Da izvedu svoju kontru , a bome imaju s čime da i zaustave od Lanceta do FABovki i minski polja , a imaju čime i da uzvrate 200+ novih tenkova i 200+ novih BMP3 + stotinjak starijih t-72 i bmp 2 i 1 .
Po upisu rekao bih da si emotivno negdje u 14 godini zivota.
Ajde Putleru ne jedi govna kad imaš hranu .
_________________ Drugi profil Th1950 .
Bugojno ne vidimo Tuzla u daljini ali Rafal pogađa Hrvatski sine ne brini !
Hrvatsku granatu božja ruka vodi , tamo gdje je pošaljemo ona i pogodi !
Briljantna VRO koja se ne bi mogla izvesti bez zapadne skole i podrske.
aj ne jedi govna , isto si četnik tako i oni kmeče da je nato izveo Oluju .
Jedini zaslužni za Oluju se Hrvatski sinovi koji su krvarili i Hrvatski generali i sovjetska tehnika koju smo nabavili preko Ukrajine i Rusije dok su nam zapadni saveznici uveli embargo i zarobljena JNA tehnika .
Vade tenkove iz skladista, poprave ih salju na ratista. Onda to neki ovdje pokazu kao novu proizvodnju
Kakvo popravljanje? Osim samog zeljeznog tijela sve se novo postavlja, ukljucujuci kupole, motora, topa, sensora, suv-a, ciljnicke sprave, reaktivnog oklopa, itd.
Nisu mu Rusi bezveze dali ime "proriv" Rijeci koji i ti kao bivsi Slaven razumijes.
Nego rusofili što će rusima ovoliko "novih" tenkova zadnje vrijeme? Zar ih nemaju 10 tisuća i zar im gubitci nisu minimalni?
Reakcija na onih ukrajinskih 200 tenkova ( koliko će valjda dobiti od Zapada i čime se ovi hvale).
Hint: Pokazuju koliko su Ukri bijedni sa tih svojih 200 komada.
200? To se odnosi samo na leoparde 2, challengere i abramse koji su isporučeni ili će biti isporučeni. Što se tiče ukupne isporuke tenkova svih vrsta, ona iznosi skoro 800 komada. Također tu je oko 700 borbenih vozila i više od 1500 oklopnih transportera.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26731 Lokacija: Heartbreak Hotel
DrMag je napisao/la:
Ja ti kazem kako je trcanje na prvoj crti sasvim normalno, u urbanom okruzenju iskakanje kroz prozore takodjer. Zato vojska ima treninge trcanja preko prepreka.
Drugo, pusis twitter propagandu samo zato sto si zaljubljen u genocidasa Putlera i ideju "ruskog svijeta / jedan narod, jedna drzava". To me iznenadjuje, je rmislim da ti mozes pametnije.
A mene iznenađuje da ti pored zdravih očiju ne vidiš ono što je na videu. Ono što i ukrajinski mediji priznaju, da se tu radi o povlačenju koje se pokriva vatrom. Stoji čovjeku crno na bijelo kako Ukri bježe, a on tvrdi da to nije tako i da je nama koji vidimo da bježe mozak ispran.
Šta vam rade zapadni mediji to je čudo!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Reakcija na onih ukrajinskih 200 tenkova ( koliko će valjda dobiti od Zapada i čime se ovi hvale).
Hint: Pokazuju koliko su Ukri bijedni sa tih svojih 200 komada.
200? To se odnosi samo na leoparde 2, challengere i abramse koji su isporučeni ili će biti isporučeni. Što se tiče ukupne isporuke tenkova svih vrsta, ona iznosi skoro 800 komada. Također tu je oko 700 borbenih vozila i više od 1500 oklopnih transportera.
31 abrams 14 Čelendzera 88 Leo 2
Kako je to 200 komada modernih tenkova ? To je 133 modernih tenkova
100 leoparda 1 su zastrajeli tenkovi u rangu t-55
Već su donirali 400 t-72 i t-55m
Inače čemu doniranje ako ukri zarobljavaju po 600 komada tenkova ?
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
Bobovac je napisao/la:
DrMag je napisao/la:
Ja ti kazem kako je trcanje na prvoj crti sasvim normalno, u urbanom okruzenju iskakanje kroz prozore takodjer. Zato vojska ima treninge trcanja preko prepreka.
Drugo, pusis twitter propagandu samo zato sto si zaljubljen u genocidasa Putlera i ideju "ruskog svijeta / jedan narod, jedna drzava". To me iznenadjuje, je rmislim da ti mozes pametnije.
A mene iznenađuje da ti pored zdravih očiju ne vidiš ono što je na videu. Ono što i ukrajinski mediji priznaju, da se tu radi o povlačenju koje se pokriva vatrom. Stoji čovjeku crno na bijelo kako Ukri bježe, a on tvrdi da to nije tako i da je nama koji vidimo da bježe mozak ispran.
Ja sam ustvrdio da je trcanje na bojisnici sasvim normalna stvar.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
Ja sam ustvrdio da je trcanje na bojisnici sasvim normalna stvar.
Normalno je , ko što su srbi iz knina trčali i musilći iz hera
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.