|
|
Stranica: 1128/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 11:50 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Kako će učestvovati kad su ispali u kvalifikacijama? Igrat će se neko naredno SP u Ukrajini budi uvjeren. Kojoj Ukrajini? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 11:53 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Kako će učestvovati kad su ispali u kvalifikacijama? Igrat će se neko naredno SP u Ukrajini budi uvjeren. Kojoj Ukrajini?  Onoj kojoj je glavni grad Kijev. Što, to je neće biti?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 14:02 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
|
Šta ste dobili od tolikog silnog hukrajinisanja?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 14:13 |
|
|
storarare je napisao/la: Šta ste dobili od tolikog silnog hukrajinisanja? Na tri jednostavna pitanja hrvatski borci za ukrajinsku stvar padaju kao kruške. Ako zanemarimo kako nas povijesno zapravo nitko dobrim nije zadužio. Biranjem strane u tuđem ratu, odustajanjem od neutralnosti, trpljenjem šteta i gubitaka, slijeđenjem tuđinske politike, te izlaganju nacije ogromnom riziku: 1. Kakve koristi (štete) smo do sada mi (Hrvati) imali od toga? 2. Kakve koristi (štete) od toga trenutno imamo? 3. Čemu se trebamo nadati nakon poraza Rusije? Koja će biti naša nagrada? Poželjno bi bilo izraziti se u brojevima, iznosima i konkretnim stvarima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 14:23 |
|
|
storarare je napisao/la: Šta ste dobili od tolikog silnog hukrajinisanja? Ne bi mi ukrajinisali da tvoja majčica nije odlučila da ih napadne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 14:24 |
|
|
goran2hr je napisao/la: storarare je napisao/la: Šta ste dobili od tolikog silnog hukrajinisanja? Na tri jednostavna pitanja hrvatski borci za ukrajinsku stvar padaju kao kruške. Ako zanemarimo kako nas povijesno zapravo nitko dobrim nije zadužio. Biranjem strane u tuđem ratu, odustajanjem od neutralnosti, trpljenjem šteta i gubitaka, slijeđenjem tuđinske politike, te izlaganju nacije ogromnom riziku: 1. Kakve koristi (štete) smo do sada mi (Hrvati) imali od toga? 2. Kakve koristi (štete) od toga trenutno imamo? 3. Čemu se trebamo nadati nakon poraza Rusije? Koja će biti naša nagrada? Poželjno bi bilo izraziti se u brojevima, iznosima i konkretnim stvarima. Neutralnost je samo izgovor za one koji zapravo podržavaju napadača. Šta, neutralan sam, eto ja fin neću da se miješam. Nek im ruše zemlju, šta ja imam s tim? Ne, to se neće desiti. Nije teško izabrati stranu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 14:31 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: Šta ste dobili od tolikog silnog hukrajinisanja? Ne bi mi ukrajinisali da tvoja majčica nije odlučila da ih napadne. Ne bi hukraninišete jer se nalaze da će Ameri da vam isporuče hunitarnu Bosnu na100%teritorije. Dok smo mi Rusiju podržali čista srca tj bez kalkulacija.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 14:33 |
|
|
storarare je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ne bi mi ukrajinisali da tvoja majčica nije odlučila da ih napadne. Ne bi hukraninišete jer se nalaze da će Ameri da vam isporuče hunitarnu Bosnu na100%teritorije. Dok smo mi Rusiju podržali čista srca tj bez kalkulacija. Ma kakvi, nema to veze. Promašio si cio fudbal. Da su htjeli, davno bi oni to uradili. Čista srca? A ne navijate malo da izbiju na Dunav, pa onda fino da ih dočekate u Beogradu, da uđu s tenkovima i svom silom, a vi bacate cvjeće? Jelde, onako taj san imaš negdje? E, kako bi onda mogli disciplinovati Albance, Bošnjake, a bogme što da ne i Hrvate! Hajde, priznaj da bi ovo volio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 15:06 |
|
|
|
Država što je homogenija to je stabilnija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 15:11 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Na tri jednostavna pitanja hrvatski borci za ukrajinsku stvar padaju kao kruške. Ako zanemarimo kako nas povijesno zapravo nitko dobrim nije zadužio. Biranjem strane u tuđem ratu, odustajanjem od neutralnosti, trpljenjem šteta i gubitaka, slijeđenjem tuđinske politike, te izlaganju nacije ogromnom riziku: 1. Kakve koristi (štete) smo do sada mi (Hrvati) imali od toga? 2. Kakve koristi (štete) od toga trenutno imamo? 3. Čemu se trebamo nadati nakon poraza Rusije? Koja će biti naša nagrada?
Poželjno bi bilo izraziti se u brojevima, iznosima i konkretnim stvarima.
Neutralnost je samo izgovor za one koji zapravo podržavaju napadača. Šta, neutralan sam, eto ja fin neću da se miješam. Nek im ruše zemlju, šta ja imam s tim? Ne, to se neće desiti. Nije teško izabrati stranu. Prvo, ja sam ta pitanja (na više mjesta) postavio Hrvatima. Ako se ne varam, Vi Hrvat niste. Vaša nacija prema Americi i NATO-u može imati povijesni dug, također, od tog upetljavanja u rat, može imati i neke koristi. Ali to je vaša stvar, interes i veselje. Šaljite Ukrajincima milijune, gubite poslove, praznite svoja vojna skladišta, ako treba i jurišajte za njih - ali to je vaša stvar. Birajte stranu sebi ne nama! Neutralnost nije izgovor, nego doslovno ono što je - biti neutralan. Lijepo je pomoći kod prirodnih katastrofa, darovati siromašne, iskopati bunar žednima, ali uplesti se u ubijanje?! I opet, nisam nezahvalan. Da je tako neka država pomagala nas, riskirala zbog nas, gubila zbog nas..., pa sada Hrvati dobro vraćaju dobrim, ali NIJE.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 15:12 |
|
|
|
Opet izhimarisalo muzičare?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 15:15 |
|
|
goran2hr je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Neutralnost je samo izgovor za one koji zapravo podržavaju napadača. Šta, neutralan sam, eto ja fin neću da se miješam. Nek im ruše zemlju, šta ja imam s tim? Ne, to se neće desiti. Nije teško izabrati stranu.
Prvo, ja sam ta pitanja (na više mjesta) postavio Hrvatima. Ako se ne varam, Vi Hrvat niste. Vaša nacija prema Americi i NATO-u može imati povijesni dug, također, od tog upetljavanja u rat, može imati i neke koristi. Ali to je vaša stvar, interes i veselje. Šaljite Ukrajincima milijune, gubite poslove, praznite svoja vojna skladišta, ako treba i jurišajte za njih - ali to je vaša stvar. Birajte stranu sebi ne nama! Neutralnost nije izgovor, nego doslovno ono što je - biti neutralan. Lijepo je pomoći kod prirodnih katastrofa, darovati siromašne, iskopati bunar žednima, ali uplesti se u ubijanje?! I opet, nisam nezahvalan. Da je tako neka država pomagala nas, riskirala zbog nas, gubila zbog nas..., pa sada Hrvati dobro vraćaju dobrim, ali NIJE. Pa Hrvatska je u vojnoj uniji kojom komanduju Amerikanci. Amerikanci šalju Ukrajini ne milione nego milijarde pomoći. Također, EU u kojoj je i Hrvatska isto tako pomaže Ukrajinu i njen otpor značajnim sredstvima. Tebi ako treba interes Hrvatske u ovom da bi se svrstao na stranu, onda ne znam. Nije mi baš najjasnije to ''neuplitanje u ubijanje''. Okrenuti glavu jer nekog ubijaju? Nije baš ljudski. Treba pomoći toga kojeg ubijaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 15:23 |
|
|
|
Ruse u Donbasu ubijaju i ruše zadnjih osam godina. To si nekako zanemario.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 15:25 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Prvo, ja sam ta pitanja (na više mjesta) postavio Hrvatima. Ako se ne varam, Vi Hrvat niste. Vaša nacija prema Americi i NATO-u može imati povijesni dug, također, od tog upetljavanja u rat, može imati i neke koristi. Ali to je vaša stvar, interes i veselje. Šaljite Ukrajincima milijune, gubite poslove, praznite svoja vojna skladišta, ako treba i jurišajte za njih - ali to je vaša stvar. Birajte stranu sebi ne nama!
Neutralnost nije izgovor, nego doslovno ono što je - biti neutralan. Lijepo je pomoći kod prirodnih katastrofa, darovati siromašne, iskopati bunar žednima, ali uplesti se u ubijanje?! I opet, nisam nezahvalan. Da je tako neka država pomagala nas, riskirala zbog nas, gubila zbog nas..., pa sada Hrvati dobro vraćaju dobrim, ali NIJE.
Pa Hrvatska je u vojnoj uniji kojom komanduju Amerikanci. Amerikanci šalju Ukrajini ne milione nego milijarde pomoći. Također, EU u kojoj je i Hrvatska isto tako pomaže Ukrajinu i njen otpor značajnim sredstvima. Tebi ako treba interes Hrvatske u ovom da bi se svrstao na stranu, onda ne znam. Nije mi baš najjasnije to ''neuplitanje u ubijanje''. Okrenuti glavu jer nekog ubijaju? Nije baš ljudski. Treba pomoći toga kojeg ubijaju. Naravno da nam treba biti u interesu, radi se o ratu ne o djeljenju bombona.
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 15:36 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Prvo, ja sam ta pitanja (na više mjesta) postavio Hrvatima. Ako se ne varam, Vi Hrvat niste. Vaša nacija prema Americi i NATO-u može imati povijesni dug, također, od tog upetljavanja u rat, može imati i neke koristi. Ali to je vaša stvar, interes i veselje. Šaljite Ukrajincima milijune, gubite poslove, praznite svoja vojna skladišta, ako treba i jurišajte za njih - ali to je vaša stvar. Birajte stranu sebi ne nama!
Neutralnost nije izgovor, nego doslovno ono što je - biti neutralan. Lijepo je pomoći kod prirodnih katastrofa, darovati siromašne, iskopati bunar žednima, ali uplesti se u ubijanje?! I opet, nisam nezahvalan. Da je tako neka država pomagala nas, riskirala zbog nas, gubila zbog nas..., pa sada Hrvati dobro vraćaju dobrim, ali NIJE.
Pa Hrvatska je u vojnoj uniji kojom komanduju Amerikanci. Amerikanci šalju Ukrajini ne milione nego milijarde pomoći. Također, EU u kojoj je i Hrvatska isto tako pomaže Ukrajinu i njen otpor značajnim sredstvima. Tebi ako treba interes Hrvatske u ovom da bi se svrstao na stranu, onda ne znam. Nije mi baš najjasnije to ''neuplitanje u ubijanje''. Okrenuti glavu jer nekog ubijaju? Nije baš ljudski. Treba pomoći toga kojeg ubijaju. Ponovno na temelju toga što drugi čine pokušavate docirati što bi trebali činiti Hrvati. Još jednom, briga me što (i zašto) oko ukrajinske stvari čine i žrtvuju, Amerikanci, ostatak EUnije ili BiH Muslimani. Da bi Vam u objašnjavanju toga, dodatno to razjasnio trebao bi koristiti vulgarne riječi. Ako SAD šalje milijarde $, njihova stvar. Ja ne želim da RH tamo šalje milijune kuna. Ja ne postam slike mrtvaca, ne naslađujem se, niti sam da pošaljemo čestitku Putinu na uspjesima u specijalnoj operaciji. A tamo ne ubijaju nekog, nego svi sve. Hrvate nisu napali niti jedni, pa prema tome, klonimo se toga. Što ste osobno za ukrajinsku stvar i Zelenskog učinili Vi? Ako zanemarimo spinanje i trolanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 16:03 |
|
|
|
Sasvim ispravan stav. Pomagati bilo koga na svoju štetu je bezumlje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 16:08 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Ruse u Donbasu ubijaju i ruše zadnjih osam godina. To si nekako zanemario. I ti si zanemarila uzrok toga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 16:11 |
|
|
weasel je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Pa Hrvatska je u vojnoj uniji kojom komanduju Amerikanci. Amerikanci šalju Ukrajini ne milione nego milijarde pomoći. Također, EU u kojoj je i Hrvatska isto tako pomaže Ukrajinu i njen otpor značajnim sredstvima.
Tebi ako treba interes Hrvatske u ovom da bi se svrstao na stranu, onda ne znam. Nije mi baš najjasnije to ''neuplitanje u ubijanje''. Okrenuti glavu jer nekog ubijaju? Nije baš ljudski. Treba pomoći toga kojeg ubijaju.
Naravno da nam treba biti u interesu, radi se o ratu ne o djeljenju bombona. Govorim u kontekstu u kojem je suflirao goran2hr kako mi na konto akcije USA u našu korist navijamo za Ukrajince. Hrvatska se po automatizmu svrstala tamo gdje i ostale članice EU i NATO.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 16:20 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Ruse u Donbasu ubijaju i ruše zadnjih osam godina. To si nekako zanemario. I ti si zanemarila uzrok toga. Znači zaslužili su da ih neko ubija i oduzima građanska prava? Da li si ti pri sebi?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 16:37 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27677 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Rutinerr je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Ruse u Donbasu ubijaju i ruše zadnjih osam godina. To si nekako zanemario. I ti si zanemarila uzrok toga. A što je uzrok toga?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 16:39 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: I ti si zanemarila uzrok toga. Znači zaslužili su da ih neko ubija i oduzima građanska prava? Da li si ti pri sebi? Ja to nisam rekao. Da ti pomognem, uzrok rušenja Donbasa je odmetnuti teritorij, danas aneksiran od strane Rusije. Nasilno otet. Nisu zaslužili ni civili tzv. RSK da ginu, a ginuli su. Bili su kolateralna šteta lokalnih srpskih vlasti i srbijanskog režima. Kao i Srbi u BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 16:41 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: I ti si zanemarila uzrok toga. A što je uzrok toga? Nasilno oduzimanje teritorije. Od Krima, Donbasa do Hersona koji je vraćen. Ukrajinci se nisu pomirili s tim da je su to izgubili. Možemo li da ih krivimo?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 16:42 |
|
|
|
Ne uzrok je Majdan tj nelegalno svrgavanje Janukoviča. Hukrajinci su pustili prvu krv.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 16:44 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Bobovac je napisao/la: A što je uzrok toga?
Nasilno oduzimanje teritorije. Od Krima, Donbasa do Hersona koji je vraćen. Ukrajinci se nisu pomirili s tim da je su to izgubili. Možemo li da ih krivimo? Nije ceo Herson zuazet . Ukrajinci drže 20%Hersona .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 12 pro 2022, 16:45 |
|
|
storarare je napisao/la: Ne uzrok je Majdan tj nelegalno svrgavanje Janukoviča. Hukrajinci su pustili prvu krv. Pa nelegalno ti je i onaj u Bjelorusiji, al koga boli q za to. Dok odgovara Rusiji, dobro je. Na kraju krajeva, ko si ti da određuješ ko je u Ukrajini legalno ili nelegalno? Da se petljaš u unutrašnje stvari druge države? Previše sebi dopuštaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|