HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 21 sij 2025, 06:09.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 40538 post(ov)a ] 

Jeste li ocekivali ovo i kako ce zavrsiti?
Da 7%  7%  [ 23 ]
Ne 22%  22%  [ 68 ]
Lose za Ukrajinu 29%  29%  [ 91 ]
Lose za Rusiju 13%  13%  [ 39 ]
Lose za obe zemlje 29%  29%  [ 90 ]
Ukupno glasova : 311
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu
PostPostano: 17 tra 2023, 14:45 

DrMag je napisao/la:
Donbas Devushka nešto kao ova naša forumska polovnjača, u privatnom životu jedno, na forumu drugo.

Citat:
Za njezine odane sljedbenike, "Donbas Devushka" je ruska Jevrejka iz okupiranog ukrajinskog grada Luhanska, koja je mjesecima vjerno prenosila propagandu Kremlja.

Ali u stvarnosti, ona je Sarah Bils, 37-godišnja razvedena žena iz New Jerseyja i veteranka američke mornarice koja je služila kao tehničar za avio elektroniku na otoku Whitby u državi Washington.

to je njoj bio biznis, sa sakupljanjem love za luganske krajišnike se lijepo bogatila bez puno posla.
imala je 135.000 mentalno ograničenih pratioca, među njima je i nekoliko ovdašnjih proruskih forumaša :zubati
servirala je slatke laži koji su desničari uvijek jedva dočekali.
najveća laž je bila omjer gubitaka 1:7 u korist rusije koji su prorusi rado odmah dalje širili :sega

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 14:59 

neman je napisao/la:
DrMag je napisao/la:
Donbas Devushka nešto kao ova naša forumska polovnjača, u privatnom životu jedno, na forumu drugo.

to je njoj bio biznis, sa sakupljanjem love za luganske krajišnike se lijepo bogatila bez puno posla.
imala je 135.000 mentalno ograničenih pratioca, među njima je i nekoliko ovdašnjih proruskih forumaša :zubati
najveća laž je bila omjer gubitaka 1:7 u korist rusije koji su prorusi rado odmah dalje širili :sega

Hrvati kažu pratitelja a ne pratioca.

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 15:10 

Znači to su te vjerodostojne ruske informacije. Zanimljivo.

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 16:00 

Ruganje zapadnih obavjestajnih agencija rusima i njihovim sljedbenicima, te plasiranje smicalica polako prestaje biti smijesno.

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 16:14 

divizija je napisao/la:
samo da spomenem da najavljena ofenziva dnas izgleda nije počela

Jbg slagali me :smijeh

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 16:19 

trofazna_struja je napisao/la:
divizija je napisao/la:
samo da spomenem da najavljena ofenziva dnas izgleda nije počela

Jbg slagali me :smijeh

rekao sam ti da ne vjeruješ jutarnjem

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 16:29 

ipak su negdje probili

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 16:35 

DrMag je napisao/la:
ipak su negdje probili

Snimka s kraja prošle godine.

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 16:37 

Koliko vidim napisao sam "ipak su negdje probili"

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 16:39 

Slovačka predala cijelo svoje ratno zrakoplovstvo Ukrajini, svih 13 migova 29.

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 16:53 

DrMag je napisao/la:

Da napisao si tako da mi sto nepratimo i neznamo mislimo da su sad tek probili negdje frontu.
Pošto vidim da se samo Bahmut spominje sa obe strane, kao glavna bitka trenutno.
Jel Ukrajina i u jednom trenutko imala neke uspješne kontraofenzive tamo?
Koliko sam upratio, stim da slabo pratim, Rusi komad po komad uzimaju a Ukrajinci nisu nijednom nesto vratili. Stim da nemislim da su vratili na 2-3 sata nego barem 2-3 dana drzali.
Ti si komedija od covjeka i koliko kod ti placaju za sirenje propagande malo je za čast.
Tu nemislim na to sto navijaš za Ukrajinu jer meni se jebe i za jedne i druge. Ima i drugi forumaša sto navijaju za Ukrajinu ali niko ne laze tako krupno i bezobrazno kao ti.
A zanima me i koja je korist? Da me uvjeriš u to sve kako je Ukrajina superiorna i dere guzove, kako ce 50ak zapadni tenkova i 20ak F16 (btw. Gdje su) okrenit tijek rata.
Oce se na bojištu šta promjenit kad ja počnem to vjerovat?

Isto vrijedi za Rusofile i termobaricne koje ubiju sve u krugu od koliko vec.
Ispalite 5-6 komada i ušetate se u Dnjepar a ne zajebajete se Bahmutom.

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 16:55 

neman je napisao/la:
kontrasvijeta je napisao/la:

Ne trebaš biti glup , već trebaš biti neuk, i glumiti ludilo loženje na mržnju, što i jest tebi i sličnima peonta rata u Ukrajini.
Nije vama stalo do Ukrajinaca, već ne volite Rusku federaciju koju izjednačavate sa Srbima i izjednačavate je sa SSSR poslije drugog svjetskog rata.

I na drugoj strani i trećoj ima isti takvih ali djeluju u kontra smjeru sa istim argumentima. I onda se pitamo gdje smo šta smo ...ljudi lete na na mjesec već na mars, takvi nisu u stanju dobaciti dalje od ćetnik, ustaše, ******.

Ovo to je dobar primjer vaše propagande o čizmi Rusije
https://pbs.twimg.com/media/Ft36udIWAAY ... ame=medium

Kada bi stavio video sa crvenog trga, kao putinovog protivnika tuče ruska policija, mogu misliti šta bi u vama to izazvalo ...ali nije ovo je srce Evrope , Francuska
https://twitter.com/i/status/1647607414995447808

Hrvatska ( i Srbijja i BiH itd.) je slobodna onoliko koliko je zadužena , a svi su prezaduženi. Toliko o slobodi, a ovako govori slobodna zemlja, koju divna ta američka čizma ne može soroševima bankama, FED, svjetskom bankom ucjenjivati
ORBAN: "The main supporter of the war are the Americans, precisely the United States of America... they want to 'press' everyone into a war alliance. But... we will not allow, whatever means our friends try to use, we will not allow ourselves to be pressed into a war situation."

Navedeni video je iz 2022. godine
https://twitter.com/i/status/1647348667274211331
Ovaj je noviji
https://twitter.com/i/status/1647637557277016065

Čeka se ofanziva ukra, da vimo koliko su sada uspjeli ubjediti topovskog mesa Ameri da im služe...

uspoređuješ kruške i jabuke, to je prilično proziran pokušaj opravdavanja ruskog fašizma i hegemonizma.
ja se pitam zašto se vi ruski trolovi ne selite svi u vašu obećanu zemlju rusiju umjesto da tu patite od zapadnih demokracija... :biceovodobro

Koja glupa argumentacija.
Nisam se ja ni selio u Ameriku i EU, pa ne vidim zašto bih u Rusiju.
Nisam teažio ni zvao Ameriku i EU već su oni i njijove korporacije došle meni u moju zemlju kao i u tvoju , ali ne sigurno da bi tebi ili meni bilo bolje, već da mogu našim korumpiranim političarima milione plaćati, kurve slati itd da bi ovi sprovodili dužničko ropstvo od čega zapad živi. a da ne pričam da onda te rave po hijerarhiji zapošljavaju slijedece kurave itd itd.

Užas plitkoća ...

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 16:56 

DrMag je napisao/la:

Po čemu je vijest stara četiri mjeseca relevantna danas?

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 17:20 

HHerceg je napisao/la:
DrMag je napisao/la:

Ko je rekao da je to vijest? Ostavio sam komentar kao podsjetnik "ipak su negdje probili", a ne "ipak negdje probijaju". Jbg ne citate sa razumijevanjem. :zubati

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 17:29 

HHerceg je napisao/la:
neman je napisao/la:

ako je to jedina greška u mojem tekstu onda je ok, mogu s tim živjeti :palacgore1

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 17:30 

kontrasvijeta je napisao/la:
neman je napisao/la:

uspoređuješ kruške i jabuke, to je prilično proziran pokušaj opravdavanja ruskog fašizma i hegemonizma.
ja se pitam zašto se vi ruski trolovi ne selite svi u vašu obećanu zemlju rusiju umjesto da tu patite od zapadnih demokracija... :biceovodobro

Koja glupa argumentacija.
Nisam se ja ni selio u Ameriku i EU, pa ne vidim zašto bih u Rusiju.
Nisam teažio ni zvao Ameriku i EU već su oni i njijove korporacije došle meni u moju zemlju kao i u tvoju , ali ne sigurno da bi tebi ili meni bilo bolje, već da mogu našim korumpiranim političarima milione plaćati, kurve slati itd da bi ovi sprovodili dužničko ropstvo od čega zapad živi. a da ne pričam da onda te rave po hijerarhiji zapošljavaju slijedece kurave itd itd.

Užas plitkoća ...

tvoja argumentacija je za k. :kava

ajde pokaži mi privatnika, firmu ili velliku korporaciju koje ne posluje da zaradi nego se širi da bi dijelila novac kao caritas. :confused1
korupicije ima u svakoj državi, negdje više, negdje manje, ovisi najviše o biranim političarima a jako malo o firmama koji investiraju.
što je desnija valda to je korupcija veća, u kombinaciji sa utjecajnim vjerskih zajednicama (vidi hrvatsku) je najveća.
rusija koju ti obožavaš je kleptokracijski-mafijaški institucionalizirana, svaki oligarh mora kepecu dati određeni "pizzo".
i sada svi vi koji niste zadovoljni u zapadnoj europi navalite u rusiju ili prestanite rovariti protiv samog sebe i protiv naših vrijednosti,. kepec vas čeka :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 17:34 

DrMag je napisao/la:
HHerceg je napisao/la:

Ko je rekao da je to vijest? Ostavio sam komentar kao podsjetnik "ipak su negdje probili", a ne "ipak negdje probijaju". Jbg ne citate sa razumijevanjem. :zubati

:clown

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 17:34 

neman je napisao/la:
HHerceg je napisao/la:

ako je to jedina greška u mojem tekstu onda je ok, mogu s tim živjeti :palacgore1

Ti i jesi greška.

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 17:47 

Junački Bahmut se jošte drži

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 17:48 

Što mislite o ovome

politika/procureni-dokumenti-otkrili-geostratesku-vaznost-hrvatske-u-ratu-u-ukrajini-t23599.html

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 18:13 

HHerceg je napisao/la:
neman je napisao/la:

Ti i jesi greška.

jer sam napisao istinu? :zubati
si i ti bio vjeran pratilac devushke pa te sad istina boli?

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 18:21 

Ti si propagandist klaune.

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 18:30 

HHerceg je napisao/la:
Ti si propagandist klaune.

ok, jasno! tebe boli istina. :kava

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 18:37 

...rutinski... :zubati BRITANSKI borbeni avioni Typhoon presreli su par ruskih borbenih aviona i špijunski avion koji su letjeli blizu zračnog prostora NATO-a iznad Baltičkog mora. U presretanju tri ruska aviona iznad Finskog zaljeva su uz pilote britanskih Kraljevskih zračnih snaga (RAF) sudjelovale i njemačke zračne snage.

RAF je objavio kako je jedan od ruskih aviona identificiran kao obavještajni avion koji je letio iz kopnene Rusije u eksklavu Kalinjingrad, koja se nalazi u blizini Poljske.

Predali su ih švedskim zračnim snagama
Tamo su ga dočekala dva ruska borbena aviona, koji su s njim letjeli južno, kroz sjeverozapadno područje estonske zone leta. RAF i njemački Typhooni pratili su ruske avione prije nego što su ih predali švedskim zračnim snagama.

"Često viđamo ruske vojne zrakoplove kako lete iznad Baltičkog mora, pa je ovo za nas bilo rutinsko presretanje. Unatoč tome, važnost presretanja ovih zrakoplova i naša predanost kolektivnoj obrani zračnog prostora NATO-a ostaju postojani i odlučni", rekao je pilot RAF-a u izjavi na web stranici snaga.

Vrh

PostPostano: 17 tra 2023, 19:26 

Gospon_Bobo je napisao/la:
HHerceg je napisao/la:

Zar je on/ona Hrvat? Nekako sam bio uvjeren da je musliman.

Ideološki je musliman a šta je po rođenju ne znamo.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 40538 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 1368, 1369, 1370, 1371, 1372, 1373, 1374 ... 1622  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: