|
|
Stranica: 72/88.
|
[ 2191 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Karabaja
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 13:24 |
|
|
Allez les bleus, allez
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 13:25 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Karabaja je napisao/la: Allez les bleus, allez
Ne mogu za argentinu, očima ih ne mogu jer su praktički druga hrvatska.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 13:27 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Islam fercera, znamo. Sve što dodirnete uprljate i pretvorite u ***.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 13:28 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Nije valjda da ima Hrvata koji će navijati za tzv Francusku?? Pitam se ja kakvi su to ljudi...
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 13:29 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Allez les bleus, allez
Ne mogu za argentinu, očima ih ne mogu jer su praktički druga hrvatska. Dok Francuska liči na 23% Bosne?
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 13:31 |
|
|
BBC je napisao/la: Islam fercera, znamo. Sve što dodirnete uprljate i pretvorite u ***.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 13:47 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Držite se *** Miljacke i smoga. To je vaša razina.
Zmajevi bez plasmana na Svjetsko prvenstvo: Selekcija Finske pobijedila na Bilinom polju
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 13:58 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Nije valjda da ima Hrvata koji će navijati za tzv Francusku?? Ima nas Pa nećeš za one cigiće pokvarene?
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 14:08 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39347 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Do sada se su Francuska i Argentina susreli 6 puta na SP i Francuzi su pobijedili samo jednom, na prošlom SP u Rusiju u onoj odličnoj utakmici 4:3. Argentina pobjedila dvaput, obje u skupini SP i 3 odigrali neriješeno.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 14:27 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3714 Lokacija: Stolni grad
|
Interesantan je taj mit da u francuskoj većinom igraju muslimani i općenito je zapanjujuć taj kompleks kod muslimana, pa tako možeš pročitati kako je Messi musliman, kako je Ronaldo musliman, negdje sma vidio i da su Modrića proglasili muslimanom. Bolest i teški kompleksi, pa ajmo redom Lloris(katolik) Hernandez(katolik)-Varane(katolik)-Upamencano(kršćanin)-Kounde(kršćanin) Tchouameni(kršćanin)-Rabiot(katolik)-Griezmann(katolik) Dembele(musliman)-Mbappe(kršćanin)-Giorud(katolik). Inače kad na googlu ideš pretraživati muslimanske igrače(Dembele, Konate, Fofana) odmah izbaci njihovu religiju, dok za druge moraš tražiti "pola sata" i gledati njihovo porijeklo i koja je religija tamo dominantna, Mbappeu godinama podvaljuju da je musliman jer mu je majka muslimanka, a ona se odrekla islama i ima video kad je on bio klinac gdje govori da je vjernik i kršćanin.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 14:36 |
|
|
..ma to je percepcija da su svi crni muslimani a ne gledaju tako na stvari samo muslimani ako nego još više naši sitne duše desničari..ukratko rasisti..
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 14:41 |
|
|
Vamos, vamos Argentina, vamos, vamos a ganar, que esta barra quilombera, no te deja, no te deja de alentar!!!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 14:44 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Gazda je napisao/la: Interesantan je taj mit da u francuskoj većinom igraju muslimani i općenito je zapanjujuć taj kompleks kod muslimana, pa tako možeš pročitati kako je Messi musliman, kako je Ronaldo musliman, negdje sma vidio i da su Modrića proglasili muslimanom. Bolest i teški kompleksi, pa ajmo redom Lloris(katolik) Hernandez(katolik)-Varane(katolik)-Upamencano(kršćanin)-Kounde(kršćanin) Tchouameni(kršćanin)-Rabiot(katolik)-Griezmann(katolik) Dembele(musliman)-Mbappe(kršćanin)-Giorud(katolik). Inače kad na googlu ideš pretraživati muslimanske igrače(Dembele, Konate, Fofana) odmah izbaci njihovu religiju, dok za druge moraš tražiti "pola sata" i gledati njihovo porijeklo i koja je religija tamo dominantna, Mbappeu godinama podvaljuju da je musliman jer mu je majka muslimanka, a ona se odrekla islama i ima video kad je on bio klinac gdje govori da je vjernik i kršćanin. Imaju 3 muslića previše.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 14:47 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3714 Lokacija: Stolni grad
|
Izbacili im Maroko i Benzemu pa divljaju po Parizu.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 14:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59885 Lokacija: DAZP HQ
|
Argentina va a salir campeón Argentina va a salir campeón se lo dedicamos a todos la reputa madre que lo reparió
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 14:55 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25680 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Mar-kan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Nije valjda da ima Hrvata koji će navijati za tzv Francusku?? Ima nas Pa nećeš za one cigiće pokvarene? Ne mogu ja za Afrikance... Sreća da neće ovo dugo trajati inače bi se forumaši oko ovoga zakrvili isto kao glede cijepljenja ili Ukrajine. Ali gledaj, ako Argentinci pobjede onda je to i Hrvatskoj satisfakcija. Zamisli da ih izbuše Francuzi, kako bi onda tek Vatrene.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 14:57 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Ima nas Pa nećeš za one cigiće pokvarene? Ne mogu ja za Afrikance... Sreća da neće ovo dugo trajati inače bi se forumaši oko ovoga zakrvili isto kao glede cijepljenja ili Ukrajine. Ali gledaj, ako Argentinci pobjede onda je to i Hrvatskoj satisfakcija. Zamisli da ih izbuše Francuzi, kako bi onda tek Vatrene. ..i bosanac je afrikanac u parizu..
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 15:03 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Šporet je napisao/la: Vamos, vamos Argentina, vamos, vamos a ganar, que esta barra quilombera, no te deja, no te deja de alentar!!!
plusić
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 15:05 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Francuska. Do 2018. sam simpatizirao Argentinu, ali onaj ciganluk u utakmici protiv nas je bilo teško podnijeti. Udaranje igrača na podu, napadi na obične civile nakon utakmice. Vjerojatno najprljavija ekipa (podlo prljava, ne iskreno/naivno prljava) na svjetskim prvenstvima koliko se sjećam. Toliko sam ih nakon toga zamrzio da mi je čak i naknadno bilo drago što su ih natamburali Englezi 1982. A onda i naknadno sjećanje da mi je Maradonina ruka 1986. bila najgore moguće upoznavanje s nogometom (moj prvi SP), da plakao sam ko pičkica nakon te utakmice.
Općenito ponašanje na ovome prvenstvu, te dojam da se na silu kroji "bajka" za Mesija. Bilo bi lijepo da sve to propadne. Neka i Messi ostane bez SP, kao što je slučaj i s Ronaldom i našim Modrićem. Ee, ova "bajka" s Mesijem po svaku cijenu se i meni najviše gadi.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 15:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59885 Lokacija: DAZP HQ
|
Messi igra briljantno, nema tu nikakvog siljenja, on se odazvao trenutku kao nikad prije. Danas je sve na njemu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 15:14 |
|
|
Nacisti i rasisti na aparatima. Uspjesi Francuske ruše sve njihove mitove i uvjerenja. Teško to podnose.
Hajmo Mbappe, leti kao vjetar danas, hoću 3 razlike i potpunu kmeku
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 15:15 |
|
|
Kakva je situacija sa onom devinom gripom kod Francuza?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 15:27 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39347 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Karabaja je napisao/la: Nacisti i rasisti na aparatima. Uspjesi Francuske ruše sve njihove mitove i uvjerenja. Teško to podnose.
Hajmo Mbappe, leti kao vjetar danas, hoću 3 razlike i potpunu kmeku Imam osjećaj da će vas Messi poderati, čuvao se i tempirao, igrao koliko treba, ali danas ide punom snagom, ovo mu je utakmica života.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 15:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
kiler je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Francuska. Do 2018. sam simpatizirao Argentinu, ali onaj ciganluk u utakmici protiv nas je bilo teško podnijeti. Udaranje igrača na podu, napadi na obične civile nakon utakmice. Vjerojatno najprljavija ekipa (podlo prljava, ne iskreno/naivno prljava) na svjetskim prvenstvima koliko se sjećam. Toliko sam ih nakon toga zamrzio da mi je čak i naknadno bilo drago što su ih natamburali Englezi 1982. A onda i naknadno sjećanje da mi je Maradonina ruka 1986. bila najgore moguće upoznavanje s nogometom (moj prvi SP), da plakao sam ko pičkica nakon te utakmice.
Općenito ponašanje na ovome prvenstvu, te dojam da se na silu kroji "bajka" za Mesija. Bilo bi lijepo da sve to propadne. Neka i Messi ostane bez SP, kao što je slučaj i s Ronaldom i našim Modrićem. Protiv nas je ništa u usporedbi sa utakmicom polufinala protiv Nizozemske na ovom prvenstvu.Jesi li onaj ciganluk gledao? Baš zato bih volio da se Arapima pokvari plan,da pobjedi nogomet. Oni misle da sve mogu kupiti novcem,a imaju dvije lijeve noge.I ruke. Zbog svega toga danas-Allez France!!! Ovo gore što sam spomenuo je naša utakmica protiv Argentine 2018. Tad su mi se zgadili. Apropos Argentine i Nizozemske, nisam spominjao, jer je ono njihovo ruganje na kraju navodno bilo isprovocirano od strane Nizozemaca koji su vrijeđali igrače Argentine dok su išli pucati penale. Ono nadvikivanje sa Van Gaalom nisam do kraja skužio, je li bilo nešto više tijekom utakmice, ili se Messi ponio kao odvratni kepec, samo zato jer je Van Gaal u najavi rekao da će ga zaustaviti. Baš preodvratan sveukupan dojam (najviše iz 2018.), toliko da sam vrlo rado za Francusku. Mada, puno draže bi mi bilo da je na mjestu Francuske recimo Nigerija, zbog hrpe razloga.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Svjetsko prvenstvo u nogometu – Katar 2022. Postano: 18 pro 2022, 15:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Broj igrača rođenih van zemlje za koju nastupaju.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|