|
|
Stranica: 102/140.
|
[ 3486 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
RossiandIka
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:31 |
|
|
Obje noge je Livaković imao na podu kad se igrač zabio u njega, prvo puca i onda se zabio u njega i panjevi pricaju o taktici.
Lasica, ovaj matun Velebit i slicni
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Oštećeni jesmo ali do tog penala niti jedne akcije. Vajda su mislili opet na penale igrat. Ne ide to.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39515 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Francuska je bolja i potpunija ekipa samo je pitanje strasti i koliko imaju želje. Idto vrijedi i za nas u borbi za bronzu ako bude Maroko.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60061 Lokacija: DAZP HQ
|
žao mi je Lukice, udario je temelje velikoj hrvatskoj reprezentaciji, a neće doživjeti titulu.
na kraju će se ispostaviti da će nam više vrijediti nova generacija napadača, nego puno vrhunskih veznjaka.
bez Šukera ne možeš do titule.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:32 |
|
|
daramo je napisao/la: OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Prelagano smo primili golove. Treći gol sam vidio 5 sekundi ranije što će se dogodit, a Lovren nije. Lovren ne vidi Alvareza da prolazi kraj njega a ne da predvidi šta će se dogoditi za pet sekundi. Alvarez je odigrao vrhunski. Je, taj pristicavi alvarez nas je unistia vise od ikog. Jos su se usrali i bojali ga se faulirat jer 'argentinci su opaki decki'.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:34 |
|
|
Di nan je Joe 'Za Dom' Simunic?
Ovi momci nisu spremni
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:35 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10000 Lokacija: Banja Luka
|
Naša Kvačica je napisao/la: Svarog je napisao/la: Penali ( Livaković ) i Modrić su vas doveli do polufinala . Osmina finala , izjednačena igra sa Japanom , a onda penali u kojoj su japanski šuteri jedva dobacivali do gola. Četvrtina finala , Brazil mnogo bolji...pa penali . Polufinale Argentina mnogo bolja . Nije bilo penala . U utakmici sa Marokom će se doznati istina . Nije Argentina bila toliko dobra, zapravo očekivana igra. Hrvatska je bila puno lošija od mogućnosti, tako da je Argentina bila bolja, nema se to što uljepšavati, zaslužili su pobjedu. Da je Brazil bio mnogo bolji dao bi više golova i ne bi čekao penale. Kontam ja tebe , vjerovatno bi i ja tako mislio da sam na tvom mjesto . Hrvatska je bila dobra onoliko, koliko joj je to Argentina dozvolila . Izdominirala vas je u svakom segmentu igre ... taktički , timski , individualno ...svakako . Ipak , i ovaj put ste dohvatili veliki uspjeh i to u kontinuitetu . Svaka čast , mapirali ste se u fudbalske sile . Pola uspjeha zaslužili ste velikim iskustvom i muškom igra , a pola je bogami odradila Fortuna.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:36 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Ne seri, majke ti. Čist penal k'o suza. Još nisi sažvakao Izborni?
|
|
Vrh |
|
|
RossiandIka
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:36 |
|
|
cak je i Englezima ovo smisno
Situaciju je analizirao umirovljeni engleski sudac Peter Walton, koji je situaciju objasnio bivšim igračima Garyju Nevilleu, Royu Keanu i Ianu Wrightu na britanskom ITV-ju. Neville, Keane i Wright uvjereni su kako Argentina nije trebala dobiti penal u toj situaciji.
"Golman izlazi i radi pokret udesno. Zaustavio se prije no što je došlo do udarca, a Alvarez je išao protrčati pokraj njega i zabio mu se u nogu. Ovo nije kazneni udarac. Što drugo može napraviti? Mora napraviti taj pokret kako bi pokušao zaustaviti loptu. Da je Livaković nastavio trčati i zaletio se u Alvareza, onda je penal. Ali on se zaustavio prije toga.
Wright se složio i dodao: "Golman je stao i tu ništa nije mogao napraviti. Sudac nije pogledao situaciju, ne mogu to razumjeti." Keane je potom izjavio: "Ne mislim da je to kazneni udarac. Kuda bi trebao golman ići?"
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:37 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39515 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Velebit je napisao/la: Di nan je Joe 'Za Dom' Simunic?
Ovi momci nisu spremni Osam prekršaja protiv Argentine, kao da su došli na balet, ne možeš tako u finale.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:37 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Argentince je blagoslovio rimski biskup!
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:39 |
|
|
RossiandIka je napisao/la: weasel je napisao/la: Samo hoću reći da se sada ne treba tješiti na ona naša bronca zlatnog sjaja, srebro zlatnog sjaaja i slično.
Igrali su za qurac, da došli su daleko ali su opet igrali za qurac. Tako se ne igraju polufinala. ajde utrni majmune glupi, ovo je kao da ja uzmem baseball palicu i slomim ti ruku pa te slomim 1/1. Ovo je najveca krada godinama, obje noge Livakovica na podu i VAR ne reagira. Steta je samo nervoza, da je bar ostalo 1 0 s tim penalom i da nas nije pukla nervoza. Da su cigani bar tako dobili ciganski volio bi citat komentare tebe i slicnih Popij si nešto za smirenje prije svega, druga stvar naravno da su dobili penal na lijepe oći ali to ne opravdava naše koji su igrali očajno. Da su nakon tog penala potegli kao protiv Brazila nebi ih pet sudaca lopovskih spasilo.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:39 |
|
|
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
RossiandIka
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:40 |
|
|
weasel je napisao/la: RossiandIka je napisao/la: ajde utrni majmune glupi, ovo je kao da ja uzmem baseball palicu i slomim ti ruku pa te slomim 1/1.
Ovo je najveca krada godinama, obje noge Livakovica na podu i VAR ne reagira. Steta je samo nervoza, da je bar ostalo 1 0 s tim penalom i da nas nije pukla nervoza.
Da su cigani bar tako dobili ciganski volio bi citat komentare tebe i slicnih Popij si nešto za smirenje prije svega, druga stvar naravno da su dobili penal na lijepe oći ali to ne opravdava naše koji su igrali očajno. Da su nakon tog penala potegli kao protiv Brazila nebi ih pet sudaca lopovskih spasilo. Mogli su ovako Brazilu poklonit penal i dobili bi nas glatko na kontre, Brazil je 5 puta bolja ekipa od Argentine
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:41 |
|
|
Svarog je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nije Argentina bila toliko dobra, zapravo očekivana igra. Hrvatska je bila puno lošija od mogućnosti, tako da je Argentina bila bolja, nema se to što uljepšavati, zaslužili su pobjedu.
Da je Brazil bio mnogo bolji dao bi više golova i ne bi čekao penale.
Kontam ja tebe , vjerovatno bi i ja tako mislio da sam na tvom mjesto . Hrvatska je bila dobra onoliko, koliko joj je to Argentina dozvolila . Izdominirala vas je u svakom segmentu igre ... taktički , timski , individualno ...svakako . Ipak , i ovaj put ste dohvatili veliki uspjeh i to u kontinuitetu . Svaka čast , mapirali ste se u fudbalske sile . Pola uspjeha zaslužili ste velikim iskustvom i muškom igra , a pola je bogami odradila Fortuna. Potpuno krivo Argentina nas uopće nije izdominirala. Ti nisi očito ni gledao tekmu. Brazil nas je izdominirao.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
RossiandIka
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:41 |
|
|
Svarog je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nije Argentina bila toliko dobra, zapravo očekivana igra. Hrvatska je bila puno lošija od mogućnosti, tako da je Argentina bila bolja, nema se to što uljepšavati, zaslužili su pobjedu.
Da je Brazil bio mnogo bolji dao bi više golova i ne bi čekao penale.
Kontam ja tebe , vjerovatno bi i ja tako mislio da sam na tvom mjesto . Hrvatska je bila dobra onoliko, koliko joj je to Argentina dozvolila . Izdominirala vas je u svakom segmentu igre ... taktički , timski , individualno ...svakako . Ipak , i ovaj put ste dohvatili veliki uspjeh i to u kontinuitetu . Svaka čast , mapirali ste se u fudbalske sile . Pola uspjeha zaslužili ste velikim iskustvom i muškom igra , a pola je bogami odradila Fortuna. Fortuna haha pazi debilcica, protiv Japana milimetar dijelio od ofsajda, protiv Belgije mm protiv nas. Veceras pokradeni kao nitko nikada
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:42 |
|
|
Fora bi bilo da Maroko pukne Francuze . Kako god , biće još zanimljivih utakmica . PS. Počeo sam opet gledati prvenstvo .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
RossiandIka
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:43 |
|
|
Svarog je napisao/la: :zubati Fora bi bilo da Maroko pukne Francuze . Kako god , biće još zanimljivih utakmica . PS. Počeo sam opet gledati prvenstvo . Bolila je Hrvatska a
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:44 |
|
|
RossiandIka je napisao/la: Svarog je napisao/la: Kontam ja tebe , vjerovatno bi i ja tako mislio da sam na tvom mjesto . Hrvatska je bila dobra onoliko, koliko joj je to Argentina dozvolila . Izdominirala vas je u svakom segmentu igre ... taktički , timski , individualno ...svakako . Ipak , i ovaj put ste dohvatili veliki uspjeh i to u kontinuitetu . Svaka čast , mapirali ste se u fudbalske sile . Pola uspjeha zaslužili ste velikim iskustvom i muškom igra , a pola je bogami odradila Fortuna.
Fortuna haha pazi debilcica, protiv Japana milimetar dijelio od ofsajda, protiv Belgije mm protiv nas. Veceras pokradeni kao nitko nikada VAR za quraz. Katastrofa. Sudac bljak. Polufinale SP ovako suditi...
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:46 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Ajd ovo će bar bit dobro iskustvo Gvardiolu, Livakoviću, Majeru i drugim mladim igračima. Vrijeme je za penziju mnogim drugima. Perišiću svaka čast za sve što je uradio togom godina za Hrvatsku, al osim dva katastrofalna centaršuta bio je potpuno nevidljiv. Nema koristi od tog iskustva. Iznimni talenti koje Hrvatska sad ima se nece nadoknadit. Iduce generacije Hrvata su ne samo upola manje brojem nego su i manje sportske orjentirane. Sansa da ce novi Modric bit proizveden i da ce Hrvatska reprezentacija opet imat kriticnu masu talenta za ponavljat ovo je skoro nikakva. Ni sad nemamo dovoljno talenta, narocito u napadu a u buducnosti kad umisto Modrica/Rakitica/Brozovica budu mediokriteti, tjt.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:47 |
|
|
Velebit je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Ajd ovo će bar bit dobro iskustvo Gvardiolu, Livakoviću, Majeru i drugim mladim igračima. Vrijeme je za penziju mnogim drugima. Perišiću svaka čast za sve što je uradio togom godina za Hrvatsku, al osim dva katastrofalna centaršuta bio je potpuno nevidljiv. Nema koristi od tog iskustva. Iznimni talenti koje Hrvatska sad ima se nece nadoknadit. Iduce generacije Hrvata su ne samo upola manje brojem nego su i manje sportske orjentirane. Sansa da ce novi Modric bit proizveden i da ce Hrvatska reprezentacija opet imat kriticnu masu talenta za ponavljat ovo je skoro nikakva. Ni sad nemamo dovoljno talenta, narocito u napadu a u buducnosti kad umisto Modrica/Rakitica/Brozovica budu mediokriteti, tjt. Iskreno Modrić me nervira svojom igrom na ovom SP.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60061 Lokacija: DAZP HQ
|
Velebit je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Ajd ovo će bar bit dobro iskustvo Gvardiolu, Livakoviću, Majeru i drugim mladim igračima. Vrijeme je za penziju mnogim drugima. Perišiću svaka čast za sve što je uradio togom godina za Hrvatsku, al osim dva katastrofalna centaršuta bio je potpuno nevidljiv. Nema koristi od tog iskustva. Iznimni talenti koje Hrvatska sad ima se nece nadoknadit. Iduce generacije Hrvata su ne samo upola manje brojem nego su i manje sportske orjentirane. Sansa da ce novi Modric bit proizveden i da ce Hrvatska reprezentacija opet imat kriticnu masu talenta za ponavljat ovo je skoro nikakva. Ni sad nemamo dovoljno talenta, narocito u napadu a u buducnosti kad umisto Modrica/Rakitica/Brozovica budu mediokriteti, tjt. je li ti uopće pratiš nogomet, otkad je samostalne Hrvatske nismo imali toliko mladih i talentiranih napadača kao sad, najmanje trojicu koji će imati ozbiljne europske karijere. talent nikako nije sporan niti to da ćemo i dalje biti jaki, a po meni i jači jer dolaze tehnički sve bolji igrači, naše škole više ne trpe tehnički nepotkovane igrače.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:48 |
|
|
PCM je napisao/la: Svarog je napisao/la: Kontam ja tebe , vjerovatno bi i ja tako mislio da sam na tvom mjesto . Hrvatska je bila dobra onoliko, koliko joj je to Argentina dozvolila . Izdominirala vas je u svakom segmentu igre ... taktički , timski , individualno ...svakako . Ipak , i ovaj put ste dohvatili veliki uspjeh i to u kontinuitetu . Svaka čast , mapirali ste se u fudbalske sile . Pola uspjeha zaslužili ste velikim iskustvom i muškom igra , a pola je bogami odradila Fortuna.
Potpuno krivo Argentina nas uopće nije izdominirala. Ti nisi očito ni gledao tekmu. Brazil nas je izdominirao. U nogometu je jedina relevantna dominacija ona jesi konkretan u gol geterstvu. Jebes ti to kad sa likovi dodavaju i ne postizu golove. Da je to norma nogomet nebi nitko ni gleda.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:50 |
|
|
dudu je napisao/la: Velebit je napisao/la: Nema koristi od tog iskustva. Iznimni talenti koje Hrvatska sad ima se nece nadoknadit. Iduce generacije Hrvata su ne samo upola manje brojem nego su i manje sportske orjentirane. Sansa da ce novi Modric bit proizveden i da ce Hrvatska reprezentacija opet imat kriticnu masu talenta za ponavljat ovo je skoro nikakva.
Ni sad nemamo dovoljno talenta, narocito u napadu a u buducnosti kad umisto Modrica/Rakitica/Brozovica budu mediokriteti, tjt. je li ti uopće pratiš nogomet, otkad je samostalne Hrvatske nismo imali toliko mladih i talentiranih napadača kao sad, najmanje trojicu koji će imati ozbiljne europske karijere. talent nikako nije sporan niti to da ćemo i dalje biti jaki, a po meni i jači jer dolaze tehnički sve bolji igrači, naše škole više ne trpe tehnički nepotkovane igrače. Coping. Upola manje generacije a i statistika je bitna. Tvoj 'mi smo genetski superiorni' bullshit mos zaboravit. Realnost je bliza onom sta se desilo Urugvaju i Madarskoj. Nekad u samom vrhu a posli meh.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 13 pro 2022, 23:50 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Velebit je napisao/la: Nema koristi od tog iskustva. Iznimni talenti koje Hrvatska sad ima se nece nadoknadit. Iduce generacije Hrvata su ne samo upola manje brojem nego su i manje sportske orjentirane. Sansa da ce novi Modric bit proizveden i da ce Hrvatska reprezentacija opet imat kriticnu masu talenta za ponavljat ovo je skoro nikakva.
Ni sad nemamo dovoljno talenta, narocito u napadu a u buducnosti kad umisto Modrica/Rakitica/Brozovica budu mediokriteti, tjt. Iskreno Modrić me nervira svojom igrom na ovom SP. Grješiš . Ono što je onomad za Nijemce bio Bekembauer , to je za vas Modrić . Tek kad ode , vidjećete u potpunosti koliko vam je vrijedio .
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|