|
|
Stranica: 21/28.
|
[ 687 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
NSOS
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 15:23 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Kakve kilometarske konvoje? Iz RS idu u ime nas svi političari da podrže Vučića. To je bitno Aco Bosno. Ljudi ne manjka. 2/3 Srbije je uz Vučića. Srbija je velika. Autošovnisti su mali.
Ne seri vise majke ti. Gde je ovo *** i njegova udbaska banda Srbe branila, Srba vise nema. Juce Krajina, pa Kosmet, danas sever Kosmeta, sutra ce i Banja Luka ako Vucica budu slusali. Sva sreca pa je Dodik pametniji od svojih botova.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 15:26 |
|
|
https://www.rtrs.tv/https://www.rtvbn.com/Na stranici Dodikove televizije nista o avovom mitingu, a na BN nista o ucescu opozicije. Tek vest, kao optuzba, da ce Dodik tamo govoriti.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 15:26 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Znači po tvojoj logici pink je za vrijeme Tadićeve vlasti bio podnošljiv,a u vrijeme Vučića je kriv za ubistva ? Da! Vucic je na tadasnjem Pinku mogao da u nekom showu pokazuje kako plese. RTS je malo navijao za vlast, ali i u takav RTS av je mogao da se ukljuci direktno sa svog mitinga. I sad to sto je RTS tada malo navijao za vast, iako uprkos tome av je mogao u njega da se direktno ukljucuje, koristi se kao izgovor da se zauzmu sve televizije sa drzavnom frekvencijom i da se opoziciji ne da pristup istima. Pa ne ide to tako. U čemu se razlikuju rijaliti iz doba vladavine Tadića i i ovaj danas ? Zar nije sadržaj isti i onda i sad ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 15:28 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: https://www.rtrs.tv/ https://www.rtvbn.com/Na stranici Dodikove televizije nista o avovom mitingu, a na BN nista o ucescu opozicije. Tek vest, kao optuzba, da ce Dodik tamo govoriti. Dodikova TV ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 15:30 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Znači po tvojoj logici pink je za vrijeme Tadićeve vlasti bio podnošljiv,a u vrijeme Vučića je kriv za ubistva ? Pink je uvek bio najgore smece. Za vreme Slobe nije imao politicke emisije ali je trovao narod debilnom muzikom. Posle 5. oktobra se videlo da se nista nece promeniti kada su politicari iz DOS-a poceli da dolaze na Pink. Ali bas ovoliko dno Pink pre Vucica nije bio. Sada je bukvalno kombinacija javne kuce i Genbelsa za budale. Ja sam odavno odlucio da glasam za onu stranku koja ukine Pink.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 15:33 |
|
|
NSOS je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kakve kilometarske konvoje? Iz RS idu u ime nas svi političari da podrže Vučića. To je bitno Aco Bosno. Ljudi ne manjka. 2/3 Srbije je uz Vučića. Srbija je velika. Autošovnisti su mali.
Ne seri vise majke ti. Gde je ovo *** i njegova udbaska banda Srbe branila, Srba vise nema. Juce Krajina, pa Kosmet, danas sever Kosmeta, sutra ce i Banja Luka ako Vucica budu slusali. Sva sreca pa je Dodik pametniji od svojih botova. Nema Vučuć veze sa tim. To su nam radili ovi što pokušavaju da sruše Vučića danas. Liberalno nacistička *** kojima smeta svaki napredak srpskog naroda. Al izgubiće kao što su izgubili u RS.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 15:38 |
|
|
NSOS je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Znači po tvojoj logici pink je za vrijeme Tadićeve vlasti bio podnošljiv,a u vrijeme Vučića je kriv za ubistva ? Pink je uvek bio najgore smece. Za vreme Slobe nije imao politicke emisije ali je trovao narod debilnom muzikom. Posle 5. oktobra se videlo da se nista nece promeniti kada su politicari iz DOS-a poceli da dolaze na Pink. Ali bas ovoliko dno Pink pre Vucica nije bio. Sada je bukvalno kombinacija javne kuce i Genbelsa za budale. Ja sam odavno odlucio da glasam za onu stranku koja ukine Pink. Ti si svjestan da ko god dođe na vlast u Srbiju ne može tek tako ukinut bilo koju televiziju ? Za to mora imati zakonski osnov ? Po kom zakonskom osnovu bi ti to izveo ?
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 15:38 |
|
|
Nema Vučuć veze sa tim. To su nam radili ovi što pokušavaju da sruše Vučića danas. Liberalno nacistička *** kojima smeta svaki napredak srpskog naroda. Al izgubiće kao što su izgubili u RS.[/quote] Ja zadnjih 10 godina pokusavam da srusim Vucica. Znaci ja sam liberalno nacisticko *** kome smeta svaki napredak srpskog naroda?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 15:40 |
|
|
NSOS je napisao/la: Nema Vučuć veze sa tim. To su nam radili ovi što pokušavaju da sruše Vučića danas. Liberalno nacistička *** kojima smeta svaki napredak srpskog naroda. Al izgubiće kao što su izgubili u RS. Ja zadnjih 10 godina pokusavam da srusim Vucica. Znaci ja sam liberalno nacisticko *** kome smeta svaki napredak srpskog naroda?[/quote] A ne ne. Ti si samo zaveden. Kao što su destine hiljada dobrih Srba bili zavedeni za vrijeme PZD pa ih danas sramota. Idu Vučiću da pomognu jer su skontali kakvo zlo stoji iza naoko dobrih namjera.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 15:42 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Legendo, kažem ti da si promašio cio fudbal. Tebe da Tuđman nije istjero iz Hrvatske, ti nikad ne bi znao za dalje od rodnog sela. Dobro jedino ako voziš kamiončić,onda si mogo dobacit do Sjenice,ili Gusinja. Evo i Aleksa Islamović ne bi vidio svijeta da ga muslimani nisu protjerali,i da nije viječiti opozicionar. Ne vozim, ja sam išao u školu da ne bih vozio kamiončiće i kamione, kombije i tako to. Vozim jedino luksuzni automobil.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 15:51 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 16:01 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Dobro jedino ako voziš kamiončić,onda si mogo dobacit do Sjenice,ili Gusinja. Evo i Aleksa Islamović ne bi vidio svijeta da ga muslimani nisu protjerali,i da nije viječiti opozicionar. Ne vozim, ja sam išao u školu da ne bih vozio kamiončiće i kamione, kombije i tako to. Vozim jedino luksuzni automobil. Koji luksuzni auto ? Golfa 2-ojku ?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 17:08 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 17:40 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Skinuo si to sa portala. Kad si toliki patriota što nisi otišao u BG? Nama leta iz dijaspore?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 17:44 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Skinuo si to sa portala. Kad si toliki patriota što nisi otišao u BG? Nama leta iz dijaspore? Kako si me skontao? Pa ti si genije.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 17:46 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Čak je i džonijev Vračar za Vučića.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 17:51 |
|
|
Veličanstven skup! Puna podrška za grobara Srbije
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 18:05 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Veličanstven skup! Puna podrška za grobara Srbije To je i Novokretenkova i Ogranicenkova racunica. Jedan je Hrvat, a drugi polutan komunjara koji se izrugivao sto je nato bombardovao Srbiju.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 18:12 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Veličanstven skup! Puna podrška za grobara Srbije To je i Novokretenkova i Ogranicenkova racunica. Jedan je Hrvat, a drugi polutan komunjara koji se izrugivao sto je nato bombardovao Srbiju. Vi muslimani nikad zadovoljni.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 18:15 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: To je i Novokretenkova i Ogranicenkova racunica. Jedan je Hrvat, a drugi polutan komunjara koji se izrugivao sto je nato bombardovao Srbiju. Vi muslimani nikad zadovoljni. Nemoj biti corav ako si glup. Karabaja, covek musliman, zadovoljan. A s njim Novokretenko i ti takodje zadovoljni.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 18:17 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Skinuo si to sa portala. Kad si toliki patriota što nisi otišao u BG? Nama leta iz dijaspore? Kako si me skontao? Pa ti si genije. Odgovori glupko zašto nisi u BG? Valja na arbajt ujutro? Hahahaha. Ti si karina od patriote.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 18:19 |
|
|
Srbiji nema spasa. Ovi jadni šetaju a ne znaju ni što su došli. Ali i treba da propadnete. Toliko ste zla učinili da zaslužujete da vam se stalno incidenti dešavaju. Zemlja, kosti, izbaciti.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 18:20 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kako si me skontao? Pa ti si genije. Odgovori glupko zašto nisi u BG? Valja na arbajt ujutro? Hahahaha. Ti si karina od patriote. Zamisli da se kod vas desilo kao kod Vucica, da stranacka falanga ne da ljudima da odu kuci sa mitinga. Ne bi se moglo ziveti od njega.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 18:22 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Srbiji nema spasa. Ovi jadni šetaju a ne znaju ni što su došli. Ali i treba da propadnete. Toliko ste zla učinili da zaslužujete da vam se stalno incidenti dešavaju. Zemlja, kosti, izbaciti. Vas Bugojanac se nasao da unistava Srbiju, ali nisu svi takvi. Njemu ce doci kraj, pre ili kasnije.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Gazimestan No.2 Postano: 26 svi 2023, 18:24 |
|
|
I Sandžaklije uz Vučića.
https://www.klix.ba/vijesti/regija/na-v ... /230526129
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|