|
|
Stranica: 1153/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 07 sij 2023, 18:01 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Ti koji su iz Ukrajine zaparili u Rusiju su Rusi, ako je i neki Ukrajinac završio u Ukrajini to nije njegovom voljom. Ne vodi se etnička evidencija, tako da to nema nikakve veze. Gomilu ukrajinaca su pro-rusi, kao što su, recimo, gomila etničkih crnogoraca pro-srpski nastrojeni. Dutch01 je napisao/la: Koji to Ukrajinci se bore na strani Rusa?!, ja za takve nisam čuo, no čuo sam za Ruse koji se bore na ukrajinskoj strani. Pa naravno da nisi kada gledaš N1 i čitaš Radio Slobodna Evropa Dutch01 je napisao/la: Nedvojbeno je danas više rusofobije na jugu i istoku Ukrajine koji dijelovi su najviše pogođeni ratom, ako je tu i bilo prije rusofilije sad je više nema. Notorna glupost ovo što si napisao, neću komentarisati. Dutch01 je napisao/la: Naravno nevini Rusi išli nasilno rušiti državu u kojoj ih nije nitko dirao, stvarajući "narodne republike, radeći aneksije čim Ukri više nisu htjeli rusku čizmu na svom vratu. Već viđen scenarij sa ovih prostora devedesetih. Šta su Ukri trebali sjediti na guzici dok im se rastura država?! Nije postojala kritična masa Ukrajinaca koji su anti-rusi sve dok se zapadna agentura nije umešala. Problem rusa je baš obrnuto, što nisu više lobirali u Ukrajinu, pošto su uzimali Ukrajinu kao zdravo za gotovo, kao što sad uzimaju Belorusiju. U isto vreme, zapadne službe su uložile više stotine miliona evra u Ukrajinske nacionaliste, a dovodili su ih na vlast tako što su ih sakrivali pod plaštom "građanskih stranaka" koje se bore za "ekonomski napredak" i "protiv podela".
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 07 sij 2023, 20:12 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 07 sij 2023, 21:18 |
|
|
goran2hr je napisao/la: https://www.vecernji.hr/vijesti/tvrtko-jakovina-promjena-granica-ukrajine-dovela-bi-do-svjetske-katastrofe-1647462
I Tvrtko Jakovina daje potporu ukrajinskoj stvar. Naravno... S kim si takav si. Pa dobro, i desnica i levica u Hrvatskoj je za Ukrajinu, samo su različiti razlozi. U Srbiji je recimo drugačije, desnica je za Rusiju, dok je levica podeljena na komunjare i neoliberale. Ovi prvi su blago za Rusiju, a ovi drugi za Ukrajinu.
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 07 sij 2023, 21:38 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: goran2hr je napisao/la: https://www.vecernji.hr/vijesti/tvrtko-jakovina-promjena-granica-ukrajine-dovela-bi-do-svjetske-katastrofe-1647462
I Tvrtko Jakovina daje potporu ukrajinskoj stvar. Naravno... S kim si takav si. Pa dobro, i desnica i levica u Hrvatskoj je za Ukrajinu, samo su različiti razlozi. U Srbiji je recimo drugačije, desnica je za Rusiju, dok je levica podeljena na komunjare i neoliberale. Ovi prvi su blago za Rusiju, a ovi drugi za Ukrajinu. "levica" i "neoliberal" ne ide u istu rečenicu ali me ne čudi kod tebe, svi prorusi su politički nepismeni
|
|
Vrh |
|
|
Dzevudin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 07 sij 2023, 21:42 |
|
|
Svi Hrvati su za Ukrajinu osim plaćenika ili antivaksera poput Lovrena koji je dobio odjeb iz Rusije.
Podržavao sam Lovrena, najdraži mi je naš igrač ali nije trebao igrati u Rusiju.
Odjebala ga je Rusija nakon što je pjevao nacionalne pjesme
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 07 sij 2023, 21:56 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Dzevudin je napisao/la: Svi Hrvati su za Ukrajinu osim plaćenika ili antivaksera poput Lovrena koji je dobio odjeb iz Rusije.
Podržavao sam Lovrena, najdraži mi je naš igrač ali nije trebao igrati u Rusiju.
Odjebala ga je Rusija nakon što je pjevao nacionalne pjesme Zašto su ga doveli onda 2020? 2018. nije pjevao nacionalne pjesme?
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 07 sij 2023, 22:33 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Dzevudin je napisao/la: Svi Hrvati su za Ukrajinu osim plaćenika ili antivaksera poput Lovrena koji je dobio odjeb iz Rusije.
Odjebala ga je Rusija nakon što je pjevao nacionalne pjesme Zašto su ga doveli onda 2020? 2018. nije pjevao nacionalne pjesme? neznam zašto se toliko motate oko lovrena, njegov odlazak iz lenjingrada nema nikakvu političku pozadinu kao i njegova kompletna nogometna karijera.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 11:45 |
|
|
Dzevudin je napisao/la: Svi Hrvati su za Ukrajinu osim plaćenika ili antivaksera poput Lovrena koji je dobio odjeb iz Rusije.
Odjebala ga je Rusija nakon što je pjevao nacionalne pjesme Nisam upoznao još nijednoga. Doslovno jedini Hrvati koje vidim da navijaju za Ukrajinu su po forumima i news portalima.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 13:56 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25856 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
OptimisticniVeSeljak je napisao/la: Nisam upoznao još nijednoga. Doslovno jedini Hrvati koje vidim da navijaju za Ukrajinu su po forumima i news portalima. E sad ga ti pretjera. Ima ih, nažalost, puno takvih. Istina, malo ih je onih grčevito-suludih podupiratelja Ukrajine kao što su @laganini ili @Bobanovski. To su uglavnom ljudi koji mlako podupiru Ukrajinu, a podupiru jer im je tako rečeno na TV. Sutra da se promjeni medijska agenda oni bi promijenili mišljenje.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 15:43 |
|
|
Jesu što osvojili putkovci? Kakvo selo ili? Ubiće nam depra ove naše čedomire i co.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 18:05 |
|
|
neman je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Pa dobro, i desnica i levica u Hrvatskoj je za Ukrajinu, samo su različiti razlozi.
U Srbiji je recimo drugačije, desnica je za Rusiju, dok je levica podeljena na komunjare i neoliberale. Ovi prvi su blago za Rusiju, a ovi drugi za Ukrajinu. "levica" i "neoliberal" ne ide u istu rečenicu ali me ne čudi kod tebe, svi prorusi su politički nepismeni Mislim na socijalnu levicu, a ne ekonomsku. Internacionalizam, globalizam, to su vrednosti koje podržava levica. Što se tiče nepismenosti ja još uvek čekam odgovor na moje izlaganje tvom kolegi Dutch01
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 18:23 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Jesu što osvojili putkovci? Kakvo selo ili? Ubiće nam depra ove naše čedomire i co. Evo ulaze rusi u Soledar, oko 10,000 stanovnika (što mu dođe kao neko Livno, bio bi jedan od većih gradova da je u Herceg Bosni). Da su ga odužili, vala jesu, ali očito vole polako da slamaju.
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 19:14 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: neman je napisao/la: "levica" i "neoliberal" ne ide u istu rečenicu ali me ne čudi kod tebe, svi prorusi su politički nepismeni Mislim na socijalnu levicu, a ne ekonomsku.
Internacionalizam, globalizam, to su vrednosti koje podržava levica. Što se tiče nepismenosti ja još uvek čekam odgovor na moje izlaganje tvom kolegi Dutch01 pa jesam ti potvrdio da si politički nepismen? jesam! misliš jednu stvar a pišeš drugu jer neznaš
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 19:19 |
|
|
neman je napisao/la: misliš jednu stvar a pišeš drugu jer neznaš Tako je, potvrdio sam da sam politički nepismen, a ti da si nepismen i politički i ovako
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 20:02 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 22:14 |
|
|
ako jedan posto rusa ide u crkvu to je manje gogo na liberalnom zapadu šta znaci da tu ima još više ******** samo ispod tepiha :) rusija je propala odavno,rusija je ono što nezelimo da degenerirani zapad postane,jop ima nade.
za vas ortodoxe nema :)
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 22:17 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Vidi nam uznemirenog tučepljanina. Sutra kad index krene o krezubim hrvatima koji idu u crkvu onda će se rugat.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 22:19 |
|
|
Poganska nacija je primjereniji izraz nekom mujagi.
Pocinjete liciti na svoje istomisljenike.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 22:24 |
|
|
Rusija je domovina Gagarina, Petra Velikog, Tolstoja, Dostojevskog, Čajkovskog , Gorbačova, Bagrationa, Kuznetsova.
Prepotentno je nazvati takvu naciju poganima.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 22:24 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Vidi nam uznemirenog tučepljanina. Sutra kad index krene o krezubim hrvatima koji idu u crkvu onda će se rugat. Bio sam na Badnjak, Božić, nedjlelja nakon Božića, Svet Stjepan, Stara Godina, Nova Godina, sv. Tri Kralja i danas. Od 24.12 7-8 misa. Ne brojim ih, ali ću učiniti iznimku, nikakav teret, nikakav problem, kao i mojoj obitelji, i užoj i široj..Meni je otići u Crkvu radost, ostali se fotkaju za Božić i Uskrs, kao i 99% Rusa.
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 22:43 |
|
|
weasel je napisao/la: Rusija je domovina Gagarina, Petra Velikog, Tolstoja, Dostojevskog, Čajkovskog , Gorbačova, Bagrationa, Kuznetsova.
Prepotentno je nazvati takvu naciju poganima. https://risu.ua/en/calling-patriarch-ki ... on_n117656Poglavar ruske crkve KGBovac, mafijaš, kurviš..ima članaka od 1990ih, dok je bio početnik. Baš je moralni autoritet, da je Putin htio da krščanstvo postane dominantno u Rusiji stavio bi nekog moralnijeg na čelo ruske crkve.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 22:57 |
|
|
tucepi je napisao/la: weasel je napisao/la: Rusija je domovina Gagarina, Petra Velikog, Tolstoja, Dostojevskog, Čajkovskog , Gorbačova, Bagrationa, Kuznetsova.
Prepotentno je nazvati takvu naciju poganima. https://risu.ua/en/calling-patriarch-ki ... on_n117656Poglavar ruske crkve KGBovac, mafijaš, kurviš..ima članaka od 1990ih, dok je bio početnik. Baš je moralni autoritet, da je Putin htio da krščanstvo postane dominantno u Rusiji stavio bi nekog moralnijeg na čelo ruske crkve. I još ga dižu u nebesa, tepaju mu...Rusija je bila domovina gore pobrojanim. Sad postaje septička jama.
|
|
Vrh |
|
|
tucepi
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 23:13 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: tucepi je napisao/la: https://risu.ua/en/calling-patriarch-ki ... on_n117656Poglavar ruske crkve KGBovac, mafijaš, kurviš..ima članaka od 1990ih, dok je bio početnik. Baš je moralni autoritet, da je Putin htio da krščanstvo postane dominantno u Rusiji stavio bi nekog moralnijeg na čelo ruske crkve. I još ga dižu u nebesa, tepaju mu...Rusija je bila domovina gore pobrojanim. Sad postaje septička jama. Nitko od mene ne bi bio sretniji da recimo 20-30% Rusa su iskreni vjernici. Svakog Rusa kojeg sam upoznao, više ja znam o pravoslavlju nego oni. Putin i taj krug oko njega mogli su dignuti narod duhovno, vjerski. Što bi mu falilo da je u ovih 20 godina bio istinski krščanin, držao se načela, propagirao krščanski smisao. Pa ako bi Bog uz njega, tko je protiv njega? Pa Ukrajinci bi letili Rusima.. to je pogreška, zapad i Rusija imaju istu/sličnu upravu, nażalost.. Mene su iskreno Rusi prevarili, mislio sam da tamo krščanstvo se razvija a ono gore stanje nego u Francuskoj raspad sistema..materijalizam, depresija, ateizam na kvadrat.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 sij 2023, 00:57 |
|
|
tucepi je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: I još ga dižu u nebesa, tepaju mu...Rusija je bila domovina gore pobrojanim. Sad postaje septička jama. Nitko od mene ne bi bio sretniji da recimo 20-30% Rusa su iskreni vjernici. Svakog Rusa kojeg sam upoznao, više ja znam o pravoslavlju nego oni. Putin i taj krug oko njega mogli su dignuti narod duhovno, vjerski. Što bi mu falilo da je u ovih 20 godina bio istinski krščanin, držao se načela, propagirao krščanski smisao. Pa ako bi Bog uz njega, tko je protiv njega? Pa Ukrajinci bi letili Rusima.. to je pogreška, zapad i Rusija imaju istu/sličnu upravu, nażalost.. Mene su iskreno Rusi prevarili, mislio sam da tamo krščanstvo se razvija a ono gore stanje nego u Francuskoj raspad sistema..materijalizam, depresija, ateizam na kvadrat. Rusija je u prednosti u odnosu na Zapad u odnosu na LGBT agendu i propagandu, no sve ostale negativnosti i neprirodnosti su raširenije u Rusiji nego na Zapadu, a Srbi znajući to uhvatili se LGBT-a, a možda ima tu i elemenata kompleksa uzevši u obzir koga je i s kojim ciljem postavio Vučić za premijera.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Dzevudin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 sij 2023, 04:56 |
|
|
Tema je otišla daleko.
Za vrijeme svete inkvizicije dok su naši preci progonili sotoniste i masone isti su tražili utočište u Rusiji kod Petra Velikog desetljećima, utjecali su na Rusiju i na kraju krajeva oduzeli im državu, vjeru i naciju nakon što su im ubili obitelj.
Isti su proširili marksizam i taj sotonizam koji propagiraju i ovi sa zapada, sve je to isti krug.
Jedina obrana protiv istih je bila sveta RKC koja je nažalost ograničena nakon 2 vatikanskog koncila i nakon dolaska ovog lažnog Pape.
_________________ “A Jedi uses the Force for knowledge and defense, never for attack.” “A Jedi's strength flows from the Force.” “You must unlearn what you have learned.” “Wars not make one great.”
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 40 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|