|
|
Stranica: 581/617.
|
[ 15420 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 18 pro 2022, 19:16 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: DPS je podneo tamo prigovore na rezultate izbora u poslednji cas. I sada njihovi predsednici lokalnih OIK nece da proglase rezultate o izbore dok se US ne izjasni.
A Ustavni Sud ne moze da se izjasni jer on trenutno ne funkcionise, ondnosno u blokadi je od kad su neke sudije otisle u penziju.
U ostalim opstinama smo uspeli da kupimo te neke predstavnike OIK i proglaseni su rezulati, samo u PG i Pljevljima nisu.
Jedino da kupimo nekog i tamo ina ce se morati cekati meseci dok se DPS ne namoli da izglasa 4 sudiju US za koje mora tropetinska vecina u parlamentu, pa da se izjasni. Zar u PG nije bila neka krnja Izborna komisija koja je proglasila rezultate?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 19 pro 2022, 14:20 |
|
|
U Savniku 9. put prekinuto glasanje. Citat: Glasanje je prekinuto jer članovi biračkih odbora iz koalicije "Za budućnost Šavnika" nisu dozvolili glasanje osobama za koje smatraju da nisu iz tog grada.
Pazi grada. Ima ukupno 400 stanovnika a cela opstina nesto preko hiljadu.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 pro 2022, 00:08 |
|
|
https://www.vijesti.me/vijesti/politika ... -crne-gorePokušavaju da naprave ukrajinski scenario, samo što im neko nije javio da su u potpunom nokdaunu. U CG su trendovi upravo suprotni od Ukrajine tokom Euromajdana, podrška EU konstantno opada zbog laži, prevare i zbog konstantnog mešanja u unutrašnje procese CG. Jedino će na kraju ostati hardcore komitski okot koji bi dupe dao da Brisel odlučuje o dešavanjima u CG samo da se srbi ne bi pitali ništa. Naravno i "crnogorci" iz Rožaja, Petnjice i Gusinja. Teška patologija.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 pro 2022, 00:11 |
|
|
demon iz snova Ovim isticanjem Američke zastave samo dalje motivišu srbe i umerene etničke crnogorce da se još više distanciraju od njih.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 pro 2022, 00:57 |
|
|
Odvratna gomila frustriranih paćenika. To može samo krezubi komentator Klixa da voli. Citat: amra.havericbeganovic prije 3 sata
Bravo za Crnu Goru. Podrška od srca. Istjerajte SPC jer je ona glavni razarač svega građanskog. Samo naprijed!
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 pro 2022, 05:55 |
|
|
Put komita u zadnjih 20 godina me podseća na kockara.
Na početku mu krene fino (jačanje "crnogorskog" nacionalizma, zatiranje srpstva), i polako dobija sve više i više. Onda se u jednom trenutku osili i uloži skoro sve pare u jedan krug na ruletu, gde pukne ne samo ono što je dobio, več i većinu onoga što je imao pre nego što je ušao u kockarnicu (zaplena imovine SPC, litije, izbori 2020).
Nakon toga mu ostalo nešto sitno para, malo smanji strasti i kreće ponovo da ulaže malo po malo. Dođe do neke sitne sume novca, opet manje nego pre ulaska, ali dovoljno za život (period od izbora 2020 do lokalnih izbora u Nikšiću 2021). Nakon toga se ponovo malo osili, uloži nešto jači novac i naravno, pukne (Nikšić i Mojkovac 2021). Srećom, ima ortaka (EU, zapadne ambasade) koji mu zajmi 100 evra, pri uslovu da mu, naravno, vrati. Još jedna tura kockanja, krene slabije da mu ide (Berane i Ulcinj 2022) i krene da se nervira. Onda mu pukne film i uloži apsolutno sve u jedan krug na ruletu. Gle čuda, puče ponovo (oktobarski izbori, Podgorica, Kolašin, Žabljak, Pljevlja itd.).
Sad je u nekoj fazi gde nema prebijene kinte, grca u dugovima, majka ga isterala na ulicu i šmrče lepak. U slobodno vreme ima neurotične napade gde optužuje familiju da je ona kriva što je duševni bolesnik (optuživanje SPC i srba za mešanje u CG dešavanja, "crnogorsko proljeće" itd).
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 pro 2022, 19:36 |
|
|
https://www.cedem.me/wp-content/uploads ... 10-56h.pdfMilov zavod tvrdi da je srba 32.7%, a srpskih govornika 48.6%. I navodno poraslo odobravanje NATO / a sa 41% na 44%, kako da ne Gledajući ova "istraživanja" mislim da je realno reći da će srba biti oko 36% i govornika srpskog oko 52%. Navodno DPS pao sa 28.2% na 27.7%, al su zato podigli bošnjačku sa 3.3% na 4.1% da bi ojačali montenegrine, kao da ispadne da su neutralni što spuštaju DPS, a ustvari dižu u isto vreme njihove koalicione partnere, pa kad se sve sabere ispadne da montenegrinima porasla podrška u zadnjih 6 meseci Takođe, tvrde da je Evropa Sad prešišala DF (stavili ih ispod 15%), što takođe nije moguće uzimajući u obzir koliku infrastrukturu ima DF i da je praktično svuda u pravoslavnim sredinama zastupljen, dok je Evropa Sad još u uzmahu. Teško i da je ES prestigla Demokrate, mada je verovati da su tu negde po procentu.
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 pro 2022, 19:38 |
|
|
Ja ne znam i jedan dogadjaj da je ikad ta montenegrinsko/muslimanska agencija pogodila. Bukvalno imaju rezultat 10/10 promasenih rezultata.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 21 pro 2022, 19:40 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: Ja ne znam i jedan dogadjaj da je ikad ta montenegrinsko/muslimanska agencija pogodila. Bukvalno imaju rezultat 10/10 promasenih rezultata. Nema veze, dobra su ova istraživanja pošto automatski znaš da smanjuju procente za sve što ide u koristim srbima (etnički srbi, govornici srpskog, oslanjanje na Srbiju, NATO prihvatanje itd.) Te njihove brojke se mogu uzeti kao neki minimum, minimuma, a samim tim što minimum minimuma veći za 4% u odnosu na popis (% srba) dovoljno govori o stanju stvari.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 22 pro 2022, 00:28 |
|
|
Zna li neko kakav je medijski odnos snaga? Cime raspolazu nasi, cime njihovi?
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 22 pro 2022, 00:42 |
|
|
Mi smo jači, svi kanali na TV u CG su ili pro-srpski ili neutralni.
Mada sad preuzimamo Gradsku TV, koju su imali zbog vlasti, u Podgorici, a oni planiraju otvoriti neku svoju.
U portalima mislim da smo tu negde, jači smo i u društvenim mrežama osim Instagrama.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 22 pro 2022, 13:41 |
|
|
Realno, po tabloidima su oni jači.
Vijesti su prve (one su neutralne), a drugi i treči su CdM i Portal Analitika koji su skroz montenegrinski.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 22 pro 2022, 14:15 |
|
|
Vijesti jesu neutralne ali su pro crnogorski nastrojeneni i anti DF.
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 22 pro 2022, 14:40 |
|
|
Pa ja ne znam uopšte šta i ima od srpskih, jedino Dan i IN4S.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 22 pro 2022, 14:41 |
|
|
JNA je napisao/la: Vijesti jesu neutralne ali su pro crnogorski nastrojeneni i anti DF. Vijesti popularizuju Evropu Sad. Njihova matrica je da izjednače DF i DPS (kao isto zlo), a ustvari rade po nalogu ambasade da suzbiju "ruski uticaj"
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 22 pro 2022, 16:17 |
|
|
Narod verovatno cita te tabloide, ali ne verujem da znacajan broj prati portale. Nama ide u korist sto poverenje u SPC ipak prevagne nad uticajem medija.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 22 pro 2022, 17:14 |
|
|
Mediji nemaju nikakav uticaj na Crnu Goru. Crna Gora je mala država, medijima se vlada u velikoj. U Crnu Goru se vlada ucenama, radnim mestima i mitom.
.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 22 pro 2022, 17:18 |
|
|
JNA je napisao/la: Mediji nemaju nikakav uticaj na Crnu Goru. Crna Gora je mala država, medijima se vlada u velikoj. U Crnu Goru se vlada ucenama, radnim mestima i mitom.
. Tačno. Kakvi mediji, tamo se svi znaju.
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 22 pro 2022, 18:57 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 25 pro 2022, 21:20 |
|
|
Djekna jos nije glasala, a kad ce, ne znaaamo. https://www.youtube.com/watch?v=t8seZ9DwtPEI vi zaista mislite da je parlamentarna demokratija baShSistem za balkanska drustva? Ja mislim da ne.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 25 pro 2022, 23:18 |
|
|
Bitka za Šavnik će ući u Wikipediju.. Milo ne može da se pomiri da je skoro cela Crna Gora poplavela na mapi lokalnih izbora u kompaktnoj celini, pa hoće da iskenja bar jednu crvenu tačkicu unutar.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 26 pro 2022, 02:39 |
|
|
Citat: U crkvi Svetog Đorđa u Podgorici: Opijelo za Blagoja Jovovića, srpskog heroja iz Bjelopavlića, koji je izvršio atentat na Antu Pavelića!O Blagoju Jovoviću u srijedu će biti održana i tribina u Danilovgradu i to povodom 100 godina od njegovog rođenja. https://www.in4s.net/u-crkvi-svetog-djo ... _pismo=latI Danilovgradu cetnikovanje. Cetinje stisnuto sa svih strana, od Podgorice, Niksica, Kotora, Budve, Danilovgada. Crkvi svaka cast, jer bi bez nje u CG pa i u svim drugim Srpskim Zemljama, svako secanje na cetnike bilo izbrisano, uprkos svemu velicanstvenom sto su uradili.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 28 pro 2022, 00:51 |
|
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 28 pro 2022, 01:01 |
|
|
Ukoliko komisija ne objavi konačne rezultate izbora u roku od 60 dana, aktuelnom sazivu lokalnog parlamenta mandat prestaje po sili zakonahttps://www.cdm.me/politika/usvojeni-am ... amoupravi/Ovo valjda znaci da montenegrini mogu da se zezaju 60 dana a onda Podgorica je nasa.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u CG Postano: 28 pro 2022, 23:02 |
|
|
Citat: Mitropolit Amfilohije dobija spomenik u Kolašinu https://www.in4s.net/mitropolit-amfiloh ... _pismo=latKolasin, gde je nekada bio stab vrhovne komande JVO, vraca se sebi! U to ima, Granicarko na pesticidima!
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|