HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 25 vel 2025, 08:30.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1498 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 60  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Yugo ljevičari, LGTBQ trans aktivistkinja, hladnopivaš uhićeni u Africi zbog trgovine djecom
PostPostano: 09 vel 2023, 23:30 

Bobovac je napisao/la:
laganini je napisao/la:
..da na žalost tamo dica umiru i tosvakodnevno..doduše ne samo dica..i baš što kažeš s idiotima nikako na čistinu.. :smajl004

Tebe nije briga ni za vlastiti narod a tu kao brineš za Kongonce.

Matora vrećo govana.

..oćeš da te prijavim neću ti si ionako nevjernik pa nemaš empatije za slabe i nemoćne iako si i sam u izbjeglištvu al dobro nisi ti kriv priroda je.. :zubati

Vrh

Naslov: Re: Yugo ljevičari, LGTBQ trans aktivistkinja, hladnopivaš uhićeni u Africi zbog trgovine djecom
PostPostano: 09 vel 2023, 23:32 

Mene ne cudi da ti ne vidis idiotizam ovakvih tekstova.

Ali ovo je skandalozno, da bi se opravdala medjunarodna trgovina djecom, ide se toliko daleko. Ostaje samo pitanje zasto je to sve nelegalno, protuzakonito, zasto to otimanje djece nije dio humanitarnog rada... jer oni jelte, umiru od gladi. Cekajuci smrc posvojitelje koji smrc cine jedno plemenito djelo. Suza iz oka.

Protuzakonito je iz jasnog razloga, ali leftardi su poceli prkositi i zakonima i humanosti i zdravom razumu, sto i nije lose. Sve ce vise zbunjenih ljudi uvidjeti koliko su oni zapravo bolesni. Sve se teze skrivaju, sve vise maske padaju, nedavno je pala i maskarada o finim dobrim gej parovima, gej obiteljima u kojima je sve idealno i cveta cvece u njihovo preduzece. U svezi onog gej para u USA koji je pao, razotkriveni, maltretiranje i seksualno iskoristavanje posvojene djece. Tko zna koliko toga ima, samo se dobro skriva.

Kako idu sve dublje u svojim bolesnim naumima i idejama, tako sve vise na povrsinu izlazi njihova bolest.
Nedavno sam gledao i skandalozne izjave nekih americkih studenata, lgbt ljubicaste kose ja ih tako zovem, koji otvoreno brane pedofile i staju u stav kako su pedofili ok. Jer je to njegovo opredjeljenje.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2023, 23:33 

..humanost nema veze s spolnom orijentacijom ti i slični tupani očito to ne kužite..aj zdraaaavo..

Vrh

PostPostano: 09 vel 2023, 23:55 

laganini i zaba su vrlo brzo usvojili novi set vrijednosti koje hdz promovira. kakav borg, impresivno.

Vrh

PostPostano: 09 vel 2023, 23:59 

Konj je napisao/la:
laganini i zaba su vrlo brzo usvojili novi set vrijednosti koje hdz promovira. kakav borg, impresivno.

..moj set vrijednosti je isusovo učenje a ne deklarirani vjernici a opijeni mržnjom...citira bi isusa :ko je nevin nek prvi baci kamen...ćaaaao...pomoli se...

Vrh

PostPostano: 10 vel 2023, 00:02 

odakle ti da sam ja neki veliki vjernik? ja sam za politiku zdravog razuma, sve kontra onome što dotični aktivisti i plenkijeva politika trenutno guraju.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2023, 00:12 

Konj je napisao/la:
odakle ti da sam ja neki veliki vjernik? ja sam za politiku zdravog razuma, sve kontra onome što dotični aktivisti i plenkijeva politika trenutno guraju.

..zato ti i kažem da se pomoliš izgubljeni sin kad se vrati je najdraži sin.. :smajl052

Vrh

PostPostano: 10 vel 2023, 00:47 

laganini je napisao/la:
Konj je napisao/la:

..moj set vrijednosti je isusovo učenje a ne deklarirani vjernici a opijeni mržnjom...citira bi isusa :ko je nevin nek prvi baci kamen...ćaaaao...pomoli se...

Kršćansko učenje je da je homoseksualnost grijeh, a sv. Pavao ih naziva psima.

1118 of 2558 - 43.71%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2023, 00:51 

Naša Kvačica je napisao/la:
laganini je napisao/la:

Kršćansko učenje je da je homoseksualnost grijeh, a sv. Pavao ih naziva psima.

...slažem se..al to je na bogu na onom svitu a na sudstvu u ovom..ako zambijski sud osudi krivi su ako ne nisu po pitanju trgovine dicom a homoseksualnost je druga tema..zamisli npr da je miletić il grmoja il neko iz njihove sekte iša pod tu dicu bili ih osudio zato što su hetero ili zato što se bave nedozvoljenim radnjama...ja bi ima isto mišljenje ko što ga iznosim i za ovu skupinu al većina bi ovdje rigala da su to pošteni katolici ii kako je lipo da su usvojili i spasili dicu i bla bla bla..možda bi jedino bili malo skeptični što su crne boje nema veze što su dica katolici...nema diskriminacije prika svak je za svoje odgovoran..

Vrh

PostPostano: 10 vel 2023, 01:31 

Citat:
EKSKLUZIVNO ZA JUTARNJI
Sestre uhićenih Hrvatica: ‘Gladuju, imaju malariju, strahuju za živote... Ljudi, shvatite jednu stvar!‘
slika
Nije dobro. Izgubili su svu snagu kad su opet odvedeni u pritvor u Zambiji, otkrivaju sugovornice

https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... r-15304358

O ne.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 10 vel 2023, 01:41 

Play stupid games, win stupid prizes - Zambia edition.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 10 vel 2023, 08:37 

Reconquista je napisao/la:
Citat:
EKSKLUZIVNO ZA JUTARNJI
Sestre uhićenih Hrvatica: ‘Gladuju, imaju malariju, strahuju za živote... Ljudi, shvatite jednu stvar!‘
slika
Nije dobro. Izgubili su svu snagu kad su opet odvedeni u pritvor u Zambiji, otkrivaju sugovornice

https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... r-15304358

O ne.

Nadamo se brzini sudjenja kao u HR. Dakle 3-4 godine bar

Vrh

PostPostano: 10 vel 2023, 09:45 

Konj je napisao/la:

laganini će za sendvič odjseć glavu sovjoj materi, a zaba je uvijek ko noj s glavom u pijesku.

žalosno je što HDZ učini od ljudi. dušu im deformira

Vrh

PostPostano: 10 vel 2023, 09:53 

crni_bombarder je napisao/la:

Ali ovo je skandalozno, da bi se opravdala medjunarodna trgovina djecom, ide se toliko daleko. Ostaje samo pitanje zasto je to sve nelegalno, protuzakonito, zasto to otimanje djece nije dio humanitarnog rada... jer oni jelte, umiru od gladi. Cekajuci smrc posvojitelje koji smrc cine jedno plemenito djelo. Suza iz oka.

Protuzakonito je iz jasnog razloga, ali leftardi su poceli prkositi i zakonima i humanosti i zdravom razumu, sto i nije lose. Sve ce vise zbunjenih ljudi uvidjeti koliko su oni zapravo bolesni. Sve se teze skrivaju, sve vise maske padaju, nedavno je pala i maskarada o finim dobrim gej parovima, gej obiteljima u kojima je sve idealno i cveta cvece u njihovo preduzece. U svezi onog gej para u USA koji je pao, razotkriveni, maltretiranje i seksualno iskoristavanje posvojene djece. Tko zna koliko toga ima, samo se dobro skriva.

Kako idu sve dublje u svojim bolesnim naumima i idejama, tako sve vise na povrsinu izlazi njihova bolest.
Nedavno sam gledao i skandalozne izjave nekih americkih studenata, lgbt ljubicaste kose ja ih tako zovem, koji otvoreno brane pedofile i staju u stav kako su pedofili ok. Jer je to njegovo opredjeljenje.

jezivo je koliko ljudi ide u racionalizaciju svega toga, samo da ne bi priznali da su pogriješili. ili kako reče Musk nedavno, ljude je lako prevariti, ali uvjeriti ih da su prevareni ne možeš nikako.

što je veće zlo, sve kreativnije i luđe racionalizacije izmišljaju.

jedan je psiholog to objašnjavao na primjeru boljševičke revolcuije u Rusiji. Mnogi su naime smatrali da će ljudi koji su podržavali boljševike zbog njihove propagande i lijepih riječi o kruhu, radu, pravdi, miru...shvatiti ko su boljševici kad su ovi počeli ubijati i masovno zločine činiti. Međutim desilo se obrnuto, pristaše su se još čvršće vezali uz njih , jer bi u protivnom i samima sebi morali priznati da su podržavali ubojice i zločince. Ovako su samo smišljali opravdanja zašto su žrtve zaslužile što su dobile. Znate, ko ono kod nas kako komunjare govore za žrtve Bleiburga da su zaslužili.

Tko i ovo, ljudi jednostavno smišljaju sve veće i kreativnije racionalizacije zla, što zlo postaje gore.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2023, 10:01 

divizija je napisao/la:
Konj je napisao/la:

laganini će za sendvič odjseć glavu sovjoj materi, a zaba je uvijek ko noj s glavom u pijesku.

Bez obzira na sve ipak nisam vjerovao da je moguće da se upisi HDZovaca nikako ne razlikuju od upisa Možemaša ili njemačkih Zelenih. A evo vidimo da je moguće.

Da te Bog sačuva u kom smjeru ide ta stranka... Franjo se u grobu centrifugira.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2023, 10:07 

divizija je napisao/la:
Konj je napisao/la:

..a oni desničari rasturaju konstruktivni stvaraju..pa njih se i rodjena majka stidi aj molim te stavi slike onih za vrime Karamarkove vlade.,cirkus.. :rigam :palacgore1

Vrh

PostPostano: 10 vel 2023, 10:11 

laganini je napisao/la:
..nisam procita sve nedami se al usporediivati dicu i njihovu situaciju s dicom iz bih i hr pitam se jesi ti normalan..

Pitaj novinara Slobodne Dalmacije jel on normalan, on je napisao članak a ne ja. I da si pročitao vidio bi da je povukao paralelu slučaja iz BiH sa slučajem iz Zambije.
Niti osuđujem niit opravdavam ove ljude. Možda bih i ja na njihovom mjestu bila uvjerena da sam u pravu. Ljudi imaju sudske dokumente i normalno je da su uvjereni u svoju ispravnost. I Talijan koji je posvojio djecu iz BiH bio je siguran da je sve u redu, nije ni znao da ih majka traži. Što se tiče Konga činjenica je da je na snazi zakon o zabrani posvajanja. Nisam vidjela, možda sam propustila, članak u kojem je obrazloženo zašto su zabranili međunarodno posvajanje. Nekako ne vjerujem da su to učinili iz dosade. Pitaj Boga što se sve dešavalo i što je dovelo do toga. I ne znam zašto je toliko in posvajanje iz Konga. Ako se baš afričkoj djeci želi pružiti bolja budućnost ima afričkih država u kojima je posvajanje legalno, zašto ne iz njih? Zašto ne iz Jemena? U Jemenu je takva humanitarna kriza da djeca doslovno, ali baš doslovno umiru od gladi. Jel se išlo lakšim utabanim putem
ili je nešto drugo u pitanju vrijeme će pokazati.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2023, 10:12 

Laganini je matora pedofilčina, ne čudi me da podržava takve.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2023, 10:34 

zalutala je napisao/la:
Zašto ne iz Jemena? .

kako zašto?

1. dijete iz Jemena nije dovoljno tamno, pa ga ne možeš pokazivati ko peseka na špici među svojim progresivnim pajdašima. Eventualno će misliti da si usvojio ciganče iz nekog doma u HR. nije dovoljno egzotično

2. Jemenci su muslimani. Usvojiti dijete iz muslimanske zemlje, a ne odgajati ga u islamskoj vjeri je fašistički rasizam, a to naši progresivci ne mogu prihvatit.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2023, 10:35 

Bobovac je napisao/la:
Bez obzira na sve ipak nisam vjerovao da je moguće da se upisi HDZovaca nikako ne razlikuju od upisa Možemaša ili njemačkih Zelenih. A evo vidimo da je moguće.

Da te Bog sačuva u kom smjeru ide ta stranka... Franjo se u grobu centrifugira.

Ceterum censeo HDZ esse delendam

Vrh

PostPostano: 10 vel 2023, 10:49 

divizija je napisao/la:
crni_bombarder je napisao/la:

jezivo je koliko ljudi ide u racionalizaciju svega toga, samo da ne bi priznali da su pogriješili. ili kako reče Musk nedavno, ljude je lako prevariti, ali uvjeriti ih da su prevareni ne možeš nikako.

što je veće zlo, sve kreativnije i luđe racionalizacije izmišljaju.

jedan je psiholog to objašnjavao na primjeru boljševičke revolcuije u Rusiji. Mnogi su naime smatrali da će ljudi koji su podržavali boljševike zbog njihove propagande i lijepih riječi o kruhu, radu, pravdi, miru...shvatiti ko su boljševici kad su ovi počeli ubijati i masovno zločine činiti. Međutim desilo se obrnuto, pristaše su se još čvršće vezali uz njih , jer bi u protivnom i samima sebi morali priznati da su podržavali ubojice i zločince. Ovako su samo smišljali opravdanja zašto su žrtve zaslužile što su dobile. Znate, ko ono kod nas kako komunjare govore za žrtve Bleiburga da su zaslužili.

Tko i ovo, ljudi jednostavno smišljaju sve veće i kreativnije racionalizacije zla, što zlo postaje gore.

Zanimljivo, morat ću tu temu više proučiti.

1118 of 2558 - 43.71%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2023, 10:59 

Naša Kvačica je napisao/la:
Zanimljivo, morat ću tu temu više proučiti.

ljudima je najteže reći oprosti, kako pjeva Gibonni.

priznati da si pogriješio je užasno teško, užasno. To je samo sveti Augustin s lakoćom radio, svima nam je drugima teško. Jedan je sveti Augustin

ja sam svojedobno drukao ljude za DP, otkad su postali HDZ u pričuvi me bilo sram pred ljudima. Teško je to kad fališ.

Zato većina pribjegava racionalizaciji i kreativnim i domišljatim rješenjima kojima izbjegavaju priznati da su zasrali motku. Šo je zlo veće, samo su im opravdanja, racionalizacije i negiranje domišljatiji.

Zato zlo i uspjeva biti sve gore.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2023, 11:09 

divizija je napisao/la:
zalutala je napisao/la:
Zašto ne iz Jemena? .

kako zašto?

1. dijete iz Jemena nije dovoljno tamno, pa ga ne možeš pokazivati ko peseka na špici među svojim progresivnim pajdašima. Eventualno će misliti da si usvojio ciganče iz nekog doma u HR. nije dovoljno egzotično

2. Jemenci su muslimani. Usvojiti dijete iz muslimanske zemlje, a ne odgajati ga u islamskoj vjeri je fašistički rasizam, a to naši progresivci ne mogu prihvatit.

Nisam išla za bojom kože niti vjerom kada sam navela Jemen. Razlog je bio što mediji senzibiliraju javnost teškim uvjetima djece u Kongu, što nikkao ne umanjujem, a s druge strane o djeci u Jemenu tu i tamo se provuče neki članak. Što je također apsurd, svima su puna usta dječjih prava a šturo se izvještava o najvećoj humanitarnoj krizi, djeca umiru od gladi, u 21. stoljeću. Također još jedan apsurd, o franjevcu koji je pomagao ovima u Zambiji u hrvatskim medijima se provukla koja crtica. Pitam se zašto opširnije nisu napisali koliko je vrtića njegova misija osnovala, škola itd., itd. O djelovanju njegovog pokojnog subrata u Ruandi itd., itd. Koliko djece su iškolovali do sada i koliko će u budućnosti. I to je velika pomoć tom narodu, pružit obrazovanje i znanje. Možda je stvar u tome da bi se ipak vidjelo da Crkva ne rasipa novce nego ih ulaže tamo gdje je potrebno, pa bi onda bilo nezgodno prozivati Crkvu za sva zla ovog svijeta. Osoba posvoji dijete iz Afrike stave ga na pijedestal, Crkva ulaže novce u obrazovanje tisuća afričke djece i razapinju je na sve strane. Ne želim biti sudac u ovom slučaju, no puno je pitanja i puno nelogičnosti.

Vrh

PostPostano: 10 vel 2023, 11:17 

Da malo bivše kolonijalne sile manje pljačkaju Afriku, možda bi i imali više resursa.

1118 of 2558 - 43.71%

Vrh

PostPostano: 10 vel 2023, 11:24 

zalutala je napisao/la:
no puno je pitanja i puno nelogičnosti.

zapravo nema tu nikakve nelogičnosti.

s druge strane ( i to je druga strana, makar smo danas prefini ili prepreplašeni da to kažemo) su oni koji slijede vraga. svjesno ili nesvjesno. U medijima, politici, udrugama i sl. Sotonini pioniri

i sve "nelogičnosti" proizlaze iz toga i jedino toga.

i time imaš odogvor na sva tvoja pitanja. Đavao je otac laži, konfuzije, kaosa, nereda. Sve ono što uzrokuje konfuziju, kaos i nere je od vraga i onaj tko to unosi je vražji.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1498 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 60  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: pomocnik kuhara i 8 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: