Jakih prijatelja, ne mogu se sporazumijeti bez prevoditelja.
Ima li tko nekog prijatelja da mu treba prevoditelj za prijateljevanje?
Kakvi su to državnici koji se ne mogu sporazumjeti na nekom svjetskom jeziku?! Putin čini se da zna dosta dobro njemački, no džabe kad ga Kinez ne zna, a očito im engleski nije jača strana mada obojica znaju nešto engleskog.
"On kaže: Znate, mislio sam da možda ima neke logike u tome, ali nema. Oni su jednostavno ludi. Znate, na trenutak sam pomislio da možda postoje neki suptilni razlozi, ali sada verujem da je to proizvod arogancije i osećaja nekažnjivosti."
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
kepec teško najebo najprije je naredio da svi moraju plaćati u rubljama a sada je morao pristati na yen xi ga jebe kako je sjeti. skida mu cijene nafte i plina koje su radi toga u qurcu a sad mora primati i bezvrijedni yen
To su svjedočanstva svjedoka iz prve ruke. Njihovi ljudski gubici su apokaliptičnih razmjera. CIA & MI6 im nude usluge svojih medija i novinara da ih drže u stanju "pobjedničke" šizofrenije i kriju te gubitke od njih samih. Bar pokušavaju.
sada uzmeš to x7 pa znaš kako su rusi najebali u bahmutu
I baš ga rusi našli u mobitelu...
Russian VDV found the video on an eliminated Ukr soldier’s phone
To su svjedočanstva svjedoka iz prve ruke. Njihovi ljudski gubici su apokaliptičnih razmjera. CIA & MI6 im nude usluge svojih medija i novinara da ih drže u stanju "pobjedničke" šizofrenije i kriju te gubitke od njih samih. Bar pokušavaju.
sada uzmeš to x7 pa znaš kako su rusi najebali u bahmutu
I Ugledaru gdje muslimanski časnik koristi ruske vojnike kao topovsko meso i za to dobiva medalje.
Naravoucenije, treba prati guzicu zapovjedniku bataljuna, mozda se vratis ziv kuci.
Cijenim da za takvo nesto treba istetovirati neki kukasti kriz na prsima ili tako nesto. Kad bi svi mogli biti Madjari pa da snimaju vlogove sa sigurne udaljenosti povlaceci se pred orcima na sigurnom odstojanju, ali ne mogu.
Ništa od Bayraktar tvornice u Ukrajini. Kijev im traži 10 milijuna $ samo da ih spoje na struju. Ko je naučio na korupciju ne može više bez nje živjeti. Stara korupcija i sad bezobrazluk kad im svijet dijeli sve besplatno.
Ništa od Bayraktar tvornice u Ukrajini. Kijev im traži 10 milijuna $ samo da ih spoje na struju. Ko je naučio na korupciju ne može više bez nje živjeti. Stara korupcija i sad bezobrazluk kad im svijet dijeli sve besplatno.
Ima li u putina korupcije? Komentiraš o korupciji kao da ukrajina ratuje sa danskom ili švicarskom, a ne sa raspalom rusijom.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.