HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 21 sij 2025, 12:52.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 40538 post(ov)a ] 

Jeste li ocekivali ovo i kako ce zavrsiti?
Da 7%  7%  [ 23 ]
Ne 22%  22%  [ 68 ]
Lose za Ukrajinu 29%  29%  [ 91 ]
Lose za Rusiju 13%  13%  [ 39 ]
Lose za obe zemlje 29%  29%  [ 90 ]
Ukupno glasova : 311
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu
PostPostano: 14 tra 2023, 17:59 

Ako vam elementarna matematika predstavlja problem čovjek sa pravom treba sumnjati u istinitost bilo čega što napišete, bilo kakve vaše zaključke, razmišljanja, što pročitate i prenesete, itd..

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 18:07 

K..M je napisao/la:

Markan je pametan u lukav i odlično spina priču.
Moguće da je u službi za PSYop. :zubati :zubati

Samo je tu aktivan. Tko nekoć na cjepljenju ili religiji.

Vatikan slabo plaća. Medecina za q....c, još malo ukre se batrgaju, ali tanko i oni, rusi prdnuli u čabar, najbolja lova ide uz lgbt izgleda :zubati

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 18:09 

Dutch01 je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:

Zašto onda izazivati budalu? :neznam

Jednom iza rata, vozim se ja autom sa tadašnjom curom, i skrenem u jednu usku ulicu. Iz drugog pravca ide auto. E sad, ulica je jednosmjerna i ja sam u pravu. Ali drugo auto stoji.

I ja ubacim u rikverc i krenem se vraćati. Cura mi podivlja, zašto mu se vraćaš, ne daj mu! Kome on izvodi! Skoro da mi kaže ubij ga namrtvo. :zubati

Ja se naravno vratim malo unazad, čovjek prođe, čak mi i zatrubi u znak zahvalnosti. Tko zna, možda samo nije bio vješt u vožnji unatrag, ne treba odmah loše pomišljati.

E sad, mogao sam biti u pravu a mogao sam jeftino riješiti problem. Jednostavna cost-benefit analiza, koja je mi je usput govoreći kasnije izračunala da ovoj histeričnoj maloj dam otkaz. :zubati

Ja se potpuno slažem da su Ukrajinci žrtve agresije od strane Rusije, ali jbg, znali su da su budale. Ne bi ni Amerika dopustila da Kuba instalira tuđe rakete. Bolje ne bit u NATO nego ratovat sa budalom. Eto sad nisu ni u NATO a događa im se ono što su htjeli izbjeći ulaskom u NATO. Što su na kraju radili, ništa.

Jesu li Hrvati budale što 1990-1991 nisu htjeli biti podanici Srbima nego biti svoji na svome?
Jesu li BiH Hrvati budale što 1992-1993 nisu htjeli biti pod muslimanskom čizmom nego svoji na svom?
Ovdje se radi o tome da se jači iživljava nad slabijim jer misli da mu je bogom dano pravo da tlači i iživljava se nad nekim zato što je slabiji čim taj slabiji želi biti svoj na svom i ne želi da ga se izrabljuje i tlači!! Tako su Srbi mislili da mogu tako postupati prema Hrvatima, muslimanima i Albancima, pa im se obilo u glavu. Tako će biti i sa njihovom pravoslavnom braćom.
Geopolitičke igre su tu sasvim sporedna stvar.

Opet Srbi, svi i svuda. :zubati

Idem se i ja onda igrati usporedbi. Donjeck je kao Kosovo, a Ukrajina je Srbija (također poznata pod nazivom sveprisutno zlo :zubati ).

Ukrajina je dakle oduzela Donjecku prava, i zato je Kosovo pardon Donjeck proglasio neovisnost. Onda je Donjecku pomogla velesila koja ne dozvoljava Srbiji pardon Ukrajini da osvoji Kosovo, hoću reć Donjeck. Nije vam ovo lako.

1083 of 2558 - 42.34%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 18:25 

Mar-kan je napisao/la:
K..M je napisao/la:

Markan je pametan u lukav i odlično spina priču.
Moguće da je u službi za PSYop. :zubati :zubati

Samo je tu aktivan. Tko nekoć na cjepljenju ili religiji.

Vatikan slabo plaća. Medecina za q....c, još malo ukre se batrgaju, ali tanko i oni, rusi prdnuli u čabar, najbolja lova ide uz lgbt izgleda :zubati

Gurnem te da budeš kod Soroša u "Otvorenom društvu" glavni čimbenik za SB.
Grantovi kapaju, ti non stop na janjetinu, odojak, skupa vina...i ljepe žene ljevičarke oko tebe samo ti se upucavaju i nude. Ti vozaš službenu Superb ili A6....sve na potpis, letiš po seminarima, simpozijima na tjednoj razini?

Samo na TV postajama pljucneš dječke iz HV, HVO, podržiš prajd... :zubati

Malo ********, ali vozi Miško, tko te pita.

Što kažeš

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 18:29 

alterWhite je napisao/la:
Ukrajina je otrgnuti dio Rusije, ni manje ni vise. Zato ce i bit vracena prije ili kasnije na jedan ili drugi nacin a sljedeca generacija ce pravilnim odgojom prihvatiti da su Rusi.

..vec su jednom odgojili s milijunskim žrtvama svoje voljene “ruse” al kod nas se kaze jednom se i s majkom spava.. :zubati

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 19:09 

Dutch01 je napisao/la:

Jesu li Hrvati budale što 1990-1991 nisu htjeli biti podanici Srbima nego biti svoji na svome?
Jesu li BiH Hrvati budale što 1992-1993 nisu htjeli biti pod muslimanskom čizmom nego svoji na svom?
Ovdje se radi o tome da se jači iživljava nad slabijim jer misli da mu je bogom dano pravo da tlači i iživljava se nad nekim zato što je slabiji čim taj slabiji želi biti svoj na svom i ne želi da ga se izrabljuje i tlači!! Tako su Srbi mislili da mogu tako postupati prema Hrvatima, muslimanima i Albancima, pa im se obilo u glavu. Tako će biti i sa njihovom pravoslavnom braćom.

Idem se i ja onda igrati usporedbi. Donjeck je kao Kosovo, a Ukrajina je Srbija (također poznata pod nazivom sveprisutno zlo :zubati ).

Ukrajina je dakle oduzela Donjecku prava, i zato je Kosovo pardon Donjeck proglasio neovisnost. Onda je Donjecku pomogla velesila koja ne dozvoljava Srbiji pardon Ukrajini da osvoji Kosovo, hoću reć Donjeck. Nije vam ovo lako.

Matrica u razmišljanju i ponašanju je ista.
Ono što su za Hrvate, muslimane i Albance Srbi, to su za Fince, Balte, Poljake, Rumunje, Gruzijce i naravno Ukrajince Rusi.
Nije Donjeck imao nikakav specijalni status kao Kosovo, niti je Ruse tko 2014. dirao nego su počeli osnivati neku svoju Krajinu čim je došla na vlast nacionalno svjesna ekipa umjesto rusodupelizaca, sličnost sa ponašanjem Srba u Hrvatskoj nakon što je HDZ 1990.g. došao na vlast umjesto srbodupelizaca je naravno slučajna-ma svakako.

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 19:14 

Gospon_Bobo je napisao/la:
Dutch01 je napisao/la:

Za ovo boldano. Ok je ako tako razmišljaš. Vjerojatno želiš reći da su Rusi jači a Ukrajinci slabiji. OK, iako je i to neistinito ako uzmemo u obzir svu financijsku i vojnu pomoć koju Ukrajina prima, Sankcije Rusiji, da se Ukrajinci ne bore sami itd, ali nebitno. Recimo da su Rusi jači.
Als shvati da ti taj princip samo selektivno priznaješ. Rusi u Ukrajini se isto mogu pozivati na to. Ukrajinci su većina u državi, imaju vojsku i svu silu u svojim rukama i tlače Ruse u toj državi koji su slabiji. Znači jedni imaju svu vojsku i silu a drugi ne, zvuči poznato (HINT: Tko je kontrolirao JNA?). Znači opet imaš jači se iživljava nad slabijim. Ali to kod ukrajinskih Rusa ne priznaješ nego samo kad tebi paše.

Ako samo možeš razmišljati o ukrajinskom sukobu u kategorijama Srbi/Hrvati. Probaj staviti Ukrajina=Krajina, Srbi Krajišnici=Ukrajinci, Rusi u Ukrajini=hrvatski narod u Krajini. Samo makneš slovo U. Iako ponavljam, da nema smisla sve gledati kroz prizmu Srbi/Hrvati

Ukrajina nije kao Krajina nego je postojala kao zaseban politički entitet prije pada pod poljsku i kasnije rusku vlast. Sličnost sa imenom je sasvim slučajna.

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 19:39 

Gospon_Bobo je napisao/la:
Dutch01 je napisao/la:

A da nije postajala onda bi sve sa ruske strane bilo OK? Ili obratno, da je Krajina imala politički entitet, onda bi bilo OK da Krajišnici se iživljavaju nad Hrvatima? Nemoj sad muljati. Pisao si o tome da jači se iživljava nad slabijim. Sad kad ti nađem primjer, ti se skrivaš iza političkih entiteta i skrećeš s teme.

Tako je kod svake usporedbe. Uvijek možeš naći neku razliku. Zato i je glupo to tvoje promatranje korz prizmu Srbi/Hrvati. Shvati da bi ovaj skuob u ukrajini bio isti i da Hrvatsku i BiH i Srbiju zbrišeš s planete.

Ukrajinci su svoji na svom u Ukrajini, a Rusi su uljezi koji su kao takvi već došli u zemlju koju su nastanjivali Ukrajinci. Šta nije jasno? Jesu li Ukrajinci napadali i kolonizirali moskovsku kneževinu i pokušali je podvrgnuti svojoj vlasti?

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 19:54 

Dutch01 je napisao/la:

Matrica u razmišljanju i ponašanju je ista.
Ono što su za Hrvate, muslimane i Albance Srbi, to su za Fince, Balte, Poljake, Rumunje, Gruzijce i naravno Ukrajince Rusi.
Nije Donjeck imao nikakav specijalni status kao Kosovo, niti je Ruse tko 2014. dirao nego su počeli osnivati neku svoju Krajinu čim je došla na vlast nacionalno svjesna ekipa umjesto

rusodupelizaca,

sličnost sa ponašanjem Srba u Hrvatskoj nakon što je HDZ 1990.g. došao na vlast umjesto

srbodupelizaca je

naravno slučajna-ma svakako.

Mnogo voliš i često rabiš riječ "dupelisci". Da ne hodočastiš EU Parade ponosa?

I imaš strah i paranoju od Srba....od toga lek nema, jedino da ti se probaje ili baci olovo. :zubati

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 20:38 

bez ikakve obuke, ni okvir ne znaju napuniti

ovo Pentagon i pirgalend nece emitirati svojim ovcama

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 20:52 

...dobio sam opomenu za ovaj post zašto i zbog čega...što sam spomenuo guzicu..??samo sam liku odgovorio na prethodni post jer je i sam uzeo pušku u osamnestoj godini a priča o obuci..što je ovdje pogrešno i vridno opomenen il kvačice daješ po navici.. :neznam

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 20:57 

Vjerovao ili ne, tema nije forumaševa guzica.

Tema je nesretna Rusija i Ukrajina.

1083 of 2558 - 42.34%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 21:02 

Vjerovao ili ne, tema nije forumaševa guzica.

Tema je nesretna Rusija i Ukrajina.

..guzica je figurativno ja počinjem sumnjat u inteligenciju moderatora na forumu...spomeni guzicu spomeni majku ćaćiu ženu to se izvlači iz konteksta al ok ako želiš tiče se teme pa da objasnim:čovik je kao čudio kako šalju ljude bez obuke na teren a njega sam stavio paraleno na tu temu jer je nedavno na nekoj temi rekao da je uzeo pušku s osamnest godina...i što je tu s moje strane izvan teme ...jebiga ne kužim..il opet da mi daš opomenu na jebiga..što ste vi puritanci na kvadrat.. :kava

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 21:05 

Prvo ovi su nasilno mobilizirani, drugo ne znaš je li crni imao obuku.

1083 of 2558 - 42.34%

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 21:06 

Tebi ok poslati ove na Wagner?

1083 of 2558 - 42.34%

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 21:07 

Daj Laganini nemoj se nervirat zbog guzice, kako ces se tek onda nanervirat kada Rusi izadju na Dunav, upasces u zescu depru.

На гробљу ће изнићи цвијеће
За далеко неко покољење.

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 21:14 

Sindjelic je napisao/la:
Daj Laganini nemoj se nervirat zbog guzice, kako ces se tek onda nanervirat kada Rusi izadju na Dunav, upasces u zescu depru.

..ne nerviram se ja zbog guzice.. :zubati molim i tebi opomenu jer tema je rusija i ukrajina.. :sega

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 21:31 

Dutch01 je napisao/la:

Ukrajinci su svoji na svom u Ukrajini, a Rusi su uljezi koji su kao takvi već došli u zemlju koju su nastanjivali Ukrajinci. Šta nije jasno? Jesu li Ukrajinci napadali i kolonizirali moskovsku kneževinu i pokušali je podvrgnuti svojoj vlasti?

Ukrajinci su uljezi u Novorusiji, zemlji koja nikada nije bila Ukrajina do 1917. i na koju su ih naselili ruski carevi dok je bila u sastavu Rusije.

Ukrajinci nek se vrate tamo gdje su bili prije 1648. i dobrovoljnog pripojenja ruskom carstvu.

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 21:43 

divizija je napisao/la:
Dutch01 je napisao/la:

Ukrajinci su uljezi u Novorusiji, zemlji koja nikada nije bila Ukrajina do 1917. i na koju su ih naselili ruski carevi dok je bila u sastavu Rusije.

Ukrajinci nek se vrate tamo gdje su bili prije 1648. i dobrovoljnog pripojenja ruskom carstvu.

Može, kad se Rusi vrate tamo gdje su bili prije 1648., i Pereislavski dogovor iz 1654 nije bio pripojenje Rusiji nego ujedinjenje sa Rusijom, kao što se ni Hrvatska nije pripojila 1102. Mađarskoj nego se ujedinila sa Mađarskom.
I zbog Anuške i bokala votke zapalit ću Novorusiju do Krima, zapalit ću dva tri ruska štaba da nisam dolazio džaba.

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 21:44 

divizija je napisao/la:
Dutch01 je napisao/la:

..TIPIČNE SRPSKE FLOSKULE...TIPIČNE DESNIČARSKE FLOSKULE... :ucelo

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 21:54 

...propade kepecu litovanje... :neznam PLAŽE na Krimu navodno su zatvorene za kupače dok ruske snage kopaju rovove i pripremaju nove obrambene položaje u iščekivanju velike ukrajinske protuofenzive, piše Newsweek.

Na nekim nepotvrđenim snimkama koje su se pojavile vide se rovovi na plažama. Navodno se radi o plažama na Krimu. Ako je to istina, čudno je zato što je poznato da Ukrajina nema razvijenu mornaricu te se ne očekuje da Ukrajinci Krim napadnu s mora

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 21:57 

laganini je napisao/la:
...propade kepecu litovanje... :neznam PLAŽE na Krimu navodno su zatvorene za kupače dok ruske snage kopaju rovove i pripremaju nove obrambene položaje u iščekivanju velike ukrajinske protuofenzive, piše Newsweek.

Na nekim nepotvrđenim snimkama koje su se pojavile vide se rovovi na plažama. Navodno se radi o plažama na Krimu. Ako je to istina, čudno je zato što je poznato da Ukrajina nema razvijenu mornaricu te se ne očekuje da Ukrajinci Krim napadnu s mora

Prerano je još razmišljati o Krimu. Treba prvo riješti zaporošku i hersonsku oblast.

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 22:21 

Borbeno dokazivanje "Šestan-Busch" kacige.

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 22:40 

Tebi ok poslati ove na Wagner?

a to pušiš taj ruski fejk?

Vrh

PostPostano: 14 tra 2023, 22:44 

Dutch01 je napisao/la:
I zbog Anuške i bokala votke zapalit ću Novorusiju do Krima, zapalit ću dva tri ruska štaba da nisam dolazio džaba.

Koji si ti cringe bog :zubati
Nije slučajnost da si upravo ti povjerovao da su Rusi dali ime "Sotona" onoj svojoj raketi, a zapravo "Sarmat".
Sve gutaš s Jutarnjeg :zubati

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 40538 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 1362, 1363, 1364, 1365, 1366, 1367, 1368 ... 1622  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: