HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 07 ožu 2025, 01:05.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 388 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Zašto Hrvati posvajaju djecu u Zambiji?
PostPostano: 04 lip 2023, 13:17 

Naravno da ne može vječito trajati, opet možemo pogledati povijest i iz nje shvatiti da se stvari ciklično mijenjaju, da ova faza degenerizma ima svoj rok trajanja, ali da će doći nešto drugo jer se vodi vječita borba između dviju strana, između istine i laži, između dobra i zla.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2023, 13:20 

BAN2020 je napisao/la:
laganini je napisao/la:
..oni su gradjani hr popis u hr je tajan nismo mi bih..a svatko KK ima prebivalište u hr je jednak .:

Hvala na infirmaciji, dobro je uvijek u blizini imati barem prosječno inteligentnog HDZovca, jer i to je dovoljno za kvalitetno i iscrpno obrazloženje.

..prosječan desničar je priglup desničar.. :zubati

Vrh

PostPostano: 04 lip 2023, 13:40 

laganini je napisao/la:
BAN2020 je napisao/la:

Hvala na infirmaciji, dobro je uvijek u blizini imati barem prosječno inteligentnog HDZovca, jer i to je dovoljno za kvalitetno i iscrpno obrazloženje.

Aha tu si, mislio sam da si kliznuo negdje, ne miči se nigdje, budi u blizini i javi se kad te pozovem da mi treba objašnjenje.
Svaki Hrvat domoljub mora imati jednog HDZovca na uzici ☝️, a vidim da se svi drugi ne drže toga, i kad je potrebna pomoć onda adzovac viče av, av, av.

:zivili

Vrh

PostPostano: 04 lip 2023, 13:45 

BAN2020 je napisao/la:
laganini je napisao/la:

Aha tu si, mislio sam da si kliznuo negdje, ne miči se nigdje, budi u blizini i javi se kad te pozovem da mi treba objašnjenje.
Svaki Hrvat domoljub mora imati jednog HDZovca na uzici ☝️, a vidim da se svi drugi ne drže toga, i kad je potrebna pomoć onda adzovac viče av, av, av.

..tebi je hdz da dašak slobode u bih..vise respekta kolega..a i jos kako duhovne tako i materijalne koristi.. :zubati :zubati

Vrh

PostPostano: 04 lip 2023, 16:37 

laganini je napisao/la:
BAN2020 je napisao/la:

..tebi je hdz da dašak slobode u bih..vise respekta kolega..a i jos kako duhovne tako i materijalne koristi.. :zubati :zubati

Kolega ja živim u HR, u metropoli, 91 sam u Splitu napustio faks (studirao građevinu) i otišao u bojnu Zrinski, to nema veze sa HDZom, taj HDZ bio drugačiji (državotvoran) i bolji od današnjeg adza, drugi put razmisli prije nego bubneš glupost i nauči nešto osim av, av.

Ali neka te, sjedi dolje i budi miran ☝️, ima situacija kad možeš objasniti, makar to objašnjenne bilo sa dvije rečenice, odnosno dva av av. :zivili

Vrh

PostPostano: 04 lip 2023, 16:41 

..jako si dosadan zamisli kad se to da zakljucit preko postova… :zubati eto da bob rock moze skontat…

Vrh

PostPostano: 04 lip 2023, 16:43 

laganini je napisao/la:
..jako si dosadan zamisli kad se fonda zakljucit preko postova… :zubati

Jel kuži itko što je ovaj napisao?

Vrh

PostPostano: 04 lip 2023, 17:03 

laganini je napisao/la:
..jako si dosadan zamisli kad se to da zakljucit preko postova… :zubati eto da bob rock moze skontat…

Sjedi dolje....bravo....dobar,dobar. :smajl007

Vrh

PostPostano: 04 lip 2023, 17:05 

Bobovac je napisao/la:
laganini je napisao/la:
..jako si dosadan zamisli kad se fonda zakljucit preko postova… :zubati

Jel kuži itko što je ovaj napisao?

I ja sam već tražio prevod, svaki post mu je takav.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2023, 20:38 

divizija je napisao/la:
Hroboatos je napisao/la:

Ti i slični ste budaletine na n-tu potenciju. Vaše kretensko cendranje oko HDZa je muzika za uši debila.

prvo i osnovno, prestani si yebat vlastitu materi i upali mozak, pa shvati da si najveća budaletina ovdje.
Hroboatos je napisao/la:
Stvar je sljedeća:

* HDZ je, od svega ponuđenog na meniju, najbolja opcija.

ne nije, nego je najgora, jer je status quo opcija. to što si ti preglup da shvatiš kako odnosi funkcioniraju je tvoj problem jer te ujak napravio.

status quo opcija je najgore što postoji jer vodi stabilnom truljenju i nestanku.

za nas je i gore bolje, jer nema treba politički potres, a ne stabilnost. Stabilnost znači sigurnu smrt, ali idioti poput tebe to ne shaćaju. Stailnost znači daljnje smanjenje broja rođenih, nastavak političke i društvene leftardizacije i nastavak imigracije u još većem broju, a bez nekog političkog ili ekonomskog potresa zbog svega toga. Hrvatski narod je veću vitanost pokazivao u vrijeme ludog Zoke kao premijera, jer su netaktični ljevičari izazviali reakciju u narodu. HDZ ubija potiho, bez otpora.

To je status quo i to je HDZ. zato je najgora opcija. Čak su sotonistički debili iz Možemo manje zlo, jer bi oni netaktičnom revolucionarnošću izazvali reakciju, a to je DOBRO. HDZ taktičkim sporim provođenjem potpuno iste politike ne proizvodi reakciju, nego kuha žabu, tj. Hrvate. Zato je HDZ najgore što postoji.

nama treba političko kažnjavanje HDZa za skretnaje u leftardizam. Pritom je potpuno nebitno jesu li druge opcije bolje, nego što predstavljaju ideološki. Ako HDZ gubi poene kad god skrene uljevo, to je za Hrvatsku dobro. Ako ne gubi, onda tonemo u glib bez kraja.

Tvoja i ne samo tvoja analiza o tome koja je opcija bolja, pokazuje potpuni nedostatak razumijevanja hrvatske i europske situacije, vi ste pogubljeni u zlatnom kavezu statusa quo.

Hroboatos je napisao/la:
I odyebite sa svojim imbecilijama o propasti zapada koji i dalje drma planetom, malar majmuni činii i do 50% nje.

drma qrca, a to je u suštini i nebitno, poanta priče je da se na Zapadu vodi politika sustavnog zatiranja domicilnog bijelog stanovništva, a to što će Rishi Sunak dominirati dok Englez ne može postati ni pilot, koji qrac to Englezu predstavlja? Englez ne dominira u Engleskoj, a ni Hrvat neće u Hrvatskoj..

Ovaj histerični poluidiot opet ništa nije rekao, nego je ispuhao svoje bolesne frustracije koje postoje samo u njegovom trulom mozgu.

1. HDZ, kao stranka, nije dio nikakve globalne urote, pa ni protiv Hrvata. Globalne urote nema. Nema "leftardskih" nazovi dijabolizama, nego procesi u društvima razne težine. Ponavljam- EU je vrhunac civilizacije i najuspješnije dostignuće ljudske vrste otkad ova postoji (SAD su moćnije, no istodobno su i 1. i 3. svijet). Rusija, Kina,...moćne zemlje su orijentalne despocije gdje ljudi nestaju preko noći (mase njih), ubijaju se kao muhe- sve u svemu užas za normalne ljude. Konačno- nitko normalan tamo ne bi išao živjeti, to su drugi svjetovi.

2. ne postoji nikakva strategija kuhane žabe kod HDZa, budući da je HDZ sad stranka lijevog centra uz kolebanja, i nešto najbolje što se dogodilo Hrvatskoj, što pokazuju i ekonomsko-društveni pokazatelji, npr. niz ovih koji su i na HB dani o gospodarstvu. Nema nikakve ni denacionalizacije RH, ni propasti, ni bilo kakvih reano katastrofičarskih zbivanja. Čega ima- a to mi je drago reći- je da je vlada, koja je bila najslabija na kulturnom polju, u posljednje vrijeme poduzela niz iznimno dobrih poteza, kao potporu zakomu o hrvatskom jeziku (što je ostavilo Srbe i "lijeve" osupnute), kao i financiranje projekta Prosperova Novaka o kanonizaciji hrvatske kulture, što je bilo ignorirano godinama. Na poljima vojske, gospodarstva, znanosti.... sve uspjesi i preokret - npr. RH misli u vojne svrhe u sljedeće 2-3 godine utrošiti oko 4,5 milijardi eura. Da nabrajam samo pozitivne stvari koje se realiziraju milijardama eura iz fondova EZ bilo bi dosadno.

3. neka "ulična revolucija" je ne samo nemoguća, nego je mokri san mentalnih poremećenika. Zbog čega bi se išlo na masovke, s kojim jasnim ciljem i s kakvim rezultatitima? Kad bi ljudi i bili nešto nevjerojatno nezadovoljni, na rubu pameti i živaca- s čim bi bili nezadovoljni i za što bi realno prosvjedovali? Što bi htjeli? One nevaljalosti u hrvatskom društvu su dio mentaliteta, a prosvjed protiv mentaliteta je sprdnja. Idemo dakle na stotine tisuća na ulice da bi se postiglo da Hrvati s pjesmom na usnama izlaze na rad, da se ZDS dekriminalizira, da se krikne de neba da se ne želimo više cijepiti- sad kad nitko i ne cijepi- da se promijeni sustav partitokracije i da sudovi budu učinkovitiji. Kako se masovkama može postići da sudovi budu učinkovitiji ili da bude manje korupcije u društvu, koja je ionako na očekivanoj normalnoj razini za takve zemlje? Posljednja demonstracija, veća, je bila debilnih protucjepitelja s Franciškovićem luđakom i bizonima od prosvjednika koje je trebalo strpati na Goli otok zbog niskog IQ-a.

4. zadnje je podcjenjivanje hrvatskoga naroda. Taj narod je uspio, no nije ostvario neki raj na zemlji kojeg su razni idealisti kao Zvonko Bušić očekivali. No to pokazuje da su oni bili krajnje nerealn i u odnosu na sebe, i u odnosu na "svijet", i u odnosu na Hrvate pojedince, te hrvatski mentalitet.

Tuđman je doista bio vrhunski alkemičar- ako ne od govana, a ono od neke infantilne i kaotične mase je stvorio državu.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2023, 21:03 

HDZ je veliki izdajnik svoje države i svog naroda, za njih glasaju glupi i najgluplji ljudi zatupljeni soroševim medijima.
Rezultati izdajnika su 3,8 mil sve starijih stanovnika, umjesto da ovakva jedinstvena zemlja u svijetu ima barem 6-7 mil.

Netreba dalje ako je netko bolesno opsjednut HDZom onda mu nema pomoći.

Ne zanima me tko je na vlasti, ne zanima me ime stranke, zanimaju me samo djela.
Zamislimo samo da Izrael ima ovakve resurse, ovakvu zemlju, svaki 10 godina broj stanovnika bi rastao za 1 mil, a životni standard bio najbolji na svijetu. A kako nismo Izrael onda bismo trebali biti sposobni i izabrati vlast sposobnu da od ove zemlje napravi dovoljno prosperitenu državu.

Vrh

PostPostano: 04 lip 2023, 21:12 

BAN2020 je napisao/la:
HDZ je veliki izdajnik svoje države i svog naroda, za njih glasaju glupi i najgluplji ljudi zatupljeni soroševim medijima.
Rezultati izdajnika su 3,8 mil sve starijih stanovnika, umjesto da ovakva jedinstvena zemlja u svijetu ima barem 6-7 mil.

Netreba dalje ako je netko bolesno opsjednut HDZom onda mu nema pomoći.

Ne zanima me tko je na vlasti, ne zanima me ime stranke, zanimaju me samo djela.
Zamislimo samo da Izrael ima ovakve resurse, ovakvu zemlju, svaki 10 godina broj stanovnika bi rastao za 1 mil, a životni standard bio najbolji na svijetu. A kako nismo Izrael onda bismo trebali biti sposobni i izabrati vlast sposobnu da od ove zemlje napravi dovoljno prosperitenu državu.

.. :zubati

Vrh

PostPostano: 04 lip 2023, 21:40 

..ma ignoriraj ga..

Vrh

PostPostano: 04 lip 2023, 21:43 

laganini je napisao/la:
..ma ignoriraj ga..

Sjedi dolje.....dobar, dobar.....ti si moj HDZovac. :laugh

Vrh

PostPostano: 04 lip 2023, 22:04 

..Irska i Izrael imaju najviše imigranata na svitu.. :sega :sega

Vrh

PostPostano: 04 lip 2023, 22:07 

…Irska sad ima 5 milijuna stanovnika pa pogledaj tupsone.. :zubati Računajući one koji su išli u Britaniju, između 9 i 10 milijuna Iraca iselilo se poslije 1700. Od 1830. do 1914., gotovo 5 milijuna Iraca je otišlo u SAD. Godine 1890. dva od svakih pet ljudi irskog podrijetla su živjeli u inozemstvu. Do 21. stoljeća, procjenjuje se da 80 milijuna ljudi diljem svijeta tvrde da su irskog podrijetla, a među njima su 41 milijun Amerikanaca koji tvrde da su irske nacionalnosti…

Vrh

PostPostano: 04 lip 2023, 22:45 

laganini je napisao/la:

Savjetovao si nekom da me ignorira, ti nemožeš, ti si ipak moj HDZovac. ☝️

Izrael i Irska imaju povećanje stanovništva, naravno useljavanjem, u Izrael se useljavaju samo Židovi, i stanovništvo se povećava prosječno između 500 tis i 1 milion u svkom desetljeću.
Irska je bila pala gotovo ispod 2 miliona, pa je vraćanjem isključivo Iraca prešla 4 mil, a potom i drugih useljenika isključivo bijelaca iz istočne evrope povećava stanovništvo prema 5 mil.

Pokušaj razgovarat argumentima i činjenicama ili ćeš opet ispod stola. :aleale

Vrh

PostPostano: 04 lip 2023, 22:50 

BAN2020 je napisao/la:
laganini je napisao/la:

Izrael i Irska imaju povećanje stanovništva, naravno useljavanjem, u Izrael se useljavaju samo Židovi, i stanovništvo se povećava prosječno između 500 tis i 1 milion u svkom desetljeću.
Irska je bila pala gotovo ispod 2 miliona, pa je vraćanjem isključivo Iraca prešla 4 mil, a potom i drugih useljenika isključivo bijelaca iz istočne evrope povećava stanovništvo prema 5 mil.

…pileći mozgu Iraca u Irskoj pet miliona a u cilom svijetu osamdeset milijuna nema sto iakonimas osnovnu školu to bi moga zbrojit ..aj počni .. :zubati :zubati

Vrh

PostPostano: 04 lip 2023, 23:09 

laganini je napisao/la:
BAN2020 je napisao/la:

…pileći mozgu Iraca u Irskoj pet miliona a u cilom svijetu osamdeset milijuna nema sto iakonimas osnovnu školu to bi moga zbrojit ..aj počni .. :zubati :zubati

Iraca u Irskoj na popisu 2011 god. je 4,6 mil, bili su nekad pali ispod 2.8 mil.

"Središnji statistički ured (Central Statistics Office) objavio je podatke temeljene na popisu stanovništva iz 2006. godine: ukupni broj stanovnika na Dan popisa stanovništva (23. travnja 2006.) iznosio je 4,234,925. Porast za 317.722 stanovnika ili 8,1% od 2002. godine.
Od 2002. do 2006. godine u Republici Irskoj rođeno je 245.000 stanovnika, a umrlih je bilo 114.000. U te 4 godine u Republiku Irsku imigriralo je 186.000 stanovnika.
Ukupan broj stranaca koji trajno borave u Republici Irskoj iznosio je 419.733 ili oko 10% (plus 1.318 ljudi "bez nacionalnosti" i 44.279 ljudi čija nacionalnost nije utvrđena). Irskoj rođeno je 245.000 stanovnika, a umrlih je bilo 114.000. U te 4 godine u Republiku Irsku imigriralo je 186.000 stanovnika".

Jel ti kužiš sada zašto uspoređujem sa Irskom i Izraelom, a što si ti omalovažavao?

Vrh

PostPostano: 04 lip 2023, 23:09 

Velebit je napisao/la:
jeremy10 je napisao/la:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-hrvati-s-djecom-napustaju-zambiju-pogledajte-snimku-susreta/2468462.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d

dirljiv susret hrvata i "njihove" djece koja su se doživotno povezala s njima u onih par sati otkad su kupljena na blatnom teretnom graničnom prijelazu do pokušaja bijega iz zambije na aerodromu.
zamislite kako se osjećaju mali crnci koji donedavno nisu izišli iz svog sela i vidjeli bijele ljude, kad ih strpaju u avion sa ovim degenericima i odvedu u nepoznato.

Odvratno

više tužno

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 13:48 

rijeci su suvisne

hadezenjare ako imaju srama, nadam se da se srame makar u svoja 4 zida

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 13:51 

Ipak mi je drago vidjeti "naši državljani" a ne "Hrvati".

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 13:55 

crni_bombarder je napisao/la:

rijeci su suvisne

hadezenjare ako imaju srama, nadam se da se srame makar u svoja 4 zida

Promašen Mišetićev post.
Zašto ne bi trebali podržavati oslobađajuće presude.
Naravno da smo svi podržavali euforično i otvoreno oslobađanja iz Haga, svi su političari tada dali svoje mišljenje i ne kontam što je htio reći.
Nekad je bolje šutjeti, nego pisati samo da se nešto napiše.
Što se tiče CB, njemu bi bilo bolje da manje piše svoje procjene jer su uglavnom promašene. Informacije može, ali procjene jok, ne može to svako raditi. Evo i ugledni Mišetić se ponekad zajebe kamoli neće neki frustralija.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 16:49 

zaba1111 je napisao/la:
Promašen Mišetićev post.
Zašto ne bi trebali podržavati oslobađajuće presude.
Naravno da smo svi podržavali euforično i otvoreno oslobađanja iz Haga, svi su političari tada dali svoje mišljenje i ne kontam što je htio reći.
Nekad je bolje šutjeti, nego pisati samo da se nešto napiše.
Što se tiče CB, njemu bi bilo bolje da manje piše svoje procjene jer su uglavnom promašene. Informacije može, ali procjene jok, ne može to svako raditi. Evo i ugledni Mišetić se ponekad zajebe kamoli neće neki frustralija.

Potpuni promašaj. Službena je politika bila oduševljena kod oslobađanja Gotovine, a kod Praljkove tragedije je reagirala najbolje što je mogla- minimalistički, a iskazima na Praljkovoj strani. Konačno, Praljak je- začudno- i na en wiki stranici tretiran kao kontroverzna osoba, ne "osuđeni zločinac bla bla".
Jasno se veli da Hrvati ne priznaju taj buržoaski sud.

Za Petkovića i Stojića- sami su se pokopali poniženjima, pa se ljudima, ne govorim o vladi, sve zgadilo.

Vrh

PostPostano: 05 lip 2023, 18:47 

Vidi se da su ove hablečine u Zambiji “Možemo” raca. Na zadnje noge se digla ova Benčić da ih opravda i čupa.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 388 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Fullback i 11 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: