Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 11368 Lokacija: Global South
Reconquista je napisao/la:
Karabaja je napisao/la:
Trenutna
Ajde primljen si. Upadaj unutra.
Ovo je vjerovatno jedan od najvećih sportskih uspjeha u historiji uopšte. Zamlja od 3 miliona stanovnika 2x zaredom finale SP. Ne moe biti sreća. Sve čestitke
Dalić ima jednu veliku vrlinu a to je skromnost i onda kad mu se svi klanjaju, a opet ne da se poljuljat i onda kad ga pljuju. To može malo koji čovjek.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
Dalić ima jednu veliku vrlinu a to je skromnost i onda kad mu se svi klanjaju, a opet ne da se poljuljat i onda kad ga pljuju. To može malo koji čovjek.
..takav triba bit svaki Hrvat i katolik..
Trebalo bi ... puno toga, ali težko je nać onoga tko je.
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
Ovo je vjerovatno jedan od najvećih sportskih uspjeha u historiji uopšte. Zamlja od 3 miliona stanovnika 2x zaredom finale SP. Ne moe biti sreća. Sve čestitke
Slobodno napišeš 4. Bliže je istini.
Da. Ne znam šta da ti kažem. Takvi smo. Ne znam zašto.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Slobodno napišeš 4. Bliže je istini.
Da. Ne znam šta da ti kažem. Takvi smo. Ne znam zašto.
da bas je pravi katolik
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.