|
|
Stranica: 1331/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 13:16 |
|
|
daramo je napisao/la: S obzirom da Rusija ratuje s cijelim slobodarskim svijetom i cijelim NATO savezom dobro se i drže. Samo je pitanje koliko će moći jer NATO ima veće zalihe i logističke mogućnosti da opskrbljuje Ukrajinu dokle god ima političke volje. Jest, još samo da stignu, nešto sporo idu, al biće tu za koju godinu. Ili si ti pobrkao podršku sa direktnim učešćem? Zamisli samo da je NATO pokupio od svojih članica po 20 k specijalno obučenih vojnika i poslao sa modernom opremom? Od Rusa bi ostali samo dugmići.
|
|
Vrh |
|
|
demografski analitičar
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 13:49 |
|
|
daramo je napisao/la: S obzirom da Rusija ratuje s cijelim slobodarskim svijetom i cijelim NATO savezom dobro se i drže. Samo je pitanje koliko će moći jer NATO ima veće zalihe i logističke mogućnosti da opskrbljuje Ukrajinu dokle god ima političke volje. ha ha najbolji je ovaj rusko srpski četnički spin kao rusija ratuje sa NATO e moj jado, da uleti samo legendarna američka 101. jurišno desantna divizija došla bi vam do Moskve, ionako je sjebana 1. gardijska tenkovska armija koja je trebala branit Moskvu od NATO ?! a inače eno je u Rumuniji, čeka ko zapeta puška da šta zaserete da uleti a pripazite se da ne svrati malo i u Smrdiju, razbucali bi vas ko beba zvečku
_________________ svaki uništeni ruski tenk i ubijeni ruski vojnik, jedna je iluzija manje o ruskom i srpskom svetu do sada srokano 2000 ruskih tenkova od ukupno 3.417 operativno upotrebljivih tenkova Slava Ukrajini
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 13:49 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39533 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Rutinerr je napisao/la: daramo je napisao/la: S obzirom da Rusija ratuje s cijelim slobodarskim svijetom i cijelim NATO savezom dobro se i drže. Samo je pitanje koliko će moći jer NATO ima veće zalihe i logističke mogućnosti da opskrbljuje Ukrajinu dokle god ima političke volje. Jest, još samo da stignu, nešto sporo idu, al biće tu za koju godinu. Ili si ti pobrkao podršku sa direktnim učešćem? Zamisli samo da je NATO pokupio od svojih članica po 20 k specijalno obučenih vojnika i poslao sa modernom opremom? Od Rusa bi ostali samo dugmići. Podrška nije obučavanje vojnika i pilota, direktno naoružavanje, to je suučešće u ratu. Onda niti Srbija nije direktno sudjelovala u ratu u Hrvatskoj i BiH, samo eto bila podrška lokalnim Srbima.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 13:55 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39533 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
demografski analitičar je napisao/la: daramo je napisao/la: S obzirom da Rusija ratuje s cijelim slobodarskim svijetom i cijelim NATO savezom dobro se i drže. Samo je pitanje koliko će moći jer NATO ima veće zalihe i logističke mogućnosti da opskrbljuje Ukrajinu dokle god ima političke volje. ha ha najbolji je ovaj rusko srpski četnički spin kao rusija ratuje sa NATO e moj jado, da uleti samo legendarna američka 101. jurišno desantna divizija došla bi vam do Moskve, ionako je sjebana 1. gardijska tenkovska armija koja je trebala branit Moskvu od NATO ?! a inače eno je u Rumuniji, čeka ko zapeta puška da šta zaserete da uleti a pripazite se da ne svari malo i u Smrdiju, razbucali bi vas ko beba zvečku Gle debilu sam si rekao da cijeli slobodarski svijet naoružava Ukrajinu, sad se odluči jesu ili nisu. Da Kina sutra odluči podržati Rusiju kao što SAD podržava Ukrajinu ne bi tako govorili. Dogovorite se sami sa sobom, još se niste niti dogovorili je li Bahmut strateški važan ili nije. Evo kad si tako veliki analitićar de nam objasni više je li taj Bahmut strateški važan ili nije?
|
|
Vrh |
|
|
demografski analitičar
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 13:59 |
|
|
daramo je napisao/la: demografski analitičar je napisao/la: ha ha najbolji je ovaj rusko srpski četnički spin kao rusija ratuje sa NATO e moj jado, da uleti samo legendarna američka 101. jurišno desantna divizija došla bi vam do Moskve, ionako je sjebana 1. gardijska tenkovska armija koja je trebala branit Moskvu od NATO ?! a inače eno je u Rumuniji, čeka ko zapeta puška da šta zaserete da uleti a pripazite se da ne svari malo i u Smrdiju, razbucali bi vas ko beba zvečku Gle debilu sam si rekao da cijeli slobodarski svijet naoružava Ukrajinu, sad se odluči jesu ili nisu. Da Kina sutra odluči podržati Rusiju kao što SAD podržava Ukrajinu ne bi tako govorili. Dogovorite se sami sa sobom, još se niste niti dogovorili je li Bahmut strateški važan ili nije. Evo kad si tako veliki analitićar de nam objasni više je li taj Bahmut strateški važan ili nije? retardu glupi jedno je slati oružje napadnutoj državi što uostalom i rezolucijom UN je legalno a drugo direktno ratovanje protiv NATO o čemu rusko srpsko četnički retardi prdekate ponavljam ti, da uleti 101. američka jurišno desantna divzija jebala bi vas sama do Moskve
_________________ svaki uništeni ruski tenk i ubijeni ruski vojnik, jedna je iluzija manje o ruskom i srpskom svetu do sada srokano 2000 ruskih tenkova od ukupno 3.417 operativno upotrebljivih tenkova Slava Ukrajini
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 14:09 |
|
|
Znači postaji razlika u slanju oružja, zavisno kome šalješ sudionik si u ratu ili nisi, hajde super naučili smo još dvoličnih mjerila.
Nego šta je s Bahmutom kad si tako pametan, objasni nam je li strateški važan ili nije?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 14:22 |
|
|
daramo je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Jest, još samo da stignu, nešto sporo idu, al biće tu za koju godinu.
Ili si ti pobrkao podršku sa direktnim učešćem?
Zamisli samo da je NATO pokupio od svojih članica po 20 k specijalno obučenih vojnika i poslao sa modernom opremom? Od Rusa bi ostali samo dugmići.
Podrška nije obučavanje vojnika i pilota, direktno naoružavanje, to je suučešće u ratu. Onda niti Srbija nije direktno sudjelovala u ratu u Hrvatskoj i BiH, samo eto bila podrška lokalnim Srbima. Činjenica da nisu tu na terenu sa jedinicama. Kako Srbija nije? Pa bili su ti srbijanski komandanti JNA po Hrvatskoj i BiH. Bile jedinice iz Srbije. Znam na šta ciljaš. Na plaćenike. Plaćenici nisu NATO.
|
|
Vrh |
|
|
demografski analitičar
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 14:30 |
|
|
daramo je napisao/la: Znači postaji razlika u slanju oružja, zavisno kome šalješ sudionik si u ratu ili nisi, hajde super naučili smo još dvoličnih mjerila.
Nego šta je s Bahmutom kad si tako pametan, objasni nam je li strateški važan ili nije? nije glupane, ali si se mogao bar informisat o čemu se tu radi, jer se zadnjih dana vrti po interentu taktika Ukrajinaca da uspješno namlate što više rusa, u čemu odlično uspjevaju, i time otupe oštricu ko biva neke kurčeve najavljivane ofanzive rusa, koja je očito bila samo u glavama glupih rusa, srba i rusofilne ostale bagre i treće, da kupi vrijeme dok ne stignu zapani tenkovi i ne završi se obuka Ukrajinaca što na tenkovima što an ostalim oružjima i da se proljepša vrijeme, nestane blata i slijedi ukrajinska Oluja koja će po istom scenariju da oduva i ruske četnike, stoga šalji braći traktore i instruktore za bježaniju, jer vi ste u tome najbolji na svetu bre gle bježanije, gazite vlastite traktoriste a imali ste 20 M-84 tenkova U SAO Krajini sa kojima ste pobjegli u Republiku Vlašku sunce te jebalo mi da smo to imali protjerali bi vas preko Drine
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 14:33 |
|
|
Nije niti vojska Srbije bila s jedinicima direktno na terenu, nego dobrovoljcima ili tvrdiš da NATO komadanti ne upravljaju ukrajinskim akcijama. Čak je i sud u Haagu tako presudio da tamo nije direktnih jedinica Srbije, opet švedski stol, uzmi presude koje mi odgovaraju, negiraj koje mi ne idu u korist.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 14:37 |
|
|
daramo je napisao/la: Nije niti vojska Srbije bila s jedinicima direktno na terenu, nego dobrovoljcima ili tvrdiš da NATO komadanti ne upravljaju ukrajinskim akcijama. Čak je i sud u Haagu tako presudio da tamo nije direktnih jedinica Srbije, opet švedski stol, uzmi presude koje mi odgovaraju, negiraj koje mi ne idu u korist. Nije tad bilo vojske Srbije, bila je JNA. Ma ja, ako nije bio Nišlija u sastavu JNA za snajperom, nije to to. Vjerujem da se gadiš i svojima sa tim stavovima i branjenjem agresorske stoke. Pokušaj to ispričati nekom iz Vukovara ili okoline, al da naletiš baš na nekog koga je snajper ili kakva granata JNA u crno zavila. Pa ćeš vidjeti onda isplati li ti se relativizovati. A švedski stol, je li? Kako su sad haške presude relevantne, a kad ti ne odgovara, onda se taj sud ne priznaje? Složićemo se da se ne slažemo i da baš i nije sve presuđeno u Haagu, nego eto da se koliko toliko zadovolji pravda.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 14:38 |
|
|
Koji krmetnjak od teme ljudi moji, jel se pokušava nadmašit forum.hr ili šta
Par muslimana tipa Shaban i ovaj novi demografski analniitičar liječe frustracije, šta rade ti ljudi po cijeli dan kad nabiju po stotine postova u tako kratkom vremenu
Za fake news postoje Guardian, Index, Jutarnji, CNN.... ne trebaju mi Zekanovići tipa Primarijus ili muslimani tipa Shaban i analniitičar da ponavljaju ono što 99% medija govori. Ovdje dođem u nadi da ću pročitati druge perspektive, a ne Srbi=Rusi kmee
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 14:40 |
|
|
demografski analitičar je napisao/la: daramo je napisao/la: Znači postaji razlika u slanju oružja, zavisno kome šalješ sudionik si u ratu ili nisi, hajde super naučili smo još dvoličnih mjerila.
Nego šta je s Bahmutom kad si tako pametan, objasni nam je li strateški važan ili nije? nije glupane, ali si se mogao bar informisat o čemu se tu radi, jer se zadnjih dana vrti po interentu Znači kažeš da Bahmut nije strateški bitan i da Ukrajinci bespotrebno ginu za strateški nebitan grad, u biti želiš reći da su samo topovsko meso za politička obećanja Zelenskog. Zadnjih dana se po medijima vrti da je navečer Bahmut strateški nevažan, ujutro kad Zelenski pošalje pojačanja onda je ključan i veoma važan. Ako je nebitan mogu Ruse namlatiti i negdje drugdje a ne mlatiti ih iz poluokruženja uz vlastite gubitke.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 14:41 |
|
|
Bacaš bisere pred zna se koga @daramo, čemu se trudiš
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 14:44 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: daramo je napisao/la: Nije niti vojska Srbije bila s jedinicima direktno na terenu, nego dobrovoljcima ili tvrdiš da NATO komadanti ne upravljaju ukrajinskim akcijama. Čak je i sud u Haagu tako presudio da tamo nije direktnih jedinica Srbije, opet švedski stol, uzmi presude koje mi odgovaraju, negiraj koje mi ne idu u korist. Nije tad bilo vojske Srbije, bila je JNA. Ma ja, ako nije bio Nišlija u sastavu JNA za snajperom, nije to to. Vjerujem da se gadiš i svojima sa tim stavovima i branjenjem agresorske stoke. Pokušaj to ispričati nekom iz Vukovara ili okoline, al da naletiš baš na nekog koga je snajper ili kakva granata JNA u crno zavila. Pa ćeš vidjeti onda isplati li ti se relativizovati. A švedski stol, je li? Kako su sad haške presude relevantne, a kad ti ne odgovara, onda se taj sud ne priznaje? Složićemo se da se ne slažemo i da baš i nije sve presuđeno u Haagu, nego eto da se koliko toliko zadovolji pravda. Bila je Vojska jugoslavije točnije. Moj stav je da je Srbija bila direktni sudionik sukoba u Hrvatskoj i BiH, kao što je i NATO sukoba u Ukrajini. Vama koji slavite optužnicu haškog suda protiv Putina mora biti relevantan, meni nije jer je za mene to politički sud, ali ti bi morao poštovati presudu toga suda da Srbija nije sudjelovala u genocidu u Srebrenici.
|
|
Vrh |
|
|
demografski analitičar
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 14:48 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: daramo je napisao/la: Nije niti vojska Srbije bila s jedinicima direktno na terenu, nego dobrovoljcima ili tvrdiš da NATO komadanti ne upravljaju ukrajinskim akcijama. Čak je i sud u Haagu tako presudio da tamo nije direktnih jedinica Srbije, opet švedski stol, uzmi presude koje mi odgovaraju, negiraj koje mi ne idu u korist. A švedski stol, je li? Kako su sad haške presude relevantne, a kad ti ne odgovara, onda se taj sud ne priznaje? . posebno se ubiše drkajući na rezoluciju UN 1244 ali se zato prave budale oko presuda Haškog suda koji je osnovan istom takvom rezolucijom UN broj 827 četnička bagra, svoje retardirane konnstrukcije mogu još jedino prodavat čobanimna glupim opančarskim seljačinama po Romaniji, Palama i po Šumadiji
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 14:51 |
|
|
daramo je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Nije tad bilo vojske Srbije, bila je JNA. Ma ja, ako nije bio Nišlija u sastavu JNA za snajperom, nije to to. Vjerujem da se gadiš i svojima sa tim stavovima i branjenjem agresorske stoke. Pokušaj to ispričati nekom iz Vukovara ili okoline, al da naletiš baš na nekog koga je snajper ili kakva granata JNA u crno zavila. Pa ćeš vidjeti onda isplati li ti se relativizovati.
A švedski stol, je li? Kako su sad haške presude relevantne, a kad ti ne odgovara, onda se taj sud ne priznaje?
Složićemo se da se ne slažemo i da baš i nije sve presuđeno u Haagu, nego eto da se koliko toliko zadovolji pravda.
Bila je Vojska jugoslavije točnije. Moj stav je da je Srbija bila direktni sudionik sukoba u Hrvatskoj i BiH, kao što je i NATO sukoba u Ukrajini. Vama koji slavite optužnicu haškog suda protiv Putina mora biti relevantan, meni nije jer je za mene to politički sud, ali ti bi morao poštovati presudu toga suda da Srbija nije sudjelovala u genocidu u Srebrenici. Tačno, zvanično nije presuđena. No, da pitaš Srbe oko Ante Gotovine ili Nasera Orića, isto bi ti rekli. A ni jedan nisu osuđeni, je li tako? Odnosno, oslobođeni su odgovornosti. To što Hrvatska nije tužila Srbiju ili što je BiH u sramnoj prodaji Izetbegovića propustila uraditi reviziju tužbe kako treba, očito su instrukcije sa viših instanci da se Srbija ne osudi u tom smislu. Dokaznog materijala je bilo koliko hoćeš.
|
|
Vrh |
|
|
demografski analitičar
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 14:54 |
|
|
daramo je napisao/la: demografski analitičar je napisao/la: nije glupane, ali si se mogao bar informisat o čemu se tu radi, jer se zadnjih dana vrti po interentu
Znači kažeš da Bahmut nije strateški bitan i da Ukrajinci bespotrebno ginu za strateški nebitan grad, u biti želiš reći da su samo topovsko meso za politička obećanja Zelenskog. Zadnjih dana se po medijima vrti da je navečer Bahmut strateški nevažan, ujutro kad Zelenski pošalje pojačanja onda je ključan i veoma važan. Ako je nebitan mogu Ruse namlatiti i negdje drugdje a ne mlatiti ih iz poluokruženja uz vlastite gubitke. mogu i drugdje i mlate ih po Avdiivki i u Vuhledaru ali je Bahmut odlična prilika da se pokokaju Wagnerovci pa da imaš mozga sam bi skonto da upravo eto nema ništa od najavljivane ruske ofanzive, a drkali ste toliko kad dođe 300.000 rezervista ima da se izađe na granice s Poljskom... kad ono prc Milojka ali zato kad dođu zapadni tenkovi i stignu obučeni ukrajinski vojnici po NATO standardima slijedi Oluja i traktorijada i deratizacija Donbasa, Krima i Ukrajine od ruske gamadi ode vam ruski srpki svet u tri lepe pičke materine _______________________________ svaki uništeni ruski tenk (do sada po zadnjem izvještaju ORYXa 1880 komada) i ubijeni ruski vojnik, jedna je iluzija manje o ruskom i srpskom svetu (prije agresije su imali ukupno 3.330 operativno upotrebljivih tenkova, 2.840 u kopnenoj vojsci) Slava Ukrajini Da bi se imala slika o broju uništenih tenkova, to je više nego što zajedno imaju tenkova: Poljska 808 UK 227 Francuska 222 Njemačka 245 Italija 200 Srbija i Vojvodina 255 Hrvatska 75 Slovenija 50 (30 T 55s su poklonili Ukrajini) Bosna 320 (Federacija 210, četnitet 110)
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 14:59 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Tačno, zvanično nije presuđena. No, da pitaš Srbe oko Ante Gotovine ili Nasera Orića, isto bi ti rekli. A ni jedan nisu osuđeni, je li tako? Odnosno, oslobođeni su odgovornosti. To što Hrvatska nije tužila Srbiju ili što je BiH u sramnoj prodaji Izetbegovića propustila uraditi reviziju tužbe kako treba, očito su instrukcije sa viših instanci da se Srbija ne osudi u tom smislu. Dokaznog materijala je bilo koliko hoćeš.
Sam si s tim višim instancama priznao da je to politički sud i da su te više instance podigle i optužnicu protiv Putina i one ruske ministrice. Dokaznog materijala da je to politički sud koliko hoćeš.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 15:00 |
|
|
daramo je napisao/la: Znači postaji razlika u slanju oružja, zavisno kome šalješ sudionik si u ratu ili nisi, hajde super naučili smo još dvoličnih mjerila.
Nego šta je s Bahmutom kad si tako pametan, objasni nam je li strateški važan ili nije? Ako ga Ukrajina oslobodi onda je strateški važan. Ako ga Rusija uzme, onda je nebitan.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1083 of 2558 - 42.34%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
demografski analitičar
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 15:47 |
|
|
kuš dalje kad o tome i srbi pišu šta kaže onaj kloc na nekom pd prethodnih postova, snimci stari nekoliko mjeseci https://www.kurir.rs/planeta/4130872/do ... z-ocajnikaDOK UKRAJINCI DOBIJAJU LEOPARDE, RUSIJA NA BOJIŠTE ŠALJE STARE T-55: Slanje SOVJETSKE TEHNIKE potez očajnika ili dobra ideja?Na društvenim mrežama objavljeni su snimci starih ruskih tenkova koji se prevoze vozom sa dalekog istoka zemlje, navodno, ka granici sa Ukrajinom. Snimci pokazuju tenkove T-55 koje je Sovjetski Savez počeo da proizvodi 1947. godine, kako se prevoze železnicom. Upotreba ovako stare tehnike mogla bi biti iznenađujuća, ali na komentarima sa društvenih mreža može se pročitati da to nije očajnički potez, i da bi i tako stari tenkovi mogli dobro poslužiti na ratištu kakvo je sada ukrajinsko, u kome se sada ide na iscrpljivanje protivnika.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 15:53 |
|
|
Ovo raskrinkava još ruskih laži, a to je da su u stanju proizvodit stotine novih i modernih tenkova godišnje, nisu u stanju modernizirat par desetina starih T-72 mjesečno, a kamoli to, pričaju priče, a sami sebe demantiraju na terenu.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
trofazna_struja
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 16:29 |
|
|
Kad ukrajinci odbiju neki napad ovde dođu muslimani i napišu "odbranili smo se" Oni su u svojim glavama umislili kako je Ukrajina - BiH, a Donjeck i Lugansk su Republika Srpska.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 16:35 |
|
|
trofazna_struja je napisao/la: Kad ukrajinci odbiju neki napad ovde dođu muslimani i napišu "odbranili smo se" Oni su u svojim glavama umislili kako je Ukrajina - BiH, a Donjeck i Lugansk su Republika Srpska. Jesu muslimani i domaćini koji navijaju za Ukrajinu?
|
|
Vrh |
|
|
trofazna_struja
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 17:13 |
|
|
Upravo mi je javljeno preko obavještanih službi kako Rusija trenutno prebacuje svoju zalihu T-18 tenkova u Ukrajinu.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 23 ožu 2023, 17:19 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25790 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
trofazna_struja je napisao/la: Upravo mi je javljeno preko obavještanih službi kako Rusija trenutno prebacuje svoju zalihu T-18 tenkova u Ukrajinu.
Ne vjerujem. Ti su tenkovi stariji od Manolića. Rusi će koristiti samo tenkove koji nisu stariji od 100 godina.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|