Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
Gospon_Bobo je napisao/la:
DrMag je napisao/la:
Sjeca li se neko kada sam napisao da smo poslali rak-12 u Ukrajinu? Ima tome mjeseci.
Ne znam što je tu pozitivno da se cerekaš? To što šaljemo i to malo sirotinje što imamo na uništenje? To što ćemo sve to mi fino platiti? Ili pak to što će to oružje biti korišteno za tuđe interese?
Cerekam se majmunima kao sto si ti.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
ajde informirajte se malo prije nego nešto pišete, u pavlohradu je pogođena kemijska fabrika i skladište starih raketa. ukrajinska municija je na broju, isto tako teško naoružanje
Ruskim liliputancima, koji su mali, rastom skroman narod u odnosu na recimo hrvate i ukrajince treba pokazati gdje im je mjesto. U ofanzivi se budu koristile sve satelitske snimke i odgovarajuća američka napredna oružja kako bi se putlera i njegovu bandu totalno taktički i strateški porazilo.
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Prije 9 godina Ukrajinci su zapalili 48 svojih sugrađana zbog njihovih političkih stavova. Do danas nitko nije odgovarao.
Roses Have Thorns (Part 6) The Odessa Massacre
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Mislim da je NATO opet (mozda na kratko) zajebao Ruse. Prica se o velikoj proljetnoj ofenzivi, Rusi više ne zauzimaju nova mjesta da nebi ofenzivu docekali na ne utvrdjenim polozajima. A Ukrajina nece ni napast ali eto zaustavili su Ruse od napredovanja.
Ma Ukrajina će morati napasti nekako i negdje, možda ne onako kako zamišljaju jedni ili drugi ali ja ne vjerujem da se oni spremaju bezveze. Ogromna mašinerija se sprema, ogroman broj raketa će biti ispaljen, dronova... Možda Ukrajinci ne smiju rizikovati pa krenuti u sveopšti napad sa tehnikom i ljudstvom ali nešto se mora desiti a tihi su, ne vjerujem baš da im je nestalo svega jer većina opreme koju su dobili je neiskorištena i nije uništena.
Mislim da je NATO opet (mozda na kratko) zajebao Ruse. Prica se o velikoj proljetnoj ofenzivi, Rusi više ne zauzimaju nova mjesta da nebi ofenzivu docekali na ne utvrdjenim polozajima. A Ukrajina nece ni napast ali eto zaustavili su Ruse od napredovanja.
Ovo trenutno nije rat primarno za teritorij, ide se na umaranje, ko box mec kad vide obojica da ne mogu nokautirati protivnika pa udju u klinc i dugotrajno iscrpljivanje.
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Artiljerijskim dejstvom PVD Wagner ubijen je Igor Ivanovič Tancjura, zapovjednik Teritorijalne obrane Ukrajine. Izvor: Evgenij Prigožin
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.