|
|
Stranica: 8/10.
|
[ 250 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:04 |
|
|
Eminencija je napisao/la: to ti je tako peksini ste vi i sad ko i 1878. Kako rekoh, zapeo. Samo da ti javim da je stiglo kupatilo u Evropu.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:05 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa dobro ne određujem ja al određuju naši prestavnici, što politički, što intelektualni a bogami i vjerski, vijekovima. Pa nećete valjda vi određivati? Nisi Mujo ono što ti misliš da si, nego si ono kako te drugi vide.
Ma ja te pitam ko je tebi dao to pravo? Niko, da ti odmah odgovorim. Nego eto ti misliš da imaš pravo da određuješ nekom šta i kako. E pa nemaš. Lijepo priča hrvatskosrpski,sve ga se razumije Svaka čast tomislavu kralju!
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:07 |
|
|
dudu je napisao/la: Ove usporedbe kršćanstva i islama su bespredmetne, kršćanstvo je iskonski europska religija, RKC nastala u Rimu, pravoslavne oko Carigrada, dva carska europska grada, islam je uvezena arapska religija, centar joj je u Arabiji, naravno da ste potomci izdajica, izdajica vjere, rase, civilizacije, naroda. Da, da, evropska religija koja je izvorno potekla sa Bliskog istoka odakle i ostale mono religije. Supe na viljušku, neće da može. Dok je islam arapska religija, kršćanstvo što ono kažu iz komšiluka, al eto, dobro pa niste nekako namakli da je kojim slučajem iz nekog Madrida ili Londona
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:08 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Čovječanstva također i slobodarstva,jer jedino krscanstvo daje individuama prava mislim nije da i slaveni nismo i prije toga bili slobodnjaci :) Ma nema dalje!
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:08 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Eminencija je napisao/la: to ti je tako peksini ste vi i sad ko i 1878. Kako rekoh, zapeo. Samo da ti javim da je stiglo kupatilo u Evropu. Tako je jedna bula mojoj materi 88-e rekla da ima neki novi pjevač Eliv Presly i da je jako dobar srednjevjekovna europska :)
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:09 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ma ja te pitam ko je tebi dao to pravo? Niko, da ti odmah odgovorim. Nego eto ti misliš da imaš pravo da određuješ nekom šta i kako. E pa nemaš.
Lijepo priča hrvatskosrpski,sve ga se razumije Svaka čast tomislavu kralju! Naljutiće ti se, čuj hrvatskosrpski. Da si bar napisao srpskohrvatski
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:09 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa dobro ne određujem ja al određuju naši prestavnici, što politički, što intelektualni a bogami i vjerski, vijekovima. Pa nećete valjda vi određivati? Nisi Mujo ono što ti misliš da si, nego si ono kako te drugi vide.
Ma ja te pitam ko je tebi dao to pravo? Niko, da ti odmah odgovorim. Nego eto ti misliš da imaš pravo da određuješ nekom šta i kako. E pa nemaš. Čuj nemam? Ko to kaže? Neki Beg progovara iz tebe? Serem mu se na begovat. Elem, Mujo upravo ja i slični ćemo ti reći ko si. Možeš ti za sebe reći "Ja sam Muja Supermen dolazim sa Marsa hehe" al ja i slični meni će ti reći da nisi i zbog čega nisi. Jbg, tako ljudski rod komunicira.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:10 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Eminencija je napisao/la: Čovječanstva također i slobodarstva,jer jedino krscanstvo daje individuama prava mislim nije da i slaveni nismo i prije toga bili slobodnjaci :) Ma nema dalje! Ima,ima
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:11 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Eminencija je napisao/la: Lijepo priča hrvatskosrpski,sve ga se razumije Svaka čast tomislavu kralju! Naljutiće ti se, čuj hrvatskosrpski. Da si bar napisao srpskohrvatski Nek si ti sretan što si savladao
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:14 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ma ja te pitam ko je tebi dao to pravo? Niko, da ti odmah odgovorim. Nego eto ti misliš da imaš pravo da određuješ nekom šta i kako. E pa nemaš.
Čuj nemam? Ko to kaže? Neki Beg progovara iz tebe? Serem mu se na begovat. Elem, Mujo upravo ja i slični ćemo ti reći ko si. Možeš ti za sebe reći "Ja sam Muja Supermen dolazim sa Marsa hehe" al ja i slični meni će ti reći da nisi i zbog čega nisi. Jbg, tako ljudski rod komunicira. Pa jes, dok je bio beg, đed ti je tako mogao srati jedino sebi u bradu. Možeš ti reći šta god hoćeš, to nema nikakvu težinu. Ti zamalo da si sa Marsa po svojoj varijanti, nebeska amebo. E čuj ljudski rod, javlja se kancer ljudskog roda. Slijepo crijevo
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:15 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ma ja te pitam ko je tebi dao to pravo? Niko, da ti odmah odgovorim. Nego eto ti misliš da imaš pravo da određuješ nekom šta i kako. E pa nemaš.
Čuj nemam? Ko to kaže? Neki Beg progovara iz tebe? Serem mu se na begovat. Elem, Mujo upravo ja i slični ćemo ti reći ko si. Možeš ti za sebe reći "Ja sam Muja Supermen dolazim sa Marsa hehe" al ja i slični meni će ti reći da nisi i zbog čega nisi. Jbg, tako ljudski rod komunicira. Ošo ja tražit starobosanski na svemrežju,kaže NEMA TOGA,zvalo se svakako prije 1990-ih
Privitak/ci: |
Screenshot (1).png [ 148.29 KiB | Pogledano 1227 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:15 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Kako rekoh, zapeo. Samo da ti javim da je stiglo kupatilo u Evropu. Tako je jedna bula mojoj materi 88-e rekla da ima neki novi pjevač Eliv Presly i da je jako dobar srednjevjekovna europska :) De nam sliku iz Pariza kako se izmet kroz prozor na ulicu prosipa.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:16 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Čuj nemam? Ko to kaže? Neki Beg progovara iz tebe? Serem mu se na begovat. Elem, Mujo upravo ja i slični ćemo ti reći ko si. Možeš ti za sebe reći "Ja sam Muja Supermen dolazim sa Marsa hehe" al ja i slični meni će ti reći da nisi i zbog čega nisi. Jbg, tako ljudski rod komunicira. Pa jes, dok je bio beg, đed ti je tako mogao srati jedino sebi u bradu. Možeš ti reći šta god hoćeš, to nema nikakvu težinu. Ti zamalo da si sa Marsa po svojoj varijanti, nebeska amebo. E čuj ljudski rod, javlja se kancer ljudskog roda. Slijepo crijevo Eto ako je tako imaj muda pa odgovori na pitanje kojim jezikom pricaju srbi kojim hrvati? Kojim vi?
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:18 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Eminencija je napisao/la: Tako je jedna bula mojoj materi 88-e rekla da ima neki novi pjevač Eliv Presly i da je jako dobar srednjevjekovna europska :) De nam sliku iz Pariza kako se izmet kroz prozor na ulicu prosipa. šta ce ti,odi u sarajevo!
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:19 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:20 |
|
|
Eminencija je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: De nam sliku iz Pariza kako se izmet kroz prozor na ulicu prosipa.
šta ce ti,odi u sarajevo! U to doba u Sarajevu bila turska kupatila, pa ti vidi.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:20 |
|
|
Eminencija je napisao/la: kad si poželio govana Kakvi, makni se živ bio, uguši.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:21 |
|
|
Nema odgovora na pitanje o jezicima izgleda muje pričaju starodomovinskim bosanskim jezikom,to im je iz domovine ;)
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:22 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Eminencija je napisao/la: šta ce ti,odi u sarajevo! U to doba u Sarajevu bila turska kupatila, pa ti vidi. Znam tamo su vas guzili!
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:24 |
|
|
Eminencija je napisao/la: =)) Nema odgovora na pitanje o jezicima izgleda muje pričaju starodomovinskim bosanskim jezikom,to im je iz domovine ;) Šta o jezicima? Vrati nam starobosansku riječ žlica, pa ćemo pričati!
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:26 |
|
|
lipo te pitan kojin jezikon govorite vi i odakle vam?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:26 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Čuj nemam? Ko to kaže? Neki Beg progovara iz tebe? Serem mu se na begovat. Elem, Mujo upravo ja i slični ćemo ti reći ko si. Možeš ti za sebe reći "Ja sam Muja Supermen dolazim sa Marsa hehe" al ja i slični meni će ti reći da nisi i zbog čega nisi. Jbg, tako ljudski rod komunicira. Pa jes, dok je bio beg, đed ti je tako mogao srati jedino sebi u bradu.Možeš ti reći šta god hoćeš, to nema nikakvu težinu. Ti zamalo da si sa Marsa po svojoj varijanti, nebeska amebo. E čuj ljudski rod, javlja se kancer ljudskog roda. Slijepo crijevo E vidiš kako se to okrene. Najebu begovi potomci zbog begovih grijeha. Taj Beg ti je uništio sve. Doduše i Alija je pomogao.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
|
|
Eminencija je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: U to doba u Sarajevu bila turska kupatila, pa ti vidi.
Znam tamo su vas guzili! Kako znaš? Pričao ti deda kad je posjećivao ta kupatila?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:27 |
|
|
Eminencija je napisao/la: lipo te pitan kojin jezikon govorite vi i odakle vam? Govorimo bosanskim jezikom. Jezikom naših predaka. Povratili smo to nakon što godina takijanja nekakve jugoslavije i srpskohrvatskog.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Motiv prevare kao poveznica naziva "Bošnjak", bosanski jezik, naziva stranaka, izjašnjavanja Postano: 17 sij 2023, 15:28 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Eminencija je napisao/la: Tako je jedna bula mojoj materi 88-e rekla da ima neki novi pjevač Eliv Presly i da je jako dobar srednjevjekovna europska :) De nam sliku iz Pariza kako se izmet kroz prozor na ulicu prosipa. Jel te to hodža učijo protiv zapada? Tako to krene pa uhvati maha i postaneš terorista.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|