|
|
Stranica: 1219/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 00:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60177 Lokacija: DAZP HQ
|
Jefferson Davis je napisao/la: I ludjaci ce opet usporedjivati Hrv s Ukr. Za pocetak, Tudjman nije sviro klavir kurcem. Za kraj, Srbi nisu RF, ako si musko sad u Ukr, na svim izlazima iz tvog grada punktovi SBUa, ne smis mrdnut, samo cekas kad ce te pokupit na ulici ko kakvog kera i poslati u klaonicu na istoku. Svake sekunde padaju granate, tamo je Vukovar 0-24 diljem cijele fronte, horor Ali eto "pićić" si ako ne zelis poginuti u Bahmutu da "kupis vremena" dok se netko s vezom ne istrenira na Leopardu u Poljskoj Tenkisti su kao papci ili šta? Pratiš aktivno rat, veseliš se uspjehu jedne strane i onda cmoljiš zato što vojna policija ove druge strane batina potencijalne dezertere. Pa malo časti ti ne bi škodilo. Od mene respekt imaju svi koju su na prvoj crti, kad vidim kako se srčano bore i ginu masovno za neku višu stvar dođe ti da preispitaš sam sebe. Sve moje pretpostavke su odavno pale u vodu, pogotovo neke prijeratne da su Rusi i Ukrajinci demografski prestari narodi da bi trpili velike žrtve. Sad se pitam da je te prekaljene ratnike sad udružiti i naoružati najboljim oružjem, bi li ostatak svijeta imao šanse protiv takve mongolske horde.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 00:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60177 Lokacija: DAZP HQ
|
Jefferson Davis je napisao/la: I ludjaci ce opet usporedjivati Hrv s Ukr. Za pocetak, Tudjman nije sviro klavir kurcem. Za kraj, Srbi nisu RF, ako si musko sad u Ukr, na svim izlazima iz tvog grada punktovi SBUa, ne smis mrdnut, samo cekas kad ce te pokupit na ulici ko kakvog kera i poslati u klaonicu na istoku. Svake sekunde padaju granate, tamo je Vukovar 0-24 diljem cijele fronte, horor Ali eto "pićić" si ako ne zelis poginuti u Bahmutu da "kupis vremena" dok se netko s vezom ne istrenira na Leopardu u Poljskoj Tenkisti su kao papci ili šta? Pratiš aktivno rat, veseliš se uspjehu jedne strane i onda cmoljiš zato što vojna policija ove druge strane batina potencijalne dezertere. Pa malo časti ti ne bi škodilo. Od mene respekt imaju svi koju su na prvoj crti, kad vidim kako se srčano bore i ginu masovno za neku višu stvar dođe ti da preispitaš sam sebe. Sve moje pretpostavke su odavno pale u vodu, pogotovo neke prijeratne da su Rusi i Ukrajinci demografski prestari narodi da bi trpili velike žrtve. Sad se pitam da je te prekaljene ratnike sad udružiti i naoružati najboljim oružjem, bi li ostatak svijeta imao šanse protiv takve mongolske horde.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 01:22 |
|
|
Čime se budala hvali, pametan se stidi...
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 01:29 |
|
|
dudu je napisao/la: Planina je napisao/la: Treba onda u rat slati samo vas 40+ što vam je dodijalo živit. Ja pozivam na mir! (Nakon što vratimo NovoRusiju) Prije nego su ukinuli regrute dodijeljen sam u Vojnu policiju, to je tad bila kao neka nagrada da čuvaš zgradu MORHa više manje, ni na kraj pameti mi nije bilo da ako nas sve aktiviraju moram batinat nove regrute po ulici. Ja sam na vrijeme uteko uBosnu! Zamislite navale u Bejha da nedaj Bože krenu regrutirati po eRHa
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 01:32 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Čime se budala hvali, pametan se stidi...
Kako znati da i ovo nije propaganda jedne strane?
Davno sam prestao uopće čitati te vijesti, nakon što bi se za svako drugu ispostavilo da je neka smućka, laž, obmana, propaganda.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 01:38 |
|
|
Planina je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Čime se budala hvali, pametan se stidi...
Kako znati da i ovo nije propaganda jedne strane? Davno sam prestao uopće čitati te vijesti, nakon što bi se za svako drugu ispostavilo da je neka smućka, laž, obmana, propaganda. Koliko sam se toga za vrijeme rata nagledao u Varešu. Kad su Unproforci vozali mudzahedine i njihovu vojnu opremu kroz našu teritoriju. Sve kao humanitarnu razvoze. Prije nego sto mi bilo ko nesto odgovori, nema potrebe jer mene boli tuki za ovaj rat.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 01:45 |
|
|
Bice prebjega na rusku stranu kad Odessani sjednu za komande Leoparda
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 01:47 |
|
|
I jope Rusi ispuhali... a amerikanci i ostala bjelosvjetska bagra humanitarni radnici i medicinari <3
za nekog ko se nagledao engleskih humanitarnih radnika u Lasvanskoj dolini, covjek bi ocekivao malo jace intelektualne kapacitete
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 01:51 |
|
|
Planina je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Čime se budala hvali, pametan se stidi...
Kako znati da i ovo nije propaganda jedne strane? Da si komentirao post iznad mog posta, jednog od najvećih lažova intelslavka, kojem i njegovi predbacuju da malo smanji doživljaj, znao bi. Ajd što g.Aga i onaj naš pitar vjeruju u njegove rikverc tenkove...
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 02:43 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Planina je napisao/la: Kako znati da i ovo nije propaganda jedne strane?
Da si komentirao post iznad mog posta, jednog od najvećih lažova intelslavka, kojem i njegovi predbacuju da malo smanji doživljaj, znao bi. Ajd što g.Aga i onaj naš pitar vjeruju u njegove rikverc tenkove... Očito lažu i jedni i drugi, zato se i ne palim više, čisto iz navike otvaram da vidim ima li kakvih promjena na terenu, a ti pojedinačni slučajevi ko je koga na terenu roknuo i s kojom namjerom, s obzirom na eskalaciju svega i ogroman broj mrtvih do sad, rekao bih da to više i nije bitno, osim eto tome koji izgubi glavu i obitelji mu...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 08:53 |
|
|
Sin od Medvedeva demantirao najave kako će se zajedno sa Solovjevim sinom naći na bojišnici u Ukrajini. Objasnio je mora se brinuti o obiteljskom biznisu i svojoj djevojci.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1094 of 2558 - 42.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
buli6
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 08:57 |
|
|
Vidim ukrajinski jednodnevni protunapad i odmah opcenarodno veselje. Kao u Lisičansku. Dobar potez ukrajinaca ali ne bih ja još euforiju i naskakivanje. Uglavnom rusi odu od Krasne Hore na sjever.
_________________ Može se očekivati da će takva odluka rasplamsati nacionalističke, protuzapadne i militarističke tendencije u ruskom mišljenju..." https://www.nytimes.com/1997/02/05/opinion/a-fateful-error.html
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 09:40 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25846 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
buli6 je napisao/la: Vidim ukrajinski jednodnevni protunapad i odmah opcenarodno veselje. Kao u Lisičansku. Dobar potez ukrajinaca ali ne bih ja još euforiju i naskakivanje. Uglavnom rusi odu od Krasne Hore na sjever. Kakav protunapad? Gdje? Može neki izvor?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
buli6
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 09:43 |
|
|
Pa ovo što su ih maknuti od ove ceste od Ivanivske. Stranicu, dvije, prije ove je stavljeno
_________________ Može se očekivati da će takva odluka rasplamsati nacionalističke, protuzapadne i militarističke tendencije u ruskom mišljenju..." https://www.nytimes.com/1997/02/05/opinion/a-fateful-error.html
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 14:15 |
|
|
Za rusku ofenzivu je teško reć jel uopće počela ili već završila.
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 14:19 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Sin od Medvedeva demantirao najave kako će se zajedno sa Solovjevim sinom naći na bojišnici u Ukrajini. Objasnio je mora se brinuti o obiteljskom biznisu i svojoj djevojci. Od Solovyova sin je maneken u Londonu. Ovo na slici je on
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 14:20 |
|
|
Nezna se ovdje nista. Ukrajina svakao pomalo gubi podrsku. Bas kako smo i pretpostavili na pocetku, zapad pomaze dok ima viska, kad to prijedje u previse odustanu
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 14:33 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Zviezda Granda je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Sin od Medvedeva demantirao najave kako će se zajedno sa Solovjevim sinom naći na bojišnici u Ukrajini. Objasnio je mora se brinuti o obiteljskom biznisu i svojoj djevojci. Od Solovyova sin je maneken u Londonu. Ovo na slici je on Zvezda nam zna sve peedere po Rusiji. Ko kome tura, ko lakira nokte.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 15:02 |
|
|
Zanimljiva grafika, Rusija nije osvojila mnogo još od proljeća.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 16:26 |
|
|
Pro Ukrainian sources report RF crossed the highway and are closing in on Berkhivka - I think that hill is the desicive area to get full fire control over the village - this would cut Peraskoviivka off completely
|
|
Vrh |
|
|
Eradicator
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 17:08 |
|
Pridružen/a: 01 pro 2015, 23:58 Postovi: 541 Lokacija: Opčilište.org
|
Svarog je napisao/la: Zviezda Granda je napisao/la: Zanimljiva grafika, Rusija nije osvojila mnogo još od proljeća.
Vidimo se ( ako Bog da) kad ovo završi, ne mogu više ovdje biti prisutan . Postavljanjem ustašoida poput ovog Maga, na mjesta moderatora , ovaj forum je izgubio prvobitni smisao , pravo me sramota da se na njemu pojavljujem .
Kopka me samo da li ste morali ,ili je i vaša volja ? Nije on (globalni) moderator, obični je korisnik.
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 18:25 |
|
|
51 archer-a će ukrajincima biti taman
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 18:40 |
|
|
Svo to oružje što im šalju će im donijeti samo puno patnje i smrti, da je kod nas bilo ovoliko naoružanja ne bi nas ostalo polovica.
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 19:52 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Svo to oružje što im šalju će im donijeti samo puno patnje i smrti, da je kod nas bilo ovoliko naoružanja ne bi nas ostalo polovica. bilo bi pametnije da se fašisti povuku a vrijeme iza urala. oni će se u slijedećih 6 tjedna ispuhati a onda slijedi ukrajinski protudar wagnerovca sve manje, ovi u videu idu u viječna lovišta a kod zatvorenika se je pročulo da su samo topovski meso...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 15 vel 2023, 19:54 |
|
|
Zviezda Granda je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Sin od Medvedeva demantirao najave kako će se zajedno sa Solovjevim sinom naći na bojišnici u Ukrajini. Objasnio je mora se brinuti o obiteljskom biznisu i svojoj djevojci. Od Solovyova sin je maneken u Londonu. Ovo na slici je on Otac je sigurno ponosan. Bit će da je ono gore starija slika.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1094 of 2558 - 42.77%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|