|
|
Stranica: 75/130.
|
[ 3230 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 17:21 |
|
|
Srbi u RS realno trebaju imati 12. delegata ali rasutost Bošnjačkog biračkog tijela po izbornim jedinicama pogodovalo je da dobiju još jednog delagata. Za HDZ ne pogoduje rasutost hrvatskog biračkog tijela po federaciji i šire pa su tako izgubili 2. delegata. Najmanja izlaznost je u urbanim Bošnjačkim sredinama što ne pogoduje Bošnjačkim i multi strankama.
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 17:27 |
|
|
Vojin razvalio Osmorku. Sad će jedni Muslimani biti u SM a drugi u vladi FBIH, pa će se stalno svađati. Zavadi pa vladaj.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 17:31 |
|
|
Kakav cirkus
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 18:00 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Vojin razvalio Osmorku. Sad će jedni Muslimani biti u SM a drugi u vladi FBIH, pa će se stalno svađati. Zavadi pa vladaj. Kako ćeš vladati? Jedino ako misliš da je Vojin Bakirov čovjek pa da je u službi SDA. Ovdje više nema kralja, nema Tita sad se za sve Bakir pita.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 18:05 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Vojin razvalio Osmorku. Sad će jedni Muslimani biti u SM a drugi u vladi FBIH, pa će se stalno svađati. Zavadi pa vladaj. Kako ćeš vladati? Jedino ako misliš da je Vojin Bakirov čovjek pa da je u službi SDA. Ovdje više nema kralja, nema Tita sad se za sve Bakir pita. Mislim da je u službi SANU. Takav nekakav imam osjećaj al možda i griješim.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 18:11 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Kako ćeš vladati? Jedino ako misliš da je Vojin Bakirov čovjek pa da je u službi SDA. Ovdje više nema kralja, nema Tita sad se za sve Bakir pita. Mislim da je u službi SANU. Takav nekakav imam osjećaj al možda i griješim. Ma ako razjebe SDP svaka marka mu halal. Nije bitno za koga radi. Pa evo Mile, jedan od najvećih bosanskih sinova. Malo se naljuti, zagalami, zaprijeti a onda dobije darove i sve potpiše. Halal mu svaka marka ako nastavi ovako da uništava i zadužuje manji enititet.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 18:15 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Mislim da je u službi SANU. Takav nekakav imam osjećaj al možda i griješim. Ma ako razjebe SDP svaka marka mu halal. Nije bitno za koga radi. Pa evo Mile, jedan od najvećih bosanskih sinova. Malo se naljuti, zagalami, zaprijeti a onda dobije darove i sve potpiše. Halal mu svaka marka ako nastavi ovako da uništava i zadužuje manji enititet. Ma dobro to se ti tješiš al ko god da vas je razjebao razjebao vas je do temelja. Gledaj sad tek haosa.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 18:22 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 18:28 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Ma ako razjebe SDP svaka marka mu halal. Nije bitno za koga radi. Pa evo Mile, jedan od najvećih bosanskih sinova. Malo se naljuti, zagalami, zaprijeti a onda dobije darove i sve potpiše. Halal mu svaka marka ako nastavi ovako da uništava i zadužuje manji enititet. Ma dobro to se ti tješiš al ko god da vas je razjebao razjebao vas je do temelja. Gledaj sad tek haosa. Nas? Pa da se mene pita ja bi SDP ugasio. Boli me *** za SDP. Ako misliš pod tim "nas" na SDA opet lupaš. Pa SDA je sem malih prekida uvijek u vlasti. Sve što se odlučivalo bitno radila je SDA. Čak smo i Aprilski odradili al glupi Haris zbog sujete srušio. Mi smo Janko državotvorna stranka a ne nakupina krimosa i tajkuna kao SNSD. Za razliku od SNSD-a koji jedno radi a drugo priča SDA ima ideju vodilju o osnivanja. Mi smo prvi cilj pokrenut zvanično 01.03.1992 i odradili, ostalo su finese za budućnost.
|
|
Vrh |
|
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 18:36 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ma dobro to se ti tješiš al ko god da vas je razjebao razjebao vas je do temelja. Gledaj sad tek haosa. Nas? Pa da se mene pita ja bi SDP ugasio. Boli me *** za SDP. Ako misliš pod tim "nas" na SDA opet lupaš. Pa SDA je sem malih prekida uvijek u vlasti. Sve što se odlučivalo bitno radila je SDA. Čak smo i Aprilski odradili al glupi Haris zbog sujete srušio. Mi smo Janko državotvorna stranka a ne nakupina krimosa i tajkuna kao SNSD. Za razliku od SNSD-a koji jedno radi a drugo priča SDA ima ideju vodilju o osnivanja. Mi smo prvi cilj pokrenut zvanično 01.03.1992 i odradili, ostalo su finese za budućnost. Vidi ovu bosnju oo7 sta je usavrsio takij u ostale samo finese
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 18:42 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Draganov poltron pušta probni balon. SITARSKI ZA HMS: Za stranke HNS-a opasno zaobići Bošnjački klub u izboru dopredsjednika FBiH i formiranju Federalne vlade https://hms.ba/sitarski-za-hms-za-stran ... alne-vlad/Ližemo se nešto u zadnje vrijeme. Citat: SDA-ova bivša državna parlamentarka Alma Čolo prokomentarisala je nove državne ministre prilikom čega je pohvalila HDZ-ov prijedlog da imenuje Dubravku Bošnjak, a kritikovala dogovor Osmorke i SNSD-a da ministar iz RS-a bude Sevlid Hurtić.
Na početku je istaknula da se politički ne slaže sa HDZ-om, ali da je pozitivno iznenađena njihovim izborom ministrice.
"Postoje političke opcije sa kojima se ne slažete, protiv čijih stavova se borite argumentima, znanjem, iskustvom, političkim umijećem. Ali morate nekada priznati da im je određeni potez dobar i zaslužuje da se pohvali. Takav je slučaj posljednje imenovanje ministrice civilnih poslova u Vijeću ministara BiH. Obrazovana i pametna, doktor ekonomskih nauka. Čim je pogledate vidite da je to sve 'pri njoj'", da je regularno i na vrijeme. Mislim na obrazovanje", napisala je Čolo na Facebooku.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 18:49 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Draganov poltron pušta probni balon. SITARSKI ZA HMS: Za stranke HNS-a opasno zaobići Bošnjački klub u izboru dopredsjednika FBiH i formiranju Federalne vlade https://hms.ba/sitarski-za-hms-za-stran ... alne-vlad/Ližemo se nešto u zadnje vrijeme. Citat: SDA-ova bivša državna parlamentarka Alma Čolo prokomentarisala je nove državne ministre prilikom čega je pohvalila HDZ-ov prijedlog da imenuje Dubravku Bošnjak, a kritikovala dogovor Osmorke i SNSD-a da ministar iz RS-a bude Sevlid Hurtić.
Na početku je istaknula da se politički ne slaže sa HDZ-om, ali da je pozitivno iznenađena njihovim izborom ministrice.
"Postoje političke opcije sa kojima se ne slažete, protiv čijih stavova se borite argumentima, znanjem, iskustvom, političkim umijećem. Ali morate nekada priznati da im je određeni potez dobar i zaslužuje da se pohvali. Takav je slučaj posljednje imenovanje ministrice civilnih poslova u Vijeću ministara BiH. Obrazovana i pametna, doktor ekonomskih nauka. Čim je pogledate vidite da je to sve 'pri njoj'", da je regularno i na vrijeme. Mislim na obrazovanje", napisala je Čolo na Facebooku. Meni almica nikad nije bla losa bez obzira sto je iz sda uvijek se osjetilo postovanja u njezinim govorima prema Hrvatima a i neugodnost kad je morala takija sta su joj iz centrale naredili
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 19:04 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Bošnjak.007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ma dobro to se ti tješiš al ko god da vas je razjebao razjebao vas je do temelja. Gledaj sad tek haosa. Nas? Pa da se mene pita ja bi SDP ugasio. Boli me *** za SDP. Ako misliš pod tim "nas" na SDA opet lupaš. Pa SDA je sem malih prekida uvijek u vlasti. Sve što se odlučivalo bitno radila je SDA. Čak smo i Aprilski odradili al glupi Haris zbog sujete srušio. Mi smo Janko državotvorna stranka a ne nakupina krimosa i tajkuna kao SNSD. Za razliku od SNSD-a koji jedno radi a drugo priča SDA ima ideju vodilju o osnivanja. Mi smo prvi cilj pokrenut zvanično 01.03.1992 i odradili, ostalo su finese za budućnost. I Svet je od marmelade . Ni milimetra se niste makli več 28 godina .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 19:06 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ma dobro to se ti tješiš al ko god da vas je razjebao razjebao vas je do temelja. Gledaj sad tek haosa. Nas? Pa da se mene pita ja bi SDP ugasio. Boli me *** za SDP. Ako misliš pod tim "nas" na SDA opet lupaš. Pa SDA je sem malih prekida uvijek u vlasti. Sve što se odlučivalo bitno radila je SDA. Čak smo i Aprilski odradili al glupi Haris zbog sujete srušio. Mi smo Janko državotvorna stranka a ne nakupina krimosa i tajkuna kao SNSD. Za razliku od SNSD-a koji jedno radi a drugo priča SDA ima ideju vodilju o osnivanja. Mi smo prvi cilj pokrenut zvanično 01.03.1992 i odradili, ostalo su finese za budućnost. Kad kažem "vas" mislim na Muslimane. Vi ste nama svi isti. Ne kontam ja te podjele ovi oni. Isti.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 19:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59987 Lokacija: DAZP HQ
|
Naša Kvačica je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Draganov poltron pušta probni balon. SITARSKI ZA HMS: Za stranke HNS-a opasno zaobići Bošnjački klub u izboru dopredsjednika FBiH i formiranju Federalne vlade https://hms.ba/sitarski-za-hms-za-stran ... alne-vlad/Ližemo se nešto u zadnje vrijeme. Citat: SDA-ova bivša državna parlamentarka Alma Čolo prokomentarisala je nove državne ministre prilikom čega je pohvalila HDZ-ov prijedlog da imenuje Dubravku Bošnjak, a kritikovala dogovor Osmorke i SNSD-a da ministar iz RS-a bude Sevlid Hurtić.
"Postoje političke opcije sa kojima se ne slažete, protiv čijih stavova se borite argumentima, znanjem, iskustvom, političkim umijećem. Ali morate nekada priznati da im je određeni potez dobar i zaslužuje da se pohvali. Takav je slučaj posljednje imenovanje ministrice civilnih poslova u Vijeću ministara BiH. Obrazovana i pametna, doktor ekonomskih nauka. Čim je pogledate vidite da je to sve 'pri njoj'", da je regularno i na vrijeme. Mislim na obrazovanje", napisala je Čolo na Facebooku. jesu se sasrali pa mi smo Hrvati, ne izdajemo svoje vječne partnere.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 20:15 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
crni_bombarder je napisao/la: Nama blokada savrseno odgovara, u medjuvremenu usvajamo amandmane koji nama odgovaraju, mundjosi se kolju medjusobno a novac ide u hrvatske zupanije.
Milina sto se tice Hrvata, pa savrseno.
Davno smo im rekli, pazite sta radite i zelite, moglo bi vam se i ostvariti. Muslimani nam prijete blokadom vlada i institucija. Jesam dobro razumio ?
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 20:20 |
|
|
BBC je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Nama blokada savrseno odgovara, u medjuvremenu usvajamo amandmane koji nama odgovaraju, mundjosi se kolju medjusobno a novac ide u hrvatske zupanije.
Milina sto se tice Hrvata, pa savrseno.
Davno smo im rekli, pazite sta radite i zelite, moglo bi vam se i ostvariti. Muslimani nam prijete blokadom vlada i institucija. Jesam dobro razumio ? Muslimani prijete raspadom BiH.
1073 of 2558 - 41.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Hercegovac na kubik
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 20:24 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Muslimani prijete raspadom BiH. A pameti
_________________ na početku bješe riječ, i riječ bješe kod Boga, i Bog bješe riječ
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 20:26 |
|
|
Da, prijete nam da ce se raspasti BiH i uzivaju u panici hrvatskoj sto se toga tice.
Pukli ko kokice, vise ne znaju ni sta misle ujutro sta popodne, Alija hin zajebo, ne razumiju taj nivo takije.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 21:08 |
|
|
Kažu ako se ne unormalimo, BiH i Muslimani neće ući u EU.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 21:28 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nije im lako, stavite se u njihov položaj. Ja neću, ne bih da sebi kvarim dan.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 21:31 |
|
|
Izgleda da će ipak morati dogovoriti datum svemuslimanskog sabora i onda sa donesenim zaključcima pokušati ga šuknuti ćafirima.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 21:50 |
|
|
BBC je napisao/la: Nije im lako, stavite se u njihov položaj. Ja neću, ne bih da sebi kvarim dan.
1073 of 2558 - 41.95%
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 22:02 |
|
|
dudu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ližemo se nešto u zadnje vrijeme. jesu se sasrali pa mi smo Hrvati, ne izdajemo svoje vječne partnere. Pa mi smo saveznici jel te? Nadam se da će Hrvati Bihaća podržati na predstojećim vanrednim izborima budućeg gradonačelnika Bihaća -Hamdiju Abdića Tigra.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Formiranje vlada za period 2022-2026 godina Postano: 30 sij 2023, 22:12 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39433 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
dudu je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ližemo se nešto u zadnje vrijeme. jesu se sasrali pa mi smo Hrvati, ne izdajemo svoje vječne partnere. Ma i HDZ-u lakše s jednom budalom nego njih osam, stari talovi i tako to. Eto u SDA su poznati po tome da znaju tko ima regularno obrazovanje
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|