Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
Ma ništa, sjedila je pokraj mene u birtiji i čekala nekog kao i ja, u biti nisam odmah ni skužio da je ona. Razmišljam kako da uletim i potrošim vrijeme.
Kažem: Bok, hoćemo li dočekat mi ikog?
Kaže ona meni s osmijehom: Bok. Ja hoću.
I taman neka malo starija koka dođe. Menadžerica ili tako nešto. Pozdravi se sa njom a ja se izgubim u vidu magle.
Nije mi nešto bila, sitna je, iako u spotovima djeluje puno veća.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
koliko god vježbala i pazila šta jede neće nikad izgledat kao s 20. Kad se približiš vide se bore i godine.
Biologija čini svoje
Thats life
Istina, samo što ona sa 40 ili koliko već izgleda bolje od 90% ženskih od 20 godina. Jest da je to još koju godinu ali Bože moj, svi smo ograničenog roka trajanja. Džaba ovima od 20 što su mlade ako ne valjaju, što je dudu jednom napisao, problem je što imamo hrpu ženskih koje kurcu ne valjaju i nitko neće da ih oplodi. Ako ne trenira i ne pazi šta jede u pravilu to ne valja, osim uz iznimnu genetiku.
koliko god vježbala i pazila šta jede neće nikad izgledat kao s 20. Kad se približiš vide se bore i godine.
Biologija čini svoje
Thats life
Istina, samo što ona sa 40 ili koliko već izgleda bolje od 90% ženskih od 20 godina. Jest da je to još koju godinu ali Bože moj, svi smo ograničenog roka trajanja. Džaba ovima od 20 što su mlade ako ne valjaju, što je dudu jednom napisao, problem je što imamo hrpu ženskih koje kurcu ne valjaju i nitko neće da ih oplodi. Ako ne trenira i ne pazi šta jede u pravilu to ne valja, osim uz iznimnu genetiku.
Isto vrijedi i za muškarce. Ovi poznati glumci, sportaši, estrada vamo tamo se drže dosta bolje od prosjeka. Imamo na žalost velik postotak pretilosti u populaciji. Šetaš ulicom i samo vidiš stomačine kako vise.
Za žene je to kako tako one prirodno imaju više masti ali za muškarce je to pogubno. Pada nam tostesteron i onda smo slabi, podložni svakakvim degenerativnim utjecajima.
Nije bezveze Kennedy 60-ih opsesivno govorio u zdravom tjelu zdrav duh, i tjerao amerikance na tjelovježbu. Šansa da je mladi utrenirani sportaš neki woke liberalni retard je ravna nuli.
I lavove kad strpaš u kavez , utoviš ih ko krave, slabo se razmnoavaju, a onda se mi čudimo što nema djece.
Evo ti Marko ko i Lidija. Još tu ima do pedesete fore, ako ne i još koja nakon toga, za atraktivan izgled. Dakle Ldija će biti bomba bar još 10 godina.
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
weasel je napisao/la:
Planina je napisao/la:
Isto vrijedi i za muškarce. Ovi poznati glumci, sportaši, estrada vamo tamo se drže dosta bolje od prosjeka. Imamo na žalost velik postotak pretilosti u populaciji. Šetaš ulicom i samo vidiš stomačine kako vise.
Za žene je to kako tako one prirodno imaju više masti ali za muškarce je to pogubno. Pada nam tostesteron i onda smo slabi, podložni svakakvim degenerativnim utjecajima.
Nije bezveze Kennedy 60-ih opsesivno govorio u zdravom tjelu zdrav duh, i tjerao amerikance na tjelovježbu. Šansa da je mladi utrenirani sportaš neki woke liberalni retard je ravna nuli.
I lavove kad strpaš u kavez , utoviš ih ko krave, slabo se razmnoavaju, a onda se mi čudimo što nema djece.
S obzirom da se ja poprilično puno krećem sportskorekreacijskim krugovima mogu ti reći da uvjerljivo ljevičari dominiraju u njima. DP telad možda dominiraju samo po teretanama. Ne idem tamo ali pretpostavljam po ekipi koja ide tamo. Desničari možda više u haklu.
Uglavnom, ne stoji ti teza.
Evo recimo Milanovića, Tomaševića, Bandića si mogao vidjeti u sportskim aktivnostima, neki dan sam Jandrokovića vidio u tajicama kako trči.
Evo najpoznatijih koji malo ozbiljnije trče a a Klisovićem sam čak i bio sudjelovao na nekim eventima.
S obzirom da se ja poprilično puno krećem sportskorekreacijskim krugovima mogu ti reći da uvjerljivo ljevičari dominiraju u njima. DP telad možda dominiraju samo po teretanama. Ne idem tamo ali pretpostavljam po ekipi koja ide tamo. Desničari možda više u haklu.
Uglavnom, ne stoji ti teza.
Evo recimo Milanovića, Tomaševića, Bandića si mogao vidjeti u sportskim aktivnostima, neki dan sam Jandrokovića vidio u tajicama kako trči.
Evo najpoznatijih koji malo ozbiljnije trče a a Klisovićem sam čak i bio sudjelovao na nekim eventima.
Teretana je jedini vid treninga koji može izgraditi tijelo i učiniti neku razliku u izgledu i držanju pojedinca, te ljevičarske pizdarije poput kajakarenja, džogiranja i vozanja bicikla u tajicama imaju efekta ravno nula.
Svi profi sportaši udaraju po teretani, rad sa utezima im je nužnost tko misli ostati zdrav i dugovit.
Pa tako i za svakog običnog čovjeka, pogotovo jer uslijed starenja prirodno dolazi do atrofije mišića i svega ostalog, rad sa utezima jedini tu može učiniti razliku, nikakva džogiranja u tajicama i slične gluposti, to je eventualno dobro za srce ali za izgled, držanje, muskulaturu, testosteron, nikakve koristi.
Tko je protiv rada sa utezima je jednostavno degenerik, postoje neke alternative (dobro osmišljene bodyweight rutine i sl.) Ali generalno je to najjednostavniji i najbolji način za izgledati i biti zdrav.
Nažalost živimo u društvu u kojem su 50% populacije krmci koji apsolutno ne drže do sebe, 40% nekakva srednja žalost koja tu i tamo proba neke pizdarije kojima ostvare nula rezultata, te ih je teško razlikovati od ovih 50%, te možda 10% onih koji stvarno nešto rade na sebi i za koje ti je jasno aha evo netko normalan. Ma puno sam i rekao ali ajde. U kakvom tijelu takav duh, tako da se ne treba čuditi duhu nacije i što vlada degenerluk. Ljudi mrze sami sebe.
Lasica opet laže i izmišlja, među nogometnim reprezentativcima nema DP-ovaca, sportaši su oduvijek bili prikopčani na HDZ.
Prije će biti da se HDZ preko HNS-a prikopčao na reprezentaciju i parazitira na njoj. Zato ste im iz takve ljubavi ugasili mikrofon 2018. i stavili ovo dvoje kreštavaca na doček.
Nisam rekao da su reprezentativci glasači jedne ili druge stranke nego da su desničari.
HDZ-ovci nisu sigurno, prije vam hebu svima majku kad siđu sa pozornice i pričaju međusobno u 4 zida.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.