|
|
Stranica: 1356/1426.
|
[ 35650 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
jeremy10
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 18:59 |
|
|
BNP je napisao/la:
Uspješno obavljen zadatak od strane AID-a.
tol'ko dugo je ovo planir'o, ček'o nikom ništa nije rek'o, nikad nije bio ljući iš'o kući crnu listu izvući navuć' vojno odjelo i čizme pročit'o prvo ime i ponavlj'o "mile"
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:02 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20932 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Robbie MO je napisao/la: Haha, koga je to prekrižio Sedam koleginica i kolegu je ubio. Navodno nasumice pucajuci. Znaci ne napisane mete.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:03 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Haha, koga je to prekrižio A jes , zamisli sad klinca kad sazna da je prekrižen , možda mu treba zahvaliti jer logički gledano ovaj mu je spasio život.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:03 |
|
|
listerstorm je napisao/la: Ako je točno da je ubio 7 djevojčica i 1 dječaka, ne bih se kladio da je do vršnjačkog nasilja. Citat: Podsetimo, učenik sedmog razreda OŠ "Vladislav Ribnikar", Kosta Kecmanović (13), jutros je hicima iz pištolja usmrtio 7 devojčica i jednog dečaka, kao i radnika obezbeđenja, a šest đaka i nastavnicu teško ranio. Emocijonalne smetnje, poremećaj i tko zna što sve još. Citat: 15.26 Ubica ne pokazuje ni trunku kajanja Kako se saznaje, dečak nije pokazao ni trunku kajanja niti saosećanja prilikom davanja iskaza.
Detaljno je opisao ceo događaj i ispričao kako je mesec dana sve planirao.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:04 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10865 Lokacija: No Country for White Men
|
Mali je očigledno bio inteligentan.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75082 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
joe enter je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Haha, koga je to prekrižio A jes , zamisli sad klinca kad sazna da je prekrižen , možda mu treba zahvaliti jer logički gledano on mu je spasio život. Možda je ispravio pravopis, krivo napisao jedno slovo u prezimenu, pa opet napisao.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:06 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Kakav mu je učinak?
Koliko je ubio s liste, i je li ubio neke koje nisu na listi?
Ako je bio precizniji, onda je to dokaz vise za uvježbanost, trening i planiranje, ali i hladnokrvnost. U tom slučaju mu se ne može suditi kao maloljetnoj osobi. Može samo dugotrajno na psihijatriju. Suditi mu nikako ne mogu.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
BNP
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:06 |
|
|
Edo Maajka - Saletova osveta
Hej, nemoj jebat me Jednog dana, kada-tada ja ću sjebat te Sve se vraća, sve se plaća, majmune Jebat ću ti mater za dvije, tri godine
"Svi ste vi budale, svi ste jebene budale!" Govorio je svojim vršnjacima Mali Sale Jebo klikere, video igre i sve vas Ja odoh krast, neću ko vi tu skupljat mast S 13 godina u guzi, već je karo u kuruzi Almu, Vesnu i rodicu Aidu Išo na mjesta gdje samo odrasli idu Uvijek slušo, uvijek šmeko kad je neko nešto reko Pa kopiro u jarku svakome vršnjaku
Krao pare, djelio šamare, nosio marame na glavi Oko mu poplavi kad ga drukaju mami i tati Stari ga je znao da prati kad ide u školu, al' on je imao foru Pa bježo na odmoru sa ekipom na motoru Visio po gradu i prodavo cigle Pa ga istuko Mile jer mu zajebavo brata Ukro mu lanac s vrata što mu dao tata Sale nije plako tako lako, već reko ovako
"Od sad pa na dalje, ubuduće, zapisat ću na papir svakoga ko me istuče Evo prvi su mi ovdje ovaj Mile i Muče On mi je prijetio juče kad sam mu pišo pored kuće" Bilo je vruće ljeto 85, Sale krao, svakom srao Nije znao da ga prate murijaci i da ga drukaju znanci Zlaja Moke zbog koke, al' ne one bijele već zbog Mirele Moketove trebe, što je išamaro i što je natjero da mu popuši Reko da će da je uguši, sasječe na komade ako se istina slučajno saznade Al' Moke to zna, zna i murija, zna i sudija Što je izdo nalog, zatvoriše Saleta malog
Hej, nemoj jebat me Jednog dana, kada-tada ja ću sjebat te Sve se vraća, sve se plaća, majmune Jebat ću ti mater za dvije, tri godine
U zatvoru je naučio sve i svašta A najvažnije je ono da se nikom nikad ne prašta Nekolko tetovaža, stariji, luđi, jači Bojali su ga se svi igrači, cijeli zatvor Čak i čuvari znali su kako stoje stvari Da je lud, ustvari, psiholozi su bili stari Popušili foru, poslije pet godina Sale opet na motoru
Tol'ko dugo je ovo planiro, čeko Nikom ništa nije reko, nikad nije bio ljući Išo kući crnu listu izvući Navuć vojno odjelo i čizme Pročito prvo ime i ponavljo "Mile"
Kalašnjikov u ruksaku, bombe, puni okviri Niko neće da preživi, za sve su oni krivi Uz "jebem li ti majku muče" prvi rafal puče I to tačno tamo pored njegove kuće
Gdje je često pišo, najebo je i Mišo Samo zato jer je slučajno tuda naišo I Hora zvani Ludi i još 20 ljudi Koji su pili gore u onoj Anđinoj vili Svi su oni bili na Saletovoj listi nedjela Među njima Moke, Mirela, njihov mali sin tek je prohodo Sale ga ubi, pogleda mrtvo tijelo i reče, "Ja sad odo'"
Još je samo Mile osto, našo ga u parku Gdje klinci igraju košarku, balavi neku starku "Jebem li vam majku", reče "Mile, tražim te cijelo ovo krvavo veče!" Ispuco je dva okvira, obadva po njima "Eto, sad sam vam pokazo svima"
Hej, Sale, Sale "Nećeš više nikom srat!" Bio je to Miletov brat Sad ga zovu Ludi Boris Očito je i on imao svoj popis
Hej, nemoj jebat me Jednog dana, kada-tada ja ću sjebat te Sve se vraća, sve ce plaća, majmune Jebat ću ti mater za dvije, tri godine
Hej, nemoj jebat me Jednog dana, kada-tada ja ću sjebat te Sve se vraća, sve ce plaća, majmune Jebat ću ti mater za dvije, tri godine
_________________ Sporazum Čović-Vučić donosi Hrvatima u BiH novi Izborni zakon.
Prije: Muslimani su hrvatsko cvijeće. Danas: Muslimani su evropsko cvijeće. EU = NDH
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75082 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Jel to svoj razred pobio?
Gdje; učionica? Kako je unio oružje i koje je koristio?
Na odmoru?
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:08 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Mali je očigledno bio inteligentan. ..i onda tužikaš da te nazivam debilom..
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:09 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20932 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Vucko je najveci psihijatrijski slucaj. Onaj teski. Za resetke. Sere na presici o Kosovu. Pa boze!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:10 |
|
|
E sad se čekaju rezultati istrage šta je googlo i šta je gledo na youtube. Šta god bilo sledi ideološki fajt.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:10 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Jel to svoj razred pobio?
Na odmoru? https://www.sd.rs/vesti/hronika/krvavi- ... sakrvracar
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:12 |
|
|
Na odmoru? U ruksaku unio sve. Pise na hodniku da poceo pucati. U dezurnu djecu koja su sjedila sa strazarem. Prvo covjeka ubio direktno u glavu. I onda djecu. U nastavnicu povjesti pucao u razredu njenom.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:14 |
|
|
Zašto neki urlaju od smijeha i zbijaju šale na ovo? Svašta. Na rusko-ukrajinskim ili temama o potresu u Turskoj bi se to smatralo neprihvatljivim.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:15 |
|
|
Aleksa, ako hoce da mu Srbija ozdravi mora ko Gavrilo riješiti Vučka. Druge mogucnosti nema!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:17 |
|
|
Na odmoru? premještan je iz razreda u razred jer je sustavno maltretiran. sadašnji razred, čekao je sat kada su učionicom najbliži ulazu, u ruksaku unio pištolje, roknuo čuvara u glavu, ušetao u razred i hladnokrvno egzekutirao.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24021 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Je li ovo otac?
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:18 |
|
|
Gdje pise da matretiran?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:19 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Jel to svoj razred pobio?
Na odmoru? U ruksaku unio sve. Pise na hodniku da poceo pucati. U dezurnu djecu koja su sjedila sa strazarem. Prvo covjeka ubio direktno u glavu. I onda djecu. U nastavnicu povjesti pucao u razredu njenom. Sad vidim da mu je dala jedinicu, a on imao sve petice.
|
|
Vrh |
|
|
zaba1111
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:21 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: joe enter je napisao/la: A jes , zamisli sad klinca kad sazna da je prekrižen , možda mu treba zahvaliti jer logički gledano on mu je spasio život. Možda je ispravio pravopis, krivo napisao jedno slovo u prezimenu, pa opet napisao. Jel ti dobro?
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
|
|
Robbie MO je napisao/la: joe enter je napisao/la: A jes , zamisli sad klinca kad sazna da je prekrižen , možda mu treba zahvaliti jer logički gledano on mu je spasio život. Možda je ispravio pravopis, krivo napisao jedno slovo u prezimenu, pa opet napisao. Možda nešto tipa Jovanović=Ivanović , ali ruku na srce stvarno smo morbidni. Međutim pored ovakve bizarštine čovek ne može prosto odustati od humora pa makar bio on crn da crnji ne može biti , jer ako se ne smejemo ovom suludom životu onda smo ga definitiivno ugasili.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
|
|
Citat: Kosta je bio odličan đak, imao je sve petice, tih i povučen, u školi su ga zvali "štreber" , a nezvanično se saznaje i da je dobio jedinicu iz istorije što ga je iznerviralo. Drugari su ga zbog toga, navodno, zadirkivali.
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
|
|
Vuciceva konferencija: https://www.youtube.com/watch?v=L8U_pQsBDNA- Jedna od 3 najeltinije skole u Srbiji, prosecne plate porodice 300k dinara. - Otac imao samo jedan prekrsaj u zivotu, mikro-biolog je. - Bio najbolji ucenik u razredu pa su ga svi izbegavali. - Sada je smesten u nekoj posebnoj psihijatrijskoj ustanovi. - Porodica je bila dosta dobrostojeca. Generalno ocekivali previse od njega. - Jednom je samo dobio neku cusku na nekoj skoli glume od vrsnjaka. - Planirao da pobaca molotovljeve koktele na sve ulaze u skole dok ne zavrsi posao. - Bio je 3 puta u streljani sa ocem. Dopalo mu se i bio je dobar strelac. - Vucic kaze da niko od te dece ne glada televiziju (ovo sto su lupetali o Pinku vrv, itd), - Nego da su takva deca uglavnom na internetu po ceo dan. - Malog zanimala robotika i astro-fizika, bas se bavio Zadrugom i Kristijanom, jbm vas glupe.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
U ruksaku unio sve. Pise na hodniku da poceo pucati. U dezurnu djecu koja su sjedila sa strazarem. Prvo covjeka ubio direktno u glavu. I onda djecu. U nastavnicu povjesti pucao u razredu njenom.
Sad vidim da mu je dala jedinicu, a on imao sve petice. Isao i na takminjenje. Vidjeces da je mali proucio i zakon i znao da nece biti krivicno gonjen. Ovo je sve s predumišljajem uradio.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|