Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26459 Lokacija: Heartbreak Hotel
Osamdeset Hrvata dobiva otkaz iz Sarajevskog kiseljaka!
Kako bi amortizirali otpuštanja u Hrvatskoj i smanjili gubitke, Uprava je natjerala menadžment u Sarajevskom kiseljaku da poveća prihode i smanji gubitke. Zbog toga je menadžment primoran otpustiti 80 radnika. Iz Sarajevskog kiseljaka komentar nismo uspjeli dobiti niti nakon brojnih pokušaja, a otpušteni radnici u javnost ne žele izlaziti.
Osamdeset Hrvata dobiva otkaz iz Sarajevskog kiseljaka!
Kako bi amortizirali otpuštanja u Hrvatskoj i smanjili gubitke, Uprava je natjerala menadžment u Sarajevskom kiseljaku da poveća prihode i smanji gubitke. Zbog toga je menadžment primoran otpustiti 80 radnika. Iz Sarajevskog kiseljaka komentar nismo uspjeli dobiti niti nakon brojnih pokušaja, a otpušteni radnici u javnost ne žele izlaziti.
Fulao si temu, ovo je za gospodarstvo Herceg Bosne. Hrvatska i HercegBosanska firma. Radnici Hrvati.
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26459 Lokacija: Heartbreak Hotel
ivica je napisao/la:
Fulao si temu, ovo je za gospodarstvo Herceg Bosne. Hrvatska i HercegBosanska firma. Radnici Hrvati.
Fakat sam fulao. Tema o 80 otpuštenih radnika, većinom Kiseljačana iz firme u Kiseljaku, čiji je glavni proizvod mineralna voda Kiseljak, doista nema ništa sa Kiseljakom..
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Fakat sam fulao. Tema o 80 otpuštenih radnika, većinom Kiseljačana iz firme u Kiseljaku, čiji je glavni proizvod mineralna voda Kiseljak, doista nema ništa sa Kiseljakom..
Definitivno si fulao, to s Kiseljakom ima veze i jacinu koliko i apel ili pokušaj lokalnih vlasti da preispitaju koncesije za mineralnu vodu,što je ništa, radnici će biti otpušteni, možda se koji i naplati nešto preko suda i kud koji mili moji. HR i HRHB firma...
Cudi me kako niste bolje iskoristili potencijal Kiseljaka i ostatka Lepenicke doline. Plodna zemlja, mineralna voda, pogacice i blizina Sarajeva. Generalno jako fin i radisan narod tu zivi, nasi ratni i biznis saveznici 90-ih.
Na 6:45-59, narator kaže da je srijeda. I to moguće 1985., a ne kako piše u naslovu videa 1988.
Od 88 motornih vozila (automobila i kamiona) koja sam nabrojio (u videu ih se vidi možda do 100) njih 46 ili 52.27% je proizvedeno u Srbiji (Zastave i FAP-ovi).
Gospođa Merhunisa Bejtić, predsjednica, pretpostavljam bošnjačkog, KUS "Izvor 08" govori o muslimanskom, srpskom i hrvatskom življu. Inače je članica Stranke za BiH.
Izgleda da se bošnjaštvo još nije primilo među tamošnjim Bošnjama?
Sinoc sam gledao na HTVu reportazu o Kiseljaku. Finu viziju imaju oko toga "Novog Kiseljaka" ukljucujuci ogromni dom zdravlja. Ako sve to bude kako je planirano svaka cast. Znaci da se negdje i radi stvarno, a ne ciganluci
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.