Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji
Postano: 05 stu 2022, 17:03
NSOS je napisao/la:
ShahidMaker je napisao/la:
ne znam ko ti kaze da su razoruzani? pa imaju vise oruzja Srbi sa KiM nego ovi naivni muslimani sto govore ,,nije ovo 92.''
Svo oruzje koje su imali je predato KFOR-u 2015. Po Briselskom sporazumu. Cak su i policajci Srbi predali pistolje pa dobili druge. Jedino ako su posle nesto tajno doneli ali tesko jer sada Siptari kontrolisu administartivnu liniju.
Postano: 05 stu 2022, 17:09
Imaju oruzja dosta.
Stvarno ne vredi s tobom raspravljati. Uostalom videcemo uskoro sta ce biti. Ako se ostvari bilo sta od ovog sto si pricao imas od mene gajbu piva po izboru.
Ja ponavljam:
1) ili ce biti nekih manih nemira i razbijenih srpskih glava, 2) ili neki "kompromis" kojim ce Siptari dobiti sta hoce a Vucic to predstaviti kao svoju pobedu.
Postano: 05 stu 2022, 17:12
NSOS je napisao/la:
Imaju oruzja dosta.
Stvarno ne vredi s tobom raspravljati. Uostalom videcemo uskoro sta ce biti. Ako se ostvari bilo sta od ovog sto si pricao imas od mene gajbu piva po izboru.
Ja ponavljam:
1) ili ce biti nekih manih nemira i razbijenih srpskih glava, 2) ili neki "kompromis" kojim ce Siptari dobiti sta hoce a Vucic to predstaviti kao svoju pobedu.
Imaju dosta oruzja. Sta da ti kazem, kad nisu u pravu da su razoruzani?
Sta su manji neredi? ulicni neredi? Bice razbijanja barikada, a mozda i pukne, ako pukne vrlo moguce 99% da ulazi VS.
Postano: 05 stu 2022, 17:18
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
JNA je napisao/la:
K..M je napisao/la:
Jel krenuo ARMAGEDON? Što zbori Vrhovni komandant Veličanstveni AV?
Ovaj put se kreće. Čekamo prvo KFOR da reaguje i zaštiti našu nejač, a kad to ne uradi, onda ćemo da vidimo šta i kako na sednici saveta za bezbednost u 3 ujutru.
Gosti emisije su Čović, Sarapa, ovaj iz Informera (zaboravio sam mu ime) i direktno uključenje na viberu čelnika srpske liste.. :)
.
Zaboravio si Cigana
Dr Dragana Petrovića i par gluposti što melje i vrti. Suržiki, kom partija, partija regijuna. Vele Rus, malo Rus.
Luđaka iz Laze izvukli i poslali po postajama sa nacionalnim frekfencije da zahebava glupake u Aktualnostima.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
Postano: 05 stu 2022, 17:20
Sta su manji neredi? ulicni neredi? Bice razbijanja barikada, a mozda i pukne, ako pukne vrlo moguce 99% da ulazi VS.
Poznajem ljude koji su nekada bili u naoruzanoj civilnoj zastiti tamo.
Manji neredi znaci nekoliko razbijenih glava i hapsenja kao i do sad, mozda pokoja barikada koja ce se skloniti. I KFOR je ovih dana vezbao su buldozerima.
VS moze da udje samo ako joj KFOR tj. NATO dozvoli. Ako se desi onda je to vec nesto potpuno drugo. Ali nece.
Postano: 05 stu 2022, 17:22
NSOS je napisao/la:
Poznajem ljude koji su nekada bili u naoruzanoj civilnoj zastiti tamo.
Manji neredi znaci nekoliko razbijenih glava i hapsenja kao i do sad, mozda pokoja barikada koja ce se skloniti. I KFOR je ovih dana vezbao su buldozerima.
VS moze da udje samo ako joj KFOR tj. NATO dozvoli. Ako se desi onda je to vec nesto potpuno drugo. Ali nece.
pa ja znam masu ljudi dole, tako da znam i da su poprilicno naoruzani. Pa kacio sam slike ovde letos, kako drzi cove M70 na stolu. uglavnom starije malo naoruzanje, ali je to dosta. Sigurno imaju i neke stekove. Ovako po kucama ima.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.