|
|
Stranica: 23/26.
|
[ 649 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 11:27 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Rudonja, nećemo tu vašu ***. Zna se šta je i kako bilo. Jes, mi se popeli na brda oko Sarajeva, pa sami sebe udarili i poslije vas okrivili. Haj mrš tamo!
Pa nismo mi prije toga preglasali Muslimane i ubili muslimanskog svata. Vi ste. Al ok tako ste željeli i to je bila volja muslimanskog naroda. Demokratija. Nosi sa sobom i posljedice. Jeste osnovali srpsku republiku BiH. Jeste spremali zločinački pohod puno prije toga. Sve se zna rudonja.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 11:28 |
|
|
daramo je napisao/la: Kad si kafir u tolerantom Sarajevu sama tvoja pojava je očito incident tako da si po tamošnjoj policiji sam kriv ako te netko napadne. Nisi ti očito nikad bio u Sarajevu. Lupaš poput neke zadrigle seljačine koja nikad nije šljegla sa svoje planine.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
joe enter
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 11:30 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 11:43 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa nismo mi prije toga preglasali Muslimane i ubili muslimanskog svata. Vi ste. Al ok tako ste željeli i to je bila volja muslimanskog naroda. Demokratija. Nosi sa sobom i posljedice.
Jeste osnovali srpsku republiku BiH. Jeste spremali zločinački pohod puno prije toga. Sve se zna rudonja. Osnovali nakon što ste nas preglasali. 1. Preglasavanje Srba 2. Republika Srpska 3. Prvi mart i početak ubijanja Srba 4. Jebavanje majke kroz majku islamskim fanaticima
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 11:52 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Jeste osnovali srpsku republiku BiH. Jeste spremali zločinački pohod puno prije toga. Sve se zna rudonja.
Osnovali nakon što ste nas preglasali. 1. Preglasavanje Srba 2. Republika Srpska 3. Prvi mart i početak ubijanja Srba 4. Jebavanje majke kroz majku islamskim fanaticima Jest, jest, i u Hrvatskoj vas preglasali, pa vas napali, pa se vi branili. Ristođogizam na djelu. Prije tog 1. stavi aktivaciju plana velike srbije još nekad poslije Titine smrti Pod 4. naravno da si genocidni majmun kojem je silovanje na pameti. Šteta da i ti imaš majku. Žao mi je te žene što je rodila tako ***.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 12:07 |
|
|
Trener srpske ekipe kaže da se previše priča o djeci iz Splita.
On nije skandiranje ni čuo, neg je netko "dobronamjeran" snimio pa pokazao.
Trener Splićana je ukorio tu djecu, ispričao se i grlio se s roditeljima srpske ekipe, razgovarali o budućim susrrtima na turnirima itd.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 12:07 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Osnovali nakon što ste nas preglasali. 1. Preglasavanje Srba 2. Republika Srpska 3. Prvi mart i početak ubijanja Srba 4. Jebavanje majke kroz majku islamskim fanaticima
Jest, jest, i u Hrvatskoj vas preglasali, pa vas napali, pa se vi branili. Ristođogizam na djelu. Prije tog 1. stavi aktivaciju plana velike srbije još nekad poslije Titine smrti Pod 4. naravno da si genocidni majmun kojem je silovanje na pameti. Šteta da i ti imaš majku. Žao mi je te žene što je rodila tako ***. Pusti ti Hrvate. To što se desilo između nas i Hrvata je naša stvar. Mi smo se ljudski pobili, neko pobjedio neko izgubio i ok. Tako narodi rješavaju nesporazume. Mogli ste se vi uhinjti ko Crnogorci i Šiptari. Sami ste tražili da dobijete po pički i sami sebi sebi ližite picu. Čuj Hrvati. Ono se vadi na Hrvate. ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) A za minut mu Hrvati UZPovci i hagresori. ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 12:11 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Jest, jest, i u Hrvatskoj vas preglasali, pa vas napali, pa se vi branili. Ristođogizam na djelu. Prije tog 1. stavi aktivaciju plana velike srbije još nekad poslije Titine smrti Pod 4. naravno da si genocidni majmun kojem je silovanje na pameti. Šteta da i ti imaš majku. Žao mi je te žene što je rodila tako ***. Pusti ti Hrvate. To što se desilo između nas i Hrvata je naša stvar. Mi smo se ljudski pobili, neko pobjedio neko izgubio i ok. Tako narodi rješavaju nesporazume. Mogli ste se vi uhinjti ko Crnogorci i Šiptari. Sami ste tražili da dobijete po pički i sami sebi sebi ližite picu. Čuj Hrvati. Ono se vadi na Hrvate. ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) A za minut mu Hrvati UZPovci i hagresori. ![Rolling on the floor =))](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/lol.gif) Ljudski se pobili? Pa i njih ste pokušali hinjski, pa vam slupali nos. Onda ste napali hrvatsko selo u BiH da se iskalite. Nema tu ništa ljudski. Sve je to divljački od vas. Dobro ba, mogli smo, mogli ste...šbb škb. Dobili ste i vi po pički, ostali u BiH, pozatvaralo vam eroje i idemo dalje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Karabaja
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 12:19 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naravno, kao što sam i očekivao, ispostavilo se da su srbijanci provocirali, neće niko bez razloga napasti. Ja nijedne sekunde nisam posumnjao da nije tako. Mislim pričamo o ljudima koji su na TV puštali vijest da njihovu djecu bacamo lavovima. Ne trebamo se čuditi ničemu
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 13:56 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sve ovo me podsjetilo na stare dobre priručnike OSCE i raznih thinktankova za "postkonfliktna" društva.
- Daj djeci da se druže, igraju, idu u školu zajedno, uče. Nastat će carstvo u kojem će vladati drugarstvo.
Samo nas "dvije škole pod jednim krovom" i odvojeni školski programi dijele od nirvane.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 13:58 |
|
|
Karabaja je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Naravno, kao što sam i očekivao, ispostavilo se da su srbijanci provocirali, neće niko bez razloga napasti. Ja nijedne sekunde nisam posumnjao da nije tako. Mislim pričamo o ljudima koji su na TV puštali vijest da njihovu djecu bacamo lavovima. Ne trebamo se čuditi ničemu Treba temu ključat. Da sumiramo: 1. Došli 2. Provocirali 3. Dobili po pički 4. Kmečidba.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 14:00 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sve ovo me podsjetilo na stare dobre priručnike OSCE i raznih thinktankova za "postkonfliktna" društva.
- Daj djeci da se druže, igraju, idu u školu zajedno, uče. Nastat će carstvo u kojem će vladati drugarstvo.
Samo nas "dvije škole pod jednim krovom" i odvojeni školski programi dijele od nirvane. Sve počinje i završava kućnim odgojem. Onaj ko uči djecu da su ono tamo Turci i da ih treba pobiti zbog nečeg od prije 100 ili 200 godina, šta će djeca nego uzvikivati ubij Turčina. Ili pak ubaci u jednačinu Srbe. Ili Hrvate. Jasno da je to onda drugarstvo na silu i da će u nekoj od situacija/turnira neka djeca uzvikivati ubij Srbina/Hrvata/Bošnjaka/Turčina/nekog desetog. Naravno, nemamo svi istu percepciju, pa zato i jest tako. Nekom je u interesu da mu djeca znaju da su ono tamo neprijatelji i da ih tako treba gledati. Čak i ako s njima igra lopte, al nek se zna ko je ko. Jer je to bitno.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 14:10 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ja nijedne sekunde nisam posumnjao da nije tako. Mislim pričamo o ljudima koji su na TV puštali vijest da njihovu djecu bacamo lavovima. Ne trebamo se čuditi ničemu Treba temu ključat. Da sumiramo: 1. Došli 2. Provocirali 3. Dobili po pički 4. Kmečidba. Sve je krenulo po zlu od tog prvog koraka "Došli".
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 14:15 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Treba temu ključat.
Da sumiramo:
1. Došli 2. Provocirali 3. Dobili po pički 4. Kmečidba.
Sve je krenulo po zlu od tog prvog koraka "Došli". Nije. I ja da odem u Beograd i Zagreb i da počnem provocirati sigurno me neće častiti kolačima.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 14:17 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ja nijedne sekunde nisam posumnjao da nije tako. Mislim pričamo o ljudima koji su na TV puštali vijest da njihovu djecu bacamo lavovima. Ne trebamo se čuditi ničemu Treba temu ključat. Da sumiramo: 1. Došli 2. Provocirali 3. Dobili po pički 4. Kmečidba. Da sumiramo. Kifla pohapsio Horde zla navijače SDA. Drugi put će razmisliti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Gladius
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 14:22 |
|
|
Nećemo se pravdati nikome zato što nasuprot sebe imamo velikosrpskog genocidnog neprijatelja koji nije propustio nijednu priliku da u zadnjih 200 godina provodi svoje koljačko-genocidne akcije protiv nas u BiH i mnogo šire. Utoliko više što je u pitanju picin dim od incidenta bez smrtnih ishoda ili teških tjelesnih povreda.
Apsolutno nas ne zanima što krivoslavci misle i što im je bitno.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 14:24 |
|
|
Jasno je da su ćetnici provocirali i da hin treba bosti nozevima, ha ha dobili po picki ha ha.
No kad Horde zohara dodju razbijati u Siroki, to nije provokacija, a Vedran je zrtva hustasa zlih pokvarenih ba. Pravda za Vedrana ba.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 14:28 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Jasno je da su ćetnici provocirali i da hin treba bosti nozevima, ha ha dobili po picki ha ha.
No kad Horde zohara dodju razbijati u Siroki, to nije provokacija, a Vedran je zrtva hustasa zlih pokvarenih ba. Pravda za Vedrana ba. Pa vi i smatrate da je to u Lištici bila opravdana reakcija ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 14:29 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Jasno je da su ćetnici provocirali i da hin treba bosti nozevima, ha ha dobili po picki ha ha.
No kad Horde zohara dodju razbijati u Siroki, to nije provokacija, a Vedran je zrtva hustasa zlih pokvarenih ba. Pravda za Vedrana ba. Koja pravda? Nema pravde. Pustiš ubicu. Bitno da je tebi ubijeni Vedran za sprdanje. Sreća je pa dolazi od nesoja, da je čovjek u pitanju, pa da se zabrinemo.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 14:30 |
|
|
Pa je, roditelji djece sa djecijeg turnira i naoruzana bagra takozvanih nogometnih navijaca, sve ti je to isto u snjokinoj glavi.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Gladius
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 14:30 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Sve ovo me podsjetilo na stare dobre priručnike OSCE i raznih thinktankova za "postkonfliktna" društva.
Samo nas "dvije škole pod jednim krovom" i odvojeni školski programi dijele od nirvane. Nemoj bogati i ti još sa HDZ agendom. Brini se što u Hrvatskoj nastaju Afro-Hrvati, migranti, hrvatski građani romske nacionalnosti i što ti se u Medul(j)inu više govori albanski nego hrvatski. Mijenja se čitav koncept hrvatstva pred tvojim očima, a ti poput djeteta braniš utvrdu od pijeska koju podlokava more, jer je došla plima. To konzervativno tvrdo-katoličko hrvatstvo se razvodnjava u Hrvatskoj, zna se konačni rezultat, a vi ovdje zatežete po BiH.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 14:31 |
|
|
hustase se sprdaju sa ubijenim Vedranom kmeeeee
kolji cetnicke roditelje picka li hin materina dosli mahati zastavama joooj Ramize Celo dze si kad nam trebas sjooooj
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 14:40 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Sve je krenulo po zlu od tog prvog koraka "Došli".
Nije. I ja da odem u Beograd i Zagreb i da počnem provocirati sigurno me neće častiti kolačima. To čaršija kaže da su provocirali. Da je pitati Srbe rekli bi nisu. Tko će znati što sve muslimana provocira. Najsigurnije je ne imati posla sa svakim.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 14:43 |
|
|
Gladius je napisao/la: Nećemo se pravdati nikome zato što nasuprot sebe imamo velikosrpskog genocidnog neprijatelja koji nije propustio nijednu priliku da u zadnjih 200 godina provodi svoje koljačko-genocidne akcije protiv nas u BiH i mnogo šire. Utoliko više što je u pitanju picin dim od incidenta bez smrtnih ishoda ili teških tjelesnih povreda.
Apsolutno nas ne zanima što krivoslavci misle i što im je bitno. Pa dobro možda "vi" iz SDA nećete al neki hoće. Npr. Kifla i trenutna vlast u Sarajevu. Oni se pravdaju Srbima. ![neznam :neznam](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/c045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 14:50 |
|
|
Dzafer nije dao nijedan primjer "provokacije roditelja".
Ali je odradio zadatak, jope ćetnici dosli da hin kolju ali snjoko se odbranio.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|