Je li bih imao problema kao Hrvat ako kupim stan u IS. Što mislite?
Ne bih ja tamo živio, samo da imam gdje doći. Zgodno je, odmah pored aerodroma, može se i pješke, a Jahorina i Bjelašnica na pola sata autom, zgodno je i sa autoputa doći s obje strane.
Provozaj se oko Dervente, Broda i tako pa vidi jesu li Hrvati imali problema. Ne cirkuzijaj, kupi stan u nasoj Federaciji, na svom
Pa dobro mi smo Hrvate protjerali u ratu, ko što su i oni nas, što je normalno. A vi u miru čak i svoje Halal Hrvate protjerujete samo zato što ne idu u džamiju.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
Ne bih ja tamo živio, samo da imam gdje doći. Zgodno je, odmah pored aerodroma, može se i pješke, a Jahorina i Bjelašnica na pola sata autom, zgodno je i sa autoputa doći s obje strane.
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
Što nije trpo Slovačku?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 15:33 Postovi: 11199 Lokacija: Global South
Ko fol hoce da se odvoje a zalijepili se za Sarajevo. Sto ne gradite na Palama, Sokocu? Nemojte samo reci da je ovo za 30 000 Srba koji rade u institucijama BiH
Ima ga još na Dobrinji, a na Mladicama, Kuli, Bijelom Polju i Vojkovićima posebno. Tu će tek da krene urbanizacija i gradnja spo.
Miljevici.
Karabaja je napisao/la:
Ko fol hoce da se odvoje a zalijepili se za Sarajevo. Sto ne gradite na Palama, Sokocu? Nemojte samo reci da je ovo za 30 000 Srba koji rade u institucijama BiH
Da vi ne bi mislili da ste pobjedili u Sarajevu.
ovo je takodje Istocno Sarajevo... mozda ce vecina stanara biti muslimani ali je Istocno Sarajevo
Sumnjam ali u svakom slučaju, Musliman koji je spreman da investira 100, 200, 300 hiljada maraka u RS je dobar Musliman koji voli Srbe više od Muslimana. Kome je pun kurac džamijaškog Sarajeva. Muslimani koji mrze Srbe su pomrli ili otišli iz RS.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.