|
|
Stranica: 124/140.
|
[ 3486 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 08:57 |
|
|
mijat_tomic je napisao/la: Vec sam rekao da je za mene prvenstvo zavrsilo nakon brazila. Ja ih gledam nakon te utakmice kao zlatne i nikakvi porazi od argentine ili da su izgubili od maroka ne bi promijenilo moje misljenje. Dalic se nije pripremio za utakmicu protiv argentine jer je amater i bavio se braniteljima i drugim glupostima umjesto da slaze taktiku za argentinu. Vjerojatno je tako i prepisivao na ispitima za trenersku licencu jer ne bi je drugacije dobio . Na kraju smo pred ocima cijelog svijeta ispali kao amateri protiv prosjecne argentine i moralno je da sad ponudi ostavku. Ali naravno da nece, nije budala, jer ponudu od ozbiljnog kluba nece dobit ajd što ne možeš smisliti Dalića (po men je imao grešaka), to kužim, ali tvoje podcijenjivanje Argentine je neukusno. Još kad je potpomaže sudac, pogotovo. kakvu ostavku nakon trećeg mjesta da ponudi, daj se saberi, nitko mu prije prvenstva nije toliko daleko predviđao. može dobiti samo orden. kad već misliš da si toliko bolji od Dalića, koji klub je tebe angažirao?
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 09:03 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Joško igrač utakmice. Da mu staviš marokov dres teško bi tko skužio da nije Marokanac.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 09:10 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8388 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
laganini je napisao/la: dudu je napisao/la: sad čitam da su Marokanci unaprijed bili nabrijani na suca, misleći da je izabran iz razloga da ih se pokrade jer Maroko i Katar imaju loše odnose. ..bilo je ocito da provociraju covik je odlicno sudio samo penal je mogao al i var reagirat.. A nike baš odlično, ali nas nije koštalo. Nekoliko faula nije sudio ni nama ni njima. Mogao je suditi penal za Maroko u skoku (Petković), kao i faul izvan 16 m (Petković). Ako je za Arg bio penal, i ovo se moglo da se htjelo. Oni su bili više iziritirani nakon polufinala.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 09:11 |
|
|
divizija je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Vec sam rekao da je za mene prvenstvo zavrsilo nakon brazila. Ja ih gledam nakon te utakmice kao zlatne i nikakvi porazi od argentine ili da su izgubili od maroka ne bi promijenilo moje misljenje. Dalic se nije pripremio za utakmicu protiv argentine jer je amater i bavio se braniteljima i drugim glupostima umjesto da slaze taktiku za argentinu. Vjerojatno je tako i prepisivao na ispitima za trenersku licencu jer ne bi je drugacije dobio . Na kraju smo pred ocima cijelog svijeta ispali kao amateri protiv prosjecne argentine i moralno je da sad ponudi ostavku. Ali naravno da nece, nije budala, jer ponudu od ozbiljnog kluba nece dobit ajd što ne možeš smisliti Dalića (po men je imao grešaka), to kužim, ali tvoje podcijenjivanje Argentine je neukusno. Još kad je potpomaže sudac, pogotovo. kakvu ostavku nakon trećeg mjesta da ponudi, daj se saberi, nitko mu prije prvenstva nije toliko daleko predviđao. može dobiti samo orden. kad već misliš da si toliko bolji od Dalića, koji klub je tebe angažirao? ..ovo ti je prika da bacim paralelu kad ti kritiziraš najboljeg kancelara svi vrimena a on s svim pokazateljima čini čuda ne mogu nać sličniji prijer..ljudi čuda naprave al hrvatski jal proradi..
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 09:15 |
|
|
Brane je napisao/la: Nisam nikad protiv Lovrena Šutala sam guro u ekipu ispred njega, Šutalo je brutalan igrač, jesi vidio ona proigravanja ko snajper kroz dvije linije u obrani hladan ko špricer sve mete. Nije baš tako. Bio je Šutalo malo po dojmom. Ipak je prva utakmica njemu, a igra se za medalju.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 09:20 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: mijat_tomic je napisao/la: Zar se imas uopce obraza javljat. Kad sam prije argentine rekao da treba osvjezit ekipu i ubacit orsica, majera i petkovica i rijesit sve u 90min, ti si se sprdao i rekao da ta ekipa je smijurija, da ne bi uspjela dobit ni srbiju, da dalic zna najbolje i sreca da ne cita forum. Gle cuda, danas je ta ista ekipa odigrala najbolju nasu utakmicu na prvenstvu jer je klaun pod pritiskom medija i javnosti ispretumbao ekipu. A vi i dalje zivite u zabludi da je argentina neka velesila. Ne da mi se vise, uzivajte u bronci, kod mene ce uvijek ostat zal sto je uprskana prilika za ponovno finale protiv francuza radi struke koja nije radila svoj dio posla
Argentina nije velesila, ali je slučajno u završnici... Argentina ima najviše izgubljenih finala. Čini mi se 6 do sada. Neka nastave tako. Edit: krivo sam zapamtio.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 09:27 |
|
|
MIR je napisao/la: Malo relaksacije nakon vrlo napetih utakmica u Qataru24 minutaIvana Knol "Knoll Doll". Sisoviti napad na Srbiju.https://www.youtube.com/watch?v=908bDPWMiQI29,513 views Dec 17, 2022 ..inače nisu duhoti al ovi srbi su mu napravili skeč za pet daj prebaci to na temu Ivana Knoll agent oo7...hvala..
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 10:35 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39510 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Brončanom medaljom Hrvatska skočila na 7. mjesto na FIFA ljestvici, time smo preskočili Portugal i Italiju.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 11:26 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nisam ni gledao tu utakmicu, zaboravio. Jesam patriJot.
Sve u svemu dobro su igrali. Osim "sitne" činjenice da Dalić forsira napadače (i bitnije raspored) koji u 90 minuta jednom opale u okvir gola (svi zajedno) pa poslije novinarima kuka kako nisu opasni u napadu. A na klupi mu sjede ratoborni Spartanci.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 11:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60053 Lokacija: DAZP HQ
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Joško igrač utakmice. Da mu staviš marokov dres teško bi tko skužio da nije Marokanac. Čuj to? Gvardiol lijep ko slika, a Marokanci grdni za poludit, baš grdan narod di god se prikazuju, dal na tribinama, dal na terenu, čudim se tome s obzirom da su blizu Španjolcima.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 12:05 |
|
|
BBC je napisao/la: Nisam ni gledao tu utakmicu, zaboravio. Jesam patriJot.
Sve u svemu dobro su igrali. Osim "sitne" činjenice da Dalić forsira napadače (i bitnije raspored) koji u 90 minuta jednom opale u okvir gola (svi zajedno) pa poslije novinarima kuka kako nisu opasni u napadu. A na klupi mu sjede ratoborni Spartanci. ..javlja se stručnjak kojeg nogomet toliko zanima da nije ni pogleda utakmicu..babe po selu su gledale..
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 13:45 |
|
|
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 13:47 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39510 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 14:03 |
|
|
Citat: Engleska na Svjetskim prvenstvima ima tri polufinala, jedno finale i jednu medalju u 72 godine.
Hrvatska na Svjetskim prvenstvima ima tri polufinala, jedno finale i tri medalje u 24 godine.
#ItCameHome
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 14:06 |
|
|
Mislav Oršić je ukupno igrao 118 minuta na prvenstvu i imao je 1 gol i 2 asistencije što znači da mu je trebalo 39 minuta za jedan gol/asistenciju
Nisam general nakon bitke ali ga je trebalo više koristiti. Kao i Jakića možda ali nebitno sad.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 14:12 |
|
|
I stranim medijima nije jasno zašto Dalić nije više koristio Oršića. Ovo s Perišićem na beku i Oršićem na krilu je dobro izgledalo.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 14:17 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3798 Lokacija: Stolni grad
|
daramo je napisao/la: I stranim medijima nije jasno zašto Dalić nije više koristio Oršića. Ovo s Perišićem na beku i Oršićem na krilu je dobro izgledalo. To se svatko pitao, i nije bit u Oršoćevoj kvaliteti već u tome da je daleko naš najokomitiji igrač.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 14:33 |
|
|
Gazda je napisao/la: daramo je napisao/la: I stranim medijima nije jasno zašto Dalić nije više koristio Oršića. Ovo s Perišićem na beku i Oršićem na krilu je dobro izgledalo. To se svatko pitao, i nije bit u Oršoćevoj kvaliteti već u tome da je daleko naš najokomitiji igrač. ..je dinamo odbio ugovor s barcelonom..
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 14:44 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3798 Lokacija: Stolni grad
|
Ti si odbio ugovor sa zdravim razumom.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 15:14 |
|
|
Možda ne možemo staviti zvijezdicu iznad grba, ali bi trebalo ove medalje valorizirati. Tipa brončano, srebreno, brončani obrub sa naznacenim godinama osvajanja.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 15:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
espresso je napisao/la: Mislav Oršić je ukupno igrao 118 minuta na prvenstvu i imao je 1 gol i 2 asistencije što znači da mu je trebalo 39 minuta za jedan gol/asistenciju
Nisam general nakon bitke ali ga je trebalo više koristiti. Kao i Jakića možda ali nebitno sad. Svi smo to skužili nakon ove utakmice, ali isključivo u kontekstu dominacije nad lošijim ekipama. Ne znamo kako bi to funkcioniralo u defanzivnom smislu protiv jačih ekipa. Mislim da je Sosa bio loš i naprijed i u defanzivi, ali tko zna koliko bi curilo sa Oršić-Perišić kombinacijom. Za razliku od nas, Dalić ima i dodatne parametre sa treninga. Ono što odlučuje je sigurno bazirano na puno većem broju podataka. Od Sose se očekivalo nešto u defanzivnom smislu, kao i centaršutevi za Kramarića, Livaju, Petkovića (a to je izostalo). Oršić ipak ima samo taj jedan trik (vrlo dobar trik), kojeg se sa malo skautinga (osim možda Engleza, nitko ga još ne zna) može onesposobiti.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 15:51 |
|
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 15:54 |
|
|
Da ali šteta što to nije probao prije ksd smo lovili rezultat i u situaciji kad smo bili favoriti.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 15:54 |
|
|
Ne znam dali pratite let aviona iz Dohe ako netko želi onda idete na stranicu flightradar24 broj leta je OU8501
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 18 pro 2022, 15:55 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|