|
|
Stranica: 25/26.
|
[ 649 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 19:16 |
|
|
Cim napises istinu, oni predju na uvrede, nedostatak argumenata.
Pa jel bilo tako ili nije bilo, prvo "ovo je podvala srbijanskih tajnih sluzbi", pa nije to ta dvorana, pa nije napad na Srbe nego napad na vlasnika hotela, pa na kraju gosti krivi.
A jedan od napadaca clan SDA obitelji, sin i necak SDA funkcionera. Uz sve to, simpatizer hafiza Golosa i vehabisticke ideologije, citaj islamsko teroristicke.
Da nije smijesno, bilo bi tragicno.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 19:39 |
|
|
Citat: Jasmina Sazdovski, sudija za prethodni postupak, odredila je jednomjesečni pritvor za sedam od ukupno 10 osumnjičenih u vezi s događajem na Ilidži, odnosno napadom na grupu građana iz Beograda.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 19:43 |
|
|
Gladius je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Sve ovo me podsjetilo na stare dobre priručnike OSCE i raznih thinktankova za "postkonfliktna" društva.
- Daj djeci da se druže, igraju, idu u školu zajedno, uče. Nastat će carstvo u kojem će vladati drugarstvo.
Samo nas "dvije škole pod jednim krovom" i odvojeni školski programi dijele od nirvane. Nemoj bogati i ti još sa HDZ agendom. Brini se što u Hrvatskoj nastaju Afro-Hrvati, migranti, hrvatski građani romske nacionalnosti i što ti se u Medul(j)inu više govori albanski nego hrvatski. Mijenja se čitav koncept hrvatstva pred tvojim očima, a ti poput djeteta braniš utvrdu od pijeska koju podlokava more, jer je došla plima. To konzervativno tvrdo-katoličko hrvatstvo se razvodnjava u Hrvatskoj, zna se konačni rezultat, a vi ovdje zatežete po BiH. Šta ti točno misliš da postižeš svojim piskaranjem?
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 19:55 |
|
|
Hasanović, to je mislim iz Podrinja
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 20:58 |
|
|
Mahali agresorskom zastavom po Šeheru, malo dobili disciplinske batine. Sljedeći put će doći bez zastave koja nas vrijeđa i trebalo bi biti sve ok.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 21:05 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Mahali agresorskom zastavom po Šeheru, malo dobili disciplinske batine. Sljedeći put će doći bez zastave koja nas vrijeđa i trebalo bi biti sve ok. Vaš sve vređa pa i ta izmišljena zastava. Gde to piše, gde su dokazi? Snimio neko možda? Sa tim stavom se nemate čemu dobrom nadati kad i ako zabasate kod nas.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 21:42 |
|
|
Ovi bi bili kaznjeni da je bilo ko na vlasti i da je napadnut bilo ko umjesto Srba (samo domaće ljude mozes tuci, napadati, ubijati i izvući se).
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 21:55 |
|
|
Nego, forumaši. Oprezno sa Srbima, nisu oni baš skloni nelaganju i jebiga, htjeli ili ne htjeli priznati, itekako su zrtve višedecenijskog ispiranja mozga. Svaka sličnost sa Rusima je namjerna.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 21:57 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ovi bi bili kaznjeni da je bilo ko na vlasti i da je napadnut bilo ko umjesto Srba (samo domaće ljude mozes tuci, napadati, ubijati i izvući se). Gost i sve oko njega uvek se gleda kroz pojačanu dioptriju. I kod nas je tako i slažem se s tim. Sramota je da se nekome ko je u našu zemlju došao nešto ružno desi.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 23:03 |
|
|
Imaju slike sa ratnim zastavama. Znači, dođeš na Ilidžu sa ratnom zastavom bilo da je trobojka ili šahovnica, po meni sam tražiš belaj.
Još je ta Ilidža bila okupirana od četničkih snaga pa ne možeš očekivat da cvijeće bacaju na tebe.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 23:14 |
|
|
Danasnji stanovnici Ilidze pojma nemaju ko je i kada "okupirao Ilidzu", pa je tesko da se sjecaju icega iz tog vremena.
Danasnji stanovnici Ilidze se iz tog vremena sjecaju samo ovaca na Pesteru i Prokletijama i krava muzara u selima oko Rogatice.
Ilidza je bila dominantno srpska, nije okupirana ni od koga osim od svojih stanovnika, danas nije srpska ne sto je snjoko hrabro zauzeo nego sto mu je Milosevic poklonio u Dejtonu.
Ni vlasnik hotela Hills Saljo Mrkulic ne moze znati nista o "okupaciji Ilidze", s obzirom da je dosao iz Gusinja.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 23:15 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Imaju slike sa ratnim zastavama. Znači, dođeš na Ilidžu sa ratnom zastavom bilo da je trobojka ili šahovnica, po meni sam tražiš belaj.
Još je ta Ilidža bila okupirana od četničkih snaga pa ne možeš očekivat da cvijeće bacaju na tebe. Hoćeš mi pokazati koja je to srpska 'ratna zastava'. Postavi i tu sliku. Kažeš da postoji.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 23:21 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Ilidza je bila dominantno srpska . Daj izvor.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 23:21 |
|
|
I da kažem još nešto - već decenijama se u Beogradu održava dečji festival "Radost Evrope". Deca iz raznih evropskih zemalja dolaze i borave u kućama dece domaćina, šetaju gradom grupno noseći svoje zastave i nikada niko nije ni pomislio da im na bilo koji način naudi. To je njihovo, na to imaju pravo.
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 23:24 |
|
|
Ja i dalje ne mogu vjerovat kakva je reakcija muslimana.
Ljudi koji pjevaju Maksu Luburiću kad se zarakijaju neće pravdat ni relativizirat napad nožem u ovom kontekstu.
Ovo je dno dna, budala ima svugdje, ali ovako reagiraju samo bosanski muslimani.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 23:24 |
|
|
Ne pretjerujte, nedavno su u NS napadnuta hrvatska djeca, a za vrijeme EP u rukometu u Beogradu je dijete koje je trebalo imati kockice na sebi, nosilo bijelu majicu "da se netko ne uvrijedi".
Ovo sto se dogodilo na Ilidzi je svojstveno i Srbiji i Bosni i Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 23:27 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Ne pretjerujte, nedavno su u NS napadnuta hrvatska djeca, a za vrijeme EP u rukometu u Beogradu je dijete koje je trebalo imati kockice na sebi, nosilo bijelu majicu "da se netko ne uvrijedi".
Ovo sto se dogodilo na Ilidzi je svojstveno i Srbiji i Bosni i Hrvatskoj. Dešava se svašta ali važno je ne opravdavati i ne braniti napadače kojekakvim višim razlozima. To su huligani i gotovo.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 23:32 |
|
|
niko nije dirao djecu u sarajevu osim sto su verbalno napadnuti od vrsnjaka iz splita, sto iako je skandalozno ne mora biti kraj svijeta ili politicko pitanje...olaksavajuca okolnost za djecu je ipak da su oni jako mladi i neformirani
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 17 sij 2023, 23:35 |
|
|
Trener iz Splita je ukorio djecu, ispričali se i grlili sa srpskom ekipom.
Srbijanac veli previše se o tome priča.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 18 sij 2023, 00:56 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7163 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
mirusvijetu je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Ilidza je bila dominantno srpska . Daj izvor. Neće vam niko dirati Ilidzu.Ilidza je dio Sarajevskog kantona a Sarajevski kanton ultimativna je država Bošnjaka 1995. Ne morate napadati turiste.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 18 sij 2023, 01:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Gladius je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Sve ovo me podsjetilo na stare dobre priručnike OSCE i raznih thinktankova za "postkonfliktna" društva.
- Daj djeci da se druže, igraju, idu u školu zajedno, uče. Nastat će carstvo u kojem će vladati drugarstvo.
Samo nas "dvije škole pod jednim krovom" i odvojeni školski programi dijele od nirvane. Nemoj bogati i ti još sa HDZ agendom. Brini se što u Hrvatskoj nastaju Afro-Hrvati, migranti, hrvatski građani romske nacionalnosti i što ti se u Medul(j)inu više govori albanski nego hrvatski. Mijenja se čitav koncept hrvatstva pred tvojim očima, a ti poput djeteta braniš utvrdu od pijeska koju podlokava more, jer je došla plima. To konzervativno tvrdo-katoličko hrvatstvo se razvodnjava u Hrvatskoj, zna se konačni rezultat, a vi ovdje zatežete po BiH. Obraćaš se pogrešnom liku. Ja bih sad ostavio ove Možemoaše i trandže u Zambiji, i trampio za obitelj moje frendice, uzorne katolibanke iz Lusake, iako sam u načelu protiv imigracije, a nisam ni neki vjernik. Uglavnom, ako ti je poanta da bi RepublikoHrvatijanci trebali usvajati vas, a ne oponašati Andželinu Džoli i Madonu, nisi u krivu. A mislim da se to događa kroz otvaranje tržišta za rad. Ali sve to zajedno ne znači da mi hrvatski nastavni program u BiH nije prioritet iznad svih tih tema. A to je, kao što sam naveo, itekako povezano s ovim turnirima i "druženjem", i debilnim inicijativama OSCE.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 18 sij 2023, 09:10 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Ne pretjerujte, nedavno su u NS napadnuta hrvatska djeca, a za vrijeme EP u rukometu u Beogradu je dijete koje je trebalo imati kockice na sebi, nosilo bijelu majicu "da se netko ne uvrijedi".
Ovo sto se dogodilo na Ilidzi je svojstveno i Srbiji i Bosni i Hrvatskoj. Jednom razuman komentar i od tebe. I na mjestu, jer je nažalost tako. Nije ovo izolovan incident, dešavaju se ovakve stvari u našim državama. Niko normalan ne bi trebao podržavati napad na bilo koga zato jer je Srbin, Hrvat, Bošnjak, još ako su djeca u pitanju, to pogotovo.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 18 sij 2023, 09:15 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Ne pretjerujte, nedavno su u NS napadnuta hrvatska djeca, a za vrijeme EP u rukometu u Beogradu je dijete koje je trebalo imati kockice na sebi, nosilo bijelu majicu "da se netko ne uvrijedi".
Ovo sto se dogodilo na Ilidzi je svojstveno i Srbiji i Bosni i Hrvatskoj. Dešava se svašta ali važno je ne opravdavati i ne braniti napadače kojekakvim višim razlozima. To su huligani i gotovo. Sarajevo je prvo imalo problem sa autokradicama. Uvezana mafija sa Pala s vezom preko hercegovačkih dilera autodijelovima je harala jedno vrijeme po Sarajevu. Do ubistva ona dva policajca, onda su pohvatani. Onda onaj piroman auta. Lik je palio auta po gradu, da li po narudžbi ili zašto, nemam pojma. Al i to je stalo. E ovi huligančići. Ja se iskreno nadam da je ovo kap koja je prelila čašu. Ipak su gosti u pitanju i trebalo bi da se organi ozbiljnije pozabave. Da se stane i tome u kraj.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 18 sij 2023, 09:19 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Imaju slike sa ratnim zastavama. Znači, dođeš na Ilidžu sa ratnom zastavom bilo da je trobojka ili šahovnica, po meni sam tražiš belaj.
Još je ta Ilidža bila okupirana od četničkih snaga pa ne možeš očekivat da cvijeće bacaju na tebe. Možeš. Ako neko misli da ne može, dođe Kiflina policija i uhapsi ga. Ne mogu se ljiljan nositi kroz RS. Srpska trobojka može u Sarajevu.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Napad na srpsku djecu i roditelje u Sarajevu Postano: 18 sij 2023, 09:20 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Ne pretjerujte, nedavno su u NS napadnuta hrvatska djeca, a za vrijeme EP u rukometu u Beogradu. Link?
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|