|
|
Stranica: 1365/1426.
|
[ 35649 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Crnivuk
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:26 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Crnivuk je napisao/la: Rusofili "Srbende", sto onda ne pljujete Putina zato sto je napravio "klimu" da mu zemlja ima 7 puta vise ubistava po glavi stanovika od Srbije? Valjda nam je Kina ideal a ne Rusija. Kako je u Kini? Kina je zabranila ceo Zapadni internet, medije, kulturu, i td... Dok Srbija to ne moze uopste odbaciti jer bi nas bombardovali i povukli investicije i narod bi se bunio jer ne moze bez toga.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:26 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Sta bre kenjas ti? Amrikanci su odgovorni za Ameriku, Vucic je odgovoran za Srbiju. Svako na svoj nacin. naravno da nije ovaj klinjo je evidentno konzumirao američke medije, kao što uostalom to radi 95% gradske omladine godišta ovog klinca. Potpuna amerikanizacija društva u kulturnom smislu, imam klinca sličnih godina i znam kakav je to sklop ličnosti. Vučiću i njegovom nakaradnom režimu možemo da pripišemo gušenje medijskih sloboda, Velju Nevolju, obračun narko bandi Pripisati dečka sa psihičkim problemom i evidentno narcisoidnim roditeljima koji je odlučio da poroka školu zato što se oseća kao filmski antiheroj ne da ne možeš da okriviš Vučića, već je to uvreda za sve žrtve To je i generalno problem boomera srbendi koji vezuju sve što im odgovara od trenutka do trenutka i koji bi da ruše ceo sistem zbog ličnih frustracija aleksije radicevic je napisao/la: U Srbiji je bilo manje nasilja na ulici i u javnom prostoru pre njegovog dolaska na vlast, je l to problem priznati? nađi statistiku za tako nešto "nasilje na ulici" jedva da postoji sad. Postoji obračuni narko mafije, koji ne dotiču običan puk. aleksije radicevic je napisao/la: Je l moze da ocisti javni prostor od promocije nasilja? Moze. Koji je izgovor da to ne radi? Dno dna je to sto si preuzeo njegov sramni narativ da pricas o Americi kad u Srbiji treba nesto da se uradi. pravi se zamena teza, čišćenje medijskog prostora je nešto što mora pod hitno da se uradi, ali to naravno nije povezano sa ovom situacijom koja je psihološke prirode Ja Vucica krivim sto u parlamentu ima jednog Jovanova. U medijima jednog Vucicevica. Sto je sam agresivan i nekulturan. On ne moze da utice na svakog decaka, ali moze da utice da nema ovog gore navedenog. A iz tog gore navedenog generise se naselje kapilarno pod drustvu. Evo, neka i nisam u pravu, i neka uklanjanje ovog gore ne promeni nista na bolje - ocemo li sta izgubiti ako napravimo proveru: neka toga nema, pa da vidimo oce li biti bolej ili gore?!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:28 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: Mali pisao na engleskom jeziku, a po mojoj slobodnoj proceni najverovatnije je bio i pod uticajem tih Americkih bolestina tipa 4Chan, inceli i slicno.
Taj je hteo da bude astrofizicar, roboticar, bas njega zabole qurac za Zadrugu i za Velju Nevolju.
Inace Amerikanci (oni pravi, a ne Aleksije) uglavnom i na YT videima o toj tragediji i priznaju njihovu krivicu i da oni izvoze taj model po svetu najvise. Pa Amerika, tj specifično Holivud koji romantizuje antiheroje u svojim filmovima, pravi razna opravdanja za nečije mentalne bolesti i od njih pravi nešto mistično i fascinantno. Južni Vetar je droga, kurve, alkohol. Južni Vetar najviše što može je da natera nekog klinca da bude džiber i da bude nevaspitan. U najgorem slučaju. svakako razumem da je teško nekome preko 40 godina sagledati objektivno situaciju, a Srbi ne bi bili Srbi da nemaju neodoljivu tendenciju za raznoraznim teorijama. Nije džabe Balkan Info toliko popularan, čudo da niko njega ne pomene kada se prave liste za ukidanje i njihove nakaradne teorije koje puštaju u etar.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:28 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Valjda nam je Kina ideal a ne Rusija. Kako je u Kini?
Kina je zabranila ceo Zapadni internet, medije, kulturu, i td... Dok Srbija to ne moze uopste odbaciti jer bi nas bombardovali i povukli investicije i narod bi se bunio jer ne moze bez toga. Jesmo li onda na primeru Kine naucili da nesto treba zabraniti? Pa ako ne mozemo da zabranimo zlo koje dolazi sa zapada, mozemo li barem da zabranimo ono koje sami proizvedimo?
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:31 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Crnivuk je napisao/la: Mali pisao na engleskom jeziku, a po mojoj slobodnoj proceni najverovatnije je bio i pod uticajem tih Americkih bolestina tipa 4Chan, inceli i slicno.
Taj je hteo da bude astrofizicar, roboticar, bas njega zabole qurac za Zadrugu i za Velju Nevolju.
Inace Amerikanci (oni pravi, a ne Aleksije) uglavnom i na YT videima o toj tragediji i priznaju njihovu krivicu i da oni izvoze taj model po svetu najvise. Pa Amerika, tj specifično Holivud koji romantizuje antiheroje u svojim filmovima, pravi razna opravdanja za nečije mentalne bolesti i od njih pravi nešto mistično i fascinantno. Južni Vetar je droga, kurve, alkohol. Južni Vetar najviše što može je da natera nekog klinca da bude džiber i da bude nevaspitan. U najgorem slučaju. svakako razumem da je teško nekome preko 40 godina sagledati objektivno situaciju, a Srbi ne bi bili Srbi da nemaju neodoljivu tendenciju za raznoraznim teorijama. Nije džabe Balkan Info toliko popularan, čudo da niko njega ne pomene kada se prave liste za ukidanje i njihove nakaradne teorije koje puštaju u etar. E to bravo, Balkan Info, Balkanska Taraba, Bal. Ostrica, Tv Tain, ja bi to prvo pozatvarao, 10 puta pre nego sto bi ukinuo Juzni Vetar. Zamisli kakve su to bolestine i kako unistavaju mentalni fitnes srpskog naroda sa tim teorijama zavere i sizofrenijama, Evo to je dovelo do toga da na popisu 350k ljudi odbilo da se odazove na popis jer je mislilo da ce Bill Gates i Blackrock da ih cipuju.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:31 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ja Vucica krivim sto u parlamentu ima jednog Jovanova. U medijima jednog Vucicevica. Sto je sam agresivan i nekulturan. On ne moze da utice na svakog decaka, ali moze da utice da nema ovog gore navedenog. A iz tog gore navedenog generise se naselje kapilarno pod drustvu. Evo, neka i nisam u pravu, i neka uklanjanje ovog gore ne promeni nista na bolje - ocemo li sta izgubiti ako napravimo proveru: neka toga nema, pa da vidimo oce li biti bolej ili gore?! Samim tim što je nekome prva reakcija na ovakav nekav monstruozan zločin "Vučić" govori o kakvom patološkom stanju se vodi. I to je baš ono što njemu odgovara, da ljudi od njega prave antiheroja krivog za sve živo kao što je ovaj klinac želeo da bude, srbende mu naskaču na volej samopozvani.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:32 |
|
|
Ubica iz Mladenovca je opkoljen, ali ne želi da se preda: Najmanje deset mrtvihhttps://www.klix.ba/vijesti/regija/ubic ... /230505002Posle masakra u skoli, desila su se jos cetiri incidenta. Sad i ovo. Neka nam je Gospod na pomoci.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:33 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: E to bravo, Balkan Info, Balkanska Taraba, Bal. Ostrica, Tv Tain, ja bi to prvo pozatvarao, 10 puta pre nego sto bi ukinuo Juzni Vetar.
Zamisli kakve su to bolestine i kako unistavaju mentalni fitnes srpskog naroda sa tim teorijama zavere i sizofrenijama,
Evo to je dovelo do toga da na popisu 350k ljudi odbilo da se odazove na popis jer je mislilo da ce Bill Gates i Blackrock da ih cipuju. ma isti je to k*rac ovi Balkan Info 5G teoretičar se naslađuju nad ovim mučenicima što gledaju Zadrugu u fazonu "vidi kako su jadni i bedni, ne razumeju poentu sveta i masonsku mašineriju". Sličan se sličnom raduje.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:35 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ja Vucica krivim sto u parlamentu ima jednog Jovanova. U medijima jednog Vucicevica. Sto je sam agresivan i nekulturan. On ne moze da utice na svakog decaka, ali moze da utice da nema ovog gore navedenog. A iz tog gore navedenog generise se naselje kapilarno pod drustvu. Evo, neka i nisam u pravu, i neka uklanjanje ovog gore ne promeni nista na bolje - ocemo li sta izgubiti ako napravimo proveru: neka toga nema, pa da vidimo oce li biti bolej ili gore?! Samim tim što je nekome prva reakcija na ovakav nekav monstruozan zločin "Vučić" govori o kakvom patološkom stanju se vodi. I to je baš ono što njemu odgovara, da ljudi od njega prave antiheroja krivog za sve živo kao što je ovaj klinac želeo da bude, srbende mu naskaču na volej samopozvani. To sto sam naveo bio je problem i pre klinca. I neki odgovorni ljudi su upozoravali na to. To sto se sad suze rone nad jadnim Vucicem zbog onog sto je uradio klinac, to je spin da se ne bi otvorilo pitanje zasto jedan mnogo stariji problem nije resen, nego je naprotiv - namerno produbljivan.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:40 |
|
|
Pokrenuta peticija za oduzimanje dozvola televizijama Pink i Happy, već ima 300.000 potpisahttps://www.klix.ba/magazin/film-tv/pok ... /230504175Pred RAK, vladu, Novi Dvor, pa neka ne poslusaju glas naroda.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:41 |
|
|
https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=2328348Evo sad i Mladenovac... nema, ovaj mali antihrist je pokrenuo lavinu. Ko zna koliko će se naći raznoraznih manijaka sa oružjem, ovo će biti lančana reakcija. Ne bi me čudilo da se uskoro uvede karantin, policijski čas ko za vreme korone. Ovo prevazilazi granice ljudskosti.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:45 |
|
|
Kažu 8 mrtvih, talačka kriza u selu Šepšin, opština Mladenovac. Opkolile jedinice psihopatu, ali neće moći da ga se reše bez većeg broja žrtava.
Čini se da je ovo sve kao neki ružni san.
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:50 |
|
|
Smirice se, deluje mi da je sada nesto "puklo", pre su masovna pucanja bila jednom u 10 godina mozda. Sad su svi dobili inspiraciju, ali ce se smiriti stanje uskoro.
Krivi su i mediji koji prenose o ovakvim dogadjajima, pricaju 24/7, daju publicitet i paznju i tako podsticu nove pocinitelje. Treba pustiti rukovodstvu da radi svoj posao.
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:54 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Pokrenuta peticija za oduzimanje dozvola televizijama Pink i Happy, već ima 300.000 potpisahttps://www.klix.ba/magazin/film-tv/pok ... /230504175Pred RAK, vladu, Novi Dvor, pa neka ne poslusaju glas naroda. I ja se slazem da oduzmu (ako to narod odluci demokratski), ali ne mislim da bi to imalo ikakvih efekata na buduca ubistava, niti da su do sada imali. Jednostavno ne moze me niko ubediti da obican televiizjiski program moze naterati nekog da ubije toliko ljudi i da ode dozivtno u zatvor ili pogine.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 02:57 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pokrenuta peticija za oduzimanje dozvola televizijama Pink i Happy, već ima 300.000 potpisahttps://www.klix.ba/magazin/film-tv/pok ... /230504175Pred RAK, vladu, Novi Dvor, pa neka ne poslusaju glas naroda. I ja se slazem da oduzmu (ako to narod odluci demokratski), ali ne mislim da bi to imalo ikakvih efekata na buduca ubistava, niti da su do sada imali. Jednostavno ne moze me niko ubediti da obican televiizjiski program moze naterati nekog da ubije toliko ljudi i da ode dozivtno u zatvor ili pogine. Pa valjda na svom primeru mozes da vidis sta tv program moze: da te navede da najpoganijeg lazova, gada, prevaranta podrzavas da bude na vlasti.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 05:59 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Bože sačuvaj.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 06:00 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Crnivuk je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pokrenuta peticija za oduzimanje dozvola televizijama Pink i Happy, već ima 300.000 potpisahttps://www.klix.ba/magazin/film-tv/pok ... /230504175Pred RAK, vladu, Novi Dvor, pa neka ne poslusaju glas naroda. I ja se slazem da oduzmu (ako to narod odluci demokratski), ali ne mislim da bi to imalo ikakvih efekata na buduca ubistava, niti da su do sada imali. Jednostavno ne moze me niko ubediti da obican televiizjiski program moze naterati nekog da ubije toliko ljudi i da ode dozivtno u zatvor ili pogine. Pogrešna klima. Neće jedan program, ali godine prikazivanja nasilja dovedu do ovoga.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 06:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75054 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Svi ludjaci sada vide jedan od drugog.
Uvesti karantenu i policijski sat.
U medijima embargo na izvještavanje uopće o ovoj temi.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
ObjektivnaPublika
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 06:50 |
|
Pridružen/a: 11 svi 2021, 00:26 Postovi: 2735 Lokacija: Sarajevo
|
Opet su amerikanci krivi Nek je laka zemlja svim zrtvama..
Privitak/ci: |
FB_IMG_1683262137855.jpg [ 26.11 KiB | Pogledano 1546 put/a. ]
|
_________________ High Mobility Anti russian System
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 06:50 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa ********* ludi niiko ne kze da je on povukao obarac, nego da on pravi takvu klimu. Je l' tebi u redu da se vrte realitiji punin nasilja i kurvaluka? Je li u redu Skupstina u kojoj SNS promovisu najprimitivniju i najprimitivniju kulturu ponasanja?
Je li Putin pravi takvu "klimu" u Moskvi? Jel Biden pravi takvu "klimu" u SAD? Je li Macron pravi to u Francuskoj? Sve zemlje koje sam dao imao primer imaju vecu stopu ubistava od Srbije, Amerika ima oko 6 PUTA vecu stopu. Evo navedite mi primer jednog naroda na svetu (osim bolesnog dela Srba), da razmislja na taj nacin? Evo ako mi nadjes takav narod, koji ima abnormalni procenat pripadnika kao sto si ti i Dzoni BG, i ja ti skidam kapu. Nismo mi u qurcu zbog tih ubistava, njih imas svugde, i u mnogo bogatijim drzavama, cak i u vecoj meri. Mi smo mozda u qurcu jer imamo odredjenu populaciju koja kao da ima sizofreniju i veruje u te tako teorije zavere. Na njihovim glavnim TV nema Zadruge. Njihova društva nemaju Kristijana. Nisam vidio da Putinove televizije prikazuju nešto tako. Ti totalno fulaš (što bi rekli susjedi) smisao države i vlasti. Tebi sve služi kao da je neko takmičenje sa drugim državama. Pa probleme ako možeš prikriti tim bolje, jer je takmičenje. Na jebenom anonimnom forumu prikrivaš propuste i mane srpskog društva, čemu. Ali da te ne kritikujem previše nije trenutak. Nasilje na Zadruzi - kod nas je to nekako centralno, društvenim mrežama, dostupnost oružja, i prije ili kasnije negdje pukne. Daj bože da stane čim prije.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 06:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75054 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
"NA KECA PRANGIJAM": UBICA IZ MLADENOVCA POJAVIO SE NA INSTAGRAMU DOK TRAJE POTERA ZA NJIM
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 06:53 |
|
|
600 specijalaca u selu.
Stradat će od prijateljske vatre.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 07:04 |
|
|
Uroš B
Koje prezime?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 07:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60596 Lokacija: DAZP HQ
|
Crnivuk je napisao/la: Matijaševo je napisao/la: Psihopat je vaš predsjednik i mediji s onakvim izvještavanjem od jučer tako da je večeras još jedan mladić odlučio napraviti ovo što je napravio... Ok, ali vi ste jos gori onda jer Srbija je 153 mesto na svetu po stopi ubistava, a vi ste 150 mesto. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... icide_rateJe li ovo moguće? A što misliš kako će izgledati najnovija lista? Vučićev apologet, može li se niže u životu biti.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 05 svi 2023, 07:27 |
|
|
Nesto nisam skontao. Jel to u Beogradu bila neka elitna skola ili?
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|