Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
DzonBG je napisao/la:
DrMag je napisao/la:
U svijetu samo su vodstva Izraela i Ukrajine uspjeli izlobirati sve što su tražili od vojne opreme. Podcjenjivanje sposobnosti Zelenskog i uglavnom mladih ljudi koji ga okružuju je nerazumljivo.
S jedne strane imate dede Ruse, s druge strane 30-50 godina stare Ukrajince.
Jel si toliko naivan da stvarno mislis da se Zelenski tu ista pita, i on lobira i ubedjuje nekoga....
Jok pita se tvoj caca. Normalno da postoje PR agencije koje organiziraju susrete i to masno naplacuju, u slucaju Ukrajine vjerojatno to placaju zapadne zemlje kao vid pomoci.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Prigožin: Bakhmut je oslobođen.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
HHerceg je napisao/la:
Prigožin: Bakhmut je oslobođen.
Mislim da kada zadnji Ukrajinski vojnik izadje iz rusevina, krece ukrajinsko ravnanje istoga. Imaju spremno visoko razorno oruzje domace proizvodnje, inace prvi put sam takvo nesto vidio kod srba 93.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
SAD sve manje vjeruje u uspjeh ukrajinske protuofenzive. Priprema se za dugi rat
Mnoge stvari ukazuju na dugoročnu pat-poziciju. Šteta za rusku stranu što nisu uspijeli srediti Slavjansk i Kramatorsk kao Sjeverodonjeck i Lisičansk. Rusija nije pobijedila. Očekivao sam svakako prošle godine da će do sada osvojiti cijelu Donjecku oblast i zadržati Herson. Nisam očekivao ni Zaporožje ni Harkov ni nešto još više.
Pa u čemu je razlika između ustaše jednog i tebe? Ustaše su ti saveznici trenutno. Koji moron.
Zato što je tvoja kombinatorika "dobri" i "loši". Tvoj mozak ne može da prokljuvi ništa drugo, nažalost. Volio bih da na suprotnoj strani imam ljude sa razumnim argumentima.
Taj tip nije glup uopće, ali je mentalni sklop toliko skoren, neprilagodljiv i pogrešan da jednostavno ne može prokljuviti dalje od Šešelja i inih. Ne znam, možda mu bolje idu kemija ili knauf rađa. Ja slabo poznajem ugljikovodike i ručne građevinske pothvate.
Je li možemo nakratko ponovno obratiti pažnju na to koliko ovdašnji provašingtonski mediji guze u mozak svoje priglupe čitatelje? Prije par tjedana Index plasira članak o neizbježnosti ukrajinskog osvajanja Krima, danas izbace članak o "sve manjoj vjerojatnosti uspjeha ofenzive ukrajinske vojske".
Šta ljudi rade raznim Primarijusima, Markanima i DrMagovima, da te Bog sačuva. Je li može netko od dotičnih objasniti kako se u mjesec dana prešlo s osvajanja Krima do "dugotrajnog rata"? Pretpostavljam da će DrMag reći da navedeni različiti članci zapravo uopće nisu kontradiktorni. Ekipa, jednostavno niste u stanju kritički čitati medijske tekstove za šire mase. To je vještina. Ne razmišljate uopće tko je što napisao i zašto, s kojom svrhom.
Može jedna analiza diskursa i jezika ovih dvaju članaka.
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
Primarijus je napisao/la:
Nego koja bi mi trebala kombinatorika biti? Mislim jasno je meni da ti kao ni 90% pripadnika tvog plemena nemate nikakve moralne kompase i da ste u potpunom sunovratu što se toga tiče. Zbog toga i stavljaš sliku psihopata i koljača kao profilnu i ne vidiš u tome ništa pogrešno.
Crkni od muke Bahmut oslobođen, nikad više nećete trovati svetu rusku zemlju svojim paradama srama
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
Jefferson Davis je napisao/la:
Je li možemo nakratko ponovno obratiti pažnju na to koliko ovdašnji provašingtonski mediji guze u mozak svoje priglupe čitatelje? Prije par tjedana Index plasira članak o neizbježnosti ukrajinskog osvajanja Krima, danas izbace članak o "sve manjoj vjerojatnosti uspjeha ofenzive ukrajinske vojske".
Šta ljudi rade raznim Primarijusima, Markanima i DrMagovima, da te Bog sačuva. Je li može netko od dotičnih objasniti kako se u mjesec dana prešlo s osvajanja Krima do "dugotrajnog rata"? Pretpostavljam da će DrMag reći da navedeni različiti članci zapravo uopće nisu kontradiktorni. Ekipa, jednostavno niste u stanju kritički čitati medijske tekstove za šire mase. To je vještina. Ne razmišljate uopće tko je što napisao i zašto, s kojom svrhom.
Index portal, koji i ti rado posjecujes je decentriliziran u pogledu uredjivacke politike, tamo imaju priliku pisati i desnicari da hoce. Meni mozak uopce ne ispiraju mediji, niti pustim propagandu, moji stavovi su davno jasno definirani i niko na njih ne moze utjecati. Cak ni pajde Bobovac, Ministar, .. A da ne govorim o medijima u kojima sam 90tih bio involviran i znam kako se lako utice na javno mijenje.
Šta ljudi rade raznim Primarijusima, Markanima i DrMagovima, da te Bog sačuva.
Nego koja bi mi trebala kombinatorika biti? Mislim jasno je meni da ti kao ni 90% pripadnika tvog plemena nemate nikakve moralne kompase i da ste u potpunom sunovratu što se toga tiče. Zbog toga i stavljaš sliku psihopata i koljača kao profilnu i ne vidiš u tome ništa pogrešno.
Crkni od muke Bahmut oslobođen, nikad više nećete trovati svetu rusku zemlju svojim paradama srama
Budale, predsjednica vlade vam je homoseksualna. Predsjednik vam ima vaginu umjesto čvalja. Slika i prilika srpskog naroda, skupa sa kačavendom šta je škropio mladića i karadžića. Partizanovci vam pjevaju o tome da ih je silovao komšija.
1:30 srpski junaci u akciji Vojnici vam se žvale dok pjevaju srbijo zemljo junaka. Kompletna nacija vam je prvo nastrana, a onda i pro-homoseksualno nastrojena.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26612 Lokacija: Heartbreak Hotel
Ali pazi, vojska velike europske zemlje, sada već iskusna i dobro naoružana, uz koju stoji NATO, poražena od privatne kompanije Vagner doo koja nije imala dovoljno strjeljiva.
Lolčina.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Lebowski je napisao/la:
Ako oslobodimo forum od Rusa biće to pobjeda svakako.
Vlasnik forum kaže da će se oslobodit od nekih drugih.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Ali pazi, vojska velike europske zemlje, sada već iskusna i dobro naoružana, uz koju stoji NATO poražena od privatne kompanije Vagner doo koja nije imala dovoljno strjeljiva.
Lolčina.
Nemoj tako, imali su samohodne termobaričke lopate najnoviji model.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.