Pa u Lukavici i Vojkovićima skoro da i nema tih 150 000 što su ih četnici natjerali da se isele po Kalinoviku, Miljevini i ko zna kuda. Ćosić je iskompleksirani ćosavi papčić kojeg su očito u školi maltretirali, sad ispoljava frustracije. Profil kao i Batko, ne sumnjam da bi isto radio da je bio u prilici.
Ne znam jesam li vam pričao kako Muslimani kad odu na Jahorinu misle da je Bjelašnica obično sranje? I pričaju još kako im je najgore što sva *** sa Bjelašnice završe u Vrelu Bosne pa oni onda to piju.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Ne znam jesam li vam pričao kako Muslimani kad odu na Jahorinu misle da je Bjelašnica obično sranje? I pričaju još kako im je najgore što sva *** sa Bjelašnice završe u Vrelu Bosne pa oni onda to piju.
Rudonja, i Jahorina i Bjelašnica su sjebani što su gore praktično napravljeni gradovi. Gradi se bez ikakvog plana i reda. I ne znam čemu se veseliš, za većinu iz RS Jahorina je cijenama ko da na Havaje trebaju ići. Smiješ se na silu, a po Sarajeva visi na Jahorini
Rudonja, i Jahorina i Bjelašnica su sjebani što su gore praktično napravljeni gradovi. Gradi se bez ikakvog plana i reda. I ne znam čemu se veseliš, za većinu iz RS Jahorina je cijenama ko da na Havaje trebaju ići. Smiješ se na silu, a po Sarajeva visi na Jahorini
Na Jahorini se sve gradi planski i prelepo.
Na Bjelašnici se naravno gradi neplanski i ilegalno jer je na Bjelašnici zabranjena gradnja iz razloga što sve otpadne vode (***) sa Bjelašnice završe u Vrelu Bosne. Nismo isti Mujo. A to što visite na Jahorini je logično i odlično. Jahorinu i gradimo da bi nam tamo dolazili turisti.
Na Jahorini se sve gradi planski i prelepo.
Na Bjelašnici se naravno gradi neplanski i ilegalno jer je na Bjelašnici zabranjena gradnja iz razloga što sve otpadne vode (***) sa Bjelašnice završe u Vrelu Bosne. Nismo isti Mujo. A to što visite na Jahorini je logično i odlično. Jahorinu i gradimo da bi nam tamo dolazili turisti.
To ti misliš. Nije lijepo da se na planini ima čitav grad. Lijepo je kad imaju hotelski kompleksi i to je to. A kad nadžidžaš apartmana za prodaju, to nije lijepo. Onda dođe kao da si u Sarajevu ili Banjaluci. Teško je to tebi rudonja skontati. Jah jah, na Bjelašnici bla bla. Mi smo na Jahorini domaći BiH
To ti misliš. Nije lijepo da se na planini ima čitav grad. Lijepo je kad imaju hotelski kompleksi i to je to. A kad nadžidžaš apartmana za prodaju, to nije lijepo. Onda dođe kao da si u Sarajevu ili Banjaluci. Teško je to tebi rudonja skontati. Jah jah, na Bjelašnici bla bla. Mi smo na Jahorini domaći BiH
Narvno da je lepo ako je grad lep. A ne ko sarajevske seljačine što neplanski i ilegalno gradite sve pa sve uništite. Da nam tek vidiš Zlatibora. Tamo gradimo srpski Aspen jbteeeeee
Muja kad pređe Koziju ćupriju pa se provoza kroz Srpski ili Hrvatski svet padne u depresiju i nema napretka godinu dana. To je zato što ste vi slab narod, Balkanski Bušmani.
Nakon brojnih uvreda iz SNSD-a Istočno Sarajevo: Nešić bez komentara Kakav će biti epilog ovog bunta bit će poznato više nakon sutrašnjeg Gradskog odbora SNSD-a i Milorada Dodika https://avaz.ba/vijesti/bih/803262/nako ... -komentara
Zlatibor je jedan veliki šoping centar Znam, bio tamo. Nisam ko ti internet virus.
Nije Zalotibor šoping centar nego skijalište i vazdušna banja isto ko Jahorina. Ne vrijeđaj pripadniče nesposodnog naroda. Znate samo pokvariti, ništa napraviti, takav vam je i prađed bio.
Znaš kad ćete vi izgraditi gondolu od 9 km? Nikad.
Zlatibor je jedan veliki šoping centar Znam, bio tamo. Nisam ko ti internet virus.
Nije Zalotibor šoping centar nego skijalište i vazdušna banja isto ko Jahorina. Ne vrijeđaj pripadniče nesposodnog naroda. Znate samo pokvariti, ništa napraviti, takav vam je i prađed bio.
Čuj ne vrijeđaj, eto ja sam kriv što se na Zlatibor ide u šoping, a na Jahorinu na skijanje
Alipašino Polje na planini eto šta je Jahorina. Ko nije iz Sarajeva da prevedem : Novi Beograd na planini samo sa uskim ulicama i jedva nađenim mjestima za parking.
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
Je li bih imao problema kao Hrvat ako kupim stan u IS. Što mislite?
Ne bih ja tamo živio, samo da imam gdje doći. Zgodno je, odmah pored aerodroma, može se i pješke, a Jahorina i Bjelašnica na pola sata autom, zgodno je i sa autoputa doći s obje strane.
Ne bih ja tamo živio, samo da imam gdje doći. Zgodno je, odmah pored aerodroma, može se i pješke, a Jahorina i Bjelašnica na pola sata autom, zgodno je i sa autoputa doći s obje strane.
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 10655 Lokacija: Global South
Junuz Djipalo je napisao/la:
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.