|
|
Stranica: 19/33.
|
[ 816 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 13:02 |
|
|
I sta je poruka? Da ste vi vec 1102. godine znali da ce Zagreb pod Madjarima 1880. tako izgledati, pa vas nije mrzelo da cekate mirni kao bubice sve te vekove ne protiveci se njihovoj vlasti?! 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 13:20 |
|
|
|
Pod Mađarima u prvo vrijeme je bilo i dobrih perioda, npr. hrvatski ban je znao bit gospodar Bosne i Huma.
Onda dok si reko keks eto Turaka, pa je to bila glavna preokupacija, veći dio Mađarske je bio okupiran, Budimpešta 150 godina. S one strane Drave je bila Turska. Hrvatska je bila ostatak ostataka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 13:29 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: weasel je napisao/la: Za početak samo da spomenemo bitku kod Nikopolja gdje su Srbi zajedno s Turcima ratovali protiv snaga ujedinjene Europe.
Protiv Hrvata , Mađara, Čeha, Talijana, Poljaka, Bugara , Teutonskih vitezova pa čak i Engleza...
A sa Turcima samo vi... Nikopolj vam je i pocetak i kraj, i ostala istorija ne postoji za vas. I Hrvati su na strani Turaka ucestvovali protiv Hrvata, kaze Prkacin. I na Kosovu su protiv Srba sa Turcima bili razni hriscanski vitezovi i vojnici. To je prirodna pojava, i vi to znate. I prirodna pojava je da nakon poraza od osvajaca stupis u vazalni odnos sa obavezom da ratujes na njegovoj strani. Nego ajde mi koarak po karak da idemo, od cega vi bezite kao necastivi od beli luka. Volite haoticnu diskusiju, pa da se nadlajavate... A red izgleda ovako: - Bitke Srba protiv Turaka pre pada pod Turke. - Bitke Hrvata protiv Madjara pre pada pod Madjare. - Bitke Srba protiv Turaka u vreme vazalnih odnosa - do pada Smedereva. - Bitke Hrvata protiv Madjara posle pada pod Madjare. - Slobodne srpske enklave pod turskom okupacijom. - Slobodne hrvatske enklave pod madjarskom okupacijom. - Bitke Srba za oslobodjenje Srbije od Turaka. - Bitke Hrvata za oslobodjenje Hrvatske od Madjara. Eto, sve sto treba je da se daju suvi podaci bez lamentiranja, bez divizijinih opstih mesta, i sumanutih konstrukcija. Ili cete sve odmah preseci tvrdnjom da je pod Madjarima bilo super, i da nije bilo potrebe da se Hrvata cuje neki glas.  Istina, samo što se ti Hrvati danas zovu Bošnjaci/Muslimani. A vi ste svi kolektivno ratovali protiv krščana , za turke.
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
"i Beograd za nas dobro znade Bojovnike 106. brigade"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 13:34 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: I sta je poruka? Da ste vi vec 1102. godine znali da ce Zagreb pod Madjarima 1880. tako izgledati, pa vas nije mrzelo da cekate mirni kao bubice sve te vekove ne protiveci se njihovoj vlasti?!  Što, njihova sramota ti pomaže da lakše podneseš svoju sramotu? Ne vidim kako to mijenja 500 godina pod Turcima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 14:48 |
|
|
|
Bošnjo i Lasica su prespavali časove istorije, pa očito nisu čuli za sve hajduke, uskoke, ratove protiv turaka koji su rezultovali seobama srba (zbog kojih i se, između ostalog i promenila demografska slika Kosova, najviše prilikom prve seobe srba), kao što su Veliki Turski rat, Hercegovački ustanci, Banatski ustanci itd.
No ipak Lasici je bitniji taj jedan rat u kome je Despot Stefan ucenjen da ratuje za turke bitniji od 400 godina otpora. Kako drugačije oprati svoju sramotu nego pikirati na drugoga da je bio saradnik okupatora.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 14:51 |
|
|
weasel je napisao/la: Za početak samo da spomenemo bitku kod Nikopolja gdje su Srbi zajedno s Turcima ratovali protiv snaga ujedinjene Europe.
Protiv Hrvata , Mađara, Čeha, Talijana, Poljaka, Bugara , Teutonskih vitezova pa čak i Engleza...
A sa Turcima samo vi... Nikopolj i Angora. Ne postoji nijedna više. Daj Lasice nemoj da se sramotiš, boga ti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teodosije
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 14:56 |
|
|
Zviezda Granda je napisao/la: Pod Mađarima u prvo vrijeme je bilo i dobrih perioda, npr. hrvatski ban je znao bit gospodar Bosne i Huma.
Onda dok si reko keks eto Turaka, pa je to bila glavna preokupacija, veći dio Mađarske je bio okupiran, Budimpešta 150 godina. S one strane Drave je bila Turska. Hrvatska je bila ostatak ostataka. Ne znaš ti Mađare.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 15:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63221 Lokacija: DAZP HQ
|
aleksije radicevic je napisao/la: I sta je poruka? Da ste vi vec 1102. godine znali da ce Zagreb pod Madjarima 1880. tako izgledati, pa vas nije mrzelo da cekate mirni kao bubice sve te vekove ne protiveci se njihovoj vlasti?!  Hrvatska ni u jednom trenu nije bila okupirana, bila je samo dio multietničkih kraljevstava i carstava koji su legalnim putem imali pravo na hrvatsku krunu. jedini okupatori su bili Venecijanci i Turci, Mađari nikako ne.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 15:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63221 Lokacija: DAZP HQ
|
aleksije radicevic je napisao/la: Jos jedna interestanta hrvatska manipulacija: oni su se pokoreni i okupirani od Madjara, borili protiv Turaka. Pandan bi bio da smo se mi, okupirani od Turaka borili protiv Madjara. Da stvar bude interesantnija, bilo je srpske borbe protiv Madjara, dok je Srbija jos formalno bila pod Carigradom. Tad je stvorena Srpska Vojvodina!  Dakle, mi se mozemo pohvaliti nekim ucinkom kako protiv naseg okupatora, tako i protiv njihovog. Hrvati se protiv svog okupatora nisu ni borili, a protiv naseg nisu stvorili nista slicno Srpskoj Vojvodini, iako borbu protiv njega rado isticu. Kakvi ljudi...  ta tvorevina je nastala pod kapom bana Jelačića, Vojvođani su znali da će ih ban štiti pa su se malo uskurčili.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teodosije
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 15:24 |
|
|
dudu je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Jos jedna interestanta hrvatska manipulacija: oni su se pokoreni i okupirani od Madjara, borili protiv Turaka. Pandan bi bio da smo se mi, okupirani od Turaka borili protiv Madjara. Da stvar bude interesantnija, bilo je srpske borbe protiv Madjara, dok je Srbija jos formalno bila pod Carigradom. Tad je stvorena Srpska Vojvodina!  Dakle, mi se mozemo pohvaliti nekim ucinkom kako protiv naseg okupatora, tako i protiv njihovog. Hrvati se protiv svog okupatora nisu ni borili, a protiv naseg nisu stvorili nista slicno Srpskoj Vojvodini, iako borbu protiv njega rado isticu. Kakvi ljudi...  ta tvorevina je nastala pod kapom bana Jelačića, Vojvođani su znali da će ih ban štiti pa su se malo uskurčili. Bečki žandar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 15:54 |
|
|
dudu je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: I sta je poruka? Da ste vi vec 1102. godine znali da ce Zagreb pod Madjarima 1880. tako izgledati, pa vas nije mrzelo da cekate mirni kao bubice sve te vekove ne protiveci se njihovoj vlasti?!  Hrvatska ni u jednom trenu nije bila okupirana, bila je samo dio multietničkih kraljevstava i carstava koji su legalnim putem imali pravo na hrvatsku krunu. jedini okupatori su bili Venecijanci i Turci, Mađari nikako ne. Pa i Mlečani su imali kakav takav legitimitet, obzirom da im je protukralj Ladislav Napuljski prodao svoja prava na Dalmaciju.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare2
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 16:53 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: I sta je poruka? Da ste vi vec 1102. godine znali da ce Zagreb pod Madjarima 1880. tako izgledati, pa vas nije mrzelo da cekate mirni kao bubice sve te vekove ne protiveci se njihovoj vlasti?!  Što, njihova sramota ti pomaže da lakše podneseš svoju sramotu? Ne vidim kako to mijenja 500 godina pod Turcima. 345 ,a ne 500 godina .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 18:48 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Jos jedna interestanta hrvatska manipulacija: oni su se pokoreni i okupirani od Madjara, borili protiv Turaka. Pandan bi bio da smo se mi, okupirani od Turaka borili protiv Madjara. to samo bolesnicima, Azijatima i Srbima može biti pandan. bio bih milijun godina pod ugarskom krunom nego jedan dan pod Turčinom.vi uopće ne shvaćate zašto vas se mi grozimo. Vi ste odabrali rađe biti Turski robovi nego na kršćanskoj strani. Odabral iste pedofila i antikrista Muhameda da mu služite. Nije to stvar ko je samostalan, ko nije, nego toga da ste vi bili robovi i manje od robova drugoj vjeri, drugoj civilizaciji, neprijatelju Europe i kršćanstva. To što ste bili pod Bizantom ili pod Bugarima nitko ne spominje kao neko veliko zlo (uostlaom, bili smo i mi pod Ugarskom, ništa neobično). ali to što ste služili Turčinu, e to vam ni Dunav ni Morava nikad isprat ne mogu. i sami znate koliko je to odurno, jer inače ne bi isticali bitke u kojima ste bili protiv Turaka, jer to je na čast i ponos. Samo je još više na sramotu i stid biti njihov rob i krvariti za njih. Yebote, spalili su vam kosti svetog Save, a opet ste im robovali. Ono što ti mi pokušavamo nacrtati je da bismo i mi tako završili da nismo bili ugarski, odnosno habsburški vazali. Zahvaljujući tome smo odbili Turke, al i Tatare i Mlečane. A vi ste se prvo malo qrčili, a onda im se napušili qrca. Tipično.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 19:01 |
|
|
divizija je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Jos jedna interestanta hrvatska manipulacija: oni su se pokoreni i okupirani od Madjara, borili protiv Turaka. Pandan bi bio da smo se mi, okupirani od Turaka borili protiv Madjara. to samo bolesnicima, Azijatima i Srbima može biti pandan. bio bih milijun godina pod ugarskom krunom nego jedan dan pod Turčinom.vi uopće ne shvaćate zašto vas se mi grozimo. Vi ste odabrali rađe biti Turski robovi nego na kršćanskoj strani. Odabral iste pedofila i antikrista Muhameda da mu služite. Nije to stvar ko je samostalan, ko nije, nego toga da ste vi bili robovi i manje od robova drugoj vjeri, drugoj civilizaciji, neprijatelju Europe i kršćanstva. To što ste bili pod Bizantom ili pod Bugarima nitko ne spominje kao neko veliko zlo (uostlaom, bili smo i mi pod Ugarskom, ništa neobično). ali to što ste služili Turčinu, e to vam ni Dunav ni Morava nikad isprat ne mogu. i sami znate koliko je to odurno, jer inače ne bi isticali bitke u kojima ste bili protiv Turaka, jer to je na čast i ponos. Samo je još više na sramotu i stid biti njihov rob i krvariti za njih. Yebote, spalili su vam kosti svetog Save, a opet ste im robovali. Ono što ti mi pokušavamo nacrtati je da bismo i mi tako završili da nismo bili ugarski, odnosno habsburški vazali. Zahvaljujući tome smo odbili Turke, al i Tatare i Mlečane. A vi ste se prvo malo qrčili, a onda im se napušili qrca. Tipično. Preteruješ i projektuješ onako kako bi voleo da je bilo. Dve bitke u kojima smo bili na njihovoj strani u poređenju sa 50+ bitaka, ustanaka, sranja koja su im pravili uskoci i hajduci itd.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teodosije
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 19:02 |
|
|
divizija je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Jos jedna interestanta hrvatska manipulacija: oni su se pokoreni i okupirani od Madjara, borili protiv Turaka. Pandan bi bio da smo se mi, okupirani od Turaka borili protiv Madjara. to samo bolesnicima, Azijatima i Srbima može biti pandan. bio bih milijun godina pod ugarskom krunom nego jedan dan pod Turčinom.vi uopće ne shvaćate zašto vas se mi grozimo. Vi ste odabrali rađe biti Turski robovi nego na kršćanskoj strani. Odabral iste pedofila i antikrista Muhameda da mu služite. Nije to stvar ko je samostalan, ko nije, nego toga da ste vi bili robovi i manje od robova drugoj vjeri, drugoj civilizaciji, neprijatelju Europe i kršćanstva. To što ste bili pod Bizantom ili pod Bugarima nitko ne spominje kao neko veliko zlo (uostlaom, bili smo i mi pod Ugarskom, ništa neobično). ali to što ste služili Turčinu, e to vam ni Dunav ni Morava nikad isprat ne mogu. i sami znate koliko je to odurno, jer inače ne bi isticali bitke u kojima ste bili protiv Turaka, jer to je na čast i ponos. Samo je još više na sramotu i stid biti njihov rob i krvariti za njih. Yebote, spalili su vam kosti svetog Save, a opet ste im robovali. Ono što ti mi pokušavamo nacrtati je da bismo i mi tako završili da nismo bili ugarski, odnosno habsburški vazali. Zahvaljujući tome smo odbili Turke, al i Tatare i Mlečane. A vi ste se prvo malo qrčili, a onda im se napušili qrca. Tipično. Dragi Bog zna šta je tvoja poanta... Nego, nabroj nam značajnije bitke Hrvata protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 19:06 |
|
|
|
Srž konflikta između Srba i Hrvata nije u "odbrani kršćanstva" kako nalažeš, već u tome što je nacionalni cilj Srba bio oslobođenje svih srpskih teritorija, tj onoga što smo smatrali da je naše. Početkom 20. veka to se pretvorilo u Jugoslovenstvo.
Sa druge strane, Hrvatima je nacionalni cilj bio stvaranje nacionalne države, a oni su Jugoslaviju i Jugoslovenstvo doživljavali kao jedan od koraka ka ispunjenju tog cilja. To se direktno kosilo sa ideologijom Srba Jugoslovena i tu je nastao konflikt.
Srbi koji nisu bili za Jugoslaviju, već veću Srbiji su bili u manjini. Nakon potpunog oslobođenja posle prvog svetskog rata većina ljudi su hrvate i slovence smatrali svojom braćom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 19:13 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Kako da ne a ratovali malo prije toga.  Srbi su se kockali kao Bošnje s BiH. I popušili, kao i Bošnje. Previše zinuli. Bolje vrabac u ruci.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teodosije
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 19:14 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Srž konflikta između Srba i Hrvata nije u "odbrani kršćanstva" kako nalažeš, već u tome što je nacionalni cilj Srba bio oslobođenje svih srpskih teritorija, tj onoga što smo smatrali da je naše. Početkom 20. veka to se pretvorilo u Jugoslovenstvo.
Sa druge strane, Hrvatima je nacionalni cilj bio stvaranje nacionalne države, a oni su Jugoslaviju i Jugoslovenstvo doživljavali kao jedan od koraka ka ispunjenju tog cilja. To se direktno kosilo sa ideologijom Srba Jugoslovena i tu je nastao konflikt.
Srbi koji nisu bili za Jugoslaviju, već veću Srbiji su bili u manjini. Nakon potpunog oslobođenja posle prvog svetskog rata većina ljudi su hrvate i slovence smatrali svojom braćom. Ogromna je šteta što KJ nije bila jasno podeljena na tri nacionalne banovine, kad smo već napravili presedan i stvarali hrvatsku protodržavu sa Cvetkovićem na čelu... Poslednjih trideset godina u srpskoj istoriji je neka vrsta popravnog ispita za propuštenu priliku u prvoj polovini XX veka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare2
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 19:20 |
|
|
|
Pa bili su takvi planovi , ali rat je zaustavio dormiranje istih .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teodosije
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 19:30 |
|
|
storarare2 je napisao/la: Pa bili su takvi planovi , ali rat je zaustavio dormiranje istih . Za to si u pravu. Pitanje je šta bi to vredelo kad je Čerčilova Velika Britanija jasno davala signale koga želi da vidi na čelu Jugoslavije nakon rata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 21:52 |
|
|
Teodosije je napisao/la: divizija je napisao/la: to samo bolesnicima, Azijatima i Srbima može biti pandan.
bio bih milijun godina pod ugarskom krunom nego jedan dan pod Turčinom.
vi uopće ne shvaćate zašto vas se mi grozimo. Vi ste odabrali rađe biti Turski robovi nego na kršćanskoj strani.
Odabral iste pedofila i antikrista Muhameda da mu služite. Nije to stvar ko je samostalan, ko nije, nego toga da ste vi bili robovi i manje od robova drugoj vjeri, drugoj civilizaciji, neprijatelju Europe i kršćanstva. To što ste bili pod Bizantom ili pod Bugarima nitko ne spominje kao neko veliko zlo (uostlaom, bili smo i mi pod Ugarskom, ništa neobično). ali to što ste služili Turčinu, e to vam ni Dunav ni Morava nikad isprat ne mogu.
i sami znate koliko je to odurno, jer inače ne bi isticali bitke u kojima ste bili protiv Turaka, jer to je na čast i ponos. Samo je još više na sramotu i stid biti njihov rob i krvariti za njih. Yebote, spalili su vam kosti svetog Save, a opet ste im robovali.
Ono što ti mi pokušavamo nacrtati je da bismo i mi tako završili da nismo bili ugarski, odnosno habsburški vazali. Zahvaljujući tome smo odbili Turke, al i Tatare i Mlečane.
A vi ste se prvo malo qrčili, a onda im se napušili qrca. Tipično.
Dragi Bog zna šta je tvoja poanta... Nego, nabroj nam značajnije bitke Hrvata protiv Osmanlija. Poenta mu je da izbegne precizne informacije, u kojima bi se videla srpska uzvisenost a hrvatska niskost, pa pravi zbrku i kakofoniju da to prikrije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 21:56 |
|
|
storarare2 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Što, njihova sramota ti pomaže da lakše podneseš svoju sramotu? Ne vidim kako to mijenja 500 godina pod Turcima. 345 ,a ne 500 godina . Od pada Smedereva 1459. kao potpune okupacije Srbije, do Ustanka na Lovcenu 1700. i neke, i nastanka prve trajno slobodne srpske teritorije 250 godina. A i izmedju toga Banatski ustanak.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 22:01 |
|
|
|
Kakvi su ovo metiljavi Srbi? Srbi koje ja znam bi rekli: "Naravno da smo ratovali s Turcima protiv Evropljana, jebemo vam Papu" i zaključili diskusiju. Ovo sve neki kompleksaši
_________________ Right-wing lives don't matter
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teodosije
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 22:04 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Teodosije je napisao/la: Dragi Bog zna šta je tvoja poanta...
Nego, nabroj nam značajnije bitke Hrvata protiv Osmanlija.
Poenta mu je da izbegne precizne informacije, u kojima bi se videla srpska uzvisenost a hrvatska niskost, pa pravi zbrku i kakofoniju da to prikrije. Ja iskreno znam za samo jednu hrvatsku bitku protiv Turaka, to je bitka na Krbavskom polju, 1493. Nije se čovek oglasio, a hteo sam da ga pitam šta je hrvatski ekvivalent karlovačkom miru... Na svoje mišice ti nešto da izboksuješ, bato.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Srbija popis 2022. prognoze? Postano: 13 pro 2022, 22:07 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Kakvi su ovo metiljavi Srbi? Srbi koje ja znam bi rekli: "Naravno da smo ratovali s Turcima protiv Evropljana, jebemo vam Papu" i zaključili diskusiju. Ovo sve neki kompleksaši pa može isto i "Naravno da smo ratovali s Evropljanima protiv Turaka, jebemo vam hodžu". Zavisi od konteksta. Prilagodljivi su Srbi. Samo nam daj dobar povod i dobru nagradu i bićemo nabrijani.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|