|
|
Stranica: 1357/1426.
|
[ 35650 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:22 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
lider30 je napisao/la:
Je li ovo otac?
Ja koliko sam skontao je ovaj.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:26 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20932 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
Crnivuk je napisao/la: Vuciceva konferencija: https://www.youtube.com/watch?v=L8U_pQsBDNA- Jedna od 3 najeltinije skole u Srbiji, prosecne plate porodice 300k dinara. - Otac imao samo jedan prekrsaj u zivotu, mikro-biolog je. - Bio najbolji ucenik u razredu pa su ga svi izbegavali. - Sada je smesten u nekoj posebnoj psihijatrijskoj ustanovi. - Porodica je bila dosta dobrostojeca. Generalno ocekivali previse od njega. - Jednom je samo dobio neku cusku na nekoj skoli glume od vrsnjaka. - Planirao da pobaca molotovljeve koktele na sve ulaze u skole dok ne zavrsi posao. - Bio je 3 puta u streljani sa ocem. Dopalo mu se i bio je dobar strelac. - Vucic kaze da niko od te dece ne glada televiziju (ovo sto su lupetali o Pinku vrv, itd), - Nego da su takva deca uglavnom na internetu po ceo dan. - Malog zanimala robotika i astro-fizika, bas se bavio Zadrugom i Kristijanom, jbm vas glupe. Naš se Jussi poistovjetio sa malcem. Opisuje sebe i pravda psihickog bolesnika Vucica. Tri put u streljani a pogodio lika s 14 m u glavu. Koliko moraš biti retardiran za samo ovu stavku tj tvrdnju. I jos 8 osoba ubio, znaci ne ranio, nego bas ubio. Precizno i hladnokrvno ubio.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:27 |
|
|
Roditelji situirani, ali cijena toga zanemarivanje vlastitog djeteta. Nije u šoldima sve što kažu Dalmatinci.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:28 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Sad vidim da mu je dala jedinicu, a on imao sve petice. Isao i na takminjenje. Vidjeces da je mali proucio i zakon i znao da nece biti krivicno gonjen. Ovo je sve s predumišljajem uradio. Ako je, onda je zaboravio je na ćaleta. A za njega se, kao što vidimo, već drugi brinu.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:29 |
|
|
Što mi bode oči ,,elitna,, škola. Još malo pa će biti bolnica za elitne pacijente, restoran za elitu, dio trotoara za elitu, a naš ,,obične,, ko j..e!
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:29 |
|
|
Auu, ovaj decak ne moze biti krivicno pravno odgovoran jer je imao ispod 14 godina.
Vucic predlaze da se to smanji na 12. Postoji mogucnost da je decak znao da nece biti odgovoran.
Ja ovako odakitivno pretpostavljam da je rec o klasicnom psihopata. (nema urodjeni osecaj empatije)
Takvim ljudima treba veoma malo da puknu i okrenu se protiv drustva ako ih drustvo ne prihvata, zadirkuje ili slicno.
A sto se tice inspiracije, pa ako je negde dobio inspiraciju to je verovatno od Americke internet kulture, onih incela, i td, moja pretpostavka.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:30 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20932 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Isao i na takminjenje. Vidjeces da je mali proucio i zakon i znao da nece biti krivicno gonjen. Ovo je sve s predumišljajem uradio.
Ako je, onda je zaboravio je na ćaleta. A za njega se, kao što vidimo, već drugi zalažu. Debilana zesca od presice. I opravdanja ruznog picoustog gmaza.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75076 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Lapo-lapo je napisao/la: Što mi bode oči ,,elitna,, škola. Još malo pa će biti bolnica za elitne pacijente, restoran za elitu, dio trotoara za elitu, a naš ,,obične,, ko j..e! Nisi čula za elitne restorane ?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:32 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la:
Naš se Jussi poistovjetio sa malcem. Opisuje sebe i pravda psihickog bolesnika Vucica. Tri put u streljani a pogodio lika s 14 m u glavu. Koliko moraš biti retardiran za samo ovu stavku tj tvrdnju. I jos 8 osoba ubio, znaci ne ranio, nego bas ubio. Precizno i hladnokrvno ubio.
Pa jel ti cujes da je mali hteo da bude astrofizicar i zanimala ga robotika. Znas ti uopste sta je to i koliki ti IQ treba uopste da se zainteresujes za te teme? Jbt, pa taj mali ovako odokativno ima najverovatnije duplo veci IQ od tebe. Ako ti imas 70 on vrlo lako moze imati i do 140. Sta je za njega pucanje oruzjem.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
|
|
Nisam spreman da komentiram ovaj slučaj, nikako ne mogu da posložim kockice oko ovoga.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Ako je, onda je zaboravio je na ćaleta. A za njega se, kao što vidimo, već drugi zalažu.
Debilana zesca od presice. I opravdanja ruznog picoustog gmaza. Što je žešće?
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
|
|
joe enter je napisao/la: Da ima pravde malog gada bi trebalo obesiti javno , ali izgleda da su sve prilike da će malog zlikovca pustiti čim napuni 18.
Malo đubre je sve isplaniralo i znalo zakon jebene Srbije , fuj. Ako ikad izađe na slobodu ne gine mu Beogradski asfalt. Zna pucat, hladnokrvan, inteligentan. Srpski Ted Kaczynski.
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:33 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: Auu, ovaj decak ne moze biti krivicno pravno odgovoran jer je imao ispod 14 godina.
Vucic predlaze da se to smanji na 12. Postoji mogucnost da je decak znao da nece biti odgovoran.
Ja ovako odakitivno pretpostavljam da je rec o klasicnom psihopata. (nema urodjeni osecaj empatije)
Takvim ljudima treba veoma malo da puknu i okrenu se protiv drustva ako ih drustvo ne prihvata, zadirkuje ili slicno.
A sto se tice inspiracije, pa ako je negde dobio inspiraciju to je verovatno od Americke internet kulture, onih incela, i td, moja pretpostavka. I Velja je u americkim filmovima vidio kako melju ćevape od ljudi. Siromah! Da nije toga bilo, on bi bio ugledan član srpske akademije! Sjebala ga USA!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:33 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75076 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Crnivuk je napisao/la: Auu, ovaj decak ne moze biti krivicno pravno odgovoran jer je imao ispod 14 godina.
A sto se tice inspiracije, pa ako je negde dobio inspiraciju to je verovatno od Americke internet kulture, onih incela, i td, moja pretpostavka. Pa sigurno da je guglao. Skoro 14 godina, to je završni razred osnovne, isao na takmičenja, sve petice, mjesec dana pripremao. Sigurno da je googlao hoće li biti kriv.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:34 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Crnivuk je napisao/la: Vuciceva konferencija: https://www.youtube.com/watch?v=L8U_pQsBDNA- Jedna od 3 najeltinije skole u Srbiji, prosecne plate porodice 300k dinara. - Otac imao samo jedan prekrsaj u zivotu, mikro-biolog je. - Bio najbolji ucenik u razredu pa su ga svi izbegavali. - Sada je smesten u nekoj posebnoj psihijatrijskoj ustanovi. - Porodica je bila dosta dobrostojeca. Generalno ocekivali previse od njega. - Jednom je samo dobio neku cusku na nekoj skoli glume od vrsnjaka. - Planirao da pobaca molotovljeve koktele na sve ulaze u skole dok ne zavrsi posao. - Bio je 3 puta u streljani sa ocem. Dopalo mu se i bio je dobar strelac. - Vucic kaze da niko od te dece ne glada televiziju (ovo sto su lupetali o Pinku vrv, itd), - Nego da su takva deca uglavnom na internetu po ceo dan. - Malog zanimala robotika i astro-fizika, bas se bavio Zadrugom i Kristijanom, jbm vas glupe. Ne gledaju Tv, koji k, pa gledaju primitivizam iz Zadruge, Kristijana je na Jutjubu i Tiktoku. To je idealna klima za vršnjačko nasilje. Što je kod ovog psihijatrijskog slučaja bio okidač za ovakvo nešto.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
|
|
i_jopet je napisao/la: Nisam spreman da komentiram ovaj slučaj, nikako ne mogu da posložim kockice oko ovoga. Šta se imaju slagati kockice oko psihijatrijskog slučaja Mali narcisoid sa mentalnim problemima, to ti je kockica. Psihopatija do neba, kada mu je ocjena iz povijesti jednako vrijedna kao životi cijele škole.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Debilana zesca od presice. I opravdanja ruznog picoustog gmaza.
Što je žešće? Ove gluposti sto spinao o Kosovu. Na to mislim.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:35 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Naš se Jussi poistovjetio sa malcem. Opisuje sebe i pravda psihickog bolesnika Vucica. Tri put u streljani a pogodio lika s 14 m u glavu. Koliko moraš biti retardiran za samo ovu stavku tj tvrdnju. I jos 8 osoba ubio, znaci ne ranio, nego bas ubio. Precizno i hladnokrvno ubio.
Pa jel ti cujes da je mali hteo da bude astrofizicar i zanimala ga robotika. Znas ti uopste sta je to i koliki ti IQ treba uopste da se zainteresujes za te teme? Jbt, pa taj mali je ovako odokativno imao najverovatnije duplo veci IQ od tebe. Ako ti imas 70 on je vrlo lako mogao imati i do 140. Sta je za njega pucanje oruzjem. Takvi kad puknu nemaju ni trunka racionalnog razmišljanja, već idu iz krajnosti u krajnost.
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:36 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Što mi bode oči ,,elitna,, škola. Još malo pa će biti bolnica za elitne pacijente, restoran za elitu, dio trotoara za elitu, a naš ,,obične,, ko j..e! Nisi čula za elitne restorane ? Ma jesam, ali nije još zabranjen ulaz. Provučem se, s vremena na vrijeme. Nego vidim mali se zanimao za astrofiziku i robotiku?! A ja jednog takvog stalno gnjavim. Neću više da se igram vatrom!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:37 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nisi čula za elitne restorane ? Ma jesam, ali nije još zabranjen ulaz. Provučem se, s vremena na vrijeme. Nego vidim mali se zanimao za astrofiziku i robotiku?! A ja jednog takvog stalno gnjavim. Neću više da se igram vatrom! Kojeg gnjaviš? Robija?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:39 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Što je žešće?
Ove gluposti sto spinao o Kosovu. Na to mislim. Šokanto, da. Uz tragičan događaj on usput nadovezao akcionizam i kosovsku politiku.
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:41 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Ne gledaju Tv, koji k, pa gledaju primitivizam iz Zadruge, Kristijana je na Jutjubu i Tiktoku. To je idealna klima za vršnjačko nasilje. Što je kod ovog psihijatrijskog slučaja bio okidač za ovakvo nešto.
To je istina, ali takodje je istina da nije bio fizicki zlostavljan. Jednom samo mu je neki vrsnjak polomio usnu valjda na casu glume i to je to. Koliko ja vidim verovatno je bio ignorisan i onako zadirkivan zato sto je bio "strebar". Ali toga imas svugde u svetu i to je neka vrsta ljudske prirode. Verovatno su vecina ljudi glupi i prirodno lenji pa ne mogu biti obrazovani i inteligentni i onda zadirkiju ove koju to jesu. To imas i mega-razvijenoj Juznoj Koreji, tu kulturu bullyinga. https://www.google.com/search?q=south+k ... UTF-8#ip=1Pa samo u Americi ti danas ti razni crnci i njihova kultura dominiraju. Poslusaj nekad neku crnacku pesmu o pljackama, ubistvima, a to je mainstream.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:41 |
|
|
A sto se tice inspiracije, pa ako je negde dobio inspiraciju to je verovatno od Americke internet kulture, onih incela, i td, moja pretpostavka. Cekaj, zar je zaista imao manje od 14???? Wouw, mali je ipak fucker na kvadrat. Tacno je znao sta radi. Prije dva-tri mjeseca u BRD-u dvije 13-godisnjakinje nozem izbole skolsku drugaricu i nista. Samo se roditelji preselili i to je to. Ok, mozda ih uzme drzava na vaspitanje jedno vrijeme ali ni to ne mora bas biti ukoliko "struka" odluci da nije potrebno.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:43 |
|
|
Razmaženi narcisoid, kojega su onda radi takve osobnosti 100 puta jače no prosječnu osobu provocirala dječja zajebavanja, a onda kad djeca dobiju nečiju burnu reakciju na zajebavanje, onda se jos jače smiju i zajebavaju još jače jer im je to hrana za zabavu.
Podsjeća malo na Supreme gentlement, koji je isto sebe smatrao “boljima od drugih”, i onda ga je jos jače vrijeđalo bilo sto i u svemu je vidio uvredu, čak i u tudjem uspjehu.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 19:48 |
|
|
Prestrogo sudiš. Sačekaj da čujemo izvještaj psihijatra i pročitamo više detalja, njegovu izjavu i dr.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|