|
|
Stranica: 1393/1426.
|
[ 35647 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 00:18 |
|
|
nisam ja za Vucica, samo branim drzavu, ne idem po protestima i ne glasam na izborima. Kada vidim koliko ga napadaju iz regiona onda mi je drago sto nece pasti. Bitno je da nam je Bosna kucka
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 00:19 |
|
|
Pa to je to, isto kao gore. Dosta medjuprostora.... glupost
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 00:23 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: Pa to je to, isto kao gore. Dosta medjuprostora.... glupost Prvo si kenjo da je do Milosa Pocerca... a to nije ni trecina ove kolone na snimku... Razredjeno je malo na autoputu i pred ulazak na Gazelu, neki su pozurili do Sava Centra, inace Kneza Milosa je puna kao oko... ja bio u toj koloni, to je sve sabijeno u 4 trake... Priznaj da si pogresio, da su te slagali pink trovaci... ljudski je i da te prevare, samo ne istrajavaj u svojoj gluposti.
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 00:23 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: Sta je uspelo? Pada Vucic ko Bahmut... Koliko si naporan turski brabonjku. Banujte *** da odmorimo od ove gluposti koju širi.
|
|
Vrh |
|
|
listerstorm
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 00:28 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: nisam ja za Vucica, samo branim drzavu, ne idem po protestima i ne glasam na izborima. Kada vidim koliko ga napadaju iz regiona onda mi je drago sto nece pasti. Bitno je da nam je Bosna kucka Kada netko kaže da mu je bitno da mu je druga država kucka, time nedvosmisleno potvrđuje da se radi o opasnom i devijantnom elementu u uređenoj društvenoj zajednici. A uređene društvene zajednice imaju sklonost razvijati višestruke i slojevite mehanizme potrebne za neutralizaciju takvih devijantnih pojava i društvenih anomalija.
|
|
Vrh |
|
|
listerstorm
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 00:44 |
|
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 00:49 |
|
|
listerstorm je napisao/la: Brnabić podivljala u Skupštini. Vikala, udarila mikrofon i oporbu nazvala *** https://www.index.hr/vijesti/clanak/brn ... i_ostalo_dA ja uvijek mislio da su osobe liberalnih, alternativnih orjentacija i svjetonazora sklonije toleranciji i sušta suprotnost divljanju??? Nisi dobro mislio, homeri i lezbace znaju da budu uzasno agresivni, pogotovo u vezama. Brnabu od otoka Krka je ostavila devojka skoro, sa kojom ima i bebu... zivci popustili, a i brine je kako i gde ce ziveti kad joj gazda izgubi moc.
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 00:50 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Sibinjanin Janko je napisao/la: Sta je uspelo? Pada Vucic ko Bahmut... Koliko si naporan turski brabonjku. Banujte *** da odmorimo od ove gluposti koju širi. Trazi da me procesuiraju u Hagu, ture.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 00:51 |
|
|
Gledam zadnje izbore prošle godine. Vučićeva stranka s koal. u BG regiji dobila samo 34,3% svih glasova (izlaznost 57,82%). A u cijeloj Srbiji 42,96% (izlaznost 58,60%). Izlaznost je u stvarnosti veća jer su birački popisi nesređeni, kao i kod drugih ex-yu zemalja.
U Novom Sadu 36,91% glasova, u Nišu 37,22%.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 00:59 |
|
|
Vucic je predlozio izbore, ali opozicija je rekla da ih ne zeli. Sto je jako cudno, svaka opozicija na svetu zeli vanredne izbore. To je jasan pokazatelj podrske. Pokusavaju da fingiraju drzavni udar, ali bezuspesno, nemaju ljude ni organizaciju za to. I onda medijski prave pompu jer su na protestu izasli mnogi ljudi van politike, van vlasti ili opozicije... opozicija i N1 to plasiraju kao da je ceo skup opozicioni, sto naravno nije tacno. Cela setnja se odmah razidje, ogladne i nemaju kud. Mislim da je saka manijaka ostala da blokira gazelu, zele da isprovociraju policiju, pa da prikazu kao nasilje, jer bespravno blokiraju saobracajnicu. Sitne i glupe forice koje ne prolaze. Ne branim Vucica, ne zanima me on licno. Iza ovoga se kriju druge stvari, a sve pod krinkom borbe protiv Vucica.
Videcemo za 7 dana situaciju, ocekujem ogroman broj ovih iz SNS-a.
|
|
Vrh |
|
|
listerstorm
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 01:09 |
|
|
DzonBG je napisao/la: listerstorm je napisao/la: Brnabić podivljala u Skupštini. Vikala, udarila mikrofon i oporbu nazvala *** https://www.index.hr/vijesti/clanak/brn ... i_ostalo_dA ja uvijek mislio da su osobe liberalnih, alternativnih orjentacija i svjetonazora sklonije toleranciji i sušta suprotnost divljanju??? Nisi dobro mislio, homeri i lezbace znaju da budu uzasno agresivni, pogotovo u vezama. Brnabu od otoka Krka je ostavila devojka skoro, sa kojom ima i bebu... zivci popustili, a i brine je kako i gde ce ziveti kad joj gazda izgubi moc. Ah well, valjda se na greškama uči...znam osobno neke...sasvim OK ljudi...moja generacija s faxa (1997)...čak i nisu apriori liberali....što je još čudnije...
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 01:13 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Koliko si naporan turski brabonjku. Banujte *** da odmorimo od ove gluposti koju širi. Trazi da me procesuiraju u Hagu, ture. Više si za Laze. Takve proučavaju. Eksperimente rade na njima.
|
|
Vrh |
|
|
listerstorm
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 01:34 |
|
|
|
Vrh |
|
|
listerstorm
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 08:18 |
|
|
Kurir mi se čini kao da više nije tako zadojen mržnjom prema političkim protivnicima kao informer.
Nekako u zadnje vrijeme dosta blaža retorika i manje vulgarnosti na naslovnici.
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 11:32 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: Vucic je predlozio izbore, ali opozicija je rekla da ih ne zeli. Sto je jako cudno, svaka opozicija na svetu zeli vanredne izbore. To je jasan pokazatelj podrske. Pokusavaju da fingiraju drzavni udar, ali bezuspesno, nemaju ljude ni organizaciju za to. I onda medijski prave pompu jer su na protestu izasli mnogi ljudi van politike, van vlasti ili opozicije... opozicija i N1 to plasiraju kao da je ceo skup opozicioni, sto naravno nije tacno. Cela setnja se odmah razidje, ogladne i nemaju kud. Mislim da je saka manijaka ostala da blokira gazelu, zele da isprovociraju policiju, pa da prikazu kao nasilje, jer bespravno blokiraju saobracajnicu. Sitne i glupe forice koje ne prolaze. Ne branim Vucica, ne zanima me on licno. Iza ovoga se kriju druge stvari, a sve pod krinkom borbe protiv Vucica.
Videcemo za 7 dana situaciju, ocekujem ogroman broj ovih iz SNS-a. 90ih sam jos slusao istu tupavu poruku - nisam za Milosevica, ali opozicija sto je izdajnicka... a ustvari podrzavaju Milosevica... ta bezmudica cak i da stanes iza opcije koju podrzavas, nego se ogradjujes da bi bio satro objektivniji... Izbori po sadasnjim uslovima, to je kao da izadjes na izbore u Severnoj Koreji... stotine hiljada ljudi ucenjeno poslom, prave spiskove glasaca u javnim preduzecima, potplacuju siromasne ljude sa po par crvenih, prete batinasima... mediji koji su kicma pristojnog demokratskog poretka su beskrupulozne sluge rezima koji lazu za sve pare, precutkuju istinu, i prave kult licnosti od dokazanog psihopate... jos na sve to, pokradu u proseku oko 200k glasova...
Evo kako tretiraju te svoje jadnike koje dovoze autobusima... cak se i rob nekad pobuni...
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 12:03 |
|
|
to je tvoje etiketiranje i pogresno misljenje... ja sam rekao kako jeste... greska rezima je sto nije podrazala ovaj skup, realno i ja ga podrzavam u smislu borbe protiv nasilja, odnosno odredjen alarm gradjana celom drustvu, i nekako vidim ceo skup, tj vecinu ljudi i ceo protest kao jedan pijetet zrtvama... medjutim, rezim je bzv napao ceo skup zbog sacice opozicionara koji pokusavaju da se nametnu i da politizuju ceo skup. To je meni ono glavno, sto sam i rekao vise puta. Protiv sam anarhije u drzavi, jer je to lose po drzavu. Pod krinkom napada na Vucica, napada se nesto drugo... i onda dodjes u takvu poziciju, da maltene branis Vucica, tj ja ga ne branim, vec napadam one sto hoce anarhiju i sto politizuju skup po nalogu sa strane. Bio sam u potpunosti iskren, zabole me da l ce neko to da shvati drugacije.
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 12:21 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: to je tvoje etiketiranje i pogresno misljenje... ja sam rekao kako jeste... greska rezima je sto nije podrazala ovaj skup, realno i ja ga podrzavam u smislu borbe protiv nasilja, odnosno odredjen alarm gradjana celom drustvu, i nekako vidim ceo skup, tj vecinu ljudi i ceo protest kao jedan pijetet zrtvama... medjutim, rezim je bzv napao ceo skup zbog sacice opozicionara koji pokusavaju da se nametnu i da politizuju ceo skup. To je meni ono glavno, sto sam i rekao vise puta. Protiv sam anarhije u drzavi, jer je to lose po drzavu. Pod krinkom napada na Vucica, napada se nesto drugo... i onda dodjes u takvu poziciju, da maltene branis Vucica, tj ja ga ne branim, vec napadam one sto hoce anarhiju i sto politizuju skup po nalogu sa strane. Bio sam u potpunosti iskren, zabole me da l ce neko to da shvati drugacije. Nismo klinci, pokusavas da mi prodas pricu u koju ni sam ne verujes. Rezim ne moze da podrzi skup, jer je generator nasilja... kao braonkosuljasi u Rajhu, ima ergelu batinasa koje koristi za najprljavije poslove.
Juce u Pancevu, ovo mu je privatna milicija za rasturanje protesta seljaka... kao sto je rusio u Sava Maloj, pod okriljem mraka, frajeri sa fantomkama, medju njima i Veljko Belivuk, odani vojnik rezima dok nisu odlucili da ga okrive za sve.
Ono gde se ofiras, pompezno najavljujes skup u sledeci petak, hoces sto vise naroda da stavis pod Vucicevu kapu, pa znajuci na koji ih nacin skupljaju, i da je sve to jedna lakrdija, photo op za rezimske medije da pokazu i pokusaju da slazu nekog ovde i vani kako su jaki, prejaki.
Ne, oni su preslabi i usrani, pritom besposleni... potrosice oko 15 miliona eura samo na taj skup, pare sa kojima bi mogli da podignu jednu fabriku, ili izlece desetine bolesne dece koji kukaju za pomoc...
Pogledaj samo ti ovaj snimak koji sam okacio, na sta to lici... Mozambik neki, privatno obezbedjenje sa brendiranim jaknama A Vucic zabranjuju svojim sendvicarima da se krecu...pandur stoji pored i ne sme nista... svet u malom koliko je to sve jedna nakarada, koju ti zdusno podrzavas... a nisi toliko ogranicen da negde bar u podsvesti nisi svetan koliko je sve ovo sramno, i za narod, i za samu drzavu...to se nigde i nikad ovako primitivno nije radilo.
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 12:27 |
|
|
Ne prodajem ti nista, iznosim svoje misljenje. Pa sigurno ce biti brojan skup 26.05, vrlo moguce brojniji od ovog dosta. Govorio sam o tom skupu, tj njegovoj brojnosti samo da bih rekao da nije on gotov, vec da ima podrsku puno vecu od opozicije i da su izbori resenje. Anarhija nije resenje i protiv toga sam, vidim da ti upravo zagovaras anarhizam i rusenje preko ulice, drzavni udar. To nigde nista nije dobro donelo nikom u svetu, a imamo iskustvo petog oktobra.
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 12:35 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: Ne prodajem ti nista, iznosim svoje misljenje. Pa sigurno ce biti brojan skup 26.05, vrlo moguce brojniji od ovog dosta. Govorio sam o tom skupu, tj njegovoj brojnosti samo da bih rekao da nije on gotov, vec da ima podrsku puno vecu od opozicije i da su izbori resenje. Anarhija nije resenje i protiv toga sam, vidim da ti upravo zagovaras anarhizam i rusenje preko ulice, drzavni udar. To nigde nista nije dobro donelo nikom u svetu, a imamo iskustvo petog oktobra. Zagovarao si sto veci Vucicev skup, da se kao pokaze nesto nekome... sta i kome... dal ima primer uopste da negde vlast organizuje okupljanje kao odgovor na protest ljudi protiv vlasti i situacije baznadja posle masakra... jel su to radili npr Kostunica i Tadic kad su radikali pravili masovke ispred skupstine i sedeli na stiroporu... niko iole normalan to ne radi, to je potez ocajnika i ludaka. Ne zagovaram gradjanski rat, to je zadnje sto nam treba...zagovaram gasenje lazljivih medija koje huskaju narod jedni na druge, najgore vredjaju neistomisljenike, promovisu sund, blud i kurvarluk i time dugotrajnu truju ovaj narod. Pogledaj samo na sta lice te emisije, od Sarape, Vucicevica, Marica, Jovane Jeremic... ljudi sa dna kace 24/7 lazu za pare i brane kult licnosti... Nista ne postoji, ni vlada, ni sudovi, ni regulatorna tela, skupstina je skup sektasa koji pljuju po zadatku... jedino postoji Aleksandar Vucic... e taku ste nam bolesnu drzavu napravili, i sad jos pozivate na zakon i red... jel se vi ustvari dobro zajebavate sa svima?!
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 12:43 |
|
|
Ma ko ti gleda TV danas, ja samo kad je utakmica. Za sta mi treba TV? Nama treba cenzura interneta, al onda je to udar na gradjanske slobode itd...
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 12:53 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: Ma ko ti gleda TV danas, ja samo kad je utakmica. Za sta mi treba TV? Nama treba cenzura interneta, al onda je to udar na gradjanske slobode itd... Milioni gledaju Zadrugu, Zvezde Granda...ne samo ovde, nego i u regionu... lepo je Kusta to definisao - dziberski luciferluci Zeljka Mitrovica... To je prvi zahtev protesta, smenite REM... oni to dozvoljavaju, onaj ubica iz Mladenovca se lozio na Kristijana, kome je Pink davao pare i platformu da truje klince... njegov otac je visoko vojno lice, i niko nije smeo da ga uhapsi dok se izivljavao i dilovao drogu... zbog toga se trazi ostavka Gasica i Vulina... Ruzic se jedini tu poneo casno i dao ostavku, gde su ostali... brani ih Vucic, jer su mu oni verni piuni...
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 12:57 |
|
|
nije se on lozio na Kristijana, nego su ga zezali da je mali Kristijan i da je ciganin. Zato je pocinio masakr, kako on tvrdi zbog omalovazavanja. rijaliti program gledaju babe i dede bukvalno. Ne znam nikog ispod 60 godina ko to gleda.
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 13:07 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: nije se on lozio na Kristijana, nego su ga zezali da je mali Kristijan i da je ciganin. Zato je pocinio masakr, kako on tvrdi zbog omalovazavanja. rijaliti program gledaju babe i dede bukvalno. Ne znam nikog ispod 60 godina ko to gleda. Snimao je videe nalik na Kristijana, i pozivao se na njega... Ono gde je drzava odgovorna, sto nije reagovala na prijave pretnji, nasilja... lik je napao pandura, i nije zavrsio u zatvoru jer ga je stitio otac... za to je direktno drzava odgovorna. Kao i za Belivuka, Vucic ga je postavio da vodi navijanje na Jugu, da mu obezbedjuje inauguraciju... kako je to uopste moguce da se desi... znas kako, tako sto drzava i DB saradjuje sa kriminalcima, dilerima droge, i koristi ih za bogacenje i privatnu armiju protiv protesta. To svi znaju, i kao ok... balkanska Kolumbija... razumeo bi te da imas licni interes da ovo podrzavas, da ti obezbedjuju egzistenciju. Nije casno, ali je razumljivo...ako nemas, a opet direktno i indirektno podrzavas...to je mnogo gore...
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 13:18 |
|
|
nisi dobro razumeo, na onom snimku kaze mali Kristijan,a? poruka ovima sto ga podjebavaju... tako smo se i mi zezali kad se neko lozi, mali Knele, mali Giska...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 20 svi 2023, 16:47 |
|
|
„Brate Janko, budalasta glavo! „Jesi l' čuo da li zapamtio: „Da je bila proja za šenicu? „Da li Madžar za Maćedoniju? „Da li Srbin za Erdelj-krajinu?(obracanje kralja Djurdja Sibinjaninu Janku, pesma "Smrt vojvode Kajice") Kad sam bio mlad sa nekih 15 godina, bio sam lep covek, bas onako lep. Ali to nije vazno za ovu pricu. Vazno je sto se secam Vojislava Seselja kako je govorio: mi smo protiv Milosevica, ali smo jos vise protiv ovih sto ga ruse (demokratska opozicija). I kad citam tebe, kao da imam neki deza vu, sto bi rekao sudija Kvon. I ti poput Sese: nisam ja za Vucica, ali sam protiv ovih sto ga ruse. Ti se davno oseseljio i iz svoje koze ne mozes. Samo me interesuje, kako ti bre ne smeta da licis na njih?! I nalazis mane antiavovskom okupljanje: ovdena je malo proredjena masa, pa nisu svi za opozicju, nemaju vodjstvo... A najavljeni avov skup je OK? Naterace ljude u autobuse, ucenice ih da idu BG - to tebi nije vazno, vazno ti je samo sto ce biti brojniji. Avova inteligencija je mit. Nije skapirao da ovo sto radi iritira svakog normalnog coveka i ne ume da se zaustavi, tako da sve lose sto ga zadesi - zasluzio je.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|