|
|
Stranica: 55/88.
|
[ 2191 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 06 pro 2022, 23:13 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
To samo pokazuje koliko je Srbija loša. Dobili bi 9 od Portugala.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 06 pro 2022, 23:13 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: To samo pokazuje koliko je Srbija loša. Dobili bi 9 od Portugala. Kolko će dobit Croatia u petak ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 06 pro 2022, 23:14 |
|
|
Vidi se razlika između turčina i hrvata na klupi Švicarske.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 06 pro 2022, 23:16 |
|
|
Portugalu se otvorilo za polufinale, a onda ni trofej nije daleko.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 06 pro 2022, 23:22 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: To samo pokazuje koliko je Srbija loša. Dobili bi 9 od Portugala. Kolko će dobit Croatia u petak ? Nebitno ali sumnjam da će nas razvalit. Nit je Brazil toliko jak nit smo mi slabi. S nama je u grupi bila 2. repka na svijetu, Kanada koja je najjača u Sj. Americi i Maroko koji je izbacio Španjolsku. Pobijedili smo Japance koji su izbacili Njemačku. Znači, bolji smo od Nijemaca, Španjolaca, Belgijaca... možemo i Brazilce sjebat, nisu se baš nešto pokazali. A i mi podcjenjujemo naše protivnike dosad pa samim tim i sebe.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 06 pro 2022, 23:23 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: To samo pokazuje koliko je Srbija loša. Dobili bi 9 od Portugala. Mi smo Portugal izbacili u baraž. Nego nas Šiptari iznervirali... Zbog Šiptara smo izgubili finale SP.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 06 pro 2022, 23:25 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Kolko će dobit Croatia u petak ? Nebitno ali sumnjam da će nas razvalit. Nit je Brazil toliko jak nit smo mi slabi. S nama je u grupi bila 2. repka na svijetu, Kanada koja je najjača u Sj. Americi i Maroko koji je izbacio Španjolsku. Pobijedili smo Japance koji su izbacili Njemačku. Znači, bolji smo od Nijemaca, Španjolaca, Belgijaca... možemo i Brazilce sjebat, nisu se baš nešto pokazali. A i mi podcjenjujemo naše protivnike dosad pa samim tim i sebe. Jbt.uspoređuje Kanadu i Belgiju s Brazilom. Vidićemo konačno razliku u kvaliteti u petak.Nema više Japanaca,Danaca,Rusa,a ni penala.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 06 pro 2022, 23:35 |
|
|
Belgija prošle g. u ovo vrijeme imala br. 1 ranking po FIFI.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 06 pro 2022, 23:39 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Belgija prošle g. u ovo vrijeme imala br. 1 ranking po FIFI. Kolko su puta bili svjetski prvaci ?
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 07 pro 2022, 00:14 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Nebitno ali sumnjam da će nas razvalit.
Nit je Brazil toliko jak nit smo mi slabi. S nama je u grupi bila 2. repka na svijetu, Kanada koja je najjača u Sj. Americi i Maroko koji je izbacio Španjolsku. Pobijedili smo Japance koji su izbacili Njemačku.
Znači, bolji smo od Nijemaca, Španjolaca, Belgijaca... možemo i Brazilce sjebat, nisu se baš nešto pokazali.
A i mi podcjenjujemo naše protivnike dosad pa samim tim i sebe.
Jbt.uspoređuje Kanadu i Belgiju s Brazilom. Vidićemo konačno razliku u kvaliteti u petak.Nema više Japanaca,Danaca,Rusa,a ni penala. Misliš da nema penala?
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 07 pro 2022, 00:21 |
|
|
PCM je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Jbt.uspoređuje Kanadu i Belgiju s Brazilom. Vidićemo konačno razliku u kvaliteti u petak.Nema više Japanaca,Danaca,Rusa,a ni penala. Misliš da nema penala? Jel tebi Brazilci djeluju ko ekipa koja će ić na penale ? Oni su na ovo SP došli po 6 zvijezdu.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 07 pro 2022, 00:22 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 07 pro 2022, 00:22 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Kolko će dobit Croatia u petak ? Nebitno ali sumnjam da će nas razvalit. Nit je Brazil toliko jak nit smo mi slabi. S nama je u grupi bila 2. repka na svijetu, Kanada koja je najjača u Sj. Americi i Maroko koji je izbacio Španjolsku. Pobijedili smo Japance koji su izbacili Njemačku. Znači, bolji smo od Nijemaca, Španjolaca, Belgijaca... možemo i Brazilce sjebat, nisu se baš nešto pokazali. A i mi podcjenjujemo naše protivnike dosad pa samim tim i sebe. Belgija odavno nije druga reprezentacija svijeta (i protiv takve vas vile pronosale). Amerikanci su jači od Kanađana. Našli ste se u četvrtfinalu poslije jedne pobjede i to nad stihijskom borderline kanadom. Maroku meda niste mogli a i japance jedva prošli.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 07 pro 2022, 00:29 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: PCM je napisao/la: Misliš da nema penala?
Jel tebi Brazilci djeluju ko ekipa koja će ić na penale ? Oni su na ovo SP došli po 6 zvijezdu. Misliš da se ne mogu okrenut u četvrtfinalu i vratit se kući odakle su i došli?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 07 pro 2022, 00:29 |
|
|
Halo, podcjenjivanje Maroka i Japana je koštalo Španjolce, Nijemce i Belgijce.
To samo radi talibanija pa se čudi kad ih Finska razvaljuje.
Brazilce ufati nervoza kad prvi prime gol. Jedna kontra sijevne i moguće je.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 07 pro 2022, 00:36 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Nebitno ali sumnjam da će nas razvalit.
Nit je Brazil toliko jak nit smo mi slabi. S nama je u grupi bila 2. repka na svijetu, Kanada koja je najjača u Sj. Americi i Maroko koji je izbacio Španjolsku. Pobijedili smo Japance koji su izbacili Njemačku.
Znači, bolji smo od Nijemaca, Španjolaca, Belgijaca... možemo i Brazilce sjebat, nisu se baš nešto pokazali.
A i mi podcjenjujemo naše protivnike dosad pa samim tim i sebe.
Belgija odavno nije druga reprezentacija svijeta (i protiv takve vas vile pronosale). Amerikanci su jači od Kanađana. Našli ste se u četvrtfinalu poslije jedne pobjede i to nad stihijskom borderline kanadom. Maroku meda niste mogli a i japance jedva prošli. Žuč će te uhvatit hamiđa , toliko patnje što su UZP-ovci u bratskom katru u 1/4 finala a Baznije niđe.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 07 pro 2022, 00:46 |
|
|
PCM je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Jel tebi Brazilci djeluju ko ekipa koja će ić na penale ? Oni su na ovo SP došli po 6 zvijezdu. Misliš da se ne mogu okrenut u četvrtfinalu i vratit se kući odakle su i došli? Ma sve je moguće,al šanse zato su jako male.Nećemo se lagat.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 07 pro 2022, 00:48 |
|
|
Koliko se samo pravoslavni i islamizirani susjedi boje Hrvatskog uspjeha. Ne bi li po treći puta zaigrali u polufinalu.
Da Brazil je jak, ali nismo ni mi tamo za ukras.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 07 pro 2022, 00:57 |
|
|
ko im jebe matere islamske i pravoslavne, mogu samo, opet, gledati Hrvatsku i patiti
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 07 pro 2022, 00:57 |
|
|
Znaš li ti Vizl tko je Pukki? Mogu se kladit sa ne znaš, vjerojatno rijetko koji Hrvat ili Srbin zna za njega. E pa taj razvaljuje bh. repku zadnjih godina.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 07 pro 2022, 01:00 |
|
|
Vamo su nasi susedi da nam pretvore ovo sve u win win.
Ako izgubimo manje smeta jer nema razocarenja a ako pobjedimo onda gledamo njihovo kmecanje, frustracije i ljubomoru.
Win win.
Utakmica protiv Brazila u knockout etapi je privilegija.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Pacifikator
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 07 pro 2022, 01:06 |
|
|
Imamo dobrih 15% šanse da prođemo Brazil. To nije malo.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 07 pro 2022, 01:09 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: ko im jebe matere islamske i pravoslavne, mogu samo, opet, gledati Hrvatsku i patiti Ni ja ni Grobar nismo nista pisali protiv rep HR al hajd nek su pukle prsvoslavne i muslimanske majke pa sta god.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 07 pro 2022, 01:14 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: PCM je napisao/la: Misliš da se ne mogu okrenut u četvrtfinalu i vratit se kući odakle su i došli?
Ma sve je moguće,al šanse zato su jako male.Nećemo se lagat. Šanse nisu jako male, tako su pričali i za Maroko, Japan, Koreju za drugi krug - pa iznenađenje do iznenađenja... Hrvatska ima solidne šanse ako bude odigrala kako zna i kako spada, bude li se naganjala sa Brazilom za "gol više" onda su nam šanse jako male.
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 07 pro 2022, 01:15 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|