|
|
Stranica: 42/56.
|
[ 1387 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:03 |
|
|
NSOS je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: ne znam ko ti kaze da su razoruzani? pa imaju vise oruzja Srbi sa KiM nego ovi naivni muslimani sto govore ,,nije ovo 92.'' Svo oruzje koje su imali je predato KFOR-u 2015. Po Briselskom sporazumu. Cak su i policajci Srbi predali pistolje pa dobili druge. Jedino ako su posle nesto tajno doneli ali tesko jer sada Siptari kontrolisu administartivnu liniju. Imaju oruzja dosta.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:05 |
|
|
K..M je napisao/la:
Tko iz stožera SNS ide u dragovoljce na Kosovo ravno?
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:06 |
|
|
ROSU stigao u Mitrovicu...
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:06 |
|
|
K..M je napisao/la: Tko iz stožera SNS ide u dragovoljce na Kosovo ravno? Nitko. Šaljemo žutaće.. oni su patriote, mi smo izdajnici. Ja već uveliko misionarim da darivamo Amerima sankcije Rusiji i Kosovo u zamenu za CG, RS i NATO na drugoj temi.. .
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:08 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
JNA je napisao/la: Bolje rat no pakt, bolje bijelo od žutog. Dole šiftar mafija, živeo nam Zelja, Vesko, Radoičić. To su spec postrojbe sa Dedinja.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:09 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Imaju oruzja dosta. Stvarno ne vredi s tobom raspravljati. Uostalom videcemo uskoro sta ce biti. Ako se ostvari bilo sta od ovog sto si pricao imas od mene gajbu piva po izboru. Ja ponavljam: 1) ili ce biti nekih manih nemira i razbijenih srpskih glava, 2) ili neki "kompromis" kojim ce Siptari dobiti sta hoce a Vucic to predstaviti kao svoju pobedu.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:09 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: ROSU stigao u Mitrovicu... Ajde taman dok se smeste tamo, idem da odgledam Fulam - MC .. .
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:11 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: K..M je napisao/la:
Tko iz stožera SNS ide u dragovoljce na Kosovo ravno? Ruska raspađot pijana banda, bratja ni 3 m Bahmuta da preskoče, a u Khersonu jurišaju, ali na levo krug, ka Krimi. To su moji uradci sa 20 kanala, kojim sluđujempaljevine i EXTRA profitiram...urote, ratovi, popovska proročanstva, cjepivo, Kentrejls.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:12 |
|
|
NSOS je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: Imaju oruzja dosta. Stvarno ne vredi s tobom raspravljati. Uostalom videcemo uskoro sta ce biti. Ako se ostvari bilo sta od ovog sto si pricao imas od mene gajbu piva po izboru. Ja ponavljam: 1) ili ce biti nekih manih nemira i razbijenih srpskih glava, 2) ili neki "kompromis" kojim ce Siptari dobiti sta hoce a Vucic to predstaviti kao svoju pobedu. Imaju dosta oruzja. Sta da ti kazem, kad nisu u pravu da su razoruzani? Sta su manji neredi? ulicni neredi? Bice razbijanja barikada, a mozda i pukne, ako pukne vrlo moguce 99% da ulazi VS.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:14 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: ahahahah ja imam detaljno sve, samo volim ovde da delim, zbog nekih drugih stvari :) Detaljan ti je samo karton sa šiframa. F16...f18, f22....f35...tko amer zrakoplovi.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:15 |
|
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:16 |
|
|
K..M je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: ahahahah ja imam detaljno sve, samo volim ovde da delim, zbog nekih drugih stvari :) Detaljan ti je samo karton sa šiframa. F16...f18, f22....f35...tko amer zrakoplovi. ajde pacove, ne smaraj... ja sam inace vrlo tolerantan u raspravi, sve citam... al ti si zaista najdosadniji lik. Moracu na ignore da te stavim.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:18 |
|
|
JNA je napisao/la: K..M je napisao/la: Jel krenuo ARMAGEDON? Što zbori Vrhovni komandant Veličanstveni AV? Ovaj put se kreće. Čekamo prvo KFOR da reaguje i zaštiti našu nejač, a kad to ne uradi, onda ćemo da vidimo šta i kako na sednici saveta za bezbednost u 3 ujutru. Gosti emisije su Čović, Sarapa, ovaj iz Informera (zaboravio sam mu ime) i direktno uključenje na viberu čelnika srpske liste.. :) . Zaboravio si Cigana Dr Dragana Petrovića i par gluposti što melje i vrti. Suržiki, kom partija, partija regijuna. Vele Rus, malo Rus. Luđaka iz Laze izvukli i poslali po postajama sa nacionalnim frekfencije da zahebava glupake u Aktualnostima.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:20 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Dodik: RS je spremna pomoći srpski narod na Kosovu, i izvan svojih kapaciteta https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-r ... /221105058Poslaće im trakture i prikolice da se evakuiraju.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:20 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Imaju dosta oruzja. Sta da ti kazem, kad nisu u pravu da su razoruzani?
Sta su manji neredi? ulicni neredi? Bice razbijanja barikada, a mozda i pukne, ako pukne vrlo moguce 99% da ulazi VS.
Poznajem ljude koji su nekada bili u naoruzanoj civilnoj zastiti tamo. Manji neredi znaci nekoliko razbijenih glava i hapsenja kao i do sad, mozda pokoja barikada koja ce se skloniti. I KFOR je ovih dana vezbao su buldozerima. VS moze da udje samo ako joj KFOR tj. NATO dozvoli. Ako se desi onda je to vec nesto potpuno drugo. Ali nece.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:21 |
|
|
Ovo se radi da svi sede kući zakucani uz Pink, da možemo lepo da ih popišemo. Begaju Srbalji od popis kao od djavola.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:22 |
|
|
NSOS je napisao/la: ShahidMaker je napisao/la: Imaju dosta oruzja. Sta da ti kazem, kad nisu u pravu da su razoruzani?
Sta su manji neredi? ulicni neredi? Bice razbijanja barikada, a mozda i pukne, ako pukne vrlo moguce 99% da ulazi VS.
Poznajem ljude koji su nekada bili u naoruzanoj civilnoj zastiti tamo. Manji neredi znaci nekoliko razbijenih glava i hapsenja kao i do sad, mozda pokoja barikada koja ce se skloniti. I KFOR je ovih dana vezbao su buldozerima. VS moze da udje samo ako joj KFOR tj. NATO dozvoli. Ako se desi onda je to vec nesto potpuno drugo. Ali nece. pa ja znam masu ljudi dole, tako da znam i da su poprilicno naoruzani. Pa kacio sam slike ovde letos, kako drzi cove M70 na stolu. uglavnom starije malo naoruzanje, ali je to dosta. Sigurno imaju i neke stekove. Ovako po kucama ima.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:23 |
|
|
Benjaminzuban prije 17 minuta Pa šta čekaš Igora i Goricu rusak na leđa kalašnjikov u ruke u transporter i na Kosovo.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:26 |
|
|
E sad stvarno. Kreće se večeras dole.
Ovog puta nije bilo standardne šarade pomeranja tenkova i Lazara ovaj put.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:26 |
|
|
JNA je napisao/la: Ovo se radi da svi sede kući zakucani uz Pink, da možemo lepo da ih popišemo. Begaju Srbalji od popis kao od djavola. ŠER SKAČE, Jovana plače a Happy Marić joj ga mače. Kosomasni kupi eure na skupe reklame. Srbi dole piju suzavac, pišaju krv i jedu batine. Sve je ok i normala, javio AV. Vrhovni luđak.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:27 |
|
|
A ne znam jos uvek nista. Za sutra najavljen skup Srba, ne verujem da ce veceras... Nema sad barikada.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:30 |
|
|
Pa večeras kreću, stići će do sutra uveče.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:30 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: A ne znam jos uvek nista. Za sutra najavljen skup Srba, ne verujem da ce veceras... Nema sad barikada. Rezirano bre Shahi, a ti se uzbudjavas...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
|
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 05 stu 2022, 17:31 |
|
|
JNA je napisao/la: E sad stvarno. Kreće se večeras dole.
Ovog puta nije bilo standardne šarade pomeranja tenkova i Lazara ovaj put. Grobi to nije rezervisano za tebe. Da fulaš i pučanstvo dovodiš u zabludu. Ima ovde tko je za to rezerviran.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|