|
|
Stranica: 1154/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 19:14 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: neman je napisao/la: "levica" i "neoliberal" ne ide u istu rečenicu ali me ne čudi kod tebe, svi prorusi su politički nepismeni  Mislim na socijalnu levicu, a ne ekonomsku.
Internacionalizam, globalizam, to su vrednosti koje podržava levica. Što se tiče nepismenosti ja još uvek čekam odgovor na moje izlaganje tvom kolegi Dutch01  pa jesam ti potvrdio da si politički nepismen? jesam! misliš jednu stvar a pišeš drugu jer neznaš 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 19:19 |
|
|
neman je napisao/la: misliš jednu stvar a pišeš drugu jer neznaš  Tako je, potvrdio sam da sam politički nepismen, a ti da si nepismen i politički i ovako 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 20:02 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 22:14 |
|
|
|
ako jedan posto rusa ide u crkvu to je manje gogo na liberalnom zapadu šta znaci da tu ima još više pederije samo ispod tepiha :) rusija je propala odavno,rusija je ono što nezelimo da degenerirani zapad postane,jop ima nade.
za vas ortodoxe nema :)
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 22:17 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Vidi nam uznemirenog tučepljanina. Sutra kad index krene o krezubim hrvatima koji idu u crkvu onda će se rugat.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 22:19 |
|
|
|
Poganska nacija je primjereniji izraz nekom mujagi.
Pocinjete liciti na svoje istomisljenike.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 22:24 |
|
|
|
Rusija je domovina Gagarina, Petra Velikog, Tolstoja, Dostojevskog, Čajkovskog , Gorbačova, Bagrationa, Kuznetsova.
Prepotentno je nazvati takvu naciju poganima.
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 22:24 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Vidi nam uznemirenog tučepljanina. Sutra kad index krene o krezubim hrvatima koji idu u crkvu onda će se rugat. Bio sam na Badnjak, Božić, nedjlelja nakon Božića, Svet Stjepan, Stara Godina, Nova Godina, sv. Tri Kralja i danas. Od 24.12 7-8 misa. Ne brojim ih, ali ću učiniti iznimku, nikakav teret, nikakav problem, kao i mojoj obitelji, i užoj i široj..Meni je otići u Crkvu radost, ostali se fotkaju za Božić i Uskrs, kao i 99% Rusa.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 22:43 |
|
|
weasel je napisao/la: Rusija je domovina Gagarina, Petra Velikog, Tolstoja, Dostojevskog, Čajkovskog , Gorbačova, Bagrationa, Kuznetsova.
Prepotentno je nazvati takvu naciju poganima. https://risu.ua/en/calling-patriarch-ki ... on_n117656Poglavar ruske crkve KGBovac, mafijaš, kurviš..ima članaka od 1990ih, dok je bio početnik. Baš je moralni autoritet, da je Putin htio da krščanstvo postane dominantno u Rusiji stavio bi nekog moralnijeg na čelo ruske crkve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 22:57 |
|
|
tucepi je napisao/la: weasel je napisao/la: Rusija je domovina Gagarina, Petra Velikog, Tolstoja, Dostojevskog, Čajkovskog , Gorbačova, Bagrationa, Kuznetsova.
Prepotentno je nazvati takvu naciju poganima. https://risu.ua/en/calling-patriarch-ki ... on_n117656Poglavar ruske crkve KGBovac, mafijaš, kurviš..ima članaka od 1990ih, dok je bio početnik. Baš je moralni autoritet, da je Putin htio da krščanstvo postane dominantno u Rusiji stavio bi nekog moralnijeg na čelo ruske crkve. I još ga dižu u nebesa, tepaju mu...Rusija je bila domovina gore pobrojanim. Sad postaje septička jama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 sij 2023, 23:13 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: tucepi je napisao/la: https://risu.ua/en/calling-patriarch-ki ... on_n117656Poglavar ruske crkve KGBovac, mafijaš, kurviš..ima članaka od 1990ih, dok je bio početnik. Baš je moralni autoritet, da je Putin htio da krščanstvo postane dominantno u Rusiji stavio bi nekog moralnijeg na čelo ruske crkve. I još ga dižu u nebesa, tepaju mu...Rusija je bila domovina gore pobrojanim. Sad postaje septička jama. Nitko od mene ne bi bio sretniji da recimo 20-30% Rusa su iskreni vjernici. Svakog Rusa kojeg sam upoznao, više ja znam o pravoslavlju nego oni. Putin i taj krug oko njega mogli su dignuti narod duhovno, vjerski. Što bi mu falilo da je u ovih 20 godina bio istinski krščanin, držao se načela, propagirao krščanski smisao. Pa ako bi Bog uz njega, tko je protiv njega? Pa Ukrajinci bi letili Rusima.. to je pogreška, zapad i Rusija imaju istu/sličnu upravu, nażalost.. Mene su iskreno Rusi prevarili, mislio sam da tamo krščanstvo se razvija a ono gore stanje nego u Francuskoj raspad sistema..materijalizam, depresija, ateizam na kvadrat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 sij 2023, 00:57 |
|
|
tucepi je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: I još ga dižu u nebesa, tepaju mu...Rusija je bila domovina gore pobrojanim. Sad postaje septička jama. Nitko od mene ne bi bio sretniji da recimo 20-30% Rusa su iskreni vjernici. Svakog Rusa kojeg sam upoznao, više ja znam o pravoslavlju nego oni. Putin i taj krug oko njega mogli su dignuti narod duhovno, vjerski. Što bi mu falilo da je u ovih 20 godina bio istinski krščanin, držao se načela, propagirao krščanski smisao. Pa ako bi Bog uz njega, tko je protiv njega? Pa Ukrajinci bi letili Rusima.. to je pogreška, zapad i Rusija imaju istu/sličnu upravu, nażalost.. Mene su iskreno Rusi prevarili, mislio sam da tamo krščanstvo se razvija a ono gore stanje nego u Francuskoj raspad sistema..materijalizam, depresija, ateizam na kvadrat. Rusija je u prednosti u odnosu na Zapad u odnosu na LGBT agendu i propagandu, no sve ostale negativnosti i neprirodnosti su raširenije u Rusiji nego na Zapadu, a Srbi znajući to uhvatili se LGBT-a, a možda ima tu i elemenata kompleksa uzevši u obzir koga je i s kojim ciljem postavio Vučić za premijera.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dzevudin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 sij 2023, 04:56 |
|
|
|
Tema je otišla daleko.
Za vrijeme svete inkvizicije dok su naši preci progonili sotoniste i masone isti su tražili utočište u Rusiji kod Petra Velikog desetljećima, utjecali su na Rusiju i na kraju krajeva oduzeli im državu, vjeru i naciju nakon što su im ubili obitelj.
Isti su proširili marksizam i taj sotonizam koji propagiraju i ovi sa zapada, sve je to isti krug.
Jedina obrana protiv istih je bila sveta RKC koja je nažalost ograničena nakon 2 vatikanskog koncila i nakon dolaska ovog lažnog Pape.
_________________ “A Jedi uses the Force for knowledge and defense, never for attack.” “A Jedi's strength flows from the Force.” “You must unlearn what you have learned.” “Wars not make one great.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dzevudin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 sij 2023, 05:00 |
|
|
|
"Humanizam" je sotonizam 20 i 21 stoljeća kao i renesansa prije toga.
_________________ “A Jedi uses the Force for knowledge and defense, never for attack.” “A Jedi's strength flows from the Force.” “You must unlearn what you have learned.” “Wars not make one great.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Velebit
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 sij 2023, 06:33 |
|
|
Dzevudin je napisao/la: Tema je otišla daleko.
Za vrijeme svete inkvizicije dok su naši preci progonili sotoniste i masone isti su tražili utočište u Rusiji kod Petra Velikog desetljećima, utjecali su na Rusiju i na kraju krajeva oduzeli im državu, vjeru i naciju nakon što su im ubili obitelj.
Isti su proširili marksizam i taj sotonizam koji propagiraju i ovi sa zapada, sve je to isti krug.
Jedina obrana protiv istih je bila sveta RKC koja je nažalost ograničena nakon 2 vatikanskog koncila i nakon dolaska ovog lažnog Pape. Inkvizicija je uspostavljena da odrzava rasnu hijerarhiju u Spanjolskom imperiju. Limpieza di sangre i puridad di sangre tj 'brojanje krvnih zrnaca' je praksa neodvojiva sa samim osnivanjem Inkvizicije.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 sij 2023, 09:32 |
|
|
weasel je napisao/la: Rusija je domovina Gagarina, Petra Velikog, Tolstoja, Dostojevskog, Čajkovskog , Gorbačova, Bagrationa, Kuznetsova.
Prepotentno je nazvati takvu naciju poganima. Palestina je domovina isusa boga pogrešno ih je zvati mujgurskim pomagalima i kozojebima :)
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 sij 2023, 09:41 |
|
|
tucepi je napisao/la: weasel je napisao/la: Rusija je domovina Gagarina, Petra Velikog, Tolstoja, Dostojevskog, Čajkovskog , Gorbačova, Bagrationa, Kuznetsova.
Prepotentno je nazvati takvu naciju poganima. https://risu.ua/en/calling-patriarch-ki ... on_n117656Poglavar ruske crkve KGBovac, mafijaš, kurviš..ima članaka od 1990ih, dok je bio početnik. Baš je moralni autoritet, da je Putin htio da krščanstvo postane dominantno u Rusiji stavio bi nekog moralnijeg na čelo ruske crkve. A ne pomene kako je domovina najvećih diktatora u povijesti. Staljin, Lenjin, sad ovaj mali smrad...koliko imaju svojih samo na duši. Uostalom, gulag pomeneš i sve je jasno. Al hajmo ih pokriti Dostojevskim, Čajkovskim....čuj Gorbačov 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 sij 2023, 09:44 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27617 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Rutinerr je napisao/la: tucepi je napisao/la: https://risu.ua/en/calling-patriarch-ki ... on_n117656Poglavar ruske crkve KGBovac, mafijaš, kurviš..ima članaka od 1990ih, dok je bio početnik. Baš je moralni autoritet, da je Putin htio da krščanstvo postane dominantno u Rusiji stavio bi nekog moralnijeg na čelo ruske crkve. A ne pomene kako je domovina najvećih diktatora u povijesti. Staljin, Lenjin, sad ovaj mali smrad...koliko imaju svojih samo na duši. Uostalom, gulag pomeneš i sve je jasno. Al hajmo ih pokriti Dostojevskim, Čajkovskim....čuj Gorbačov  Koju onda državu smiješ pomenuti? Njemačku, Britaniju...???
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 sij 2023, 09:48 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: A ne pomene kako je domovina najvećih diktatora u povijesti. Staljin, Lenjin, sad ovaj mali smrad...koliko imaju svojih samo na duši. Uostalom, gulag pomeneš i sve je jasno. Al hajmo ih pokriti Dostojevskim, Čajkovskim....čuj Gorbačov  Koju onda državu smiješ pomenuti? Njemačku, Britaniju...??? Kako misliš smiješ? Ovdje pričamo konkretno o Rusiji, kakve veze ima Njemačka, Britanija? Nonsens je braniti ih zbog stvaralaštva, a ignorirati destruktivce i tamnu stranu. Čak šta više, kad se stane u odbranu, često se te stvari ignoriraju. Naravno da svi Rusi nisu loši, čak šta više vjerovatno ih većina nije loša, no biraju šutjeti, režim ne prašta nikakvu vrstu protesta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 sij 2023, 10:23 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27617 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Rutinerr je napisao/la: Puno je spodoba u Rusiji vjeruj. Samo se ne mogu eksponirati poput ovih zapadnoevropskih. To je ta razlika.
U tomu i jeste bit.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 sij 2023, 10:27 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Puno je spodoba u Rusiji vjeruj. Samo se ne mogu eksponirati poput ovih zapadnoevropskih. To je ta razlika.
U tomu i jeste bit. Bit je u sakrivanju? Šta si time dobio? Meni su gore stvari poput ovih kad RPC blagosilja ruske horde u napadima na Ukrajinu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dzevudin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 sij 2023, 12:09 |
|
|
Velebit je napisao/la: Dzevudin je napisao/la: Tema je otišla daleko.
Jedina obrana protiv istih je bila sveta RKC koja je nažalost ograničena nakon 2 vatikanskog koncila i nakon dolaska ovog lažnog Pape. Inkvizicija je uspostavljena da odrzava rasnu hijerarhiju u Spanjolskom imperiju. Limpieza di sangre i puridad di sangre tj 'brojanje krvnih zrnaca' je praksa neodvojiva sa samim osnivanjem Inkvizicije. Naporan si s tim rasističkim teorijama, pariš kao musliman. Inkvizicija je bila obrana svetog pisma od sotonista koje je primao Petar Veliki . Sve je krenilo sa renesansom, francuskom revolucijom pa do tzv "humanizma" koji je već odvojio čovjeka od Boga, ostalo je samo uništiti obitelj i završiti cilj. Više nije ni prikriven. Rasizam je isto protiv čovjeka, to su izmislili britanski masoni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 sij 2023, 12:18 |
|
|
Dzevudin je napisao/la: Velebit je napisao/la: Inkvizicija je uspostavljena da odrzava rasnu hijerarhiju u Spanjolskom imperiju. Limpieza di sangre i puridad di sangre tj 'brojanje krvnih zrnaca' je praksa neodvojiva sa samim osnivanjem Inkvizicije. Naporan si s tim rasističkim teorijama, pariš kao musliman. Inkvizicija je bila obrana svetog pisma od sotonista koje je primao Petar Veliki . Sve je krenilo sa renesansom, francuskom revolucijom pa do tzv "humanizma" koji je već odvojio čovjeka od Boga, ostalo je samo uništiti obitelj i završiti cilj. Više nije ni prikriven. Rasizam je isto protiv čovjeka, to su izmislili britanski masoni. nemaš pojima, inkvizicija je osnovana protiv albigenzera u francuskoj, nakon njih je rm-crkva tamanila sve što joj nije sviđalo. zlo! jedno veliko zlo je rm-crkva kao uostalom sve vjerske zajednice sa njihovim bogovima 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 sij 2023, 12:59 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 sij 2023, 20:34 |
|
|
Evo lijepih slika, donirajte i pomozite pravednu borbu za izbacivanje okupatora! 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|