Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji
Postano: 07 stu 2022, 21:55
to ne dolazi u obzir, jbg... jeste logicno da se radi o nekoj drugoj teritoriji... ali odradicemo ovo na tezi nacin i pokazati svima koje dominus et deus na Balkanu :)
ne moze sve po juznjacki, sta je logicno, mora malo da se junaci kao mi iz Zapadne Srbije.
Postano: 07 stu 2022, 22:10
hahahha pa vama viri praziluk iz dupeta... originalna recenica sa juga... Mi smo civilizacija. Naravno, sve ce biti po nasem, jer sve funkcije u drzavi, sportu, kulturi itd..drzimo mi... vi ste tu da nam punite brojku na popisu :)
Postano: 07 stu 2022, 22:20
ShahidMaker je napisao/la:
hahahha pa vama viri praziluk iz dupeta... originalna recenica sa juga... Mi smo civilizacija. Naravno, sve ce biti po nasem, jer sve funkcije u drzavi, sportu, kulturi itd..drzimo mi... vi ste tu da nam punite brojku na popisu :)
Postano: 07 stu 2022, 22:40
To je bilo nekad u Jugoslaviji... u moje vreme tamo se okupljala sirotinja bez stana... mi smo isli u klub, pa na after u stan... sta ja imam da upoznajem po studenjaku i domovima... prvo nemas nikakve privatnosti... tamo je vrh ako ubodes bilo sta. Ja govorim o realnim zivotnim situacijama... druga stvar, kad smo mi bili Evropa, vi sto jos bili Osmansko Carstvo. Kad smo vas oslobodil, prodavali ste paprike i ajvar... i sad kukate na nisku cenu paradajiza, jebu vas ovi iz makeodnije. Cacak je grad sa 100 milionera i u proseku ima tri auta po po coveku.
Znam ja da tebe to mori, voleo bi ti da si u pravu... al tako je jebiga... pazi ako je istina kao sto kazes 1,90m, mozda si ti malo i nas... ko ce ga znati :)
Postano: 07 stu 2022, 22:44
pa ne znam ja sti si ti radio, ja ti kazem, tamo nisi mogao da napravis presek... Zene vole 100kg+, tako ti je to... Nama trebaju te rajinske karafeke, da preveslamo latine, posto volimo da se junacimo, a nema nas puno :)
Postano: 07 stu 2022, 22:49
Što se Čačka tiče, nisam nikada bio, samo prošao pored, deluje simpatično, a posebno me oduševilo to što ste Piroćancu podigli spomenik u centru grada.. :)
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 6 gostiju.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.