Cab je bio u najvećim klubovima u Europi Chelsea, City. Di je bio Martinez ?? u prosječnom Arsenalu i Aston Villi.
Mascherano je korektor i vrhunski igrač na toj poziciji, zašto bi u Barci pokrivo poziciju stopera da nije vrhunski igrač. Druga stvar što je prljav igrač, pa i Ramos je...
Privitak/ci:
Screenshot 2022-12-13 at 12-11-38 Willy Caballero - Player profile 22_23.png [ 144.24 KiB | Pogledano 1259 put/a. ]
Screenshot 2022-12-13 at 12-41-48 Willy Caballero - Stats by club.png [ 25.87 KiB | Pogledano 1259 put/a. ]
Screenshot 2022-12-13 at 12-42-46 Emiliano Martínez - Stats by club.png [ 32.74 KiB | Pogledano 1259 put/a. ]
prije 1998. ni ne priznajem svjetska, to je prvo moderno svjetsko s 32 reprezentacije ili najdalje 1990. godina, to je bilo dobro organizirano prvenstvo u Italiji, na tragu ovih današnjih.
donekle još ona prvenstva od 1970. imaju neku težinu, ovo sve prije je miki maus.
čak i 1978. godine u Argentini su najboljii igrači bojkotirali svjetsko iz straha od državnog udara u Argentini tako da je i to smiješno prvenstvo.
Ja san nedavno gleda taj nogomet kad je Brazil dobia Svedsku u finalu. To je tako cudno izgledalo. Taj nogomet zbilja ne izgleda ka danasnji profesionalni nogomet.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
Cab je bio u najvećim klubovima u Europi Chelsea, City. Di je bio Martinez ?? u prosječnom Arsenalu i Aston Villi.
Mascherano je korektor i vrhunski igrač na toj poziciji, zašto bi u Barci pokrivo poziciju stopera da nije vrhunski igrač. Druga stvar što je prljav igrač, pa i Ramos je...
Čovjek je imao 37 godina i bio je rezervni golman u Chelseaju. Te sezone je branio u čak 3 ligaška susreta. Mascherano je bio na zalasku karijere i u velikom padu. Uz to je u klubu igrao na poziciji stopera. I takav je bio bolji od barem petorice igrača iz prvih 11. Napad im je bio kvalitetan, ali kvalitetan im je i danas, samo imaju mlađe igrače. Veterani Aguero i Higuain koji nije bio u nekoj formi vs Alvarez i Martinez koji isto nije u nekoj formi. Argentina iz 2018. je najgora Argentina koju ja pamtim. Bez Messija bi osvojili 0 bodova u grupi te godine. Ove godine imaju golmana i vezni red što 2018. nisu imali. Obrana im također djeluje bolje. Izbornik im je isto bolji i realniji.
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26185 Lokacija: Heartbreak Hotel
bumbar92 je napisao/la:
ja se lupam brazilskim komentatorskim klipovima po YT, dobro dođe za razbijanje iščekivanja jer trenutak kad Petko zabije gol faca im smrzne od šoka
Ja se sa jednim Brazilcem kladio. Navalio ko lud da se opkladi da če Brazil pobijediti Hrvatsku. Ajde, ajde da se kladimo. I štaš, ja pristanem. Doduše u simboličnih 10 dolara. :)
Sad kaže da se samo šalio.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Bobovac je napisao/la:
bumbar92 je napisao/la:
ja se lupam brazilskim komentatorskim klipovima po YT, dobro dođe za razbijanje iščekivanja jer trenutak kad Petko zabije gol faca im smrzne od šoka
Ja se sa jednim Brazilcem kladio. Navalio ko lud da se opkladi da če Brazil pobijediti Hrvatsku. Ajde, ajde da se kladimo. I štaš, ja pristanem. Doduše u simboličnih 10 dolara. :)
firgo, sad mu šalu naplati,...
ovako kad ih gledam pa to je nacionalna tragedija oni su i danas u transu
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7519 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
Dao bih sve druge medalje,titule,naslove...svoje medalje,školsku zatim pionirsku uspomenu i još štošta samo da budem u mogućnosti kupiti dres reprezentacije sa zvjezdicom iznad grba.
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26185 Lokacija: Heartbreak Hotel
bumbar92 je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:
firgo, sad mu šalu naplati,...
ovako kad ih gledam pa to je nacionalna tragedija oni su i danas u transu
Navija sad za Hrvatsku protiv Argentine. Susjedski antagonizni su očito jači nego šok od Hrvatske.
Rekao sam mu da ću mu oprostiti dug ako Hrvatska osvoji Worldcup
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8482 Lokacija: Na rubu egzistencije
kiler je napisao/la:
Dao bih sve druge medalje,titule,naslove...svoje medalje,školsku zatim pionirsku uspomenu i još štošta samo da budem u mogućnosti kupiti dres reprezentacije sa zvjezdicom iznad grba.
Ne spominji!!!
Tko je zadnje svjetsko spominjao zvjezdicu iznad grba?
Jesi ti?
p.s. A baš bi se uklopila jako lijepo.
p.s. 2 Molim moderaciju da ove upise pobriše.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60627 Lokacija: DAZP HQ
kiler je napisao/la:
šlogirat ću se kad prvi put vidim taj dres.
već je kolao taj logo prije finalne utakmice 2018.
nakon što to doživim, sve proslavimo, udaraj Putine.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.