sarajevo je zasuto osiromasenim uranijumom. Mesta gde sada zive Muslimani. Šipke zaprašivali i po Preševskoj dolini da ih istrijebe tko ŽOHARE. Razvidno da gde žive Srbi NISU BOMBALI.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 31 kol 2022, 23:57 |
|
|
Pa to za ruskog agenta, ne znam.. Možda jeste, možda nije.
Ali ta opčinjenost onom gluperdom Miloševićem mi nikako nije jasna.
Ajde da je klinac kao Čičak i Šehid sa foruma, koji nisu živeli i doživeli slobinu Srbiju i slobine genijalne šahovske partije, pa i da razumem..
Ali on je mator čovek već. Sve je to proživeo kao i mi..
.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 01 ruj 2022, 00:13 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Oni mogu da se tuku sa EU, NATO i Amerikom, mi ovde ne mozemo... lozenje kako mi ovde treba da budemo istureno rusko odeljenje u okeanu NATO...neka hvala, mi smo tu partiju vec odigrali... Upravo to. Zapadna imperija je deset godina šlajfovala zbog nas po Balkanu, dok su za to vreme i Rusi i Kinezi vaskrsli iz pepela i ustali na noge iz klasičnog nogdauna. U *** treba da nas ljube.. .
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 01 ruj 2022, 00:49 |
|
|
Gomila se vojska oko Kosova... Panciri na snimku..
Ako budem video i FK-3 to je onda to. Ide se..
.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 01 ruj 2022, 00:55 |
|
|
KUB-ovi u pokretu..
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 01 ruj 2022, 00:59 |
|
|
Panciri i logistička vozila..
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 01 ruj 2022, 01:11 |
|
|
Zašto Vučiću treba ovaj cirkus?
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 01 ruj 2022, 01:12 |
|
|
Kakav cirkus?
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 01 ruj 2022, 08:54 |
|
|
I jesu li uvedene kosovske tablice?
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 01 ruj 2022, 09:11 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Zašto Vučiću treba ovaj cirkus? Pita Šnjoko koji 30 godina pravi cirkus u regiji...
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 01 ruj 2022, 09:19 |
|
|
dudu je napisao/la: JNA je napisao/la: Pa dobro, to je i razumljivo..
Odrastala je u srpskoj sredini. Imala je izbor ili Srbi ili kljakave Švabe. Jasno je šta je birala.. :)
.
Otišla iz Sarajeva di je bilo 150 tisuća Srba da ih se kutariše i onda ode u Beč di ih je 200 tisuća. Srbi joj fetiš i mokri najitnimniji SAN. Glede KiM to je još jedna šarada, predstava za priglupu raju što glasuje za Vožda.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 01 ruj 2022, 09:26 |
|
|
DzonBG je napisao/la: JNA je napisao/la:
Upravo to.
Zapadna imperija je deset godina šlajfovala zbog nas po Balkanu, dok su za to vreme i Rusi i Kinezi vaskrsli iz pepela i ustali na noge iz klasičnog nogdauna.
U *** treba da nas ljube..
.
Nisu slajfovali, oni su se ovde izivljavali, dok su bili u piku svoje moci... Mi smo uspeli zajebanu stvar, da udjemo u sukob sa Hitlerom i NATO dok su bili u zenitu... dobar komad budale moras biti da tako nesto uradis... neki to zovu herojstvom i slobodarskim duhom, a ustvari je jebena glupost... rezultati takvih odluka su milion mrtvih ljudi, i rasturena zemlja... Danas su najveci Srbi oni koji podrzavaju uzaludan ustanak pod komandom Engleza, uvijen u cetnicku pricu, a isti ti bi i popusili Putinu... drugi su oni koji su se klanjali Titu i Staljinu, koji su kvalitetno radili da se unisti ovaj narod i drzava... to je takva mentalna i ideoloska perverzija... Mali Rusi, mladji brat... to je toliko ponizavajuce jbt... podrzati Ruse u ovoj borbi sada treba biti u sasvim drugoj dimenziji, a ne toj budjavoj emotivnoj, kako su oni nasa braca... pa braca su i Ukrajinci ako gledamo proslost i religiju... Sere mi se od takvih patriota... Ima 4/5 ISTINE što kažeš ...samo Rusi SSSR nisu nas direktno ubijali, razvaljivali, bombardirali, tko Anglosi 43-44. 1914 zbog luđaka iz elite Srbije ušli nespremni u rat. 1915 založili se za skrb i prevoz na Krf, Bizertu... 1944 oslobađali.... 2015 dali veto da nismo GENOCIDNi NACISTI, našeg doba.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 01 ruj 2022, 10:27 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Zašto Vučiću treba ovaj cirkus? Pita Šnjoko koji 30 godina pravi cirkus u regiji... Kakve ja veze imam s cim ili da mene poredis sa Vucicem a jedino ste vi na regiinalnom nivou pravili cirkus.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|