|
|
Stranica: 1364/1426.
|
[ 35649 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Crnivuk
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 01:33 |
|
|
Matijaševo je napisao/la: Crnivuk je napisao/la: Zamisli u Moskvi okrive Putina za svako individualno ubistvo, jer je "diktator", jebem vam poludele i glupe.
Takvi koji razmisljate kao Dzoni BG ste opasnost za okolinu u rangu onog malog od juce. On je psihopata, a vi ko zna sta. Psihopat je vaš predsjednik i mediji s onakvim izvještavanjem od jučer tako da je večeras još jedan mladić odlučio napraviti ovo što je napravio... Ok, ali vi ste jos gori onda jer Srbija je 153 mesto na svetu po stopi ubistava, a vi ste 150 mesto. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... icide_rate
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 01:36 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa ********* ludi niiko ne kze da je on povukao obarac, nego da on pravi takvu klimu. Je l' tebi u redu da se vrte realitiji punin nasilja i kurvaluka? Je li u redu Skupstina u kojoj SNS promovisu najprimitivniju i najprimitivniju kulturu ponasanja?
Je li Putin pravi takvu "klimu" u Moskvi? Jel Biden pravi takvu "klimu" u SAD? Je li Macron pravi to u Francuskoj? Sve zemlje koje sam dao imao primer imaju vecu stopu ubistava od Srbije, Amerika ima oko 6 PUTA vecu stopu. Evo navedite mi primer jednog naroda na svetu (osim bolesnog dela Srba), da razmislja na taj nacin? Evo ako mi nadjes takav narod, koji ima abnormalni procenat pripadnika kao sto si ti i Dzoni BG, i ja ti skidam kapu. Nismo mi u qurcu zbog tih ubistava, njih imas svugde, i u mnogo bogatijim drzavama, cak i u vecoj meri. Mi smo mozda u qurcu jer imamo odredjenu populaciju koja kao da ima sizofreniju i veruje u te tako teorije zavere. Bila je pre nekoliko godina incijativa da se na televizijama ne promovise zlo, nemoral, nasilje... Sta je problem da se ta incijativa sprovede? Problem je sto Vucic oce da javni prostor bude bas onakav kakav jeste. I onda se desi sto se desilo. Po kome si izabrao nick "crnivuk", tj. na koga podseca? Eto, to je Vucic napravio od tebe, normalno je da ti sve sto je suprotno od toga izgleda nenormalno.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 01:39 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: Matijaševo je napisao/la: Psihopat je vaš predsjednik i mediji s onakvim izvještavanjem od jučer tako da je večeras još jedan mladić odlučio napraviti ovo što je napravio... Ok, ali vi ste jos gori onda jer Srbija je 153 mesto na svetu po stopi ubistava, a vi ste 150 mesto. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... icide_rateAjde nam malo uporedi Srbiju od pre Vucica sa Srbijom za vreme Vucica. Da vidimo je l' nazadujemo ili napredujemo. To sto trazis najgore primere po svetu da se s njima poredis je glupo.
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 01:39 |
|
|
joe enter je napisao/la: Ljudi prosto ne mogu ds se pomire sa činjenicom da dečak može biti zao tj.da dete može biti narcisoidni psihopata , zato onda uvek ide priča o hiljadu drugih krivaca.
Ovde nisu ni roditelji krivi je ova vrsta zla je po defoltu izrazito manipulativna i prosto je teško takvo šta detektovati.
Pogledajte film We Need To Talk About Kevin , i videćete bar po meni o kakvom slučaju se radi. Jole, oko ovoga se u potpunosti slazemo, ali mi imamo mnogo ozbiljniji problem od toga... Pukla je zadnja karika koja je odrzavala prividni mir, ko ce sad da zaustavi sve one koji su bili na granici prelaska sa reci na delo, a gledaju kakvu bi paznju mogli dobiti... Drustvo koje ima natprosecan broj onih koji nemaju nista da izgube, a gladni su paznje... dan je samo prosao do drugog masakra. Sta sad da radimo, da uvodimo vanredno stanje, policijski cas... da se tesimo da ovoga ima svugde. Ili mozda da se zapitamo dokle smo dosli, i ko je za to odgovoran...
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
Konj
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 01:42 |
|
|
Užas jebeni što se događa.
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 01:43 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Crnivuk je napisao/la:
Je li Putin pravi takvu "klimu" u Moskvi? Jel Biden pravi takvu "klimu" u SAD? Je li Macron pravi to u Francuskoj?
Sve zemlje koje sam dao imao primer imaju vecu stopu ubistava od Srbije, Amerika ima oko 6 PUTA vecu stopu.
Evo navedite mi primer jednog naroda na svetu (osim bolesnog dela Srba), da razmislja na taj nacin?
Evo ako mi nadjes takav narod, koji ima abnormalni procenat pripadnika kao sto si ti i Dzoni BG, i ja ti skidam kapu.
Nismo mi u qurcu zbog tih ubistava, njih imas svugde, i u mnogo bogatijim drzavama, cak i u vecoj meri.
Mi smo mozda u qurcu jer imamo odredjenu populaciju koja kao da ima sizofreniju i veruje u te tako teorije zavere.
Bila je pre nekoliko godina incijativa da se na televizijama ne promovise zlo, nemoral, nasilje... Sta je problem da se ta incijativa sprovede? Problem je sto Vucic oce da javni prostor bude bas onakav kakav jeste. I onda se desi sto se desilo. Po kome si izabrao nick "crnivuk", tj. na koga podseca? Eto, to je Vucic napravio od tebe, normalno je da ti sve sto je suprotno od toga izgleda nenormalno. "Zlo, nemoral, nasilje", sto se "promovise" na televiziji nema nikakvu korelaciju sa brojem ubistava ili bi smo to videli u statistici. Naprimer, nama bi trebalo da se desavaju jos 6 puta vise ubistava samo da bi dosli do nivoa koje recimo imaju Rusija ili SAD. A u Rusiji i SAD sigurno nemas toga da se za svako individualno ubistvo (vrsnjacko, porodicno, i td) krivi vlast kao glavni, ili uopste kao krivac. To je zato sto postoji nesto sto se zove ljudska priroda i standardna devijacija, na primer nemoguce je da svi pripadnici neke populacije budu normalni i socijalizovani, pa se zato ubistava desavaju i na Madagaskaru i u Finskoj. Meni to ne predstavlja nista fascinantno. Ali duze vreme vec primecujem taj neki sizofreni, bolesni procenat pripadnika u ovom narodu, koji je abnormalno sklon teorijama zavere i nekom destruktivnom nacinu razmisljanja. Ako su u Americi problem ubistva, onda je u Srbiji patologija teorije zavere, krivljenje vlasti za sve, ljubomora, zavist, mrznja, neradnistvo i tako dalje.
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 01:43 |
|
|
Poucno svedocanstvo...
I slican, i dosta razlicit primer.
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
Matijaševo
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 01:44 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: Matijaševo je napisao/la: Psihopat je vaš predsjednik i mediji s onakvim izvještavanjem od jučer tako da je večeras još jedan mladić odlučio napraviti ovo što je napravio... Ok, ali vi ste jos gori onda jer Srbija je 153 mesto na svetu po stopi ubistava, a vi ste 150 mesto. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... icide_rateTi si kreten! Hebeni kreten! U ovakvom trenutku za svoju zemlju ideš mjeriti "čiji je veći". Čim braniš Vučića sve mi je jasno, od tebe jedina korist može biti da odeš dati krv da doktori spase što je više ljudi moguće. P.S. hebale te statistike s Wikipedije kao argument. Kakvih sve pacijenata ima ovdje vrijeme je da se maknem s foruma. Pozdrav i sretno!
_________________ Dok se u Zagrebu i Mostaru šuti, u Sarajevu i Banjoj Luci protiv Hrvata se muti.
Etatisti, unitaristi, velikobošnjački šovinisti nude nam Bosnu i Hercegovinu kakvu ne želimo i nećemo!
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 01:48 |
|
|
Ja i budala sto ovo pricam sa covekom koji zivi u Americi, gde su nasilje, ubistava, razna vrsta oruzje, droge, pljacke, nemoral, kurvaluk, vredjanje zena, gang violence, promovisane barem 1000 puta vise nego u Srbiji u svim mogucim crnackim pesama koje izadju (a to su moze se reci, jedine pesme koje se sada slusaju tamo).
Znaci tebi je problem "zlo, nemoral, nasilje", a odabrao si da zivis u zemlji koja ima daleko vise toga od Srbije? Nema nikakve logike u tome sto pricas Aleksije... (Ima i u Srbiji toga, ali ne toliko.)
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 01:52 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: Ja i budala sto ovo pricam sa covekom koji zivi u Americi, gde su nasilje, ubistava, razna vrsta oruzje, droge, pljacke, nemoral, kurvaluk, vredjanje zena, gang violence, promovisane barem 1000 puta vise nego u Srbiji u svim mogucim crnackim pesama koje izadju (a to su moze se reci, jedine pesme koje se sada slusaju tamo).
Znaci tebi je problem "zlo, nemoral, nasilje", a odabrao si da zivis u zemlji koja ima daleko vise toga od Srbije? Nema nikakve logike u tome sto pricas Aleksije... Je l ne zelis da nam uporedis Srbiju za vreme Vucica sa Srbijom pre Vucica? Ovako napamet mogu da se prisetim da su medjunarodne agencije utvrdile regresiju obrazovanja i povecanje nasilja u drustvu (nad novinarima npr.).
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 01:54 |
|
|
Matijaševo je napisao/la: Crnivuk je napisao/la: Ok, ali vi ste jos gori onda jer Srbija je 153 mesto na svetu po stopi ubistava, a vi ste 150 mesto. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... icide_rateTi si kreten! Hebeni kreten! U ovakvom trenutku za svoju zemlju ideš mjeriti "čiji je veći". Čim braniš Vučića sve mi je jasno, od tebe jedina korist može biti da odeš dati krv da doktori spase što je više ljudi moguće. P.S. hebale te statistike s Wikipedije kao argument. Kakvih sve pacijenata ima ovdje vrijeme je da se maknem s foruma. Pozdrav i sretno! Ma ja ba, upravu si, ti, Istin, Dutch, ko zna kolko jos vas, niste dosli prvi da se nasledjujete i merite "ciji je manji". Ma da, jebala me Wikipedija, bolje verovati Jutarnjem i pro-ustaskim kanalima.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:01 |
|
|
Okrivljivati Vučića za ovo je neutemeljeno
Svako ko će da okrivi njega za ovo automatski delegitimizuje svaki validan argument protiv njega i njegove vlasti.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:03 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Crnivuk je napisao/la: Zamisli u Moskvi okrive Putina za svako individualno ubistvo, jer je "diktator", jebem vam poludele i glupe.
Takvi koji razmisljate kao Dzoni BG ste opasnost za okolinu u rangu onog malog od juce. On je psihopata, a vi ko zna sta. Pa ********* ludi niiko ne kze da je on povukao obarac, nego da on pravi takvu klimu. Je l' tebi u redu da se vrte realitiji punin nasilja i kurvaluka? Je li u redu Skupstina u kojoj SNS promovisu najprimitivniju i najprimitivniju kulturu ponasanja? jel i u Iževsku prošle godine gde je bio school shooting ili svake nedelje u Americi Vučić pravi tu klimu? Ili za onog Cetinjanina poludelog što je pobio familiju? Deo opozicije (boomera kvazisrbendi) koji koristi ovu tragediju za političke packe je dno dna
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:05 |
|
|
joe enter je napisao/la: Ljudi prosto ne mogu ds se pomire sa činjenicom da dečak može biti zao tj.da dete može biti narcisoidni psihopata , zato onda uvek ide priča o hiljadu drugih krivaca.
Ovde nisu ni roditelji krivi je ova vrsta zla je po defoltu izrazito manipulativna i prosto je teško takvo šta detektovati.
Pogledajte film We Need To Talk About Kevin , i videćete bar po meni o kakvom slučaju se radi. možebit taj, a možebit "Joker" ili "The Purge", što neki pričaju da mu je bila inspiracija (anarhija na jedan dan gde svako može svakoga da poroka)
|
|
Vrh |
|
|
BNP
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:06 |
|
|
Ovo sve radi Amerika kako bi natjerala Vučića da preda Kosovo.
_________________ Sporazum Čović-Vučić donosi Hrvatima u BiH novi Izborni zakon.
Prije: Muslimani su hrvatsko cvijeće. Danas: Muslimani su evropsko cvijeće. EU = NDH
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Bila je pre nekoliko godina incijativa da se na televizijama ne promovise zlo, nemoral, nasilje... Sta je problem da se ta incijativa sprovede? Problem je sto Vucic oce da javni prostor bude bas onakav kakav jeste. I onda se desi sto se desilo. Po kome si izabrao nick "crnivuk", tj. na koga podseca? Eto, to je Vucic napravio od tebe, normalno je da ti sve sto je suprotno od toga izgleda nenormalno. OK je, može da se zabrane i rijalitiji, Južni Vetar itd. ali onda mora da se zabrane i "The Purge", "Saw", "We Need to Talk About Kevin", "Joker" itd. onda lepo može da se zabrani i internet s obzirom da imam iskustva sa time i koliko je lako pronaći filmove na internetu koji romantizuju ili čak promovišu serijske ubice i psihopate
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:09 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ajde nam malo uporedi Srbiju od pre Vucica sa Srbijom za vreme Vucica. Da vidimo je l' nazadujemo ili napredujemo. To sto trazis najgore primere po svetu da se s njima poredis je glupo. isti k*rac po pitanju svega
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:10 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa ********* ludi niiko ne kze da je on povukao obarac, nego da on pravi takvu klimu. Je l' tebi u redu da se vrte realitiji punin nasilja i kurvaluka? Je li u redu Skupstina u kojoj SNS promovisu najprimitivniju i najprimitivniju kulturu ponasanja?
jel i u Iževsku prošle godine gde je bio school shooting ili svake nedelje u Americi Vučić pravi tu klimu? Ili za onog Cetinjanina poludelog što je pobio familiju? Deo opozicije (boomera kvazisrbendi) koji koristi ovu tragediju za političke packe je dno dna Sta bre kenjas ti? Amrikanci su odgovorni za Ameriku, Vucic je odgovoran za Srbiju. Svako na svoj nacin. U Srbiji je bilo manje nasilja na ulici i u javnom prostoru pre njegovog dolaska na vlast, je l to problem priznati? Je l moze da ocisti javni prostor od promocije nasilja? Moze. Koji je izgovor da to ne radi? Dno dna je to sto si preuzeo njegov sramni narativ da pricas o Americi kad u Srbiji treba nesto da se uradi.
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:14 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ajde nam malo uporedi Srbiju od pre Vucica sa Srbijom za vreme Vucica. Da vidimo je l' nazadujemo ili napredujemo. To sto trazis najgore primere po svetu da se s njima poredis je glupo. isti k*rac po pitanju svega Ni ja isto ne vidim nikakvu razliku. Valjda bi on koji je napravio tu hipotezu prvi iz cista mira, trebao da iznese neke dokaze za to, a ne da mu ja iznosim. Ja sam jedino nasao ovu statistiku (zapravo i jedinu) na Wikipediji gde Amerika ima 6 puta veci Homicide Rate, a Rusija 7 puta vec od Srbije, uz polovinu Zapada takodje veci od Srbije. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... icide_rateA mogu da se kladim da ne postiji ovoliki procenat ludaka tamo, kao u Srbiji, koji za to krive predsednika, "klimu", iako bi oni to trebali raditi 6-7 puta vise.
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:16 |
|
|
Rusofili "Srbende", sto onda ne pljujete Putina zato sto je napravio "klimu" da mu zemlja ima 7 puta vise ubistava po glavi stanovika od Srbije?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:18 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Bila je pre nekoliko godina incijativa da se na televizijama ne promovise zlo, nemoral, nasilje... Sta je problem da se ta incijativa sprovede? Problem je sto Vucic oce da javni prostor bude bas onakav kakav jeste. I onda se desi sto se desilo. Po kome si izabrao nick "crnivuk", tj. na koga podseca? Eto, to je Vucic napravio od tebe, normalno je da ti sve sto je suprotno od toga izgleda nenormalno. OK je, može da se zabrane i rijalitiji, Južni Vetar itd. ali onda mora da se zabrane i "The Purge", "Saw", "We Need to Talk About Kevin", "Joker" itd. onda lepo može da se zabrani i internet s obzirom da imam iskustva sa time i koliko je lako pronaći filmove na internetu koji romantizuju ili čak promovišu serijske ubice i psihopate Jesi li ih slusao (vlastodrsce) juce i danas? Krive zapadne vrednosti. Ok, nemam nista protiv. A ima li tu nase krivice? Dakle, oni su sami na poziciji da treba nekoga kriviti i izabrali samo zapadne vrednosti da krive. Pa valjda bi i kretenu trebalo da bude jasno da se radi o skretanju paznje sa sopstvene krivice. Tvoja pozicija je da ne treba kriviti ni sebe ni zapad. Pozicija vlasti je da treba kriviti zapad a ne sebe. Moja pozicija je da treba kriviti i zapad i same sebe. S tim sto sebe mozemo menjati, a zapad ne mozemo, tako da je jasno cime treba da se bavimo - sobom. E vlast da se ne bi bavila menjanjem sebe, govori o krivici zapada. I tako se opet nece uraditi nista.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:18 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Sta bre kenjas ti? Amrikanci su odgovorni za Ameriku, Vucic je odgovoran za Srbiju. Svako na svoj nacin. naravno da nije ovaj klinjo je evidentno konzumirao američke medije, kao što uostalom to radi 95% gradske omladine godišta ovog klinca. Potpuna amerikanizacija društva u kulturnom smislu, imam klinca sličnih godina i znam kakav je to sklop ličnosti. Vučiću i njegovom nakaradnom režimu možemo da pripišemo gušenje medijskih sloboda, Velju Nevolju, obračun narko bandi Pripisati dečka sa psihičkim problemom i evidentno narcisoidnim roditeljima koji je odlučio da poroka školu zato što se oseća kao filmski antiheroj ne da ne možeš da okriviš Vučića, već je to uvreda za sve žrtve To je i generalno problem boomera srbendi koji vezuju sve što im odgovara od trenutka do trenutka i koji bi da ruše ceo sistem zbog ličnih frustracija aleksije radicevic je napisao/la: U Srbiji je bilo manje nasilja na ulici i u javnom prostoru pre njegovog dolaska na vlast, je l to problem priznati? nađi statistiku za tako nešto "nasilje na ulici" jedva da postoji sad. Postoji obračuni narko mafije, koji ne dotiču običan puk. aleksije radicevic je napisao/la: Je l moze da ocisti javni prostor od promocije nasilja? Moze. Koji je izgovor da to ne radi? Dno dna je to sto si preuzeo njegov sramni narativ da pricas o Americi kad u Srbiji treba nesto da se uradi. pravi se zamena teza, čišćenje medijskog prostora je nešto što mora pod hitno da se uradi, ali to naravno nije povezano sa ovom situacijom koja je psihološke prirode
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:22 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: Rusofili "Srbende", sto onda ne pljujete Putina zato sto je napravio "klimu" da mu zemlja ima 7 puta vise ubistava po glavi stanovika od Srbije? Valjda nam je Kina ideal a ne Rusija. Kako je u Kini?
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:23 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: ovaj klinjo je evidentno konzumirao američke medije, kao što uostalom to radi 95% gradske omladine godišta ovog klinca. Potpuna amerikanizacija društva u kulturnom smislu, imam klinca sličnih godina i znam kakav je to sklop ličnosti.
Mali pisao na engleskom jeziku, a po mojoj slobodnoj proceni najverovatnije je bio i pod uticajem tih Americkih bolestina tipa 4Chan, inceli i slicno. Taj je hteo da bude astrofizicar, roboticar, bas njega zabole qurac za Zadrugu i za Velju Nevolju. Inace Amerikanci (oni pravi, a ne Aleksije) uglavnom i na YT videima o toj tragediji i priznaju njihovu krivicu i da oni izvoze taj model po svetu najvise.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:23 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: Rusofili "Srbende", sto onda ne pljujete Putina zato sto je napravio "klimu" da mu zemlja ima 7 puta vise ubistava po glavi stanovika od Srbije? to svakako jeste pitanje za puk mada taj sklop ličnosti ironično jedino i konzumira srpske medije. Nema dodira sa stranom literaturom, medijima, kulturom itd. stoga ima jako sužene i površne poglede na društvo u celini.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|