|
|
Stranica: 38/41.
|
[ 1015 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 10:51 |
|
|
Pa opet idete u nekakvu saradnju sa Albancima. A oni vas natežu gdje god stignu. Tako treba s vama i onda ste mirni ko bubice. Režite ko pas s lanca, a nikakva opasnost.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 10:55 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Pa opet idete u nekakvu saradnju sa Albancima. A oni vas natežu gdje god stignu. Tako treba s vama i onda ste mirni ko bubice. Režite ko pas s lanca, a nikakva opasnost. Pa što hin ne kopirate?  Sve vi znate kako "treba" a realizacija kurčina. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 10:56 |
|
|
Nismo toliko jaki kao oni. Hrvati isto rade. To je jedini način. Vi ste raja samo kao kmetovi.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 11:00 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Nismo toliko jaki kao oni. Hrvati isto rade. To je jedini način. Vi ste raja samo kao kmetovi. Pa što se onda kačite sa jačim od sebe? 
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 11:01 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
A šta ste vi ako smo mi kmetovi?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 11:04 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Nismo toliko jaki kao oni. Hrvati isto rade. To je jedini način. Vi ste raja samo kao kmetovi. Pa što se onda kačite sa jačim od sebe?  Kod Šabana se vidi frustracija. A frustracija se javlja iz nemoći. Previše je opterećen unitarizmom,ali kako i nebi kad ga mediji 24/7rajcaju o tome.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 11:05 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Nismo toliko jaki kao oni. Hrvati isto rade. To je jedini način. Vi ste raja samo kao kmetovi. Pa što se onda kačite sa jačim od sebe?  Ma slabi ste i vi. Samo kažem da mi nemamo pristup kao Hrvati ili Albanci. A kad nas načepite, pokažemo vam koliko smo zapravo jaki.
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 11:06 |
|
|
storarare je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa što se onda kačite sa jačim od sebe?  Kod Šabana se vidi frustracija. A frustracija se javlja iz nemoći. Previše je opterećen unitarizmom,ali kako i nebi kad ga mediji 24/7rajcaju o tome. Dobro ba, prestani s ti šabanom. Šaban si. Mali isfrustrirani srbine sandžaklijo.
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 11:06 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Nismo toliko jaki kao oni. Hrvati isto rade. To je jedini način. Vi ste raja samo kao kmetovi. Šabane /Mario/Pejtonče sJuga ne ide se na svadbu bez alatke. Ti bi da druge sve hurade za tebe.
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 11:08 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Nismo toliko jaki kao oni. Hrvati isto rade. To je jedini način. Vi ste raja samo kao kmetovi. Šabane /Mario/Pejtonče sJuga ne ide se na svadbu bez alatke. Ti bi da druge sve hurade za tebe. Eno sad i neki Pejton s Juga Pa ti si fakat dijagnoza Zar nisam i Lapo-Lapo? I ko ono još? Bobanovski? Samo sam konstatovao kako stvari stoje. Nisam tražio da ništa neko uradi za nas.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa što se onda kačite sa jačim od sebe?  Ma slabi ste i vi. Samo kažem da mi nemamo pristup kao Hrvati ili Albanci. A kad nas načepite, pokažemo vam koliko smo zapravo jaki. Kad je to bilo? Jako ste vi slabi. Ja bih se na vašem mjesto odvojio od jačih naroda i ispočetka sebi pravio 24% džamahiriju.
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Kod Šabana se vidi frustracija. A frustracija se javlja iz nemoći. Previše je opterećen unitarizmom,ali kako i nebi kad ga mediji 24/7rajcaju o tome. Dobro ba, prestani s ti šabanom. Šaban si. Mali isfrustrirani srbine sandžaklijo. Ti si jedini isfrustriran. Hteo bi da počistiš Srbe ali ne možeš pa se suviše Šiptarima . Tu se vidi sav vaš jad.
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 11:13 |
|
|
Mujo Mujo . Da si upola uveliko vremena gledao u svoje dvorište ,bili bi s te sigurno uspešniji. Ali ali lakše gledati preko plota. Vama je najveći uspeh to što Srbija nije prošla grupu. Na tuđoj muci ,nesreći bazirate svoju sreću.
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 11:15 |
|
|
I da u kvalifikacijama za SP 2014- te ste imali lakšu grumj nego mi za isti taj Mundijal. Vi imali Grčku i Slovačku ,a mi Hrvatsku i Belgiju.
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 11:23 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Dobro ba, prestani s ti šabanom. Šaban si. Mali isfrustrirani srbine sandžaklijo.
Ti si jedini isfrustriran. Hteo bi da počistiš Srbe ali ne možeš pa se suviše Šiptarima . Tu se vidi sav vaš jad. Ja da počistim Srbe? Nađi jedan moj post gdje sam to napisao. Za razliku od tebe koji bi žicom ograđivao, progonio, istrijebio.
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 11:29 |
|
|
storarare je napisao/la: I da u kvalifikacijama za SP 2014- te ste imali lakšu grumj nego mi za isti taj Mundijal. Vi imali Grčku i Slovačku ,a mi Hrvatsku i Belgiju. Vi ste godinama na FIFA rang listi bili ispod nas. Ligu nacija uglavnom igrali niže rangove. Tišina tamo. Kme slabija vam grupa.
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 11:31 |
|
|
storarare je napisao/la: Mujo Mujo . Da si upola uveliko vremena gledao u svoje dvorište ,bili bi s te sigurno uspešniji. Ali ali lakše gledati preko plota. Vama je najveći uspeh to što Srbija nije prošla grupu. Na tuđoj muci ,nesreći bazirate svoju sreću. Kmetu sandžački, ne silaziš sa bh tema i ti nekom nešto prigovaraš??
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 11:32 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ma slabi ste i vi. Samo kažem da mi nemamo pristup kao Hrvati ili Albanci.
A kad nas načepite, pokažemo vam koliko smo zapravo jaki.
Kad je to bilo? Jako ste vi slabi. Ja bih se na vašem mjesto odvojio od jačih naroda i ispočetka sebi pravio 24% džamahiriju. Odvoji ko ti brani.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 11:35 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kad je to bilo? Jako ste vi slabi. Ja bih se na vašem mjesto odvojio od jačih naroda i ispočetka sebi pravio 24% džamahiriju. Odvoji ko ti brani. Ludi Mujo koji mi se zakačio uz nogu ko pijavica. A liberalni nacisti mi brane da ga skinem sa sebe jer se plaše da će se zalijepiti na njih. Svima smetate i niko vas neće, eto kakvi ste.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 11:35 |
|
|
Tema je sportska ljudi.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1211 of 2558 - 47.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 11:37 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Odvoji ko ti brani.
Ludi Mujo koji mi se zakačio uz nogu ko pijavica. A liberalni nacisti mi brane da ga skinem sa sebe jer se plaše da će se zalijepiti na njih. Svima smetate i niko vas neće, eto kakvi ste. Ništa ti se ja nisam zakačio. Nego imaš pogrešnu percepciju. Ovo je BiH. Tu sam u svom na svom. Jedini ko se kači su ove upadice sa strane. Eto on polaže neko pravo iz Pazara, Smedereva, Šumadije. Razguli ba! A tebi ako se sviđa s njima, niko te ne zadržava. Zavežljaj preko ramena i mrš u Srbiju.
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 11:40 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ludi Mujo koji mi se zakačio uz nogu ko pijavica. A liberalni nacisti mi brane da ga skinem sa sebe jer se plaše da će se zalijepiti na njih. Svima smetate i niko vas neće, eto kakvi ste.
Ništa ti se ja nisam zakačio. Nego imaš pogrešnu percepciju. Ovo je BiH. Tu sam u svom na svom. Jedini ko se kači su ove upadice sa strane. Eto on polaže neko pravo iz Pazara, Smedereva, Šumadije. Razguli ba! A tebi ako se sviđa s njima, niko te ne zadržava. Zavežljaj preko ramena i mrš u Srbiju. Ljudi iz Srbije prate Republiku Srpsku. Šta su oni? Srbi. Šta prate? Republiku Srpsku. Čiju? Srpsku? Šta ti islamski fanatiče radiš na srpskim temama i što oftopičiš? Oftopiči u džamiji gdje ti je mjesto.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 11:44 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7670 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Naša Kvačica je napisao/la: Tema je sportska ljudi. Zaključaj temu,ionako je već 4 dana zastarjela.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 11:48 |
|
|
Šta će im psiholog, nisu valjda ludi Citat: "Evropske fudbalske reprezentacije u Kataru imaju po dva psihologa u timu, neke i po tri: za fudbalere u napadu, zatim za one u srednjem redu i za odbrambene, jer ne razmišljaju svi igrači isto, kaže sportski psiholog i ekspert za fudbal Saša Sredanović. Besplatno se, iz patriotskih razloga, stavila na raspolaganje srpskoj fudbalskoj reprezentaciji uoči Mondijala, ali selektor i naš stručni štab nisu želeli psihologa u timu. 'Na utakmici sa Kamerunom, kod vođstva od 3:1, četiri naša igrača su bila potpuno van balansa a to se ne bi desilo da smo imali psihologa u timu', rekla je Sredanović, prenosi RTS".
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 06 pro 2022, 11:50 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Mujo Mujo . Da si upola uveliko vremena gledao u svoje dvorište ,bili bi s te sigurno uspešniji. Ali ali lakše gledati preko plota. Vama je najveći uspeh to što Srbija nije prošla grupu. Na tuđoj muci ,nesreći bazirate svoju sreću. Kmetu sandžački, ne silaziš sa bh tema i ti nekom nešto prigovaraš?? Nije isto,ni nalik. Kad sam ja seirio nad nekim bošnjačkim porazom. Kad smo bošnjački poraz doživeo kao najveću pobedu srpskog naroda.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|