HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 05 stu 2024, 04:24.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 35648 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 05 svi 2023, 13:18 

Idete mi na k... svi vi koji se bunite što se spominje Kristijan, Zadruga, starlete i ostala ***. Ja sam ih prvi spomenuo i to ne bez razloga jer koliko je onaj mali iz škole teška patologija toliko je onaj od sinoć produkt sranja koje se u vašem društvu potencira na entu, a dobar dio ljudi među njima i neki forumaši okreću glavu i upiru u zapad. E pa ja ne želim okretati glavu i ukazivat cu na to jer sam svjestan koliko ta govana djeca u Hrvatskoj prate i upijaju i da se kod nas može dogoditi slično sranje.

Etatisti, unitaristi, velikobošnjački šovinisti nude nam Bosnu i Hercegovinu kakvu ne želimo i nećemo!

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:19 

Rutinerr je napisao/la:
I onda ti moraš biti kao oni?

koji oni? Beograđani i Mladenovčani?

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:21 

Naša Kvačica je napisao/la:
Bosonosorg je napisao/la:
Svakako verujem da će deo mnjenja u Hrvatskoj i Bejha ignorisati ovo i biti u fazonu "a Parovi, Zadruga, Kristijan Golubović" sve dok im se prvom prilikom ne zadesi jedan ovakav umobolnik koji će motivisan događanjima iz Srbije uzeti pušku u ruke i krenuti u pohod

Ovaj klinjo je razbio barijeru i motivisao razne za crnim mislima da krenu u akciju. Ovoliko publiciteta za ubicu i njegov život samo im je dodatan podstrek, prvi put u životu osećaće se bitno i zapaženo, a to im je i cilj. U njihovim očima svaka vrsta pozornosti je dobra, pa makar bila i ona najnegativnija

Ne vjerujem da je ovo kod nas povećalo šanse. Ako netko sad počne kopirati ove vaše manijake, na stranu kriminal ali mogli bi ga optužiti da se ponaša kao Srbin, ili još gore Jugosloven :smajl025 . Od tog bi se već teže oprao. :zubati

=))

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:22 

DzonBG je napisao/la:
Mrak :001_rolleyes

U jednom je samo u pravu...ovakvo misljenje dominira, ovaj je samo dovoljno lud da nema kocnicu i to pise javno, bez da se obuzda i shvati koliko i ako je to istina, je ustvari pogresno... za njega je to regularno.

kontam ja da Bosanske Muslimane drma PTSD

kontam i da žive u kontaminiranoj zoni gde nije moguće izbeći priče o 90tim, kao što i u Srbiji recimo nije moguće izbeći Vučića i njegova trabunjanja.

kontam i neke Hrvate koji su slični / isti takvi.

Ali opet, ne kontam da neko dozvoli sebi da ode toliko nisko da u ovakvu tragediju stavi u nacionalni kontekst.

Jednostavno moraju da pomru generacije koje su živele 90tih za bolje sutra. Nema mira dok oni povlače konce, generacija koja je simbol svega negativnog.

U kakvoj vi zoni živite? Kako zoveš zonu murala Draži, Karadžiću, Mladiću i ostalim trbosjecima?
Vučić je samo posljedica.

Pa on prvi je izašao s nekim sranjem i kad ga je jedan jedini novinar upitao nešto što iskače iz matrice, on umro na licu mjesta. Nije znao šta reći.

Ni to neće ništa promijeniti. Mora se prestati pumpati narod nacionalnim sranjima šta god to bilo.

Jesi li ti vidio ko bi trebao biti potencijalni Bakirov nasljednik? Izvjesni Zahiragić, ja bih prije slijedio dasku peticu nego njega.
Misliš da će neko bolji Vučića naslijediti? Teško.

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:23 

Rutinerr je napisao/la:
I onda ti moraš biti kao oni?

koji oni? Beograđani i Mladenovčani?

Oni koji su mu ispalili granatu i koji su ga unesrećili.

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:24 

Rutinerr je napisao/la:
U kakvoj vi zoni živite? Kako zoveš zonu murala Draži, Karadžiću, Mladiću i ostalim trbosjecima?

Pa on prvi je izašao s nekim sranjem i kad ga je jedan jedini novinar upitao nešto što iskače iz matrice, on umro na licu mjesta. Nije znao šta reći.

Ni to neće ništa promijeniti. Mora se prestati pumpati narod nacionalnim sranjima šta god to bilo.

Jesi li ti vidio ko bi trebao biti potencijalni Bakirov nasljednik? Izvjesni Zahiragić, ja bih prije slijedio dasku peticu nego njega.

Murali Draže, Karadžića i Mladića nema veze sa Vučićem, on uopšte nije ni nacionalista

Čak štaviše, oni koji rade takve murale ga patološki mrze i smatraju izdajnikom

Vučićevi pobornici su uglavnom penzioneri, manje obrazovani i oni koji zavise od posla.

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:24 

Rutinerr je napisao/la:

Gdje dominira? Na klixu?

Od politicara, intelektualaca, do plebsa...

Ne pricam o klixu, koji je rak rakcina vaseg medijskog prostora, gde pisu najgori od najgorih, bez sankcija, jos otrovniji je od proliva u vidu Informera, Alo, Telegrafa... nego ukupne situacije i svesti ljudi tamo... a to pricam iz prve ruke, jer 3-4 meseca godisnje tamo zivim.

Postoji empatija kod mnogo ljudi, ali postoji i jedno veliko ALI... i onda se pocne ovako kao ovaj degenerik ovde.

Ajde neko da izadje, barem jedan covek, pojedinac, pa da napise samokritiku koju sam ja ovde napisao... NN lice, nebitno ko, samo da cujemo i procitamo nesto gde ce se bez zadrske markirati problemi koji su samo vasi, bez vadjenja na komsije.

Skoro je ista situacija, od smrdljive vlasti, dzamije, ratnog huskanja... promovisanje kriminala, Mirza Hatic i naslednici Kristijana, Buba i Jala o cemu pevaju... ne da niste odbili tu najgoru pink kulturu koja dolazi iz Srbije, nego sto je svojerucke prihvatili, i kopirate taj uzasni obrazac koji nam svima radi o glavi.

Obicno do dosegne najvise do...nije ni ovde dobro, ali tamo je najgore... time se branite da se suocite sa zajebanom istinom.

Ja mogu samo ovo da ti kazem, ali vas je posao dal cete, i kako cete sa svime ovime da se nosite. Nas zadatak ovde u Srbiji je da cistimo svoje smece.

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:26 

Rutinerr je napisao/la:

Murali Draže, Karadžića i Mladića nema veze sa Vučićem, on uopšte nije ni nacionalista

Čak štaviše, oni koji rade takve murale ga patološki mrze i smatraju izdajnikom

Vučićevi pobornici su uglavnom penzioneri, manje obrazovani i oni koji zavise od posla.

Ali je poslao policiju da zaštiti te murale.

Ali je bio sa Šešeljom i ekipom tokom rata na sarajevskim brdima.

Ali je svojevremeno prijetio sto muslimana za jednog Srbina.

Možda ga više mrze zbog dijela njegove politike koja je prozapadnjačka. Kad nije proruska, jel.
I što je Kosovo pustio niz vodu.

Čekaj, koliko je Vučić dobio glasova na zadnjim izborima? Čini mi se nešto je nadmoćno pobijedio.
Hoćeš reći da je Srbija zemlja penzionera?

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:27 

Bravo Dzoni, skidam kapu. Sretno!

Etatisti, unitaristi, velikobošnjački šovinisti nude nam Bosnu i Hercegovinu kakvu ne želimo i nećemo!

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:28 

Rutinerr je napisao/la:

Možda ga više mrze zbog dijela njegove politike koja je prozapadnjačka. Kad nije proruska, jel.

Čekaj, koliko je Vučić dobio glasova na zadnjim izborima? Čini mi se nešto je nadmoćno pobijedio.

Selektivno pamtite

Ali je u Novi Pazar i Sandžak slivao 10 puta više novca nego u neke druge krajeve Srbije, posebice istočne i južne

Ali posećuje često Čipuljić i priča kako su ga muslimanske komšije spasile od krvoločnih hrvata ustaša

Ali redovno daje izjave kako smatra muslimane braćom

Evo da ti kažem iskreno srpski nacionalisti mu upravo i zameraju ponajviše što je islamofil iz njihove perspektive

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:30 

DzonBG je napisao/la:
Rutinerr je napisao/la:

Gdje dominira? Na klixu?

Od politicara, intelektualaca, do plebsa...

Ne pricam o klixu, koji je rak rakcina vaseg medijskog prostora, gde pisu najgori od najgorih, bez sankcija, jos otrovniji je od proliva u vidu Informera, Alo, Telegrafa... nego ukupne situacije i svesti ljudi tamo... a to pricam iz prve ruke, jer 3-4 meseca godisnje tamo zivim.

Postoji empatija kod mnogo ljudi, ali postoji i jedno veliko ALI... i onda se pocne ovako kao ovaj degenerik ovde.

Ajde neko da izadje, barem jedan covek, pojedinac, pa da napise samokritiku koju sam ja ovde napisao... NN lice, nebitno ko, samo da cujemo i procitamo nesto gde ce se bez zadrske markirati problemi koji su samo vasi, bez vadjenja na komsije.

Skoro je ista situacija, od smrdljive vlasti, dzamije, ratnog huskanja... promovisanje kriminala, Mirza Hatic i naslednici Kristijana, Buba i Jala o cemu pevaju... ne da niste odbili tu najgoru pink kulturu koja dolazi iz Srbije, nego sto je svojerucke prihvatili, i kopirate taj uzasni obrazac koji nam svima radi o glavi.

Obicno do dosegne najvise do...nije ni ovde dobro, ali tamo je najgore... time se branite da se suocite sa zajebanom istinom.

Ja mogu samo ovo da ti kazem, ali vas je posao dal cete, i kako cete sa svime ovime da se nosite. Nas zadatak ovde u Srbiji je da cistimo svoje smece.

Tačno, pogotovo postoji ali kod ovih što imaju potrebu da se javno očituju i to je ono što i meni smeta.
Nemoj ništa govoriti ako ćeš ići sa ali. Poštenije je.

To je sve tačno, samo ste vi u epicentru, ja sam evo iskreno iznenađen tvojim komentarima obzirom koliko si bombadrovan tim glupostima (iako se za neke druge stvari ne slažemo, ali ok).
Možda je i uticaj sarajevske čaršije ta 3-4 mjeseca :zubati
Imamo mi i drugih problema osim tih, mnogo toga nije dobro.

Trebalo bi svi da čiste svoje smeće, pa bi onda svima bilo bolje. I bili bi bolji odnosi između nas.

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:31 

Uroš je navodno naci, no opet ne vidim vezu pokolja sa njegovim političkim uvjerenjem, mislim da taj njegov čin nije politički motiviran.

https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... e-15332712

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:31 

Razumem ja da će Muslimani mrzeti predsednika Srbije ko god bio, ali realistično neće dobiti boljeg po pitanju njih od Vučića.

Ali je zato jedna izjava pre 30 godina gde je bio glupavi klinac i gde je ratna retorika i huškanje svako na svakoga bilo prihvatljivo očito mnogo bitnija od svega gorenavedenog

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:32 

Dutch01 je napisao/la:
Uroš je navodno naci, no opet ne vidim vezu pokolja sa njegovim političkim uvjerenjem, mislim da taj njegov čin nije politički motiviran.

https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... e-15332712

naravno da je neonacista kao takav taman

uglavnom i ti iskompleksirani polucigani zbog ličnih boljki skrenu u te ideologije. Retko kad ćeš tamo naći nekog potpuno belog.

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:32 

Rutinerr je napisao/la:

Selektivno pamtite

Ali je u Novi Pazar i Sandžak slivao 10 puta više novca nego u neke druge krajeve Srbije, posebice istočne i južne

Ali posećuje često Čipuljić i priča kako su ga muslimanske komšije spasile od krvoločnih hrvata ustaša

Ali redovno daje izjave kako smatra muslimane braćom

Evo da ti kažem iskreno srpski nacionalisti mu upravo i zameraju ponajviše što je islamofil iz njihove perspektive

Vučić je krenuo kao radikal. Valjda znaš šta su radikali.
Poslije toga je promijenio politiku. Ne sumnjam da je promijenio i pristup i da neke stvari gleda da radi drugačije.
No, važi za namazanog političara, a političari su spremni na sve.
Nije ni Dodik nacionalista, ali tom pričom drži stado na okupu i boli ga ***.

Opet kažem, ne uklapa se da za njega glasaju samo penzioneri, a on ubjedljivo pobjedi. Hoćeš reći da zapravo pokrade izbore?

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:36 

Svo to oružje nek se ilegalno podeli ljudima u RS, njima je svakako potrebnije, a takođe imaju i manje psihički devijantnih individua koje će da prave ovakve zločine.

Pa da kod nas neki luđak krene u "avanturu". Neka hvala.

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:36 

Rutinerr je napisao/la:
Tačno, pogotovo postoji ali kod ovih što imaju potrebu da se javno očituju i to je ono što i meni smeta.

To je sve tačno, samo ste vi u epicentru, ja sam evo iskreno iznenađen tvojim komentarima obzirom koliko si bombadrovan tim glupostima (iako se za neke druge stvari ne slažemo, ali ok).

Trebalo bi svi da čiste svoje smeće, pa bi onda svima bilo bolje. I bili bi bolji odnosi između nas.

U Srbiji je moguće izbeći Vučićeve medije i njegovo trovanje mozgova, postoje mediji poput N1, Nove (iako se ne slažem ideološki sa njima, ali poštujem), Srbin Infa, NSPM koji se bore protiv tog narativa

Nemali broj ljudi konzumira i strane medije, recimo BN je relativno popularan u Srbiji.

S druge strane, svi mediji u muslimanskom delu Bejha, i pozicioni i opozicioni održavaju ratnohuškačku retoriku. Nije moguće izbeći osim da jednostavno ne pratiš medije.

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:37 

Ovaj bolesnik će bar da doživotno odgovara za svoje nedjelo. Žao mi je što nema smrtne kazne.

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:38 

Legionnaire je napisao/la:
Svo to oružje nek se ilegalno podeli ljudima u RS, njima je svakako potrebnije, a takođe imaju i manje psihički devijantnih individua koje će da prave ovakve zločine.

pa dobro, ja predložih šta bi moglo kao alternativa uništavanju

može samo da se uništi, mada je to mač sa dve oštrice uzimati u obzir da se samo razoružuješ u geopolitički neprijateljskom poluokruženju

najbolje bi bilo da se samo čuva u arsenalima i to je to

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:39 

Legionnaire je napisao/la:

pa dobro, ja predložih šta bi moglo kao alternativa uništavanju

može samo da se uništi, mada je to mač sa dve oštrice uzimati u obzir da se samo razoružuješ u geopolitički neprijateljskom poluokruženju

najbolje bi bilo da se samo čuva u arsenalima i to je to

Ne treba uništiti, da. Neka ga, nek ga čuva vojska negdje, zlu ne trebalo.

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:39 

https://www.instagram.com/stories/malag ... 296148020/

evo recimo Malagurski se bori protiv Vučićevskog narativa, pa ga BH Muslimani svakako mrze

dakle nije poenta uopšte u mnenju nego patološkoj mržnji. To je bar jasno

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:41 

Rutinerr je napisao/la:

U Srbiji je moguće izbeći Vučićeve medije i njegovo trovanje mozgova, postoje mediji poput N1, Nove (iako se ne slažem ideološki sa njima, ali poštujem), Srbin Infa, NSPM koji se bore protiv tog narativa

Nemali broj ljudi konzumira i strane medije, recimo BN je relativno popularan u Srbiji.

S druge strane, svi mediji u muslimanskom delu Bejha, i pozicioni i opozicioni održavaju ratnohuškačku retoriku. Nije moguće izbeći osim da jednostavno ne pratiš medije.

Pa imaš i kod nas N1 i tako te medije, a imamo pristup i stranim medijima.

Na kraju krajeva, evo i ovaj forum ti je dokaz da možeš imati pristup svemu u BiH, pa biraj.
Jasno je šta hoćeš reći, mnogi se primaju na trovačnice i onda tu nema više nikakve priče, formiran debil.

Dnevnike ne gledam, na portalima otvaram što me zanima.
Ne mogu mi ništa novo reći i neću da gubim vrijeme na to smeće.

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:42 

Rutinerr je napisao/la:
Vučić je krenuo kao radikal. Valjda znaš šta su radikali.
Poslije toga je promijenio politiku. Ne sumnjam da je promijenio i pristup i da neke stvari gleda da radi drugačije.
No, važi za namazanog političara, a političari su spremni na sve.
Nije ni Dodik nacionalista, ali tom pričom drži stado na okupu i boli ga ***.

Opet kažem, ne uklapa se da za njega glasaju samo penzioneri, a on ubjedljivo pobjedi. Hoćeš reći da zapravo pokrade izbore?

on je kao mlađan bio oportunista koji je na svaki način hteo da se provuče u političke vode, tako da svakako ta njegova izjava može da se tumači u tom kontekstu.

Vučić ne mrzi muslimane. Dobro si rekao, ne mrzi ni Dodik, potiče iz komunističke porodice. Mrze Muslimane oni u koje se čaršija kune da preotmu Dodiku presto.

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:45 

Bosnjaci jos imaju problem sa tom konstantnom paranojom indukovanom od medija da su oni ugrozeni, da im sa obe strane rade o glavi, kako hoce opet da ih uniste... pa svaki dan podgrevanje sa uzasnim iskustvima iz rata.

U takvom okruzenju jos teze je doci "tobe", osvestiti se malo i napasti jasno i precizno te trovace. Lakse je uvek kenjati po komsijama da su najgori.

Ne treba se time previse opterecivati, zivot Srba ne zavisi od njih, ali bi bilo lekovito da i tamo vidimo jedan zdrav rezon... posle pete recenice to zavrsi na cetnicima i Mladicu, i tu je onda mrtva petlja gde nema dalje.

Vrh

PostPostano: 05 svi 2023, 13:47 

Najmlađa žrtva 15 godina, najstarija 25

jebote u dva dana pobijeno 16 ljudi iz generacija koje doživljavaju demografski slom. Naravno ništa nije bitno kao ljudski život, ali samo i ovaj podatak pokazuje tragediju iz svakog aspekta.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 35648 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 1368, 1369, 1370, 1371, 1372, 1373, 1374 ... 1426  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: