|
|
Stranica: 1131/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 pro 2022, 18:51 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
storarare je napisao/la: weasel je napisao/la: Što nam vrijedi tih 58%, a vjerojatno i više u stvarnosti kad se pita grijače fotelja u saboru.
Vidjet ćemo u petak ima li u oporbi ljudi s kražlježnicom ili su svi redom potkupljivi žetoni. Jedino sam siguran u DP(sem Bartulica) da izdati neće . Navodno Hasan, Dretar, Milanrić i Bartulica glasaju za.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
rossiandika2
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 14 pro 2022, 22:02 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Pa nije to ništa novo. Obzirom na klimu u Srbiji rekao bih i očekivano. Ukrajinci znaju na čijoj strani su Srbi. Zarad ruske milostinje Srbi su spremni imati neprijatelje i lijevo i desno. Šta će dobiti od toga? Ništa, kurac kao i obično. Tog Berića su i oni sami presudili u slučaju da se vrati u Srbiju. Dakle riječ je o kriminalcu koji djeluje kao plaćenik. Najgora sorta. Berić je kockar, sam je to priznao. Radio je na građevini i kockarski dugovi su ga prisilili da ide na front
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hilbert
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 pro 2022, 02:30 |
|
|
|
Ukrajinski vojnici iz Artjomovska (ili takozvanog Bahmuta) navodno porucuju Zelenskom da ce ga objesiti na Majdanu u Kijevu i da "se moli da ce Rusi prije njih doci, jer tako moze makar u zatvoru ostati ziv." Ispariti ce Zelenski prije nego sto oni i Rusi budu bili vidljivi sa teleskopima. Jebes bijedu, njezina svrha je samo da gine. Pretpostavljam da ce Artjomovsk pasti prije Bozica. Ukrajinsko povlacenje u Kramatorsk i Slavjansk ce biti samo stanica na putu rasula i bjezanije. U jugoslavenskim ratovima nema nista sto bi se moglo porediti sa ovom ukrajinskom klaonicom. Ako je poruka autenticna, trebali bi istu poslati Bidenu, Victoriji Nuland i zlocinackim vladama u Londonu, Berlinu i Briselu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 pro 2022, 02:40 |
|
|
|
Ukrajince neko treba zamjeniti
_________________ Neki Fadil
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Istin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 pro 2022, 05:45 |
|
Pridružen/a: 18 vel 2018, 00:31 Postovi: 1460 Lokacija: Mareva Ljut
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 pro 2022, 10:09 |
|
|
HHerceg je napisao/la: storarare je napisao/la: Jedino sam siguran u DP(sem Bartulica) da izdati neće . Navodno Hasan, Dretar, Milanrić i Bartulica glasaju za. Iako više simpatiziram Suvereniste (također ne smatram ih savršenima), vjerojatno bi iz kalkulantskih razloga glasao za DP (veća šansa da prijeđu prag, tj. da mi se glas ne prelije HDZ-SDP koordinaciji). Ali, glasaju li stvarno ovako (boldano), onda adio. Toliko o hrvatskim "nacionalistima", koji misle kako ruska ili srpska guzica nije slatka, ali američka je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 pro 2022, 10:18 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Također. To glasa protiv volje Hrvata moj glas dobiti neće.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 pro 2022, 10:46 |
|
|
Gori jedna od najvećih rafinerija u Rusiji
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 pro 2022, 10:48 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 pro 2022, 11:04 |
|
|
|
Ne razumijem u čemu je tolika frka sa obukom ukrajinskih vojnika. Pa Hrvatska je već uključena u rat u Ukrajini na način da Ukrajincima šalje oružje i streljivo, hranu i gorivo, što je barem meni puno dublja uključenost u rat od puke obuke koja bi trajala koji tjedan.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 pro 2022, 11:20 |
|
|
|
Frka je u tome da se mi takvi mali guramo gdje nam nije mjesto.
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 pro 2022, 11:24 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 pro 2022, 11:32 |
|
|
weasel je napisao/la: Frka je u tome da se mi takvi mali guramo gdje nam nije mjesto. Ovo nije rat na drugom kraju svijeta poput onog u Kongu gdje Uganda i Ruanda vode proxy rat protiv Konga u borbi za vrijedne sirovine i metale. Ovo je rat u Europi, a i Hrvatskoj je u interesu da Rusija izgubi rat da mi ne bi danas-sutra morali ratovati protiv ruskog ili proruskog elementa.
Nema predaje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 pro 2022, 11:44 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: weasel je napisao/la: Frka je u tome da se mi takvi mali guramo gdje nam nije mjesto. Ovo nije rat na drugom kraju svijeta poput onog u Kongu gdje Uganda i Ruanda vode proxy rat protiv Konga u borbi za vrijedne sirovine i metale. Ovo je rat u Europi, a i Hrvatskoj je u interesu da Rusija izgubi rat da mi ne bi danas-sutra morali ratovati protiv ruskog ili proruskog elementa. srbi jedva čekaju da rusi dobiju rat pa će se i vučku dignut ona stvar i opet pojaviti apetit na hrvatsku obalu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 pro 2022, 12:22 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27683 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Dutch01 je napisao/la: Hrvatskoj je u interesu da Rusija izgubi rat da mi ne bi danas-sutra morali ratovati protiv ruskog ili proruskog elementa. Je, baš je u interesu Hrvata da svijet bude unipolaran. Da ti lib-fašizam drži čizmu na glavi. Svašta će čovjek pročitati ovdje.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 pro 2022, 12:25 |
|
|
|
U interesu normalnih Hrvata. Sigurno im nije u interesu da imaju rusku njušku na granici i da im ovi pušu za vrat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 pro 2022, 12:25 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Dutch01 je napisao/la: Ne razumijem u čemu je tolika frka sa obukom ukrajinskih vojnika. Pa Hrvatska je već uključena u rat u Ukrajini na način da Ukrajincima šalje oružje i streljivo, hranu i gorivo, što je barem meni puno dublja uključenost u rat od puke obuke koja bi trajala koji tjedan. Opet će Milanović da popusti .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 pro 2022, 12:27 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27683 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Rutinerr je napisao/la: U interesu normalnih Hrvata. Sigurno im nije u interesu da imaju rusku njušku na granici i da im ovi pušu za vrat. Jačanjem Rusije jača i interes za Hrvatskom. Hrvati su od ovoga rata već imali koristi. Izborni zakon.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 pro 2022, 12:29 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: U interesu normalnih Hrvata. Sigurno im nije u interesu da imaju rusku njušku na granici i da im ovi pušu za vrat. Jačanjem Rusije jača i interes za Hrvatskom. Hrvati su od ovoga rata već imali koristi. Izborni zakon. To da. To su kratkoročne dobiti. Dugoročno, Hrvatska mora imati jasan stav i zna se na kojoj je strani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 pro 2022, 12:33 |
|
|
|
A šta ste vi dobili od ukrajinisanja? Ameri nisu hukinuli Republiku Srpsku . Pa ste bezveze hukrajinisli.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 pro 2022, 12:38 |
|
|
storarare je napisao/la: A šta ste vi dobili od ukrajinisanja? Ameri nisu hukinuli Republiku Srpsku . Pa ste bezveze hukrajinisli. jebotebog blesavi, bar si me 10 puta pitao šta sam dobio od ukrainisanja. Vidjećeš, kud žuriš. Sve ima nagaradu, dobićete i vi za svoj stavi. Hint: Kosovo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 pro 2022, 12:59 |
|
|
|
Svako svoj krst nozi na leđima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 pro 2022, 13:00 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: storarare je napisao/la: A šta ste vi dobili od ukrajinisanja? Ameri nisu hukinuli Republiku Srpsku . Pa ste bezveze hukrajinisli. jebotebog blesavi, bar si me 10 puta pitao šta sam dobio od ukrainisanja. Vidjećeš, kud žuriš. Sve ima nagaradu, dobićete i vi za svoj stavi. Hint: Kosovo. Znači dok budeš disao nadaćeš se hunitarnoj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 pro 2022, 17:37 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Hrvatskoj je u interesu da Rusija izgubi rat da mi ne bi danas-sutra morali ratovati protiv ruskog ili proruskog elementa. Je, baš je u interesu Hrvata da svijet bude unipolaran. Da ti lib-fašizam drži čizmu na glavi. Svašta će čovjek pročitati ovdje. Ma svakako u interesu je Hrvatske da ima na Dunavu i Drini ujedinjenu srpsko-rusku vojsku i rusko-srpsku čizmu na vratu. Za Hrvatsku je najbolja neutralnost, a ne ruska pobjeda. Zato je rusku ekspanziju najbolje u korijenu sasjeći inače nam u Europi slijedi ovo: https://www.youtube.com/watch?v=pkJt6tWS-uY
Nema predaje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 pro 2022, 18:19 |
|
|
|
Ruski superheroj Ramazan u akciji.
Vrijedi pogledati.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: goran2hr i 24 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|