Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26970 Lokacija: Heartbreak Hotel
Eto vjerovaćemo Nikolenki.
Ali pazi ti argumenata -"They speak broken Ukrainian"? A tko to u Ukrajini ne priča "broken Ukrainian"? Možda 10% ljudi. Lažeem, još 50% ne koristi "broken Ukrainian" - to su ovi koji ga ne znaju ni beknuti.
Ili drugi argument - "koriste ruski nož" .
A čak i da pretpostavimo da su to doista Rusi napravili tvtdnja "Russia must be condemned for insulting Islam" je pravo smiješna. Sastali se Olja i Volja i napravili kućni video i sad je to stvar države.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Ali pazi ti argumenata -"They speak broken Ukrainian"? A tko to u Ukrajini ne priča "broken Ukrainian"? Možda 10% ljudi. Lažeem, još 50% ne koristi "broken Ukrainian" - to su ovi koji ga ne znaju ni beknuti.
Ili drugi argument - "koriste ruski nož" .
A čak i da pretpostavimo da su to doista Rusi napravili tvtdnja "Russia must be condemned for insulting Islam" je pravo smiješna. Sastali se Olja i Volja i napravili kućni video i sad je to stvar države.
Nebitno. Mogao sam postaviti bilo koji drugi tvit. Toliko je naivno i traljavo, dobar imbecil treba biti pa to svariti. A rusi šampioni u toj disciplini. Pogotovi ti Olja i Volja. Sramote ruski PR.
Gdje se može naći zadnja najsvježija mapa Bahmuta? Koliko % grada je dosad oslobodjeno?
SuriyakMaps na Twitteru ili DeepState UA Map za aktualne karte. Rusi drze nesto vise od polovice grada sada ako se ne varam. Ili tu je to sad negdi 50-50. Sam centar je u rukama kijevskih snaga, no borbe su u neposrednoj blizini zgrade gradske administracije.
Nije ti to aktualno. Wagnerovci su ušli u AZOM kompleks na sjeveru grada i oslobodili predgrađe Zaliznjansk. To su samo neki od primjera. Čak je ova karta koju je nekoć netko stavio bolja. https://www.google.com/maps/d/viewer?mi ... Q27X6IV&ll
Edit: Sad vidim da je karta koju si postavio "posted 3 days ago". Toliko o aktualnosti.
Za Ukrajinci u Bakhmutu je najveći problem ovo rusko napredovanje na jugu grada.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
Nije ti to aktualno. Wagnerovci su ušli u AZOM kompleks na sjeveru grada i oslobodili predgrađe Zaliznjansk. To su samo neki od primjera. Čak je ova karta koju je nekoć netko stavio bolja. https://www.google.com/maps/d/viewer?mi ... Q27X6IV&ll
Edit: Sad vidim da je karta koju si postavio "posted 3 days ago". Toliko o aktualnosti.
Al čuj oslobodili. Ko da su borbe oko Moskve ili Peterburga pa oslobodili
Poljska šalje 4, Češka 14 Migova 29. Samo za usporedbu, JNA je 91. imala 16 komada 29tki.
Previše šalju.Neće Rusi moć izać na kraj s tolkim migovima.
Poljaci ih samo imaju 30, potencijalno će ih sve poslat u ukrajinu, nebi se ja smijao baš, ako se pravilno upotrebljavaju mogu biti od velike koristi ukrajincima.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
Previše šalju.Neće Rusi moć izać na kraj s tolkim migovima.
Poljaci ih samo imaju 30, potencijalno će ih sve poslat u ukrajinu, nebi se ja smijao baš, ako se pravilno upotrebljavaju mogu biti od velike koristi ukrajincima.
Sad je i Hrvatskoj prilika da se riješi migova 21 što je Ukrajina modernizirala Hrvatskoj.Mogu bit od koristi.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
Sad je i Hrvatskoj prilika da se riješi migova 21 što je Ukrajina modernizirala Hrvatskoj.Mogu bit od koristi.
Pa nije to uopće avion koji se može uspoređivat sa 29tkom, ne trebaš bit ciničan.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
Srbija ima 29ke. Sad je prilika utopiti ih Ukrajini.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.